Pamietacie kiedy sie poznaliscie z TŻ? Date? Dzien? Pogode? :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 21:17   #91
perlista
Raczkowanie

Dot.: Pamietacie kiedy sie poznaliscie z TŻ?Date?Dzien?Pogode?:)

pamiętam jakże mogłabym zapomnieć
po imprezie u koleżanki w godzinach wieczornych zebrałam się zeby jechać do domu, w drodze powrotnej zadzwonił znajomy,żebym zajrzała do pubu bo jest tam ze znajomymi, mimo zmeczenia podjechałam tam na chwilę
oczywiście moj TŻ okazał się kolegą mojego znajomego który dzwonił do mnie
na początku nie zapowiadało się na jakąkolwiek znajomość, nie znosiliśmy się, każda nasza rozmowa konczyła sie jakąs sprzeczką, z czasem zaczeliśmy się jakoś porozumiewać
pewnego dnia jak siedzieliśmy w pubie (tym samym w ktorym się poznaliśmy) moj kolega (ten sam który pamiętnego dnia do mnie dzownił) zapytał czy mogłabym zgarnąc TŻ do domu - byłam wtedy autkiem, zgodziłam się i od tej pory podrzucam już tylko jego a sporo czasu już upłyneło
perlista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 21:54   #92
Iguśka
Raczkowanie

Z tego co pamiętam to był 6 września 2006r. początek roku szkolnego:P ja w kl II LO on w III. Dostałam sms-a w szkole od nieznajomego "Siema. Poznajesz mnie? " bardzo mnie tym rozbawił więc ospisałam i tak to się zaczęło.. Mimo licznych przeszkód niezależnych od nas jesteśmy razem. Oficjalnie od nocy sylwestrowej 2006. To był najcudownijszy sylwester w moim życiu
Iguśka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 12:28   #93
Cannabis84
Rozeznanie

GG do Cannabis84

Jasne, ze pamietam. Takich rzeczy sie nie zapomina.... Jestesmy ze soba od 17 wrzesnia 2001. To byl poniedzialek, okolo godziny 20. Padal drobny deszcz... Przyszedl po mnie do szkoly. I tak szlismy razem w tym deszczu i pierwszy raz wzial mnie za reke... A za 6 m-cy zlaczymy znow nasze rece, z ta roznica, ze ksiadz przewiaze je wezlem... malzenskim....
Stary 2008-02-18, 12:41   #94
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Eee ja tam pamiętam wszystko. Od dnia kiedy pierwszy raz go zobaczyłam, pamiętam nawet co pomyślałam-nie podobał mi się.
Poznalismy się 29 maja 2006 Pierwszy raz spotkaliśmy prywatnie 14 czerwca.
Pogoda była luksusowa Akurat na początek miłostek :P

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 13:56   #95
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

jestem z Poznania

byłam na paktykach ze szkoły w hotelu nad morzem

w piątek 16 listopada 2007r mieliśmy imprezę w hotelowej restauracji dla jakiejś firmy.

wiedziałam że będzie pełno facetów starszych, jednak tam był on. od razu wpadłam mu ponoć w oko ;-) (z tego co mówi)

ja tylko na niego pojrzałam i stwierdziła ze to jakiś kolejny napaleniec.

po północy zostali już sami młodsi kolesie na sali. zaczęli pić i żeby zwrócić na sobie moją uwagę, zbili jakieś pokale. wtedy musiałam iść z miotełką i posprzątać szkło. zaczęliśmy rozmawiać.

potem pili pili i pili, przyszli do baru. ja stałam zmęczona przy barze i rysowałam jakie kółka na kartce z nudów.

i podszedł on. usiadł naprzeciw mnie, zaczął mi coś gadać o rzeczach którymi się zajmuję. jakieś maty kauczukowe, i takie tam nudnawe rzeczy. gadałam z nim od niechcenia. stwierdziłam, że przynudza. do czasu kiedy mi powiedział że przyjeżdza w interesach do Poznania. Nie uwierzyłam mu do momentu kiedy powiedział mi w którym hotelu śpi. hehe
ten hotel jest w odległości 5 minut drogi autem od mojego domu....

cały wieczór prosił mnie o mój nr telefonu, jednak ja mu nie chciałam dać. powiedziałam że ma mi dać swój wówczas się odezwę (chociaz nawet nie wiedziałam czy to zrobie) ale on zaparcie trwał w swoim.

napisałam więc na kartce mój nr. i na 3 sekundy mu pokazałam. zaraz schowałam i powiedizałam ze teraz sobie moze wpisać do telefonu. no i wpisał -dobrze..... myślałam że ię pomyli, bo był wstawiony ale zapisał prawidłowo ....

no cóż... po tygodniu była piewsza randka.. jeszcze nad morzem... no a teraz to przyjeżdza do mnie na dwa dni w tygodniu.

mimo 350 km jet świetnie... ojej... maakra :d

Dziękuję za przeczytanie :P
Stary 2008-02-18, 14:08   #96
Martusiowa
Przyczajenie

Ja mojego TŻta poznałam wieczorem 23 czerwca 2006 roku. Zaczepił mnie na ulicy gdy wracałam z koleżanką z pubu. :-D I do tej pory jestem jego, teraz już narzeczoną.
Martusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 14:10   #97
Martusiowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cytrynowo_piaskowa Pokaż wiadomość
Poznalismy się 29 maja 2006
o, to ja mojego poznałam 4 dni po Tobie. ^^ masz dłuższy staż!
Martusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 15:56   #98
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martusiowa Pokaż wiadomość
o, to ja mojego poznałam 4 dni po Tobie. ^^ masz dłuższy staż!
Ale ja nie jestem narzeczoną

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 18:40   #99
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

mojego tż "wyrwałam" na czacie, w marcu 2004roku. potem spotkania, spacery itp... i tak z dnia na dzień zostaliśmy parą
w ciągu tych 4 lat mieliśmy kilka przerw, jednak od 6 czerwca 2006 (jego urodziny) jesteśmy razem bez większych kłótni
Stary 2008-02-18, 18:58   #100
koKOro
Zakorzenienie

pamietam

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 19:36   #101
april:)
Zakorzenienie

sylwester, przed jego domem, zaraz po wyjściu z auta ze znajomymi- był organizatorem imprezy sylwestrowej, na którą zostałam zaproszona przez jego kumpla
april:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 22:36   #102
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Dokładnie rok temu na lodowisku, ach!

sammira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 22:59   #103
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Z moim ostatnim TŻ...
Pamiętam, że przez okrągły rok nie chciałam się umówić na tak zwaną randkę.
Z perspektywy czasu żartuję sobie, że już wtedy wiedziałam, czym to się skończy.
Przez rok wydzwaniał średnio po kilka razy w ciągu miesiąca i proponował spotkanie za każdym razem twierdząc, że to już ostatni raz.
Latem w 2002 wyjechał do Kanady i przez cały ten okres mailowaliśmy ze sobą.
Po jego powrocie nie wytrzymałam i dałam się zaprosić.
Do tej pory trzyma się wersji, że wtedy to była jego ostatnia ostateczna prośba.
Pierwsza randka: 22.08.2002.
Pogoda była piękna, letnia, sierpniowa.
Dzień: czwartek.
Spóźniłam się, bo po pierwsze - niezdecydowanie, w co się ubiorę, po drugie - nie byłam pewna, czy w ogóle się pojawię w umówionym miejscu.
Trzy dni później byliśmy już parą.
Najzabawniejsze, że poznaliśmy się rok wcześniej przed wspomnianym wyjściem...
Oficjalna wersja - z powodu jego zapalenia płuc...
Do dzisiaj czasem wracamy do tego, śmiejąc się, mimo iż nie jesteśmy już razem.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 23:04   #104
iwONKA595
Zadomowienie

pewnie ze pamietam - poznalam go pod blokiem,w styczniu, jak razno tropem weza maszerowalam do sklepu nocnego po piwo z reklamowka butelek na wymianechyba one tak na niego podzialaly...
Stary 2008-02-19, 09:22   #105
tigresska
Zakorzenienie

Mojego już niestety byłego TŻ poznałam 13.09.2005, wtorek, koło południa, piękna letnia pogoda
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-19, 09:26   #106
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iwONKA595 Pokaż wiadomość
pewnie ze pamietam - poznalam go pod blokiem,w styczniu, jak razno tropem weza maszerowalam do sklepu nocnego po piwo z reklamowka butelek na wymianechyba one tak na niego podzialaly...
romantycznie
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-19, 10:13   #107
natalia132
Raczkowanie

Oj pamiętam...
Parę dni przed 19 maja 2007r. zobaczył mnie jak wracałąm do domu z korków. Była akurat beznadziejna pogoda, pamiętam że myślałam o tym żeby jak najszybciej wrócić do domu bo jest zimno, pochmurno, okropnie, ja jestem zmeczona a z korków miałąm ochotę zwiać. Ale naszczęście mama się uparła że idę na matme. Ja wtedy też zobaczyłam że za mną idzie, ale jakoś nie zwróciłam na to uwagi większej bo kojarzyłam go z osiedla.
Parę dni później koleżanka powiedziała mi że jej kolega (ten co za mną szedł) chce mój nr gg bo jakoś skumał że jestem jej koleżanką.
I tak sobie gadaliśmy na gadu przez jakiś tydzień, aż w końcu poszliśmy razem (on, ja, i moje dwie koleżanki) na imprezę jakaś. Z imprezy szybko poszliśmy do domów bo była nudna a pod domem go pocałowałam. I od tej chwili dzisiaj mija 9 miesięcy

itsnata.blogspot.com

natalia132 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 19:07   #108
cannabis
Raczkowanie

Hm październikowa pielgrzymka maturzystów do Częstochowy Pamiętny dzień bo dzięki niemu 3 dziewczyny z mojej klasy (w tym ja) znalazły swoje Szczęścia wszyscy chodziliśmy do tej samej szkoły:PP

Edytowane przez cannabis
Czas edycji: 2008-02-22 o 20:41
cannabis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 23:56   #109
Aszanti14
Raczkowanie

Pamiętam
jestem z moim miśkiem .. trzeci miech leci;p
niby mały staż ?? ale jak dla mnie to już coś
poznaliśmy się przez : FotkA.pl ;p
Tak z nudów napisałam koment a tak sie zaczęło.. później gg... no i smsy... teraz nie umiem bez niego już żyć
a pierwsze spotkanie ??
oglądaliśmy "szkole uczuć" ;p
i wygadałam mu zakończenie .. nie był zadowolony;p
Aszanti14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 09:33   #110
Dezzire
Zadomowienie

ojj pamietam ten dzien to bylo 9 wrzesnia 1998r godziny nie pamietam ale bylo pozno to bylo na dyskotece moj tz juz dosc wczesniej mi sie podobal czesto mijalam sie z nim wracajac ze szkoly do domu a on z pracy do domu i tego dnia rozmawialam z gosciem na dyskotece i pamietam leciala pisenka Aisza ( nie wiem jak to sie dokladnie pisze) i wtey podszedl do mnie i poprosil o taniec i tak jestesmy teraz mezem i zona a ta pisenka jest nasza piosenka
Dezzire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 09:54   #111
Locha
Przyczajenie

ja poznałam sie z moim misiem na kursie prawa jazdy. zupelnie przypadkiem bo mielismy razem jazde do wiekszego miasta. pogadalismy sobie i sie umowilismy. zaczelo sie wszystko we wrzesniu. w pazdzierniku zaczelismy ze soba chodzic. super sprawa. on zdal prawko (juz ma 3 kategorie) zawsze za pierwszym razem a ja nie zdalam do dzis. mysle ze tak poprostu mialo byc
Locha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 19:00   #112
dottta
Zakorzenienie

Pamietam

Moja najlepsza przyjaciółka ze szkoły zabrała mnie 5lat temu na spotkanie swoich znajomych (a w zasadzie znajomych swojego starszego brata z którymi sie kumpluje) do parku bo akurat było święto piwa i festyn Wtedy poznałam go jako kumpla jej brata ze studiów który był w nią szalenie zauroczony. Wtedy nawet mi sie nie spodobał - w koncu leciał na moja przyjaciólke
Później spotkałam go na studniówce - przyszedłz nią jako jej przyjaciel. Po 3 latach dowiedziałam sie że nie był tylko przyjacielem przez ten okres ale że przez pół roku byli też parą ale ona go rzuciła bo traktowała go jak brata (jej późniejsza relacja) Coś wtedy podejrzewałam bo nie miała czasu i ciągle z nim wychodziła np. do kina itd, ale ona pytana wprost zaprzeczała i mówiła że są tylko przyjaciółmi - nawet chodziła ze mną na imprezki w celu znalezienia swojej połówki.
Spotkałam go znów na jej urodzinach w zeszłym roku (nadal należą do grona wspólnych znajomych) i tak jakoś wyszło

Długo sie wahałam czy powinnam sie z nim spotykać ale ona sama mnie namówiła opowiadając jaki fajny z niego facet i że ich nic nie łączy więc nie ma nic przeciwko... Niestety jak związek sie rozkręcił przyjaźń sie skonczyła (kazała mi wybierać ) bo... moja "przyjaciólka" okazała sie psem ogrodnika i kłamczuchem - nie dość że najpierw mnie namawiała na spotkanie sie z nim to później mi dupe przed znajomymi obrabiała jaka to ja dla niej podła jestem i .... że on jest ze mną by jej na złość zrobić

Ale nie żałuje
dottta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 23:26   #113
Mleczna Czekolada
Raczkowanie

GG do Mleczna Czekolada

Pamiętam. To był nietypowy dzień. Czwartek 3 listopada 2007. Pochmurna deszczowa pogoda. A ja wyglądałam jak mokre wystraszone kurczątko
Mleczna Czekolada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 01:21   #114
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

moje TŻta poznałam 20 lutego 2006r ostatnio obchodzilismy swoja 2 rocznice poznania Pamietam to jak dzis (czesto do tego razem wracamy) zima, ferie u mnie przyjaciolka pieczemy razem murzynka (mialam 15,5roku) mama wchodz do kuchni i oznajmia, ze za chwile przyjdzie Pan *** (moj TŻt), wiec w pance poszlam na gore sie jako tako ogarnac (sciagnac stary dres i wytuszowac rzesy), wiedzialam kim on jest- byly wspolpracownik mojej mamy od czasu do czasu go widywala, nawet dwa razy probowalam z nim pisac, bo wykradlam mamie nr jego komorkil, bardzo mi sie podobal zawsze mialam jakis dziwny pociag do starszych facetow (10 lat roznicy). Wszedl zabral jakies dokumenty, poczestowal sie murzynkiem i herbata, ogladal razem z nami dom, opowiadal rozne rzeczy, potem poprosil zebym go odprowadzila do drzwi (oczywiscie spalilam buraka) Myslalam ze nic z tego, ze go wiecej juz nie zobacze, ale moze 3 dni po tym wydarzeniu, mama zadzwoniła do mnie, ze jest u Panstwa *** i zebym tam przyszla. Droge pokonalam biegiem 10 min przez snieg pod gore, poznalam jego mame (ktora jest wspaniala i zawsze mnie wspiera), zjadlam u nich kolacje i rozmawialam z nim dosyc troche (od razu zauwazylam, ze mamy ze soba wiele wspolnego, chocby nawet telefon w tej samej sieci). wyszlam, bylam zdiwiona, ze nie wzial odemnie komorki, pomyslalam, ze taka smarkata na pewno nie moze mu sie podobac i ze nawt nie moge marzyc zeby mnie chcial. Dalam za wygrana, ale on nie dal. Przyszedl z mama do nas w sobote z winem w jakims wyzej nie znanym celu. poprosilam, by momogl mi cos naprwic w komputerze, poszlismy do mnie zostalismy sami, przegadalismy 5 godzin, a ja myslalam, ze to byla tylko chwilka Zastosowalam kilka "podrywawczych " trikow, przypadkowy dotyk, usmiech, uwazne sluchanie co mowi. Jednak znow klapa, nie wzial nr. Historia zakonczyla sie tak, ze dzien pozniej napisalam do niego czy nie zostawil u nas szalika (swciema), od razu zadzwonil i umowilismy sie na dzien kobiet... Od tego czasu tak juz zostalo i mam nadzieje, ze mimo wielu przejsc i przeciwnosci nadal bedziemy razem
Mysle ze nie powinnismy sie bac milosci, ona nie wybiera czasu, miejsca czy wieku, walczmy o nia do tad az braknie nam sil, bo milosc przynosi ze soba przedewszystkim szczescie ale i tez cierpienie.
magda785 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 10:29   #115
niuniuniau
Zadomowienie

Ja mojego narzeczonego poznałam najpierw na gg, dokładnej daty nie pamiętam wiem tylko że była sobota bo robiłam sobie przerwy w sprzątaniu przed komputerkiem Odezwał się poklikaliśmy, okazało się że mieszka 400 km ode mnie ale w moim mieście odbywa służbę, poidałam mu nr tel (nie wiem co mi strzeliło wtedy do głowy, pierwszy facet którego nie widziałam na oczy a podałam nr ). Spotkaliśmy się 22 sierpnia 2006 r była piękna pogoda choć już ciemnawo zaczynało się robić. Po tym spotkaniu byłam przekonana że nic z tego nie będzie ale los sprawił mi niespodziankę. Pomimo tego, że 3 miesiące później wrócił do domu, odległości 400 km w sierpniu tego roku pobieramy się
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 12:32   #116
Lawinia2007
Rozeznanie

Dobrze pamietam i jak o tym teraz mysle to sie szczerze usmiecham
To byl sierpien 2006 rok i przyznam szczerze ze nigdy by mi wtedy nie przyszlo do glowy ze sie w nim zakocham!!!Pogoda byla super, nawet pamietam jak bylam ubrana ale jak on nie Poczatki sa takie slodkie

15.02.2008 - aparat na dolne ząbki

25.02.2008 - hass + maska brrrr - juz go nie ma!!!

04.14.2009 - aparat na górne ząbki
Lawinia2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-25, 19:30   #117
Anulka007
Raczkowanie

Error ;D

Edytowane przez Anulka007
Czas edycji: 2008-04-06 o 19:41 Powód: było, minęło =p
Anulka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-25, 19:41   #118
MALAcarnuka
Raczkowanie

to byl maj a dokladniej wtorek 23 2006 roku bylam w szpitalu i moj skarb tez tam byl...
Stary 2008-02-25, 22:24   #119
nice6irl
Zakorzenienie

Kurcze, a ja nie mogę powiedzieć, że pamiętam wszystko
Wiem, że z moim ówczesnym tż poszliśmy na imprezę i tam właśnie poznałam mojego teraźniejszego tż (albo właściwie rozmawiałam 1 raz w życiu i widziałam go 1 raz w życiu). Długo jeszcze byłam z exem (jakies 1,5 roku) i dopiero po roku od zerwania z nim spotkaliśmy się przypadkiem na innej imprezie. To był sierpień 2007.
Stary 2008-02-25, 23:13   #120
GMariano
Przyczajenie

hmmm... tego dnia nie da się zapomnieć wyjazd integracyjny ze studiów, 12/13/14 października, pogoda taka sobie, nie aż tak zimno jak na październik, ale też bez wysokich temeratur 12 października nie pamietam, bo za dużo wina wypiło się w trakcie drogi do celu :P 13 października dzień jak co dzień, oczywiście byłem nastawiony na zabawę, więc wiadomą czynność (picie) zaczęliśmy ze znajomymi już o 15 gdzieś koło 18, mój wydział miał zrobić satyre debaty politycznej, trafił na nas oczywiście PiS ;P no ale czego się nie robi dla dobrej zabawy, jak już wszystko wymyślili (ja nie brałem w tym udziału) trzeba było przyporządkować rolę, no i oczywiście mi trafiła się rola GEJA, ponoć wyglądałem słodko (z pomalowanymi oczami, różowy T-Shirt, rękawiczki bez palców, włosy na żel i oczywiście cienki papieros) i tutaj ten PAPIEROS (sam przyznam się, że wolę cienkie, ale byłem w posiadaniu tylko zwykłych) no i się nawinęła nieszcześnica (moja obecna TŻ) z papierosami - tak się poznaliśmy. Satyra wyszła bardzo dobrze, nieźle się wybawiłem, choć nie za dużo pamiętam noc była jeszcze młoda, a że miałem później straszliwe branie (jak się już ogarnąłem do stanu wcześniejszego) to postanowiłem zaszaleć i jakoś w tym czasie znowu nawinęła sie TŻtka z tekstem "chodź pójdziemy się napić" no i tak nam zostało, jest to jedyna kobieta, ktora potrafi mnie przepić i upić nie wspomnę, że później zmywała mi pozostałości makijażu i że wylądowałem u niej w łóżku na noc

a no i nie wspominając, że poznając mnie miała faceta, którego po tygodniu dla mnie rzuciła nie dziwię się napisowi "Vodka connecting people" przynajmniej w moim i mojej TŻtki przypadku
GMariano jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości