|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Retrospect - Jakie śliczne włosy ;333333 Masz takie naturalne fale? ;>
Bo któraś mnie zaprosiła na nk i nie wiem która, a jeszcze za bardzo nie ogarniam imion. |
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie fale mam naturalne.
![]() i codziennie rano sie z nimi męcze żeby je wyprostować -,- ale mi jest ciągle mało z długością.. ; ) marzą mi się takie do pasa < 3 a gdzie moge zobaczyć Ciebie?
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Retro - Nie prostuj! ;333 Ja mam jedynie nk.
![]() Jedzie któraś z was na kolonię? Ja nie mam z kim ;( |
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
to podeślij mi na pw Twoje nk
a ten no, nie lubie swoich włosów dlatego je prostuje. ;dd i ja jade na obóz, do Bułgarii
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Kara leal to Claudia!
Nie skojarzyłam, że ma na fbl leal A co tańczysz tak w ogóle, bo nie pamiętam? -.-''Ja bym chciała na obóz taneczny, ale nie wiem jak z kasą Just mam nadzieję, że coś wymyślę xD Ins 22:43 to jest wcześnie? Dla mnie to jest późno jeśli idę do szkoły ![]() Morf chyba za późno, ale trzymam kciuki Ale wiesz, że ja zawsze chcę jak najlepiej, więc cały dzień mentalnie trzymałam ![]() Pas de bourre nie, bo to jest proste i to łapę Ogólnie cała choreografia jest trudna Ona była układana na mistrzostwa Polski -.-''Sardelka też nie kupowałam Cosmo nigdy Jedynie co u cioci czasem poczytałam ![]() Wob to nie pij dużo to nie wyczują ![]() Klau zdrowiej mistrzu nasz Miałam takie włosy jak Ty, ale ścięłam i mam krótsze, chociaż nadal są długie -.-'' ![]() Ja nie wierzę jeden gościu z klasy co go przepisali do nas za złe zachowanie zaczął ciągle podważać wszystko co robię -.-'' ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Kara mi też jakbyś mogła nk na priv, bo Cię nie widziałam... ![]() Klau piękne masz włosy, jak Ci się mogą nie podobać?
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
Nierealna, pisalam kilka postow wczesniej, ze Cie zaprosilam
Klauuu <3 znajdź mnie, znjadź! i zdrowiej. ![]() a wgl... TO DAŁAM RADĘ! Znaczy jak w części oficjalnej przemawiałam to myslalam, ze sie zaraz poryczę, bo dziewczyna z asysty sztandaru zemdlala na moich oczach. o.O Ale potem było już tylko lepiej, mikrofony szemrzały tylko przy mównicy. A jak była część artystyczna to już luz totalny, w ogole nie czulam, ze na sali jest ponad 250 osob. "bankiet" też nieźle wypadł. więc uff. wlasnie sie przebralam i lecę na pizzę, bo pani nas w nagrodę zaprosila a i się pochwalę. Dostalam kwiaty, dyplom i medal naszej szkoły za zasługi ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Hej Kash no to nie wiem o co Ci moze chodzic zawsze mysle, ze jak ktos zalapie w jazzie/balecie podstawy to nauczy się wsyztsiego. ;d
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Retrospect - Ok, później podeślę. ;* Podaj link do obozu. Z kim jedziesz?;>
Kashte - No właśnie mówiłam, że ktoś ma leal na photoblogu. ;D Ja tańczę jazz z elementami baletu i klasyki. Ostatnio miałyśmy warsztaty z współczesnego, bardzo ciekawe. ;p Byłam kiedyś na obozie tanecznym z Blachą i Roofim z FPC z Białegostoku. ^^ Kashte - ok, tobie też wyślę ten link. ; d Morf - Wiem ,że Tobie dałam nk, ale Blance też a wy obie Marceliny więc wolałam się upewnić. ;* Łaał, no to gratuluję. ;* |
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Nierealna - i jak wrażenia? ;d ja bylam kiedys na warsztatach z Roofim, znaczy warsztaty byly w Poznaniu xD i Kaczorexa (to z mam talent) widzialam na zywo, ale niesety na warszaty nie trafilam ;(
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Morf cieszę się, że dałaś radę i zachowanie bardzo dobre!
![]() Ja spokoo, daję radę to zatańczyć tylko muszę poćwiczyć, żeby to wyglądało pięknie ![]() Kara woow Fajne to co tańczysz jest I jak na takich warsztatach, bo mam zamiar na takie pojechać? ;> Tylkno niekoniecznie z FPC, raczej z CDA z Wiolą Fiuk ![]() Lecę. Bajoo<3
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
nierealna ja Ci też wysłałam na nk zaproszenie
![]() potem nadrobię, teraz zmykam na angielski paaaa <33
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Morf - Roofi fajnie tańczy, ale jest megaaaa spedalony! ;/ Zajęcia z Blachą były o wiele lepsze.
Kashte - Obóz powiem Ci szczerze do kitu. Ale zajęcia taneczne bardzo fajne. Ogólnie obozy w polsce są straszne. Sardelka - Zaraz zaakceptuję. ;* |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
Jestem znowu na moment ;p
Kara mi zależy na tańcu, nie na dobrej zabawie, więc skoro zajęcia okey to ja się na takie coś piszę ![]() A tak w ogóle to ja Cię już miałam w znajomych, ale zapomniałam, że Cię widziałam ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Od jakiegoś czasu Julka1994 nas podgląda Skoro '94 to nie chcesz się przyłączyć jak i tak czytasz?
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte - no nie podobają mi się..
Ty to masz piękneeeee. Morf ![]() ja mam takiegooooooo ogromnego smaka na pizze. ; <
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte - Ohhh, możliwe. ;D Ale wiesz. Co z tego jak zajęcia 2h dziennie są fajne a później do 20 nuda
O 20 kolacja no i wtedy tylko dechy w pokoju. A tak to lipa. Idę tańczyć, bo o 18 mam próbe i muszę ręce poprawić ,bo pani się trochę czepiała. ;D |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Kara, bardzo ładna jesteś.
![]() wysłałam zaproszenie, Klaudia B. jak coś. ![]() i paa
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Wob..jeden jedyny raz wybaczam ;D
i nie moge zrozumiec..skoro jest Wam dobrze to dlaczego nie chcecie byc razem?! Sysunia..jesli nie mozesz nadrabiac wszystkiego bo zadko bywasz..to przeczytaj chociaz kilka wczesniejszych stron ![]() Kasthe..ja mam Amelia..jest patronka rybakow i rolnikow ale jest rowniez wzywana przez mlodych ludzi aby pomogla im dochowac wiernosci Chrystusowi... Nierealna..jakie Ty masz ogromnie duze i ladne oczy! ![]() Sardelka..tu zawsze wysztkich postow cytowanych Ci nie wyswietli bo po dorodze sie gubia..radze zapisywac w notatniku lub wordzie ;D Klau..dawaj link na maxmodels ;p i masz takie dlugie wlosiska! tez takie chce.. reszta <333 gdzie jest INF i BOUND ?
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Klau ja ma proste
A marzą mi się loki ![]() Kara no niby nudno ... ale też zależy na jakich ludzi się trafi ![]() Tańcz sobie tańcz ![]() A ja biorę na bierzmowanie Łucja w końcu ![]() Idę posprzątać <3---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Mari nie wiedziałam, że pomaga dochować wierności Chrystusowi. Ale jednak wolę Łucję, bo patronka proszących o pomoc w chorobach oczu czy coś takiego A ja mam tą wadę sporą... ;/
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte - Ludzie są fajni, szczególnie ,że byłam jeszcze z dwoma przyjaciółkami na obozie. Ale jednak myślałam ,że będzie lepiej. ; p
Marakuia - Duże jest piękne! ;p Dziękuję. ;* Retro - Dzięki, zaraz zaakceptuję. Zatańczyłam raz i stwierdzam ,że moje ręce są dokitu. o.o |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte ;o czemu ja wcześniej o tej Łucji nie wiedziałam ?! też bym wzieła.. bo moja wada wzroku coraz większa jest -,-
Mari , no ten. zaraz poszukam
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
Kara czemu do kitu?
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Klau masz wadę wzroku? Jaką? K. mnie namawia do zmiany decyzji, bo niby Łucja do mnie nie pasuje -.-'' Nie przekona mnie To ma być moja decyzja
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Mari ; www.klaudisiaa.maxmodels.pl proszę.
Kara, jeszcze mnie pytałaś o obóz. ja jade z kopalni gdzie mój tata pracuje. musiałabym sprawdzić z jakiego to biura podróży.no i znam ponad 30 osób. ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Kashte, no mam. ; ) od urodzenia na jedno oko źle widziałam , na drugie idealnie. a od dwóch lat też gorzej widze na to drugie - wcześniej zdrowe. mam okulary nawet. do szkoły, komputera etc. ![]() a Ty jaką masz?
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte - Lewy łokieć mi się zgina wtedy kiedy nie powinien! ; D
Retro - Aha. Moja kuzynka też jedzie z kopalni tyle ,że z Bełchatowa. |
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
dzień cudowny. ale brakuje mi czasu. Co u Was? Kashe- nie 22.43, ale 00.40 ale wolę się uczyć w nocy. Co do agentek-to fakt ![]() Widzicie jak mam mało czasu-muszę już iść. nadrobię nocą ![]() KURS GOTOWANIA I TRENING przede mna
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Inspir - Dzień wcale nie cudowny. Papa ;***
|
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Czesc ;*;*
Wiem wiem ,zabijecie mnie, wczoraj uciekłam bez pożegnania, no ale musiałam nooo... potem już nie miałam czasiu ![]() i mam chcice na długiego posta więc taadaaaam ![]() ![]() Blanka, a jak ![]() Niereaaalna, używasz czerwonej szminki? Ona zawsze mi się kojarzy z poważnymi kobietami. U mnie w szkole taka jedna i wygląda dosyć komicznie, tym bardziej że ma straaaaszie wąskie usta. Uni, całuśniku ;*Morf, ja uwielbiam cosmo Ale nie kupuje... jak byłam w UK w tamte wakacje to czytałam ![]() Cali, jesteś świetną siostrą. i nei mówie tego na podstawie tego co teraz napisałaś ani zeby sie podlizać. kilka razy już o nim pisałaś a teraz to po prostu tak czyjesz bo spadło na Ciebie dużo obowiązków gwałtownie. a młody na pewno nei czuje do Ciebie takiego respektu jak do rodziców... Wob, no nareszcie a z Ł. hyyym. moim zdaniem to taka sytuacja nei może mieć miejsca. pogadaj poważnie z Ł. powiedz ze chcesz sie przyjaźnić i z nim i z Moniką. Ale to jest chora sytuacja i jezeli tak dalej bedzie to nie mzoecie sie spotkac. ktos to musi przerwac. a Monice też wszystko wygarnij. ja wiem ze to trudne bo mi też cięzko wygarnąć.Morf, to ja myślałam ze moja koleżanka Kinga jest mocno zakrecona ale ta laska jest prze.... Kashte ;* Morf, ja też chce bardzo dobre mam nadzieje ze będę miała![]() Klaaaud, no jestes a słuvhaj słuchaj na bierzmowanie wziełam imie Monika stwierdziłam ze takie samo jak Ty :d fajne jest no i patronka matek ![]() InspiR, chodzisz na kurs gotowania? ![]() soooł. Dzisiaj dzień w szkole mi minął jako tako. Z dziewczynami sie pilnujemy, żeby nei zakładać nogi na nogę bo sie zylaki robią xD i siętylko kopiemy ![]() Dzisiaj też z monitoringu wyhaczyli chłopaków z mojej klasy i wzieła ich pedagog i kaząła sypać kto jeszcze pali no ale nikt nic nie powiedział. i wgle ze drzwi sciagneli w łazience. a chłopaki je tylko poprawiali....a tak wgle to ja też dziewica takze nie tylko dwie na wątku ![]() a i te biegi na czas mam przełożone na nastepny tydzień ;D Dzisiaj były dni otwarte liceum u mnei w szkole i fajnie występowali ale i tak w niej nie zostane ![]() a następny tydzień mam wylajtowany ![]() w poniedziałek mam zarzucić szpileczki i chodzić z zaproszeniami do gminy i do takich ważnych osób w Oż bo jest jakas debata u nas w szkole. no a ze ja z samorzadu to jestem zwolniona z lekcji we wtorek najprawdopodobniej są te biegi w srode sa dni otwarte w tej szkole do której idę także też sie w szkole nie pojawie i wgle bedzie ten występ o Chopinie który miał być długi czas temu i zaczną mi się próby w pierwszym tygodniu czerwa mamy tydzien fantazji w szkole (uczniowie prowadzą lekcje, każdy ma przychodzić dziwacznie ubrany, w któryms tam dniu dziwaczne fryzury, w jakiś tam kabareton i inne dzikie węże takze kolejny tydzien zleci potem jest minimundial i ja zawsze jezdze jako kibic xD(ja i kibic no ale na lekcje nie chodze ) wiec znów mnie nie bedzie ;Dpzoa tym potem na tych debatach bede uczestniczyc a potem jest rada a po radzie nie chodzi się do szkoły ![]() ![]() a poza tym to ktoś zakosił Bells 50zł z plecaaakaaa. ej a dzisiaj jak mi się śmiać chciało. bo sie nauczycielka pyta , kto od nas wybiera sie na medycyne a poł klasy: OLA! ![]() i głupia jestem. wczoraj mi mama napisała ten zyciorys o św. Monice a ja zapomniałam go w szkole oddac ![]() i wgle to mam takie popalone włosy i musze je czyms potraktować. mam w ciuul maseczek olejków i inych cudów takze cos powinno mi pomóc ![]() no i tel mi sie psuje i kurcze musze pomyslec nad nowym. ten mi A. napirawił ale znów sie wyłącza. nie mam teraz za bardoz kasy. i kazdy mi teraz podpowiada zebym do M. sie zwrociła. a ja tego nie zrobie. no mam nadzieje ze wyszedł mi mega post i chwała za to kto przeczyta ![]() a tak pzoa tym to gdzie są moje Krowy? Kinga, łer ar ju ?
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Po <3 ja oczywiście przeczytałam.
co do Moniki to ten no , fajne imie ; ) i właśnie fajnie, że patronka matek, ładne uzasadnienie napisałam dlaczego wybieram to imię. no i miałam w środe egzamin u proboszcza, który wyglądał mniej więcej tak; proboszcz ; o widze, że tu wszystkie spotkania , msze i spowiedzi zaliczone są. klaudia ; no oczywiście, chodziłam na wszystko. p ; a jakie tu mamy imie ? oo, Monika. Wiesz coś o niej ? k ; a wiem. p ; a dużo o niej wiesz? k ; a baardzo dużo wiem o niej. p ; a to szkoda czasu na Ciebie , idź już. I masz zdany egzamin oczywiście. a wszystkich pytał, tylko mnie nic. ![]() i ten no, faaaajnie sie masz , że tak mało szkoły ! ![]() ja dziś sobie policzyłam i mam pięć zaległych sprawdzianów do napisania...
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
Klaaaaud ;*
jaaa od 1,5 miesiaca poprawiam z fizyki ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- jest ktos jeszcze? ![]() ej weźcie mnei wygoncie no ! ![]() musze posprzątac -,-
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
czemu dziś nikogooo nie ma?!
![]() Po, to faaajnie robisz.. ja to mam zaległy z Wosu, historii, matematyki i dwa z geo. -,- nie wiem jak to zrobie ale jak bede miała za to zera to nie wiem co zrobie. ;d i wgl, Martyśku, mam nadzieje, że to przeczytasz dzięki Tobie dziś się zmotywowałam i właśnie siedze z naftą kosmetyczną na włosach !
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
Morf dobrze, że jaśniej , a nie ciemniej
![]() dobrze , że tak wspaniale wypadłaś i gratuluję nagrody ![]() ja zachowanie bd mieć bd lub wz ![]() Sardelka załatwione zaraz wyślę ![]() Wob trzymam kciuki ja chyba dziś też idę pić. ![]() Retro jesteś wyjątkowa a rozmowa z proboszczem spoko ![]() ![]() Mari Kashte ![]() Inspir miłego dnia Vo ale masz śliczną różową bluzę! ![]() ![]() na jaki dystans te biegi ?
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
1200 m
![]() aaa dziekuje ![]() uwielbiam róż ![]() ![]() ![]() Pozdrówka Cali
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Miałam takie włosy jak Ty, ale ścięłam i mam krótsze, chociaż nadal są długie -.-'' 
"bankiet" też nieźle wypadł. więc uff. wlasnie sie przebralam i lecę na pizzę, bo pani nas w nagrodę zaprosila 

O 20 kolacja no i wtedy tylko dechy w pokoju. A tak to lipa. 

ale wolę się uczyć w nocy.
jak byłam w UK w tamte wakacje to czytałam
a z Ł. hyyym. moim zdaniem to taka sytuacja nei może mieć miejsca. pogadaj poważnie z Ł. powiedz ze chcesz sie przyjaźnić i z nim i z Moniką. Ale to jest chora sytuacja i jezeli tak dalej bedzie to nie mzoecie sie spotkac. ktos to musi przerwac. a Monice też wszystko wygarnij. ja wiem ze to trudne bo mi też cięzko wygarnąć.
no ale nikt nic nie powiedział. i wgle ze drzwi sciagneli w łazience. a chłopaki je tylko poprawiali....