|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: c
Jeju naprawdę?
pIWONIO kochana, mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli wymienię te korale na bluzeczkę Iwony? Iwonko napisz mi proszę wymiary tej bluzeczki, bo troszkę się obawiam czy nie będzie za duża...
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u gory jest gumka szer. 36,5 cm dlugosc 39-40 cm
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Troszkę długa, ale powinna być dobra
Poczekam jeszcze tylko na odpowiedź Piwoni, czy nie będzie miała nic przeciwko w związku z tymi koralami.. Ale mam nadzieję, że nie A z jakiego materiału jest bluzeczka? Elastyczna jest?
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Iwona, w takim razie wymianka? Jeśli tak to proszę adres na priv Rozumiem, że ja pierwsza wysyłam paczkę w związku z tym, że jestem początkująca, tak?
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Oki możemy się wymieniać
Ale to chyba w poniedziałek już byś wysłała, bo szkoda żeby przez weekend paczucha kusiła panie na poczcie
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Tak, w poniedziałek wyślę
Czekam na priv z adresem A lakier jest nowy?
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, miałam problemy z internetem
Ale co najgorsze to właśnie sobie uzmysławiłam, że nie mam już tego lakieru Więc nie wiem sama, mam różne lakiery jeszcze poza wątkiem, bardzo ładny ciemno fioletowy z Wibo, użyty kilka razy, mokrutki, może by Cię zainteresował? A jak nie to jakoś się myśle dogadamy Ja teraz lece już i jutro raczej wątpie żebym była na Wizażu, najwyżej wapdne pare razy luknąć co się dzieje a tak to naukaaaa koniecznie bo nawet połowy materiału nie przerobiłam Wogóle już się strseuje tym egzaminem zamiast się uczyć ehh...Lece bużka i pamiętaj o naszej wymiance, nie wydawaj nikomu tych rzeczy paulinka85 skoro lukasz tu do wątku to może przeczytasz Wystawie Ci Kochana przekupkę w poniedziałek, dobrze? Bo nad tym zawsze troszke schodzi a ja mam nauke na głowie, mam nadzieje że się nie obrazisz albo cuś Oczywiście dostaniesz megaaa pozytywa Bużka
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
pIWONIA, 3 światy z Tobą
No to interesuje mnie jeszcze tonik under 20, aktualny jest? Trzymam kciuki za Twój egzamin Kochana!! Torebka i kosmetyki czekają na Ciebie
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
właśnie zauważyłam, że tonik nieaktualny
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ysabell, torebka leci do Piwoni, a za lokówkę niestety nic nie znalazłam
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
"Zdałam" a konkretnie:- nie było jednak ustnego egzaminu ![]() - pisemnego też nie było ![]() - facetowi się nie chciało egzaminować i przepisał oceny z ćwiczeń :shock: Mógł nam zaoszczędzić tego stresu i czasu (czekałam tam 3 h a mogłam dać komuś indeks )Teraz lece, wróce póżniej Powiedz mi to nie wylukałaś nic co byś mogła sobie dobrać? A może ten lakier o którym Ci pisałam, on jest fajniusi i w podobnym kolorku jak ten który chciałaś tylko cieniejszy i z bardzo delikatnymi drobinkami..śliczny Daj znać! Pozdrawiam
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!!!!
- Czarna bluzeczka bez rękawów z fajnym nadrukiem, dekolcik V, rozmiar M, super wygląda noszona na bluzki koszulowe (sama tak ją nosiłam - Sweterek różowy (mocny róż - na zdjęciu wyszedł inny kolor ), cieplutki, stan bdb, rozmiar M/L- Bluzeczka na naramkach, czarna, w delikatne, brokatowe wzorki i cekinki, stylizowana na gorset, z małą falbanką przy dekolcie, śliczna! - oddam tylko za coś naprawdę extra, rozm. S (ale ja noszę M i mieszczę się bez problemu )- Bluzeczka czarna w beżowe kwiatki, rękawki - bufki, rozmiar S/M - Staniczek, rozmiar z metki 75 B, ale moim jest to A/B, stan bdb NIE MA - LECI DO pIWONI - Okulary Cambell, dwie maluteńkie ryski na jednym szkiełku
70 -> 67-> 66![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-07-05 o 00:30 |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Piwonio, gratuluję
No słuchaj, wpadł mi w oko jeszcze krem ziaji sopot brązujący w związku z tym, że dzis akurat kupiłam balsam z tej serii. Aktualny jest? Poza tym zrobiłam małą dokładeczkę, może coś jeszcze Ci się podoba? Widzę nowy avatarek ŁadnyKasieńko, ostatnia (chyba ) dokładeczka. Może jednak coś?
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tu umieram ze strachu, a mogłam balować cały tydzień ;PTak, kremik jest aktualny, był użyty zaledwie kilka razy, chyba nawet nie oderwałam sreberka zabezpieczającego, jutro lukne i napisze dokładnie Mi się podoba jeszcze staniczek On był noszony chyba, cio? Nie ma żadnych widocznych oznak używania?
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
ok
Tak noszony, ale króciutko, jest w stanie idealnym Od razu mówię, że ma nieodpinane naramki. Aha i jest to push up.
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche się tego uzbierało - i dobrze bardziej to opłacalne ![]() Lece spać zaraz, więc pewnie doadamy się już jutro, ale napisz jak uważasz? ![]() Spokojnej nocki!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

-> 67-> 66

u gory jest gumka szer. 36,5 cm dlugosc 39-40 cm
Poczekam jeszcze tylko na odpowiedź Piwoni, czy nie będzie miała nic przeciwko w związku z tymi koralami.. Ale mam nadzieję, że nie
No dobra wymieniajcie się Dziewczyny

( niestety jedyne co mi na oczy sie rzuciło to torba 

zaraz napisze wymiary.
), cieplutki, stan bdb, rozmiar M/L