|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 11- latka w ciąży!!
Hm...tak sobie pomyślałam...za kilka lat to ona sie będzie mogła w sumie świetnie bawić z rówieśnikami swojego dziecka
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia jak tak młoda dziewczynka może myśleć o seksie etc.!
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
To jakaś paranoja. Noooooo i jeszcze żeby to nazywać normalnym 11 latka z dzieckiem . Do jakiej to normalności prowadzi cooooooooo. Szok to mało powiedziane.
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja także zbierałam zęby z podłogi gdy przeczytałam ten artykuł
poza tym przeraża mnie sytuacja w polskich szkołach i stan oświaty seksualnej oraz to w jaką stronę nasze państwo zmierza propagując to wszystko
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Brak słów
A najbardziej żal dziecka, bo jak wiadomo patologia rodzi kolejną patologię...
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Nymphetamina: ja mam 32 lata i 11 córkę. Nie uważam tego za patologię
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta nie czepiam się, bo nigdzie nie jest napisane, ze owa 34 latka ma tylko jedną córeczkę. Może ta 11 latka ma jescze 20 letnią siostre, kto wie
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2006-06-05 o 15:51 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Rany Julek!!
![]() Prawie spadłam z krzesła jak przeczytałam ten artykuł!! Co na tym świecie się wyprawia |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
mniw to zastanawia, jak to mozliwe.
11 lat...to i pierwszy okres dopero co miala... przeciez to plaska deska.dziecko karmic piersia?jak? dziecko po prostu. ło zgrozo jedyna. we łabie sie nie miesci. jeszcze patalogie 15-17 zrozumiem. ale 11!!!!????
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Mam 13 lat i jak przeczytałam artykuł to mnie aż zszokowało. To jest naprawdę straszne co sie na tym świecie dzieje... Jasne, że jest w tym i wina rodziców (nawet nie myślę, co by zrobiła moja mama, gdyby mnie zobaczyła z papierosem w ręku, a co dopiero...) oświaty (na WDŻWR z panią katechetką rozmawiamy o sprawach typu: Dlaczego trzeba się słuchać rodziców?) ale przede wszystkim to wina tej dziewczyny!!! Przecież umie chyba sama pomyśleć o konsekwencjach i o tym, że to nie jest normalne, to co robi.Czasami aż mnie dreszcz bierze jak patrzę na głupote moich rówieśników. Nie wiem komu chcą imponowować tym, że palą, piją, na imprezach do rana siedzą. Ehhh... Kiedyś to mój tata opowiadał, że jak jego brat był kilka dni na wagarach, to w ramach kary jego ojciec poszedł do więzienia na kilka dni.
A teraz dostanie stypendium taki z ubogiej rodziny, darmowe obiady w szkole, a później jak mu zupa nie smakuje to napluje do miski (sama widziałam)I się dziwić, że później rośnie takie społeczeństwo. Aż szkoda gadać...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

oraz to w jaką stronę nasze państwo zmierza propagując to wszystko
A najbardziej żal dziecka, bo jak wiadomo patologia rodzi kolejną patologię...

Zreszta nie czepiam się, bo nigdzie nie jest napisane, ze owa 34 latka ma tylko jedną córeczkę. Może ta 11 latka ma jescze 20 letnią siostre, kto wie