|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty kobietek
Stoje sobie u kolezani w sklepie, przychodzi klientka i prosi rozmiarowke butow. Kolezanka obsluguje- kobieta przymierza po chwili podchodzi i mowi:
k: przepraszam, czy ja mogla bym w razie czego zwrocic te buciki?! kolezaka (lekko zdezorientowana): yyy no tak oczywiscie, gdyby mialy jakas wade ukryta to nie ma problemu k (z powaznie przejeta mina): bo wiem pani ... chodzi mi o to ze .... wydaje mi sie ze te mniejsze beda dobre tylko ja nie obcielam paznokci u nog i nie wiem czy mnie czasem nie cisna z tego powodu... Kolezanka została bez słowa, a ja musialam wyjsc na zaplecze i parsknac smiechem bo w twarz tej kobiecie nie wypadalo.
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
pewnego wieczora wracam z koleżanką z jakiegoś festynu, troszkę podchmielone, idziemy i śmiejemy się jak głupie. nagle ja zaczynam śpiewać "Gdzie stłumyk płynie z wołna łozsiewa zioła maj, WĄTŁÓPKA łosła połna, a nad nią szumiał gaj"! (w klasie była dziewczyna o nazwisku Wątróbka i jakoś tak mi podpasowało to zamiast stokrotki). całe osiedle mnie słyszało
koleżanka na polskim czyta jakiś wiersz przed całą klasą. przekręciła coś i z pełną powagę "... i świeży mocz winny" sorka od chemii na każdej lekcji: Klasa! Proszę ciszej rozmawiać! Za 10 minut będziemy zcztywać! (chodziło o przepisywanie wzorów z tablicy) zawsze się z koleżankami śmiałyśmy,że będziemy szczytować i tyle orgazmów ile na chemii przeżyłyśmy to już nigdy w życiu nie doświadczymy ![]() Przebieramy się w szatni na wf. Koleżanka do mnie: ooo masz pomarańczowy stanik! ja na to: no tak, ten sam co na wycieczce szkolnej, nie pamiętasz? ona: eee tamten miałaś różowy! ja: to nie mój stanik był różowy, tylko ty byłaś pijana! komplementy między mną a koleżankami: mój ty minogu! śluziczko moja kochana! ah morświnku ze ślinotokiem.. salamando bezpłucna... Na przerwie siedzimy i gadamy o przekłówaniu uszu, kolczykach itp. Koleżanka: A moja dziurka jest większa! ![]() a:eh... wiesz jak wygląda jego nowa dziewczyna? b:no??? a: jak idź po wino i weź dwa... a najlepiej całą zgrzewkę koleżanka do kierowcy busa: stanie mi pan obok tej przyczepy ![]() kierowca popatrzył na nią nieco zmieszany... wolna chata, ja, dwie koleżanki, kolega i 0.7l gdy butelka leżała już pusta kolega wyleciał na klatkę schodową, koleżanka za nim.... potem mowi:x: patrze a tu numer mieszkania 97! kurcze 10 pieter musze zejsc! (ja mieszkam pod 87 i są 3 mieszkania na pietrze )jedziemy z kolezankami busem, w radiu lecą wiadomości. zamiast "wpis do..." jedna z nich usłyszała "wpiz.du" ![]() na uczelni od rana do wieczora. siedze z kolezankami przed aulą i czekamy na wykłady.. ja: zimno, głodno i do domu daleko koleżanka: ojej... ale ładnie to podsumowałas
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tzn bylo tak:u nas w skzole byl jakis tam sejmik biologiczno-chemiczny i nasza klasa musiala isc, bo to nasz profil. ale 3 osoby z mojej klasy sie spoznily (jak zwykle ). nastepnego dnia mielismy chemie i sokra z oburzeniem w glosie wymienia te 3 osoboby i mowi:- jak mogliscie sie sposcic yyy spoznic na sejmik!? czy jak dow as goscie przychodza od domu to tez robicie i przychodzicie jak oni juz u was sa? ale one jest dobra, bo nawet zazenowania na jej twarzy nie blyo widac, caly czas miala kamienna twarz skubana, ale i tak cala klasa sie smiala pod nosem
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
recytacja Bogurodzicy w mojej klasie:
"Bogurodzica dziewica, Bogiem sławiena Maryja, U twego syna Gospodzina matko ZWALONA, Maryja! ZESZCZY nam, spuści nam. Kyrieleison." (dla nieznających prawdziwego textu: Bogurodzica dziewica, Bogiem sławiena Maryja, U twego syna Gospodzina matko zwolena, Maryja! Zyszczy nam, spuści nam. Kyrieleison.")
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, przyjaciółka i dwóch nowo poznanych kolesi. Zawołali nas do ogródka na rynku gdy szłyśmy i jadłyśmy lody. Rozmawiamy sobie i gdy oni tak patrzą chcąc być miła powiedziałam: "Chcecie loda?"
Wszyscy w śmiech...ja po kilku sekundach zrozumiałam co powiedziałam... MASAKRA
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
dziś w barze siedzę z przyjaciółką, jedząc lody narzekamy na nasz ciężki los i beznadzieję facetów... i nagle ona na cały głos z pełną powagą:
"Ech, znajdziemy kogoś i wyobrazimy sobie, że to ideał... taka męska wersja nas "
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
![]() Na razie przeczytałam wszystko i leję. Wymiata rozpier***enie 'budki księdza' |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Siostra ogląda zdjęcie osła ze "Shreka" i do mnie:
-Wiesz co... Ty jesteś podobna to tego osła z wyglądu... Znaczy, z buzi... Z pyska.
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo tego typu sytuacji pojawia się w życiu codziennym. Z ostatnich dni:
Poważna rozmowa z przyjaciółką dotycząca jej problemów z chłopakiem. Ja: [poważnym tonem] Kochanie, M. musi nauczyć się doceniać wszystkie Twoje zady i walety (zamiast wady i zalety )Lekcja angielskiego, tłumaczymy słówka. Pani: Co to za ryba jellyfish? Ja: Galareciak?
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Siedze z kolezankami na piwie do tego czipsy serowe w pewnym momencie jedna kolezanka mowi cos do drugiej :
k1(z niesmakiem i dosyc glosno) ; ale ci wali (w sensie z buzi)! duga bez namysłu i jeszcze glosniej od pierwszej.... k2: nie przesadzaj tak jak tobie z d*** to jeszcze nie Myslalam ze z krzesla spadne ludzie wokol parskli smiechem a ja ze wstydu mialam ochote wyjsc stare a glupie
|
|
|
#103 |
|
... choć nie Westwood
|
Małe spotkanie, dwie kumpele i ja.
Kumpela I wskakuje na wagę. - O Boże, przytyłam! Kumpela II: To przez makijaż... Ja: ... zmyjesz, to będziesz ważyła mniej. Kumpela I z ulgą: A no tak.
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmowa z koleżanką o dziewczynie, która delikatnie mówiąc lubi ostrą zabawę na dyskotekach :
koleżanka: "ona taka wiesz wciągaczka, stablecona jak apteka na harcerskiej"
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
X:Anka , chciałabyś się nazywać Anna Noga ?
A:nie , a kto się tak nazywa ? X: Anna Noga
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Dzwoni jakas babka z telemarketingu i probuje nam cos wcisnac. Odbiera moja mama.
Babka: Dzien dobry, mam dla pani atrakcyjna oferte szkolenia w zakresie dotacji, funduszy strukturalnych... Mama: Nie dziekuje, ja nie Rydzyk. ![]() Babke zatkalo i sie szybko pozegnala
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzisiaj kolezance mini sprawdzian ze stolicy Europy.
Ja- "Karolina, stolica Rumunii?" K-"łotwa, nie czekaj, Estonia!" |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Moja kuzynka (ma 4 lata) biegała po domu i przychodzi potem do mamy mówiąc: mamo jestem spłodzona! (chodziło jej o to że jest spocona
) wszyscy hahaha
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
|
#111 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
hehe
|
|||
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
1#
Siedzę razem z przyjaciółką u mnie w pokoju i oglądamy koncert Queen- Live at Wembley '86. Nagle do pokoju wpada babcia i mówi, że musi odsłuchać pewną piosenkę razem z nami...Więc siedzimy sobie słuchamy i nagle moja babcia wzdycha: - Spójrzcie dziewczęta...Cudo... My z koleżanką-??? Babcia-Jakie Freddie ma duże jaja!!! Bomba! ![]() 2# Przyjechał do mnie TŻ siedzimy razem objęci, słuchamy muzyki i rozmawiamy. Wtem do drzwi puka babcia zanosząc się śmiechem. Obydwoje już wiemy co się szykuje... Babcia: HA HA! Ale dobry dowcip słyszałam! TŻ: A o czym był dowcip? Babcia: A seksie analnym.. Ja i TŻ-Aha... ![]() 3# Babcia siedzi przed telewizorem i denerwuje się, że nie ma niczego ciekawego w telewizji: -Nic nie ma!! Tylko te sejmy i sejmy i polityka! K**** jakiś seks, rozbój w biały dzień by się przydał! Wojna, flaki, ja chcę rozrywki! 4# Jestem po pierwszej randce z moim obecnym TŻ. Wchodzę do domu, a babcia już w drzwiach mówi: -Opowiadaj, opowiadaj, chce znać wszystkie pikantne szczegóły! Ja- Ale babciu nie było w tej randce nic pikantnego... Babcia: Chcesz mi powiedzieć, że nawet go nie pocałowałaś? Ja: Tak... Babcia: Jezu Maria, co ten chłop z Tobą ma... 5# Moje 16 urodziny ( ach jak to dawno było). Moja ciocia próbuje zrobić zdjęcie mi i mojemu kuzynowi, jednakże kuzyn w kółko wymachuje ręką i ciocia zaczyna się denerwować: -Przestaniesz ruchać tą ręką czy nie?! Kuzyn cały spąsowiał, a ciocia wybuchnęła gromkim śmiechem. |
|
|
|
|
#113 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Moja ostatnia rozmowa z kumpelą:
Kumpela: Czy ja jestem za gruba? Ja: Nie, Ty jesteś spoko. A ja jestem za gruba?Kumpela: Ty jesteś po****na... |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Vivee - Ja chce wiecej tesktow Twojej babci! Wiecej, wiecej i wiecej!
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Vivee, masz niesamowitą babcię
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kumpela kiedyś na polskim jeszcze w LO napisała w wypracowaniu: biegał i machał rencami umarł na śmierć jej cera była biała jak albinos a inna miała jakieś problemy z polszczyzną pisała i mówiła tak np: chciałamby, poszłamby tam, zrobiłamby itd. sluchac sie nie dało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.