|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: * zapachowy kramik Angel :)
tak code z 75ml zostalo 60ml moze troszeczke wiecej dlatego wolałabym wysłac zdjecie na imela zebys sama oceniła, oczywiscie oryginalny pochodzi z wizazowej wymiany brak pudełka. Sama nie wiem czego szukam, ale chce sie armani pozbyc bo na mnie przestal juz mi sie podobac. Zapachy przedewszystkim słodkie, moga byc z słodko-owocowe. Z kolorowki szukam pudru sypkiego, pudru w kamieniu w jasnych odcieniach, pedzli do makijazu sephory/inglota, pielegnacja płyn miceralny biodermy do cery wrazliwej. Ewentualnie przyjełabym jakis wysokopołkowy tusz do rzes, ale tylko pogrubiajacy.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Lubisz Rockin' Rio Escady? To optymistyczny słodko-owocowy zapach ![]() Jeśli chodzi o jasniutkie pudry prasowane to mam np MatMate Givenchy w kolorze 01 - Mat Sugar (bardzo jasny, pastelowy beż) z niewidocznym ubytkiem
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
perfumy pochodza od wizazanki juchy mozesz jej nie znac wiec wklejam link do jej watku zebys zobaczyla ile ma przekupek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=jucha. Nie znam tego zapachu, jesli chodzi o puder to poczytam o nim w KWC. Moze masz pryzmy w jasnym odcieniu??
|
|
|
|
|
#94 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Mam na myśli Mariolę13 i sytuacje z nią związane opisane na Czarnej Liście ![]() Opisać Ci Rockin' Rio ? To baaardzo optymistyczny zapach przywołujący na myśl słodkie cukierki, owocowe drinki, pełną beztroskę i ciepłe lato Najbardziej wybijąją się nuty anansa, brzoskwini, soczystej pomarańczy i daleko w tle orzecha kokosowego. Nuty serca i bazowe są również słodkie, ale podbite odrobiną piżma.To sezonowa, limitowana edycja perfum Escady (w serduszkowym flakonie) niedostępna już w regularnej sprzedaży w perfumeriach.
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
może coś u mnie za żel pod prysznic Angel? Mam w wątku żel pod prysznic Sentiment Escady 50 ml. A zresztą sama sobie popatrz .Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
hej nie da rady tutaj wkleic moge wysłac tylko na imela zobaczysz sobie numer seryjny i butelke jesli chcesz moge tutaj podac numer. Jesli chodzi o limitowki escadowki to nigdy nie wachałam, ale słyszalam ze to typowe zapachy letnie wiec raczej nie dla mnie
. Code jeszcze negocjuje z inna wizazanka, wiec jakby co pisze bo mogłabym sie wycofac a zebys nie poczula sie obrazona a szukam czegos super za code.
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście się nię obrażę |
||
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
cos za
Sweet Darling, Kylie Minogue - 14/15ml EDP |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
Very Irresistible Sensual, Givenchy - 60/75ml EDP
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
tylko powiedz mi czy on jest bardzo słodki?? poczytam sobie o nim jeszcze w KWC ciagle probuje wymienic code za cos extra, ale nie wychodzi a chce sie go pozbyc bo juz mnie soba zmeczyl
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
sorry za post pod postem ale najbardziej lubie słodkie zapachy, troche karmelowe cos w stylu flowerbomb ktore posiadam moga byc tez lzejsze ale z tego gatunku. Chociaz code wolałabym wymienic na kolorowke fajny puder sypki, dobry tusz do rzes
|
|
|
|
|
#103 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Jesli szukasz jakiegoś słodkiego otulaczka w karmelkowo-waniliowym klimacie to Sweet Darling powinna Ci się spodobać Mogłabym poszukać jeszcze czegoś równie fajnego Jesli chodzi o pudry sypkie to mam Prisme Libre Givenchy w kolorze Sweet Caramel, ale nie jestem pewna na 100% czy chcę się ich pozbywać
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Mam na myśli Mariolę13 i sytuacje z nią związane opisane na Czarnej Liście
.