|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
proszem
![]() ![]() wy tu o paskach a ja dwóje na siwdectwie;/ |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ej laski może z powodu tego, ze większość z nas nie nadąrza tego czytać zrobimy tak by ten wątek pozostał już w gronie takich osób jakie są i nikogo nie przyjmowac, ja z czasem poczułam, ze jesteście takimi moimi przyjaciółami internetowymi. A jak tak bd nowe osoby dochodzić to niektórym(np mi) bd trudno tak pisac o wszystkim) Przy okazji bd taką grupą, która się dobrze zna. Bo ja nie nadążam a ciągle dochodzą nowe osoby...
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Mirelka, ja nie mam paska też, więc samotna nie jesteś xP
![]() Kika, bo pewnie się rozrabiałoo..? ![]() Zawsze tak jest ^^
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya, ja też się już zaczynam gubić pośród tylu ludzi i tylu postów, ale głupio by było, gdybyśmy były taką zamkniętą, nieprzyjazną grupą
Wyobraź sobie np. jakbyś się czuła gdybyś wcześniej chciała do nas dołączyć, a tu spotkała by cię odmowa "No sorry, ale mamy już komplet, nie potrzebujemy nowych"?Chociaż przyznam ze wstydem, że też o tym myślałam... |
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja na szczęscie miałam juz wczesniej 5 z histy i to długopisem, ale wielu osobom wpisał gorsze oceny.
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
no Meliana ma rację.. ja się bałam np. że głupio sie na mnie "popatrzycie" i "wyrzucicie".. :P
Mirelko u mnie to samo
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze ja jeszcze zdążyłam
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
a z jakiego przedmiotu te 2 masz ?
dziewczyny nie martwcie się, trzecia klasa będzie najlepsza będziemy miały paski na świadectwach, obiecuje wam to
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mimo wszystko taki "zamknięty" wątek oprócz minusów ma bardzo dużo plusów. Bo nie chcę pisać z ludźmi, których zupełnie nie znam... A przy zbyt dużej ilości użytkowniczek pewnie nawet wszystkich imion nie zapamiętam
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajaj.. ale muszę coś zrobić, bo chcę się dostać do LO do Krakowa do 17.. sekcja dwujęzykowa francuski wykładowy
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale fajnie, że jest tu taki wątek i można pogadać sobie o czym tylko się chce ![]() ja z matmy też mam i tylko z matmy reszta nawet ok ;p ale z matmy to kompletna czarna magia dla mnie ![]() Cytat:
![]() ale teraz na prawdę biorę się za siebie w trzeciej klasie bo też chcę dostać się do dobrej szkoły i to w innym mieście więc średnią dobrą trzeba mieć ![]() i będziemy miały !!
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też do innego miasta, ale tam mieszka mój brat, studiuje
![]() ja mieszkam na podkarpaciu a chcę do małopolski :P
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam z małopolski, a nie wiem gdzie dokładnie chcę
![]() Myślałam do Krakowa, ale znudziłyby mnie te dojazdy, a co ze studiami..? Ale mam w okolicy 4 szkoły, do których mogłabym się udać, więc będzie w miarę... Tylko mam nadzieję, że kierunek w ciągu tego roku ustalę, bo nie wiem jaki chcę dokładnie... ![]() matma-infa albo matma-fiza, biol-chem, językowa? Jak widać rozbierzność ciekawa
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż .. może architekt.. ajj no ja też nie wiem na co iść xPeee no chodźcie dziołchy wszystkie do Krakowa, zamieszkamy w tym samym internacie albo stancjeee ![]()
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Raczej któreś z pierwszych ^^ Pewnie xD
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku allegrowym pewna wizażanka zamieściła cudną sukienkę
http://www.allegro.pl/item374939705_...rda_hit_m.html co do koncertu dzięki ekstrawagancja ale ja już sama wątpię ;( no i tak dziś czytam ŚS a tam, piszą, że z koncertem RBD to nie jest pewne;/ a ostatnio pisali: 1 września ;/ cały czas się dowiaduję, że zmieniają ciągle plany w kalendarzu i już z 3 razy miał być koncert ale potem mówili, że nie a potem znowu, że tak ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabyś do Krakowa chodzić do LO no i może nawet do tej samej klasy, bo te same przedmioty xD (się rozmarzyłam)eej no dziewczyny kto mieszka w okolicach? Kroś z Krakowa? ![]() Cytat:
super[!]a co do koncertu.. to wszystko się może zdarzyć, może przeniosą na inny termin, wygodniejszy? I może zdołasz do tego czasu rodziców zbałamucić xD
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
omg ile wy tu napisalyscie !!!!
![]() Ja ja z Krakowa!!!! Z tego pięknego i cudownego miasta. W sql na szczescie dali mi zach bdb i mam srednia 5.0 a jezeli chodzi o moje kolezanki z klasy to juz je centralnie wale, nie obchodza mnie.Przed chwila wrocilam z rezonansu bylo okropnie, nie dosc ze mi sie przysnelo w tej kapsule to jescze zemdlalam jak mi babka zyle rozpier.... i sciskala mocno.... oj ja biedna
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
a się wkurzyłam ;( bo facet z obozu do mnie, że najpierw trzeba się zapisać i zapłacić a potem powie co z dojazdem, bo to różnie bywa ale na pewno będzie ;/ bo do jazd się samemu załatwia(nie wliczony w obóz) ale oni tez mogą no to ja dobra;/ i wpłaciłam kase i sie teraz okazuje ze z mojego miasta nie jedzie ten autokar, bo ta firma jest taka tuystyczna i u nich mozna załatwić ten obóz z dojazdem(o tym nie wiedziałąm, oboz na necie znalazlam) ten facet to tylko jest taki wlasciciel tego obozu etc. a ja u niego zamowilam a z tej firmy, a jak bmy u nich zamwoila to bmy miala z dojazdem i wszystko zalatwione;/ i w dodatku on mi powiedzial ze z mojego miasta nie jedzie auoar tylko z 100 km oddalonego Wrocławia ;/ no to ja no dobra może jakoś się załatwi do Wrocka dojazd;/ i moja qmpela dzwoni do tej firmy z tym dojazdem z Wrocka tam na miejsce, bo oni tam jada przez rozne miasta i m.in. prez Wrocław i na ten sam oboz tylk oze oni przez te biuro zalatwiali i dmi ten facet powiedzial, ze bedde mogla dolaczyc donich tam dojazdem z kolezanka, a oni mi mowia ze maja tylko 8 miejsc i jak sie te miesjca zapelnia to nie maja juz innych wiec z nimi jechac nie bedziemy mogly, a czy maja miejsca powiedza nam dopiero dzien przed wyjazdem ;/ no a ten facet do mnei ze on tylko do obozu jet, ze dojazd go nei dotyczy, ze on tylko oboz zalatwia;/ i co ja mam zrobic to na drugim koncu Polski jest;/ ja wiem 700 km .? i na paliwo z 500 zl wyjdzie jakby mnie ktos mial zawieźć samochodem;/
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
lachony ja spadam na jakis czas bo na zakupy jade [polowanie na rozmiar buta xD].
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, super, to teraz mi powiedz, czy s,ą tam jakieś internaty fajne i licea :P znasz 17?? :P gadaj, jaki profil Ci się marzy ;D Cytat:
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Ooo cz. II
Matko dziewczyny ale ja nienadążam i moya dobrze mówi![]() Może jakiś oddzielny wątek?
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Laski nie odbnierajcie tego w ten sposób, że jestem jakaś samolubna czy coś, po prostu robi się mętlik. Każda chyba z nas napisała tutaj dużo rzeczy, których nawet koleżanka z realu nie wie. Zauważyłam również, że dużo osób już nie pisze, bo nie może się polapać ocb. Pozatym pojawiają się również pytania od nowych osób gdzie ja o tym już pisałam kilkanaście stron wcześniej i wy to już znacie. Nowe osoby-ok ale z umiarem, nie ze codziennie po 2-3, bo mi szczerze to np odechce się wchodzić, keidy bd wiedzieć, ze po 3 godzinach nieobecnosci mam 4 strony do nadrobienia w czytaniu... Gdzie połowa treści to ,,hej, przyjmiecie mnie?"
Może i się okazałam teraz chamska ale wyraziłams woje zdanie. Możecie mnie zbesztać itd...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

super[!]