|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
jesli twoja ginka cię wysłala gdzieś na kolposkopię tzn ze nie umie jej zrobić więc mi sie wydaje że raczej jej potrzebny opis a nie plyta bo co se poogląda?
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
genetyczne i siusiak na dodatek Ja czekam na TŻ do 24 bo dopiero wtedy bedzie... |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
a ja się przyszłam do was wyżalić... dzis spotkała mnie wielka przykrość ze strony teściowej....po krótce dzis sa imieniny tescia i nie oczekiwanie zapowiedzieli się goście tesciowa spanikowana ze nie posprzatane nic nie przygotowane... to ja bez namyslu mówie ze jej pomoge choć miałam około 40 min do wyjścia...i co sprzątałam kroiłam, przyprawiłam i sie spóżniłam wracam do domu gościejuż byli wchodze do pokoju ona siedzi tłem do drzwi i obrabia mi pupe... jaka ja leniwa niedobra kłamczucha a mój mąż to zaslepiony jest potem oczywiście zachwalanie drugiej przyszłej synowej jaka ona cudowna..... nerwy mi puściły i musiałam wyjść niewiedziałm ze z niej dwulicowa żmija taka chrześcijanka do mnie uśmiechy miłe słówka a za plecami... jak już mam być tym złem wcielonym to będe niech juz na moją pomoc nie liczy.....ale wiecie zabolało mnie to i to bardzo... a wt ym wszytskim najbardziej przezywa to tz i mi go szkoda najbardziej...
|
#1144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jak Ty to liczysz, ja też liczę skończone, jaki termin OM ? U mojego kosztuje ok 150 zł, a jest jednym z lepszych speców od kolposkopi w krk do tego dr n med i te sprawy, więc poszukałabym dobrego gabinetu.
Dziedzic Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-09-28 o 20:15 |
|
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny - POMOZCIE!...
otoz od poczatku ciazy smaruje sie oliwka bambino, zaraz po kapieli itd... od ok tygodnia zauwazylam ze moj brzuch staje sie baaaaaaardzo delikatnie twardszy... to normalne?... czasem pobolewa mnie podbrzusze, czy w boku... ale tj bol bardzo delikatny i w suemie nie tyle boli co go poprostu czuje... nie wiem czy juz panikowac czy jednak to nic powaznego? ... [QUOTE=booziaczek;36813185]a ja się przyszłam do was wyżalić... dzis spotkała mnie wielka przykrość ze strony teściowej....po krótce dzis sa imieniny tescia i nie oczekiwanie zapowiedzieli się goście tesciowa spanikowana ze nie posprzatane nic nie przygotowane... to ja bez namyslu mówie ze jej pomoge choć miałam około 40 min do wyjścia...i co sprzątałam kroiłam, przyprawiłam i sie spóżniłam wracam do domu gościejuż byli wchodze do pokoju ona siedzi tłem do drzwi i obrabia mi pupe... jaka ja leniwa niedobra kłamczucha a mój mąż to zaslepiony jest potem oczywiście zachwalanie drugiej przyszłej synowej jaka ona cudowna..... nerwy mi puściły i musiałam wyjść niewiedziałm ze z niej dwulicowa żmija taka chrześcijanka do mnie uśmiechy miłe słówka a za plecami... jak już mam być tym złem wcielonym to będe niech juz na moją pomoc nie liczy.....ale wiecie zabolało mnie to i to bardzo... a wt ym wszytskim najbardziej przezywa to tz i mi go szkoda najbardziej... [/QUOTE] o matko ... ![]() bieda.. Tesciowa rozjechac samochodem - torba! :| ja z swoja tesciowia ok, dogadujemy sie, poniekad nawet wspieramy ale ma baba cos takiego w sobie ze zabic to malo heh ale to pewnie nie tylko moja taki ewenement
|
|
|
|
#1146 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześlicznie wyglądasz Cytat:
![]() monicca1989 uważaj na siebie i maleństwo Cytat:
Co do grzybów u nas nie ma i nie było byłam dwa razy i przywiozłam może ze 30 grzybków i to maleństwa takie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i na noc miska z wodą pół szklanki soli 15 minut w gorącej wodzie nogi pomoczyć wytrzeć włożyć grube skarpety i pod kołdrę wygrzewać się podobno wyciąga gorączkę sama stosowałam 3 dni i byłam zdrowa. Syrop z cytryny, mleko z miodem i czosnkiem. Zdrówka dla Ciebie Tasiu i dla maleństwa
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2012-09-28 o 20:43 |
|||||||||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza - nie pokazało maleństwo płci.
Za to wszystko poza tym ok. Krwiak się zmniejszył o połowę. Zakaz seksu podtrzymany
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Tak poza tym to:
Dobry wieczór Mamusie ![]() Gratuluję wszystkim badań, wizyt, dobrych wieści ![]() Ja równo z dniem w którym skończyłam 10 tydzień czyli wtorek zaczęłam miewać zgagę taka okrutną wstrętną, że ledwo wyrabiam mleko piję litrami. Tyle na wątku chłopców a ja normalnie czuję, że będzie dziewczynka u mnie choć wiem że tż marzy o chłopcu no ale tego się nie wybiera ![]() Dziewczyny czy wy też macie takiego lenia ??? Ja mam taki bałagan w domu a cały czas tylko śpię i leżę i jem normalnie porażka. Nigdy w życiu nie miałam takiego bałaganu w domu i nieładu. Nawet siedzenie przy komputerze sprawia mi problem po pracy bo od razu mdłości dostaję od monitora i od tv więc siedzę w łóżku czytam książkę, rozwiązuję krzyżowki i śpię ciągle śpię po pracy, a między czasie narzekam jak mi źle i niedobrze i że nie mogę nic robić. W poniedziałek jadę porobić badania bo w przyszły wtorek w końcu mam wizytę |
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może głuchymi telefonami ją pomęczymy Moja mama to wprost mi mówi, że jędza jestem. mam się cieszyć
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Obserwuje Cie jak sie dr nazywa? moze ten sam co ja? ja chodzę do dr Madeja
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zakaz seksu
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wg USG dziecko jest dokładnie takie samo więc termin się nie zmieniaCytat:
![]() My dostaliśmy pozwolenie na seks na które tak bardzo czekaliśmy i.. okazało się że obydwoje już za bardzo się boimy odkąd dzidziuś jest duży i wogole to już tak bardzo go pokochalismy ze nie chccemy mu zaszkodzić chodzby w minimalnym stopniu a wspolzycie to jednak jest ryzyko ![]() pewnie gdybym nie # to używałabym sobie jak w tamtej ciaży ![]() ale okropnie nam tego brakuje... ja to już zapomnialam jak to może być bo nawet TŻ już dawno nie był nade mną no bo brzuch
|
||
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam na twarz. Jutro Was nadrobię. Tylko o tej teściowej chciałam powiedzieć słówko do Boziaczka: a to wredna suka jedna. Ja bym na Twoim miejscu powiedziała jej, że słyszałam jej wypowiedź i dodała w zależności od nastroju coś dodatkowego. Ale powinna wg mnie wiedzieć. Co prawda gdyby mnie się to przydarzyło to pewnie już na tej imprezie bym nieco wybuchła, ale... gratuluję spokoju. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Bierz, bierz - kochana jesteś Ja wariuję po nocach: budzę się, spać nie mogę, macam tż po pośladkach, aż w końcu dalej i dalej i chociaż trochę, no ale to nie to samo. Załamujące. Libido mi skoczyło, a ja nic z tym zrobić nie mogę...
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
20 czerwca i to dokładnie wychodzi tak jak mówie 14t2d
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=myaja;36813412]Dziewczyny - POMOZCIE!...
otoz od poczatku ciazy smaruje sie oliwka bambino, zaraz po kapieli itd... od ok tygodnia zauwazylam ze moj brzuch staje sie baaaaaaardzo delikatnie twardszy... to normalne?... czasem pobolewa mnie podbrzusze, czy w boku... ale tj bol bardzo delikatny i w suemie nie tyle boli co go poprostu czuje... nie wiem czy juz panikowac czy jednak to nic powaznego? ... [QUOTE=myaja;36813412] Ja mam tak samo, chociaz niczym nie smaruje. twardnieje rzuch i cos mi w nim puka i strzela- wszyscy mówią, że to dzidzia. Nie boli, ale takie dziwne uczucie cięzkości mam kilka razy dziennie. |
|
|
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja mam OM 22 czerwca i dziś dokładnie 14 tydzień zaczynam więc się zgadza, ciekawe skąd rozbieżności z porodem, bo mi kalkulatory i usg mówią 29 marzec, a Tobie 24 więc się zastanawiam jak się 5 dni mogło zgubić. A ten 24 to z usg czy z jakiegoś kalkulatora ? Wiadomo, że i tak to wszystko bardziej orientacyjne
|
#1159 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hej to moje odpowiedzi z rana bo mi nie chcialo wejsc reszte nadrobie później
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zaraz będę was nadrabiać bo pędzicie jak szalone :P
Zgadnijcie co narzekająca baba w ciąży teraz robi ?? ![]() Sprząta Normalnie na noc siły mi wracają to chyba po tych popołudniowych drzemkach Idę szorować podłogi.
|
|
|
|
#1162 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobra odpowiedzi do 38 str włącznie
Cytat:
12 siusiak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
noi 13 siusiak coś szybko idzie Cytat:
Cytat:
6:30 się obudziłam terror. ale chociaż sobie myślę że was nadrobie. ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
że wszystko gra a płeć następnym razem ![]() dobra nadrobiłam my jesteśmy u teściów. dzisiaj imprezka tylko nie wiem o której.
|
|
#1163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was z pod kołderki
coś spać nie mogę więc przynajmniej Was nadrobiłamCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co prawda na pierwszej stronie jestem wpisana na 30 bo to jeszcze jak sama wyliczałam. Także Strippi jeżeli możesz to przepisz mi ten jeden dzień, no i chyba możesz mi chłopca dopisać ![]() Też muszę włosy zafarbować, co prawda ja zawsze używałam farb bez amoniaku ale nigdy nie miałam Castinga zawsze farbowałam Garnierem Colors Natural bez amoniaku do 28 myć ale kolor utrzymywał się bardzo długo, także byłam zadowolona. Czasami jeszcze tymi farbami w piance też były ok |
|||
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z samego rana
![]() Ostatnio rzadziej wchodzę, bo jakoś brak czasu nadrabiam regularnie tylko już nie mam siły odpisywać,bo padam ![]() ale nam się męsko zrobiło na wątku mój synek będzie miał dużą konkurencję... a dziewczyny tylko dwie... ObserwujeCie wydrukowałam sobie ten tekst i pokażę TŻ-owi najlepsza końcówka Kasia86bgo nie martw się. najważniejsze, że wiedzą co to jest i będą mogli zacząć leczenie. głowa do góry booziaczek trzeba było tam wparować, niech wie, że słyszałaś. Podejrzewam, że jej mina na Twój widok byłaby bezcenna do takich teściowych to tylko z kijem ![]() Ptaszysko gratuluję egzaminu ![]() Ktoś mnie pytał o witaminy i kwas foliowy. Biorę i Folik i Femibion 2 jednocześnie. Już jak czytałam skład witamin trochę zaczęło mnie to zastanawiać, bo "Preparat zawiera 200 mcg kwasu foliowego oraz taką samą ilość metafoliny" więc tak właściwie po co mi jeszcze dodatkowo ten folik? no ale lekarz nic nie mówił o odstawieniu więc biorę... We wtorek mam wizytę to się podpytam co i jak Wczoraj ustałam na wagę i... albo źle waży albo dalej nie przybył mi ani gram. Ciekawe to jest, bo brzuszek mam co raz bardziej widoczny chyba z innej części ciała musiało mi spaść wypadałoby do wtorkowej wizyty choć troszkę przytyć idę się obżerać ![]() Poza tym muszę się trochę wyżalić, bo po raz pierwszy TŻ miał iść ze mną na wizytę a wczoraj okazało się, że musi wyjechać tego dnia, więc nic z tego
|
#1165 | ||||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pani22ka, niezła historia z tym zatrzaśnięciem w mieszkaniu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ranne ptaszki
![]() kolejny piękny słoneczny dzień i ja już też na nogach, czekam na Męża bo poleciał po bułeczki do sklepu
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
bycz sie na calego!
i nic nie wysyczalas?????? chyba bym tak torpede odpalila... Cytat:
![]() uffffffffffffffffffffff Cytat:
i to wszystko na legalu.cale zycie zasuwalam jak maly samochodzik wiec teraz bez skrupulow sie bycze
|
|
|
#1168 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do dnia dzisiejszego na rzecz dzidzi mam oszczędzone 7000zł. Więc na spokojnie na wszystko starczy, łącznie z badaniami itd. - mam taką nadzieję. A Wy naprawdę tyle kasy już wydaliście na wszystko a tu jeszcze znowu jakieś badania trzeba;/Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1169 | |||||||
|
Kniaginia
|
No i ciąg dalszy:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() booziaczek, ja nie wiem, co bym zrobiła z taką teściową, ale na pewno po tym ostatnim tekście nie zostawiłabym tego bez komentarza. Najważniejsze, żeby TŻ trzymał Twoją stronę. Cytat:
Cytat:
U mnie odwrotnie, ochota mnie najdzie może z raz na miesiąc, załamka.
|
|||||||
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
piję poranną kawę i wcale nie wpadam w panikę. Na papierze w wc znalazłam kawał krwi, ale takiej brązowej i dalej lekko plamię. Myślę, że krwiak sobie postanowił nieco pójść. W końcu kawał dziada sobie wyhodowałam. Nic mnie za bardzo nie boli, ale coś kujnie, to oczywiście strach się pojawia. Taki miły poranek... Ale wiem, że będzie dobrze. Widziałam wczoraj maleństwo i ono tam JEST. Może jak kosmita ale dla mnie najpiękniejsze na świecie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

genetyczne i siusiak na dodatek

heh ale to pewnie nie tylko moja taki ewenement 

normalnie porażka.