|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique, Shiseido
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie peeling Oriflame w proszku, kulki Giordani Gold NR, Kapsulki z Ananasem
Jakie maja daty waznosci? Edytowane przez marea Czas edycji: 2008-06-06 o 18:00 |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Toleriane i maczek, znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm, wiesz, to by mi sie raczej srednio oplacalo, bo ja kosmetyki Oriflame kupuje tutaj i za kulki placilam €20, a za peeling chyba €12. Oba kosmetyki sa nowe, nietestowane. Moze na razie sie wstrzymamy, chce jeszcze sprawdzic ponownie kolor maczka w perfumerii. Boje sie, ze moglby byc za cieply. Nie musisz go dla mnie rezerwowac, jesli trafi ci sie lepsza wymiana to nie ma sprawy.
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie to interesuje mnie kilka kosmetyków- zajrzyj do mnie. Mam też Effaclar, otwarty dwa tygodnie temu. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251482
DOSTęP DO NETA BARDZO NIEREGULARNY zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAMSzukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11031510 Kramik wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Badz druga opcja, Neostrate na kulki i chetnie wzielabym tez te tabsy z ananasem |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Effaclar chetnie, ale w watku nic dla siebie nie znalazlam niestety, a co Ci sie u mnie podoba?! |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: przepraszam, nie odpowiedziałam na pytanie tak - to ten sensibio - dla wrażliwców ( bezbarwny płyn ) |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nic to - może następnym razem się uda wymiana. Pozdrawiam ciepło Edit: widzę że poszukujesz effaclaru, mogłabym jego i Superdeo wymienić na coś zupełnie innego ale niestety nic z drobniejszych rzeczy mi się nie przyda. Gdybyś miała dokładkę - chętnie zajrzę. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcialabym maczka rozmieniac na drobne, mam nadzieje ze rozumiesz
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naturalnie |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Osz kurcze, nie wiedzialam, ze on taki drogi w Europie. Ja swoje 2 kupowalam w US i placilam po $29. Tu jakos nigdy nie spojrzalam na ceny. Bede moze jutro w centrum handlowym i sprawdze kolorek i sklad Neostraty i wtedy dam ci znac.
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Po testach jednak zrezygnuje z maczka. Za cieply dla mnie.
Moge jednak oddac kulki Oriflame i tabletki z ananasem za Neostrate. Moge cie prosic o date waznosci? Ile po otwarciu?
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chetnie przygarnelabym tez ten peeling Oriflamu, co moglabym Ci zaproponowac, czego szukasz? Mam np 5ml sloiczek kremiku pod oczka Clinique All About Eyes, cien Clinique GWP, Frosted Blosoom, Habrowy tusz Clarinsa-kolo polowy zuzyte, balsamik do ust Decleor w sloiczku, zuzyte ok. 25%, olejek regulujacy Lemon z kwasem BHA z www.biochemiaurody.com |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
A jest na opakowaniu sloiczek z liczba miesiecy? Chociaz jak mowisz, ze miesiac temu, to na pewno jeszcze pol roku wazny
Pytasz co bym chciala za peeling... Krem Clinique mam, cien mialam i oddalam, nie moj kolor. Podoba mi sie twoj olejek z biochemii, ale to by sie nie kalkulowalo. Mam mala wishliste w moim watku, poza tym akurat by mi sie przydal plyn do demakijazu. Tak poza tym ciezko cos mi wymyslic, mam raczej nadmiar kosmetykow Masz moze cos jeszcze z biochemii? Albo jakis roz, brazer lub rozswietlacz? Albo cienie w chlodnych kolorach?
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niech pomysle, z Biochemii np moge Ci oddac maseczke Dyniowa, uzylam 1 raz, ten olejek Lemon, ma zuzycie ok 25% i jest jeszcze wazny pol roku conajmniej, pomysle jutro bo musze zmykac, zerkne co tam mam, a troche tego jest ![]() Mam jeszcze paletke Clinique, roz + brazer + blyszczyk, w kolorkach Roz Sunswept, brazer- Berry Delight, rozswietlajacy, kod K36, niewiele uzywana, w zielonym opakowaniu |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Ok, to ja poczekam do jutra i cos wymyslimy
Czy dobrze widze, ze mieszkasz w Dublinie? Wybieram sie tam na mala wycieczke za tydzien.
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znac czy cos Ci wpadnie w oko. A mieszkam w Naas, pracuje w Dublinie |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze ten rozswietlacz Stila?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

jesli jestes dalej zainteresowana wymiana korektor za cienie to podaje kod( XD172). Wybacz moja nieobecnosc- odcieli mi nata na kilka dni

zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAM

, nic to - może następnym razem się uda wymiana. Pozdrawiam ciepło