|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cześć Dziewczyny!
Czy ma któraś z Was może tą czapkę: http://www.hm.com/pl/product/94023?a...rticle=94023-B ? Ciekawa jestem, jak wygląda na żywo? A może było już gdzieś jej real zdjęcie? Jeśli tak to bardzo proszę o info. Nie wiecie może czy można ją jeszcze gdzieś dostać? W moim lubelskim h&m nie ma.
|
#1142 | |
|
Konto usunięte
|
wygląda identycznie jak na zdjęciu
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
no i dorwalam te plisowana spodnice, ale przy moim wzroscie wyszla z tego maxi dress...
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
Jadę po 16:00 zobaczyćz ciekawości kolekcję Versace dla H&M ale raczej bez zakupów
![]() Wpisałam na allegro "h&m versace", a tam ludzie nawet wieszaki z h&m z napisem VERSACE sprzedają padłam, za jedyne 19 zł!
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
acha.. a te czarne sukienki za 39 to jakas masakra
siatka u gory jest strasznie cienka i marna... nie polecam, rozczarowalam sie
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź. A czy mogłabyś mi jeszcze powiedzieć czy zakrywa uszy? Czy jest "płytsza"?
|
#1147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie masz może zdjęcie tej spódnicy na sobie? Cytat:
|
||
|
|
|
#1148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Torebkę widziałam u siebie w h&m, co do kamizelki- nie jestem pewna, ale raczej rownież była ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1149 |
|
Przyczajenie
|
Jak pech to pech.
Upatrzyłem i polowałem na butki - trampki z kolekcji VERSACE za 229 zł. Z samego rana udałem się do Galerii - szok dorwałem rozmiar dla mnie Pani poszukała 44 i jest przymierzyłem jeden but i do kasy rwę płacę patrzę w domu na opakowaniu pisze rozmiar 44 na bucie przymierzanym 44 a drugi but 45 wrrr. Dzwonię do Galerii w celu rezerwacji do wymiany sprzedawca informuje mnie że już nie ma i mogę jedynie zwrócić no chyba że ktoś odda tamtą pare butów co i tak uświadomiony zostałem że nikłe szanse i radocha legła w gruzach. Zaoferowano mi wymianę ewentualnie na inną rzecz z kolekcji Versace ale nic nie ma ciekawego za bardzo wszystko pstrokate ... upatrzyłem sobie spodnie skórzane nie otrzymali ani jednej pary, z akcesoriami też słabo rano wyrywały sobie dziewczyny z rąk na męskim - męskie akcesoria by pewnie później posprzedawać na aukcjach w sumie wielkie rozczarowanie strata czasu.
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do dziewczyn które posiadają białą marynarkę z czarnymi klapkami, zdjęcie mojej poniżej. (ze względu na kiepskie światło, zdjęcia również średnie)
Otóż, czy ona Wam się po zapięciu od guzika w dół rozszerza? Moje ostatnie zakupy:
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2011-11-17 o 16:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy ta czarna sukienka za 39.90, ta z postu powyżej już u nas była czy dopiero będzie? bo dziś jej nie widziałam
|
|
|
|
|
#1152 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam 158 cm spodnica ma 80 cm i jest mi do kostek ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
a czy oni przestrzegali, ze mozna tylko jedna sztuke jednej konkretnej rzeczy, zeby nie dublowac zakupow? ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
jutro w silesii 20% rabatu na wszystkie zakupy
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem
ja tylko tak sobie psiocze bo to straszne uczucie, jak sie napalisz na zakupy, a potem wychodzisz z polowa tego, co planowalas
|
#1156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bym kupiła Cytat:
Są już od kilku dni przynajmniej na wystawie manekin jest w nią ubrany
|
|
#1157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie dokładnie wiszą, wiesz może? dziś całkiem dokładnie szukałam, ale nie widziałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1158 |
|
Przyczajenie
|
No niestety standard ale zamieszanie rano było ogromne może przez to że na męskim dziale większość osób to były dziewczyny biorące garściami paski, apaszki, czapki itp (założę się że na sprzedaż). Zdziwiło mnie to też miałem kartę wydawana podczas zwrotu / reklamacji H&M chciałem kupić kurtkę skórzana 1299 zł ale na karcie było ponad 1000 (karta za zwrot / reklamacje poprzednich towarów) i co ZONG nie mogę taką płacić za tą kolekcję tak mnie poinformowano więc rozczarowanie, sadziłem że z butów będę zadowolony i też okazał się ZONG.
W sumie reasumując kolekcja ładna - nie rewelacja ale zbyt droga i nie na nasze ulice. Kto odważny może na "imprezę wyjdzie" w takich ciuszkach ale na co dzień nie widzę szczególnie facetów w różowych garniturach itp nie w naszym kraju to dobre na Cypr, Włochy itp Moja ocena produktów które miałem w ręku: buty - trampki za 229 zł dobrze wykonane, skóra 100%, przepięknie zapakowane i o wiele porządniej wyglądają niż inne regularne podobne produkty z H&M. kurtka skórzana za 1299 ze skóry 100% miła w dotyku, delikatna skóra - można powiedzieć luksus no cena też luksus nie na nasze warunki zarobkowe. - spodnie kolorowe w krokodyle za 229 zł sztywne i moim zdaniem zaniżona numeracja zazwyczaj noszę 31 bądź 32 a tu ledwo w 33 wchodzę i strasznie sztywne. - sweterek w palmy (moim zdaniem lepiej na zdjęciu się prezentuje) strasznie cienki materiał, jakby kosztował 70 zł to o.k - akcesoria - pasek skóra 100% z ćwiekami ale wrażenia nie robi - szorty krótkie z ćwiekami po bokach nic specjalnego nie warte tej ceny i nie na ulice w Polsce ![]() To co mnie interesowało to nie było dostępne w Krakowie. Znajomy ma dziś zobaczyć w W-wie ale pewnie przegrzebane. Nie komentuje kolekcji damskiej gdyż widziałem rano jak "starsze panie" kłóciły się o bransoletki i o to że to zniewaga dla nich że mogą wejść dopiero około 10:30 gdyż grupki są 15 osobowe itp. |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie wiszą to nie wiem, bo nie rozglądałam się za nimi. Ale na manekinie jest na pewno, więc mozesz poprosić żeby Ci zdjęli jak okaże sie że ostatnia
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zwiedzę wszystkie sklepy w Łodzi ale nie łudzę się, że jeszcze coś ciekawe zostało..
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie - przymierz ją!
Jakbym jej nie przymierzyła, to na 100% bym jej nie kupiła. Gdyż nie mój styl itd., jednak jak ją ubrałam to stwierdziłam że na jakąś kolacyjkę z mężem z pewnością się przyda. Na początku myślałam że te rękawy są okropne blee, jednak po przymierzeniu spodobały mi się. Dlatego trzeba przymierzyć, żeby się przekonać
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiły się dzisiaj w Galerii Krakowskiej te plisowane spódniczki za 39,90 na dodatek udało mi się ją kupić z 20% zniżką, która dzisiaj obowiązuje na cały asortyment poza Versace
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna ta sukienka...
Ktoś się orientuje jaka cena? |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakby któraś widziała te pomarańczowe sukienki za 149 zł w Warszawie - rozmiar 36-38, to bardzo proszę dać znać. Byłam na razie w Złotych Tarasach i Domach Centrum i tam zostały same 42, w Wola Parku w ogóle nie ma tej kolekcji.
|
|
|
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w krk?
|
|
#1168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1169 |
|
Wtajemniczenie
|
czy mam rozumiec ze wieszaki i pokrowce tez sprzedawano od Versace??
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
acha i wg mnie te plisowane maja zawyzona?
rozmiarowkebo.. 44 wg mnie to 40, a 38 to 36 w praktyce
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

nie masz może zdjęcie tej spódnicy na sobie?

przymierzyłem jeden but i do kasy rwę płacę patrzę w domu na opakowaniu pisze rozmiar 44 na bucie przymierzanym 44 a drugi but 45 wrrr. Dzwonię do Galerii w celu rezerwacji do wymiany sprzedawca informuje mnie że już nie ma i mogę jedynie zwrócić no chyba że ktoś odda tamtą pare butów co i tak uświadomiony zostałem że nikłe szanse i radocha legła w gruzach. Zaoferowano mi wymianę ewentualnie na inną rzecz z kolekcji Versace ale nic nie ma ciekawego za bardzo wszystko pstrokate ... upatrzyłem sobie spodnie skórzane nie otrzymali ani jednej pary, z akcesoriami też słabo rano wyrywały sobie dziewczyny z rąk na męskim - męskie akcesoria by pewnie później posprzedawać na aukcjach w sumie wielkie rozczarowanie strata czasu.

rozmiarowke