|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka Marsylii -> Shiseido, L'anza, Collistar, Wax, Gosh i inne
Marsylio,
teraz ja w Twoje progi... Aquolina Płyn do kąpieli o zapachu kardemonu - otwarty 2 tygodnie temu - z 250 ml zostało coś około 210- 220ml nie oddam łatwo |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Spray John Frieda prostuje włosy (po umyciu spryskuje się je preparatem, a następnie suszy suszarką (po spryskaniu nie wyciera się już włosów ręcznikiem)
Maseczka jednak wolna (wymiana nie doszła do skutku) |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Babyliss pro liss szampon profesjonalny - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17054 na prawdę świetny, jeśli się prostuje włoski, jednak ja w większości podkręcam włoski - a po tym szamponie nic się nie nakręca - oddam tylko za inny profesjonalny szampon do włosków. Użyłam go z 3 razy i robiłam z niego odlewkę - więc zostalo trochę ponad 200 mlLa Roche Authelios GEL-CREAM Autobronzant hydratant samoopalacz nawilżający 4ml saszetka cos u mnie? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
mam fryzjerska odzywke berrywel do włosów suchych i zniszczonych
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie ma suchych i zniszczonych włosków. więc boję się ze taka maska nadmiernie by je przeciążyła.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8154 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak juz weszlam na KWC i ją oglądałam i poza tym że zniechęca mnie fakt z czego została wytworzona
to chyba po prostu nie jest do moich włosków
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka :
woda jaśminowa Biolandera Eveline - serum modelujące brzuch i pośladki |
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za Eveline Extreme 3D Spa! Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie wiem co prawda czy juz sie pytałam, ale skleroza nie boli
tylko sie człowiek napisze![]() A wiec bardzo mi zależy na tych maleństwach, moze znajdziesz coś u mnie, a podoba mi sie: ZĄBKI: Płyn do płukania jamy ustnej Sensodyna pojemność promocyjna 30 ml buteleczka - NA TYM ZALEZY MI BARDZZO BADZO ![]() Na tych Bardzo ![]() Effaclar - płyn miceralny do oczyszczania i demakijązu - buteleczka 15 ml- świeżutka ważna 03.2010 2 x 2 ml La roche posay 50 + UVB UVA creme fondante ANTHELIOS XL 3 x Bioderma Sensibio AR cream 5 ml w tubce, czyli w sumie 15 ml data 11.2009r. 2 x Photoderm MAX cream spf 50+ po 5 ml w tubce, czyli razem 10 ml data 11.2009r. La Roche Authelios GEL-CREAM Autobronzant hydratant samoopalacz nawilżający 4ml saszetka AVENE Antirougereus Emulsja 5 ml w kartoniku ważny 12.2008 Vichy Nutrologie 1 1,5 ml saszetka La Roche Hydraphase Eyes - krem pod oczka 1ml ważny 01.2010 La Roche Nutritic Biolipides 2,5% 2ml ważny 11.2009 Pozdrawiam, Moj wątek to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206249 |
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Marsylia napisz coś u mnie o wodzie jaśminowej biolandera
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudio tylko niestety zestaw do frencha z sh, poleciał juz do innej wiżazanki bo z nią był wcześniej umawiany.
Znalazłabyś sobie coś jeszcze u mnie? |
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Nic nie szkodzi
A coś za: Isa Dora Velvet Touch kolor 43 nougat beige saszetka 2 mlLANCOME Teint Idole Ultra saszetka 1ml kolor 03c Beige Diaphane ? ![]() aaaaaaaa teraz dopiero zauważyłam, że to dwie saszetki są masz może jeszcze jakieś podkłady na zbyciu?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale chanel to jest compact, i to raczej też na spróbowanie - raczej wartościowa jest w nim kasetka (ok.30 zł), jeśli chciałabyś kupić potem wkłady taniej. Byłaś jeszcze zainteresowana balsamem dove glow summer jestes dalej?
|
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
Wiesz co właśnie tak myślałam o tym kompakcie, i właśnie tak na spróbowanie bo a nuż się spodoba
co Ty na to?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie masz już kredeczki sephory - własciwie najbardziej mi na niej zalezało :-/
A masz może coś jeszcze poza wątkiem na wymiankę? coś z cieni, kredek albo fakmych szamponikow/odzywek profesjonalnych? |
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
Mam jakieś 5ml odżywki L'Oreal Expert Absolut Repair (regenerująca włosy bardzo wrażliwe)
5ml kremu Lancaster SPF 30 Mature Skin 0,7ml perfum Iris Noir Secret's D'essences (Yves Rocher) Pół takiej większej fiolki próbki Davidoff Cool Water mam jeszcze miniaturkę tuszu Estee Lauder ale to za coś ekstra i w sumie to tyle z rzeczy nadających się na wymianę ![]() no i jeszcze ewentualnie róż Chanel 12 Enigma lub róż Heleny Rubinstein 02 Wake In Woodrose - testery, ale normalnych rozmiarów, tylko w testerowych opakowaniach ( ale też za coś ekstra)
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
. Przy okazji przeglądania targowiska trafiłam jeszcze raz na twój wątek i zobaczyłam Aquolina Płyn do kąpieli o zapachu kardemonu - otwarty 2 tygodnie temu - z 250 ml zostało coś około 210- 220ml, Balsam ROSEBUD SALVE pojemność wyjściowa 22,5 zostało coś miedzy 1/3 a 1/2 .. gdzies 10 g, oraz Woda jaśminowa z Biolandera (próbka buteleczka z atomizerkiem) jakieś 12 ml z 15.Tobie u mnie spodobał się róż Bourjois nr 32 (użyty kilka razy), zużycie minimalne (praktycznie niezauważalne) oraz nawilżający tonik do twarzy Hydraphase La Roche-Posay. Może chciałabyś się wymienić ?* Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips * http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219073 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych rzeczy co tu wymieniłas interesował by mnie któryś z rózy, w zależności od koloru, mogłabyś się wymienić na któryś z nich, znalazłabyś coś godnego u mnie ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
Niestety na razie nic za któryś z róży nie wypatrzyłam. Chyba, że masz może w swoich poza wątkowych zasobach jakiś podkład może?
ja mam bzika na punkcie podkładów hehe
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
chętnie się wymienię, jednak aquolina jest w trakcie negocjacji, więc jak nic nie wyjdzie z wymianki to za nią też chętnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
kredke mam
![]() To co robimy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

to chyba po prostu nie jest do moich włosków