|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]() podbijamm . _ każdą porażkę obracam w sukces !
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
~~Ukrywam smutek, uśmiecham się. Niech wszyscy myślą że jest ok....
~~To co wiecznie zawodzi, wiecznie jest też przedmiotem nadziei.. ~~Rozczarowania są bardzo bolesne... trafiają w samo serce... ~~Wszystko Sens Straciło... Przeciw Mnie Sie Obróciło... !! !! !! =( ~~Jak wiele musimy powiedzieć by nas słyszano w chwili gdy milczymy ~~ZYCIE JEST PIĘKNE .. ...SZKODA Z NIE MOJE ...;/...~~ciagle blisko siebie, lecz juz to nie my... ![]() ![]() ~~Czasem są chwile w których trzeba śmiechem zakryć łzy... ![]() ~~Nie mam siły wstać bo i tak skończy sie to kolejnym upadkiem ~~W moim domu jest osoba nie potrzebna nikomu...To chyba Ja ~~W jednej chwili straciłam wszystko co miałam... Straciłam CIEBIE !!! ![]() ~~Biegne przez życie nieznaną mi dorgą, nie wiem gdzie, po co i nie wiek dla kogo.. ;( ~~zrobiłam juz wszystko..i nawet więcej...jeszcze więcej już nie potrafie ;( ~~Nie mArzĘ jUż. Nie Mam o cZym. MarzYć niE potRafiĘ... z listy; ~~Kocham kogoś kochanego i nie moge żyć bez niego ![]() ![]() ![]() ![]() ~~jestem zawzięta i nie dam mu satysfakcji... :P ~~życie jest chorobą śmiertelną i bardzo zaraźliwą ~~"pocaluj mnie tam, gdzie jeszcze nikt nie calowal..." ![]() ![]()
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
no ladnie to tak bezemnie tutaj...
|
#94 |
|
BAN stały
|
1.Tyle uczuć mieści się między jednym uderzeniem serca a drugim...
Wszystkiego Naj;*
Wkońcu każda z nas po części dzieckiem |
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy się zmienia serce z kamienia w najczulszy skarb. To tak, jakby człowiek wychodząc z cienia, zobaczył blask
Wszędzie jest niebo bo śmiejesz się znów, serce mi bije na dźwięk twoich słów Come with me, stay the night.. / przyjdź do mnie, zostań na noc. Hey .! Hey Boy, chcesz mieć mnie całą .? Zakręć mną .! Ej powiedz mały, czy dasz mi siebie czy dasz się dotknąć, bedzie tak słodko.. Koniec dnia - początek gry, wstęp to ja, efekt - my.. Czasami jeden uśmiech potrafii wyrazić tysiące słów... Jestes dla mnie jak narkotyk uzależnia mnie twój dotyk Chowam Cię pod posuszkę i śnię o tym co było. Twój zapach, Twe myśli i Twoja wielka miłość. Czuję żal że nie mogę być z nią Chciałabym raz kolorowe mieć sny.. Zostać na dłużej z tobą to jak znaleźć raj.<33 Może coś się przyda?
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ano właśnie. dawajcie coś na dzień dziecka
.achh. i taka mała proźba. macie może coś o tym, że wyjeżdżam na biwak? i coś krótkiego ode mnie: leżę martwa i skwierczę. romans z optymizmem . |
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kochane potrzebuję czegoś nt, że panna dla której zerwał ze mną mój były właśnie go rzuciła po miesiącu. Ale nie smutne, czy na zasadzie że chce wrócić, tylko że się z nich niemało uśmiałam xD znajdzie się coś??
- Karuzeluję się z gwiazdami -Opalam się bom blada jak pośladek zakonnicy - Jak rozmotać zasupłany kłębek czerwonej wełny w sercu? - Jestem zgubiona. Jak się odnaleźć w świecie i we mnie? - Pokrzywione myśli w głowie mej, bardzo chory dzień - Nawet głupstwo jest niebezpieczne w rękach głupca
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
'Dlaczego niektórym robakom trzeba czasem wbić łeb na szpilkę ?'
...gdy zauważysz, jestem... PRZYTUL ...przestrzeń... |
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanki
coś ode mnie 'nie bede tylko wtedy gdy zaczynasz sie nudzić...' Mam ochotę zobaczyć łzy. Spadające teraz po Twojej twarzy. I znienawidz mnie, jeśli poprawi Ci to humor.. ! Przepraszam, gdzie można kupić części zamienne do Romeów? Dlaczego ma mi zależeć? Nie było Cie gdy Cie potrzebowałam.. Byłeś chwilą, która właśnie mija... Wybacz - dawno przestałam wierzyć w bajki ! Może i nie jestem najlepsza... ale i tak jestem czyimś aniołem... Naprawdę kochałeś? Nie... to ja naprawdę wierzyłam... Biegam Po Suficie Ze Szczęścia i Potykam Się o Ściany.. Bajerujesz? Kokietujesz? -Co Ty sobą prezentujesz?! ________________________ -Nie wierz swym oczom- szepnął wiatr.. -Jeśli kochasz, sercem patrz.. |
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Ładnej kobiecie zawsze jest do twarzy z pięknym grzeszkiem.
Wysokie obcasy są wynalazkiem kobiet, które ciągle całowano w czoło Diabeł nie sypia z byle kim.
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
*ZnOwU ZaSnąĆ Nie MoGe..OwŁaDnIęTa MaRzEnIaMi*=)
Będę śpiewać o tym jak, zaczaruję cały świat... Znów siedze i wymyślam...wymyślam rzeczy złe... Nie widzę już w sobie pozytywnych wad... Płynące z głębi serca... Zapisane do końca życia... Wspomnienia! Jestem Nieznośna Czasem Dokuczliwa Lecz Za To Przy Tobie Tak Bardzo Szczęśliwa;
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
I tak siedzieć sobie po prostu,
nogami machać, gwiazdy oglądać, i marzenia cicho wyszeptywać.. Na wiosennej łące, taniec wiosenny we dwoje. Pośród kropel wiosennego deszczu. Wspomnienia cichutko układają się do snu.. Mój gwiezdny Kochanku ;* I jeszcze mamy gwiazdy nad głowami, I jeszcze mamy walizkę pełną marzeń. A gdy już pokonasz te wszystkie wiatraki to zabierz mnie miły w długą podróż. Pod głowami mamy puszyste chmury a przykryci jesteśmy gwiazdami, księżycami. Bo jesteś moim przyjacielem, moim kochankiem, moim oparciem.. Dotknij księżyca, dotknij gwiazd, dotknij mego serca.. ![]() Namaluję Ci motylka lżejszego od światła.. Pod wiatr.. I ciągle tylko pod wiatr.. ![]() - O której odjeżdża nasz pociąg? - Nie wiem - może jutro, może pojutrze,A może już odjechał... - Zbuduje Ci pałace, Ubiorę w najpiękniejsze suknie i klejnoty; Świat cały rzucę do Twych stóp... - Miły, pomóż mi powiesić pranie. ![]() ![]()
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Jutro jest blisko, a wieczność tuż za progiem.
Zaparz mi mleka, a ja ugotuję Ci masło. - para idealna. </3 Wzniośle i wyrafinowanie niose serce nieosiągalnie dla Ciebie.
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
dzwonię przez pomyłkę - i tak ze mną nie rozmawiasz.
udupimy się, żeby kochać się bardziej? wróć do mnie- ktoś przecież musi mnie uratować. trudno kochać normalnie. nie lubię czekać w nieskończoność która ma jednak jakieś ramy czasowe. Ty lubisz jak się błyska, ja lubię burzę. chodźmy patrzeć jak deszcz odbija się od dna. Ty lubisz patrzeć na mnie, ja lubię ciebie z bliska. przytulmy się na co najmniej 10 lat. i szmer Jego serca słyszę już na klatce. i niby ktoś fizycznie cały czas jest z nami. nie mogą siebie dotknąć i nie mogą siebie zapomnieć. a coś o tym, że przesadziłam z opalaniem i teraz mnie wszystko piecze?
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' Edytowane przez thinspiration Czas edycji: 2008-06-01 o 18:49 |
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wymyślone na poczekaniu więc nie wiem czy się spodobają: Uuuu ... Kuracja Słoneczna = Skwareczek ...uffffNo i po opalaniu - miało być Latino Girl ... wyszło mi ... Yyyy - don't touch me! ![]()
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
I really need you boy| naprawde potrzebuje Cię chłopaku.
Look this can't wait till dawn | zobacz, nie możemy czekać do świtu. So feel the party codes (yeah) | więc mam chęć na impreze. Bronze skin and cinnamon dance |Brązowa skóra i cynamonowy taniec. We're gonna party as much as we can | Imprezujemy tak ile tylko możemy. Take my hand, let's go, /Złap moją rękę ,udajmy się Somewhere we can rest our souls. /Gdzieś gdzie będą mogły odpocząć nasze dusze. I want you to caress me like a tropical breeze | Chcę byś pieścił mnie jak tropikalny wiaterek. And float away with you in a Caribbean sea | I zatopić się z tobą w Karaibskim morzu.
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
thinspiration
jestem na głodzie, nie widziałam Cię od przedchwili. ![]() Jego zapach do gorączki rozgrzewa. I'm a sexual animal, eatin' you like a cannibal ![]() Miałeś Być W Moim Śnie, Odnaleźć I Bronić Mnie.. Kobiety - Istoty Skupiające Wszystkie Uczucia Jednocześnie. You know you can if you get the chance. ! Fałsz Mnie Nie Pokona. Prawda Nie Wyzwoli.obojętność-To Jedyne Co Mnie Boli . it's great to stay up late. nikt nie zakmini co siedzi w mojej głowie . Ludzie Patrza Na Ciebie Jak Na Chore Zjawisko? Rozumiesz?-Po***ane Jest Wszysko Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem "Nie dawaj mi swej miłości, gdy nie chcesz jej dać.. Uszanuj tylko to, że swoje zdanie mam." pzdr ;*
jestem z tych , co szczęścia nie szukają . samo nas znajdzie . bo na to zasługujemy . Edytowane przez ewka xd Czas edycji: 2008-06-01 o 19:52 Powód: dopiseek xd |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam tez chwile, Kiedy po raz pierwszy mnie objąłeś Poczułam się wtedy jak na bezludnej wyspie, Tylko Ty i Ja a cały świat nie istnial. Pamiętam je wszystkie i każdą z osobna Chwile słodkiego sam na sam w twoich ramionach,
mozna z tego cos wybrac na opis .. hmm moja tworcza inwencja .. szkoda ze z takiej okazji ![]() ![]() ![]() a teraz kilka moich: wspaniale chwile..i ludzi tyle...a posrod nich MY I mozesz byc gdziesz tak daleko...ja i tak bede klasc sie obok ciebie i czuje twoje cieplo na poduszce i wiem ze wrocisz Pojechal ale wroci bo przeciez obiecal![]() Boze dales kiedy nie wiedzialam jak zyc...nie odbieraj gdy buduje z nim dom.. ![]() ![]() tesknota ... zbuduje mi do ciebie autostradowa droge szybkiego ruchu
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
cannabis whisky ananas jeszcze będzie czas by odpoczywać!
nie umieraj duchowo Twoja wiara w zwycięstwo zwiększa prawdopodobieństwo. ej dwóch przystojniaków w dużymi wachlarzami moimi winogronami twoimi truskawkami muzyka i słońcee Daję radę, słowem radzę nie wadzę, miej to na uwadze, powolutku się prowadzę dobrze. Czas mija w walce o życie lepsze coraz prędzej, przyjdź pogadać jak chcesz wiedzieć więcej. jestem tysiącem pytań i milionem odpowiedzi
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Żeby nie było off: I wish you were here / chciałabym, żebyś tu był. połamany ludzik - bez Ciebie wszystko nie ma sensu.. mój Książę z bajki ;*
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy wraca ?
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Chcę coś o tym że chce odciąć się od tych ludzi co teraz mnie otaczają i zacząć od nowa żyć i się zmienić na lepsze.I zapomnieć o tym co było,o głupich rzeczach jakie wyprawiałam...i coś o grzechach...Proszęęęęę
Nasze sam na sam tu swój koniec ma Świat widze jak przez mgłe, pale owoc zakazany drogą aż do nieba lub na samo dno chodźmy stąd Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest osa we mnie tkwi
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Heh, na stałe za jakieś 3/4 lata. Wczoraj poleciał, a ja już nie mogę wytrzymać
Za miesiąc na kilka dni będzie, bo mam w rodzinie wesele. A potem być może w wakacje, albo dopiero w grudniu. . . ![]() opisy: NIGDY nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem... Obiecaj mi, że słowo 'kocham' nie będzie nigdy pustym słowem.. Nigdy nie mów zawsze, bo zawsze sprawia, że płaczę.. ja tu, a Ty tam. ja Cię w sercu zawsze mam . .
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Ramona Rey - Skarb
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
![]() Już 5 część! ![]() Oby tak dalej xD Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę już wierzyć w cud...
zrzuć z siebie ten sen życie bez złudzeń jest łatwiejsze. naprawdę
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
jak mi milo ^^ ;* a juz myslalam ze nikt mnie nie czyta xd ___ So just talk away, I don't hear a word you say. \ więc gadaj godzniami , nie slysze slowa ktore mowisz
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
A macie coś o tym, że się zakochałam, albo o tym, że powiedziałam to Panu P.? ^_______^
--------------------------------
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

!

...SZKODA Z NIE MOJE
...;/...
.

...uffff