|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer - Zawiercie
Witajcie
![]() Czy możecie się wypowiedzieć na temat salonu "Nadia" ? Słyszałam, że właścicielka zrobiła jakiś kurs fryzjerski w Krakowie, na który trudno się dostać. Rozważam " Nadię " i Atelier na 3 go Maja, które tak zachwalacie. Mam długie włosy, takie do pasa, nigdy nie traktowane żadną trwałą farbą itp. Chce jakąś wystrzałową fryzurę - cieniowanie + grzywka. Jak jeszcze raz usłyszę, że od lat się nie zmieniam to wystrzelę w kosmos .Co do " Belli" to widziałam ogłoszenia na internetowej stronie PUP, że poszukują fryzjerek i kosmetyczek. Więc może stara kadra się wykruszyła. Jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne to słyszałam niepochlebne opinie na temat zabiegów tam wykonywanych. Ale to tylko informacje zasłyszane. A właśnie, skoro było już pytanie dotyczące solarium to może chociaż jest to wątek fryzjerski dorzuci ktoś gdzie warto iść zrobić się na bóstwo / albo chociaż próbować /
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Witam
nigdy nie byłam w atelier na 3-go maja, ale jeśli masz ochotę coś zmienić w sobie to próbuj...tylko musisz przemyśleć to rozważnie abyś później nie była zaskoczona.jeśli całe życie zapuszczałaś włosy to na początku moze być to wielkim szokiem dla Ciebie...taka zmiana fryzury. a propo Belli to nie wiem kto Wam takich bzdur nagadał. z tego co wiem to kosmetyka jest jeszcze nie otwarta więc nikt im nie zarzuci tego że zabiegi kosmetyczne są tam źle wykonywane.. a z tego co ja słyszałam ,,, to jest nowo otwarty zakład więc jak kadra może sie wykruszyć??? Edytowane przez lolita10 Czas edycji: 2009-10-21 o 13:11 |
|
|
|
|
#93 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- daj sobie spokój z Sealem chyba że chcesz wyrzucić kase totalna wiocha! |
|||
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Najlepszy Salon fryzjereski to Cosmo
![]() i jeśli chodzi o makijaż to Szefowa robi boski i nie ma już pana Rafała odszedł |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majaa23 ja byłam w "Nadii" możemy sobie podać ręce. Teraz mam trzy włosy na krzyż i grzywkę made in kasownik PKP. Tak więc przez zimę ostre wcieranie specyfików na porost i chowanie włosów pod czapką a na wiosnę pędem do Atelier. Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2009-11-02 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny gdzie mozna w zawierciu zrobić ładny naturalny blond, jaki salon polecacie?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
pan Rafał PRACUJEw salonie koło FLINSTONÓW
Edytowane przez hardblond Czas edycji: 2011-01-23 o 01:33 |
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
ja osobiście nie polecam alteriera. moja przyjaciółka tam była zapłaciła dużą sumkę a zadowolona wogóle nie była.. ja POLECAM wam wszystkim salon ulicę dalej na zegadłowicza, 'prestige' ja jestem zadowolona, poleciłam w pracy i koleżanki są wdzięczne
!!!
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Super Fryzjer w Zawierciu
Witam ! ja polecam pana Damiana Izdebskiego z gabinetu na ul. Wierzbowej. Chodzę od paru lat, koleżanki są zachwycone moimi nowymi fryzurami. Podczas mycia wykonuje suuper masaż głowy, następnie dłuugo ze mną rozmawia i ustalamy wspólną wersję.
Z tego co wiem to p. Asia z Atelier Fryzur to jego uczennica! nie polecam! bylam raz i wyszłam zawiedziona. Strzyzenie u p. Damiana 65 zł ale trwa ponad godzinę, jestem tam dobrze obcięta, że nie muszę przez miesiąc modelować włosów rano ! Polecam i pozdrawiam p. Damiana! |
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
a co sądzicie o salonie fryzjerskim Deja vi koło hotelu "Zawiercie" ????
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Czy nie orientujecie się czy ktoś poszukuje pracy jako fryzjer w Zawierciu?
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
ostatnio byłam w atelier fryzur i okazało się że pani Iza już tam nie pracuje nie chciano mi dac telefonu do niej ale przypadkiem dowiedziałam się że pracuje w nowym salonie na żabkach extravaganse salon robi wrażenie ceny spoko i dziewczyny jak zwykle na wysokości zadania. Super polecam!!!
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
tel. do extravagansa mam ale nie wiem jakie sa ceny ja zaplacilam za farbowanie i obcięcie 110 zl
ale super.tel 510 473 985
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Super Fryzjer w Zawierciu
Cytat:
Właśnie zastanawiam się nad zmianą fryzury. Czy fryzjer które polecasz potrafi też dobrze doradzić w kwestii zmiany? Zwykle fryzjerzy do których chodziłam bali się ścinac moje długie włosy ![]() I czy trzeba dużo wcześniej się umawiać na wizytę? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziewczynki szukam pilnie namiaru bądź jakiejś informacji o Pani Angelice. Młodziutka dziewczyna, czarne proste włoski, w lipcu (zeszłego roku) była na stażu w COSMO. Btw. jako jedyna w mieście poradziła sobie z upięciem moich włosów... do pasa, wyszło bosko i bardzo elegancko. pozdrawiam Zawiercianki
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
A może wiesz gdzie mogę odszukac Edytę z atelier fryzur?wszystkie dziewczyny uciekły nawet kosmetyczka,widocznie nie mogły wytrzymac z wredną szefową!
|
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Maja, z tego co sie orientuję to pani Edyta chyab również w Extravagansie,a le pewna nie jestem.
Ja nadal chodze do Ateliera, i sobie chwalę ;-) |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
byłam w atelier u jakiejś nowej dziewczyny ale byłam nie zadowolona.
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Byłam w atelier u jakiejś nowej dziewczyny ale byłam nie zadowolona.A jeśli chodzi o Extrawaganze to szukałam tam Edyty i niestety tam nie pracuje. |
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
Ja obcinam się u właścicielki i jestem zawsze zadowolona.
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
A ja pomimo wszystko polecam salon COSMO. Polecam szczególnie Basię. Jest rewelacyjna zarówno w obcinaniu, jak i doborze koloru farby i koloryzacji. Zna się na swojej pracy i fachowo doradzi dobór fryzury, a ponadto lubi to co robi i widać to po efektach jej pracy.To właśnie Basia wyczarowała wymarzoną fryzurę na mój ślub i wesele. Nie warto chodzić po jakiś nowych niesprawdzonych salonach, bo tutaj dbają o kadrę i ciągłe doszkalanie fryzjerek. Ostatnio nawet to koloryzacji zaproponowano mi zabieg parafinowy na dłonie zupełnie gratis. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz polecam Basię.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny chcę z moich "zwykłych" półdługich włosów zrobić coś fajnego, nie skracając ich zbytnio... jakaś grzywka czy coś
gdzie mam się udać do fryzjera? kogo polecacie? Obok Belli otworzyli nowy salon co wy na to? Słyszałam kiedyś o rewelacyjnej fryzjerce, która ma/miała salon za biurem podróży AS przy ul.Paderewskiego... hmmm
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny...błagam Was o pomoc.. w czerwcu wychodzę za mąż i zastanawiam się gdzie mogłabym się uczesać żeby nie wyglądać jak idiotka. Mam koleżankę która pracuję w Nadii w Zawierciu i poleciła mi swoją szefową ale się zastanawiam. Nadia jest na przeciwko Lidla może bardzo MOPSu.. schodzi się schodkami w dół. Proszę pomóżcie mi. Przez 3 lata zapuszczałam włosy i nie chodziłam specjalnie do fryzjera a jak podcinałam to w Łazach więc kompletnie się nie orientuję. Z góry dziękuję
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja spytam czy coś się u nas w mieście zmieniło na lepsze w tej branży ?
W którym salonie Fryzjerka niczym Wróżka wyczaruje wreszcie sex na głowie na widok którego na mieście zrobią się korki ? ![]() Co do "Nadii" - ktoś mi ten salon polecił. Miałam włosy do pasa, proste.Chciałam je wycieniować i zrobić grzywkę. Nie znam się ale dziewczyna przed cieniowaniem wyprostowała mi włosy prostownicą skutkiem czemu przylizały się do głowy a ona tylko majstrowała przy końcówkach. A prosiłam - chcę je podnieść to raz i grzywka ma być grzywką a nie trzema włosami na krzyż, które potem kleją mi się do twarzy smętnie. Zostawiła mi taką kitkę, że nawet gumka nie chciała tego objąć. Nazajutrz byłam umówiona na upinanie ale już nie poszłam. http://justjared.buzznet.com/photo-g...2-premiere-53/ Wybrałam powyższą fryzurę, którą pracownica Nadii chciała trzy godziny upinać. Znajoma w domu za pomocą starodawnych wałków podgrzewanych w garnku z woda upięła mnie w góra 45 minut a fryzura trzymała się całą noc. Powiem Wam jedno. Ja już mam dość fryzjerów z Zawiercia. Zastanawiam się nad jakimś salonem Kerastase na Śląsku. U nas chodzę nawet z wydrukowanym zdjęciem - a one i tak swoje. Co zapuszczę włosy żeby zniwelować nieudaną wizytę w salonie i pędzę z gotowym wzorcem - wychodzę poszkapiona jak siedem nieszczęść. Chciałam mieć piękną grzywkę i optycznie zwiększoną ilość włosów bo własne mam delikatne a one się tylko śmieją i robią swoje skutkiem czego od 15 lat wyglądam tak samo, wychodząc z salonu związuje włosy gumką a koleżanki mi wytykają "mogłabyś coś zrobić z tymi włosami ". Moim zdaniem połowa salonów w naszym kochanym Zawierciu powinna być zamknięta. Jak się nie umie strzyc to się nie brać nawet za owce . Chyba zamiast wymarzonej grzywki opitolę się na poborowego i więcej nie dam im zarobić |
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
mówię Wam dziewczyny salon 'prestige' !!! ja tam chodzę od 1,5 roku, ceny są niskie a fryzjerki które tam pracuję zrobią to o co naprawdę się poprosi! polecam, zdecydowanie. co do koleżanki wyżej (bebatka03) podesłałam tam swoją koleżankę z pracy, która brała ślub na początku kwietnia i była naprawdę zadowolona. fryzury próbne przecież też istnieją i można sobie zrobić!
więc glowa do góry! a z tego co piszą w ulotce to jest jakiś zestaw ślubny i fryzjer i kosmetyczka i fryzóra próbna również jakoś jak byłam po tej katastrofie samolotu to się dowiedziałam, więc też fajnie bo cena jest tego niska.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
A możesz mi powiedzieć gdzie jest ten salon?? Teraz to tych salonów na każdym rogu praktycznie... nazwa mi coś mówi ale nie mogę skojarzyć. Z góry dziękuję
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
jest w centrum. chyba zegadłowicza, równoległa do 3 maja, tam na rogu tej ulicy jest budka z lodami
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Byłam niedawno a Atelierze- robiłam tylko grzywkę, obcięła mnie beznadziejnie, jak od garnka
10 zł za samą grzywkę.... znajoma była w Belli, przeszła ogromną metamorfozę- kolor, obcięcie świetne czy któraś z Was była tu ? http://www.izdebscyfryzjer.pl/index.htm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

.
/

bo własne mam delikatne a one się tylko śmieją i robią swoje skutkiem czego od 15 lat wyglądam tak samo, wychodząc z salonu związuje włosy gumką a koleżanki mi wytykają "mogłabyś coś zrobić z tymi włosami ". Moim zdaniem połowa salonów w naszym kochanym Zawierciu powinna być zamknięta. Jak się nie umie strzyc to się nie brać nawet za owce
. Chyba zamiast wymarzonej grzywki opitolę się na poborowego i więcej nie dam im zarobić