|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Jak moglismy o tym zapomniec... bylam pewna ze jeszcze tego nie trzeba ale teraz ta laska nam napisala ze tak trzeba miec te rzeczy co za ciemnota ze mnie
|
|
#1142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczesnie rano ja nie moge wstac bo to dla mnie bardziej pora na pojscie spac niz na wstawanie ![]() Moze ustalimy dni kiedy bede mogla siedziec nocami...
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
super zestawienie
a z zespołu będziecie bardzo zadowoleni
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
przyszły moje buciki zarowe. Oczywiście rzuciłam robotę w kąt i musiałam się obfocić. No i co powiecie, które buty mam założyć w TEN dzień??
Zarowe niby są niższe o jakieś 2 cm, ale tak naprawdę są wyższe, bo te pudrowe mają sporawą platformę która niweluje wysokość obcasa. Wiem że normalnie pewnie bardziej pasowałyby pudrowe, ale poza kolorem lakieru do paznokci nie będę miała nic pudrowego, za to czerni mam w swoich dodatkach dużo. Teraz po słowach Marylki i CarrieBradshaw już sama nie wiem czy pasują te z zary, mimo że w chwili zakupu byłam do nich mega przekonana
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Mamy taką nadzieję ![]() nena mi się w tych zarowych te rzemyki nie podobają. Tzn. podobają, ale nie do Twojej sukni. Lepsze te drugie. |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[czy mogłabyś mi podrzucić na pw dane do przelewu na operację Bartusia? Bo jakoś nie mogę ich znaleźć...] Cytat:
Dziewczyny, które robiły samodzielnie winietki,mogę Wam zadać kilka pytań?
|
||
|
|
|
#1149 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie zespół był rewelacyjny i każdemu będę go polecać i chwalić
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
koooocur jestem z Tobą kochana
masz swojego aniołka
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie te pudrowe są genialne, pytanie tylko czy wytrzymasz na takich platformach całą noc
? ja do kościoła założyłabym pudrowe, a na sali zmieniła na te z zary, wydają mi się bardziej stabilne i wygodne do tańca![]() ladystar nie przejmuj się tak kochana też się obawiam jak to będzie wyglądało po ślubie, ale mam nadzieję, że ogarniesz to tak samo jak i ja, trzymam kciuki w każdym razie!carmelova za załatwienie tych wszystkich spraw, też już jestem na tym etapie, teraz zostały dosłownie detale kosmetyczne do załatwienia
|
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
koocurku tule b mocno
nena te sandałki wydaja mi sie baardzo nie stabilne i palce zle z nich wygladaja przez te paski ... te nude lepsze tylko że dosyć mocne jak na ślub -chodzi mi o wys platformy.do tak romantycznej sukni te buty sa przesadzone na moje.b by pasowały jakies delikatne sandałki |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaaam
![]() Aż mi smutno, że tyle rzeczy na wątku mnie ominęło ![]() ![]() Przyczyna mojej nieobecności tkwi w w pisaniu pracy mgr W dodatku musiałam też pisać (akurat dziś złożyłam dyrekcji) sprawozdanie z całego roku pracy (stażu). Więc mój plan dnia przez ostatnie 3 tyg wyglądał (i niestety będzie wyglądał) w ten sposób:- od rana do popołudnia spędzałam czas w pracy - od popołudnia do wieczora siedziałam na kompie i pisałam pracę i sprawozdanie... Nawet nie miałam ochoty na rekreacyjne siedzenia na kompie po 5 godz. pisania bo już mnie wszystko bolało ![]() Sprawy ślubne zostały na razie odłożone na bok, jedynie rozwozimy zaproszenia. W pracy: w ciągu tygodnia miałam do poprawienia łącznie 130 spr, kartkówek, zadań domowych , poza tym jestem odpowiedzialna za akademię na zakończenie roku szkolnego, więc zostaję po godzinach pracy w szkole i ćwiczę z dzieciakami . Tęsknię za Wami Jak minie "gorący" okres (czyli jak uporam się z pracą mgr) to będę wpadać częściej. I najważniejsze: GRATULUJĘ wszystkim żonkom!!!! Wszystkiego najwspanialszego PMki ![]()
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakupiłam przeróżne syropy barmańskie do drinków i będę testować jutro (albo może i dziś nawet)
|
|
#1155 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Do tego wszystkiego dochodzi to, że jak nie może zasnąc bo za wczesnie sie położy to mnie szturcha, zaczepia, budzi, co u mnie wywołuje agresje. No ale jakoś się staramy zgrać, chodzimy spać zwykle razem, chyba że ja już nie wytrzymam i kłade się wcześniej, ale wtedy i tak czeka mnie zwykle pobódka. Efekt taki, że czasem ja jestem niewyspana, czasem TŻ nie może zasnąć, ale zasypianie razem jest prawie tak fajne jak budzenie się obok siebie, więc trzeba szukać zawsze rozwiązania.![]() Cytat:
A co do wyglądu, to ja bardziej widzę do Twojej sukni buty jasne i jednokolorowe.
|
|
|
#1156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1157 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj się Cytat:
|
|
|
#1158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.domore.pl/beta/view/p/cel/18225559 Cytat:
|
|
#1159 |
|
Konto usunięte
|
ide lulac dzisiaj wolne
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak samo - jak poloze sie wczesniej to sie wierce, bo nie moge zasnac, choc TZ znalazl na mnie sposob bo najczesciej zaraz PO igraszkach zasypiam, zupelnie jak faceci Mam nadzieje ze znajdziemy rozwiaznie, bo na razie stawiam zycie rodzinne ponad prace i moje projekty na tym cierpia. Zrobilam pierwsze projekty przypinek
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Kocur trymaj się
|
#1162 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
) to już nie ma szans na atmosferę sprzyjająca igraszkom.
|
|
|
#1163 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
gratulujeCytat:
i trzymam kciuki aby udalo sie dostać prace w kwestii finansowej nie pomogę, bo sie w ogole w tej dziedzinie nie orientuje. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
gratulacje dla Tż i Tobie tez cos sie uda znaleźć ![]() Cytat:
gratuluje załatwionych spraw
|
||||||||
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomnialam ze dzisiaj dzien dziecka Musze pojechac po jakis prezent dla mojej ukochanej chrzesnicy Majuli A jak zwykle nie mam pomyslu na prezent...Audrey - moj fotograf wrzucil 2 zdjecia z sesji w Tatrach Wrzucam wlasnej roboty przypinki Co myslicie? Lepsze czarne, czy biale? Bede robic 3 rodzaje - myslalam o takich z PMką z PMkiem i z para troche zainspirowana inkami przypinkami ![]() Wlasciwa przypinka to to wewnetrzne koleczko, kolejne jest wygiete na boki a to najbardziej zewnetrzne to to co bedzie w samym tyle przypinki, czyli niewidoczne
|
|
#1165 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że oni te nieszczęsne ściany postawili (miały być w cenie) a wczoraj mówi, że za nie 15 tyś. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem naprawdę zła i nie wiem jak to będzie dalej. Nie mamy żadnych perspektyw, na dzień dzisiejszy nie mamy gdzie zamieszkać po ślubie ![]() Nena ja jestem za tymi z zary ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
sama je robisz? wow jak?
|
||||||
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1168 | |||||
|
Konto usunięte
|
cześć i czołem dzisiaj piątek
Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze że tż jest wyrozumiałyCytat:
jedyne co Ci mogę powiedzieć to żebyście się trzymali z tż. Niestety już tak jest że kobiety swoją pierwszą ciąże tracą bardzo często ale następną donoszą bez problemu....Cytat:
![]() ![]() witaj i opowiadaj o Was Cytat:
Dziewczyny dziś o 18 mam wizytę u ortopedy w sprawie mojego kolana bardzo Was proszę o kciuki
|
|||||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za butkowe opinie
Widzę że większość jest anty zarowa WHY!? jeszcze poczekam co rzeknie Audrey-butomaniaczka. Powiem tak, buty na przebranie mam, stabilne i wygodne, więc jakie bym nie wybrała do kościoła czy na sesję, na weselu cierpieć nie będę. Zarowe są stabilne, a na zdjęciach tak koślawo wyszło, bo ustawić autofocusa i jednocześnie zdążyć zebrać milion falban to nie lada wyczyn. Pochodziłam w nich w domku i są całkiem wygodne. Myslę że 2-3 godziny bez problemu wytrzymam. Cytat:
co do przypinek, to zrób dwa kolory - biały dla lasek a czarny dla facetów ![]() o to już drugi głosik Carmelova - super zestawienie
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

A cos musze, bo tak bedzie wygladac cale nasze zycie przeciez 

Mamy taką nadzieję 

masz swojego aniołka
26.11.2011
19.05.2012 

W dodatku musiałam też pisać (akurat dziś złożyłam dyrekcji) sprawozdanie z całego roku pracy (stażu). Więc mój plan dnia przez ostatnie 3 tyg wyglądał (i niestety będzie wyglądał) w ten sposób:
bo już mnie wszystko bolało
No ale jakoś się staramy zgrać, chodzimy spać zwykle razem, chyba że ja już nie wytrzymam i kłade się wcześniej, ale wtedy i tak czeka mnie zwykle pobódka.

Tak mi palce spuchły, bo niosłam długo ciężką torbę w prawej ręce. Na szczęście teraz wchodzi bez problemu. Teściowa też już widziała i jej się bardzo podobały
Musze pojechac po jakis prezent dla mojej ukochanej chrzesnicy Majuli