|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Chloe. Są jakieś?
Cytat:
Chłopak też ich w ogóle nie wyczuwa na mnie po popsikaniu.Mam Chloe Love Eau Florale i są baardzo intensywne i trwałe ... Nie wiem, chyba przejdę się do perfumerii i sprawdzę zapach z flakonika, bo ja mam odlewkę i nie wiem, czy tu leży problem. |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() Na mnie Chloe była bardzo trwała, dosłownie wżerała się w skórę(miałam kiedyś przez chwilę flakon, bo tak w ogóle to nie cierpię tego zapachu)
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/chloe-eau-de-parfu...910217006.html Nie wiem, może mam pecha, że zapach się na mnie nie trzyma, ale większość osób pisze o niezłej trwałości
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie Chloe jest bardzo trwałe, ale ja używam tylko 2 psiknięcia, bo raz użyłam więcej i otoczenie umierało.. a 2 psiki czuję tylko ja i pięknie się układają.. czuje się ok 8 h. ale ciagle bije sie z myślami czy zostawić czy puścić dalej, bo jednak troche mi smutno jak ktoś mówi, że one śmierdzą :[
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2015-01-15 o 21:56 |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widocznie na mnie zapach się nie trzyma, zdarza się. Jeszcze przetestuję w jakiejś perfumerii. Dobrze, że nie kupiłam jakiś czas temu całej flaszki, bo miałam taki zamiar i byłabym nieźle rozczarowana. Mnie się zapach ogólnie podoba bardzo, ale co z tego, jak nawet po kilku psiknięciach się tak kiepsko utrzymuje. Wariacja Eau Florale jest za to wyczuwalna na mnie cały dzień po właśnie takich 2 psikach. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
To sprawdź i daj znać
bo może trafił się wam jakiś felerny egzemplarz? Sama sobie jutro dokładnie sprawdzę swój. Co prawda nic mi nie podpadlo ale Wiesz jak jest mi się chloe bardzo podoba. Ale np moja mamą zatyka nos. :@QUOTE=phideaux;49779256]Dzięki za odpowiedź Widocznie na mnie zapach się nie trzyma, zdarza się. Jeszcze przetestuję w jakiejś perfumerii. Dobrze, że nie kupiłam jakiś czas temu całej flaszki, bo miałam taki zamiar i byłabym nieźle rozczarowana. Mnie się zapach ogólnie podoba bardzo, ale co z tego, jak nawet po kilku psiknięciach się tak kiepsko utrzymuje. Wariacja Eau Florale jest za to wyczuwalna na mnie cały dzień po właśnie takich 2 psikach.[/QUOTE]
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
A jak to jest u was z trwałością Chloe l'eau de chloe? Byłam już o krok od kupienia ich, zapach jest przepiękny, ale co z tego, skoro utrzymują się na mnie 1-2 godziny, nawet wtedy, gdy wyleję na siebie pół próbki.
Edytowane przez Leora Czas edycji: 2015-01-18 o 22:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie piszemy, że czasem ulotny. Na mnie mega ulotny.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj w perfumerii zrobiłam sobie 'seans' z różnymi wariacjami Chloe, żeby wiedzieć, której teraz pragnąć
Na pewno już nie chcę klasycznej Chloe (na mnie nietrwała), nie spodobało się także kompletnie See By Chloe Na koniec wypsikałam się Love Story, który spodobał mi się najbardziej - bardzo trwały, świetnie się na mnie trzyma, ale wieczorem miałam go dość, zmęczył - czyli mnie nie urzekł. Nie było Intense i Chloe Love, muszę je dopaść Jak na razie moje mydełko Eau Florale wygrywa
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Co powiecie o najnowszym Chloe See by Chloe Si Belle ?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie jest interesujący i udany - mocno czuć kwiat pomarańczy, może się podobać wielbicielkom tej nuty. Ciekawszy i wyrazistszy niż podstawowa wersja See.
Ja najbardziej kocham L'eau de Chloe. Muszę też przyznać, ze akurat na mnie są wyjątkowo trwałe. Na drugim miejscu stawiam klasyka, który na mojej skórze pachnie miodowo-cedrowo, wcale nie mydlano-różanie Trwałe i piękne są tez Chloe Love i Love Intense, ale troche za pudrowe, by dołączyć do mojej kolekcji. Nie podeszły mi za to See, See w wersji Fresh (pachnie jak odświeżacz powietrza) i Roses (nietrwały, poza tym posiadam Delicate Rose Trussardi, które są podobne, ale jednak ciekawsze i lepiej się mniej trzymają). Love Story też jakoś szybko ze mnie zniknęło i pachniało jak rozwodniony klasyk. Koniecznie muszę jeszcze przetestować edp w wersji Intense ![]() edit: ORT :/
Perfumowe szaleństwo![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2015-04-17 o 13:41 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
reszta w dalszym ciągu jakoś mi średnio leży.
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Juz zawitalam do wątku o reformulacja ale widząc dyskusje wyżej to tu tez sie dopisze
kupiłam dwa dni temu w S. Chloe edp i zapach sie różni od tego który znam. Jest lagodniejszy i mniej trwaly. Gdyby nie pewne źródło to juz bym zastanawiala sie czy nie trafiłam fake chyba po prostu grzebali i przy chloe.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, odswiezam watek. Jak u Was z trwaloscia Chloe Love Story? Zapach bardzo mi sie spodobal, ale niestety nie jestem w stanie ocenic trwalosci przed zakupem
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez slabiutko. Jedna z najmarniejszych trwalosci wsrod perfum z tej marki, po dwoch godzinach nie ma sladu u mnie. Rownie nietrwale sa tylko Roses.
Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za odpowiedz
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym sprawić sobie Chloe Edp 75tkę, doszłam do wniosku, że te perfumy podobają mi się najbardziej z całego asortymentu marki, moja 30tka już się kończy. Ten i wersja zielona to zdecydowanie moje najukochańsze perfumy.
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie trwałość całkiem ok Najbardziej trwałe są Chloe EDP, za nimi właśnie Love Story (ok.6h) a na końcu Roses. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis przetestowalam See by Chloe i jeszcze bardziej przepadlam, ale jak zwykle trwalosc kiepska... Czemu te zapachy sa tak piekne a maja tak slaba trwalosc?
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedne z nielicznych katalogowych zapachów godne polecenia |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dołączę się
też przepadam za Chloe, najbardziej urzekła mnie wersja klasyczna. Chodziłam koło niej dłuuuugo, psikałam się wiernie za każdym razem w Sephorach i Douglasach, no i wreszcie... mój mąż postanowił mi ją kupić kupował w perfumerii e-glamour, podobno sprawdzona. Dziś w Douglasie popsikałam się testerem, trwałość podobna. Dla porównania, moja mama uwielbia Chloe Love i raz pożyczyła ode mnie szalik - podczas następnego noszenia parę dni później niesamowicie mi pachniało. Boję się teraz, że jakimś cudem trafiłam na podróbkę :| albo po prostu nie grają ze mną te perfumy tak jak powinny... nie wiem co gorsze
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne, bo jest tak dużo opinii, że właśnie są mega trwałe... może ja mam jakieś dziwne pH skóry :|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzebali przy Chloe i niestety, jest łagodniejsza i mniej trwała. Moja jest z Sephory.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
a zawsze jak się psikałam w S. to czułam taki przyjemny ogon... dramat ((
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Zazdroszczę jak cholera. Ja wielbię zieloną wersję, ale jest tak nietrwała, ze chce mi się płakać
góra godzina i nic.
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chloe edp i edt jakoś mi nie podchodzą, za to intense Teraz wykańczam Roses de Chloe (z rozowa kokardka) dobrze ze kupilam tylko 30tke, bo sa tak nietrwałe.. Po 4 h nie czuc nawet jak przytkne nos do ręki..nie mowiac juz o tym ze nie czuje ich przy zadnym ruchu, na ubraniach..
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Chłopak też ich w ogóle nie wyczuwa na mnie po popsikaniu.

Na pewno już nie chcę klasycznej Chloe (na mnie nietrwała), nie spodobało się także kompletnie See By Chloe 

a zawsze jak się psikałam w S. to czułam taki przyjemny ogon... dramat
Po 4 h nie czuc nawet jak przytkne nos do ręki..nie mowiac juz o tym ze nie czuje ich przy zadnym ruchu, na ubraniach..