|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
pytałas u mnie o podkład , to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16622
ma słabe opinie na KWC, ale według mnie niesprawiedliwie. To jest własnie taki lekki podkład na lato, więc raczej słabo kryje i jest bardzo lekki. Wodnisty. Nie wiem jaki kolor na opakowaniu kod LYS, moze to oznaczenie koloru ale nie wiem No moje oko to taki naturalny, lekko (ale leciutko opalony)no i bardzo ładnie dostosowuje się do cery. Dla porównania używam MF golden i innych YR naturalne i ten jest dla mnie odpowiedni.Problem tylko, że za diabła nie wiem jak ocenic zużycie. Po wadze się nie da, opakowanie nieprześwietlywalne, w srodku chlupie. Oceniam , ze powinno byc pół ale trochę mam stracha tak sam podkład wymieniac. Jakbys znalazła cos jeszcze u mnie to do większej wymianki mogłabym go dołożyc a tak to nie wiem. Data ważnosci 07/2009.
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - L.Biagotti, Davidoff, Demeter, LRP, YR... Zapraszam!
wszystko co wymieniłas wolne, kolczyki nie mają srebrnych bigli
...chyba...no te które wymieniłas na pewno nie.Tylko nie wiem co na co, żeby nam się przesyłka opłacała.
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać odlewkę amor (nawet wiekszą niż 5 ml-jakies 8-10) i dużą odlewkę cliniqua (jakies 10ml) za te dwa demeterki. Objętościowo byłoby prawie tak samo no i wartość wyższa od demeterków. Jak chcesz to możesz coś sobie jeszcze wybrać np. z kolorówki to dorzuce bo jak mówie bardzo zalezy mi szczegolnie na sex on the beach.
Pozdrawiam
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
nic sobie z pielęgnacji nie wybrałam ani z kolorówki
ew. interesował by mnie zapach Ch. Augilera. Czy te atomizery co proponujesz były już napełniane? Amor amor mogę odlać 7-9 ml (zawsze wiadomo że jakiś plus minus będzie ale raczej postaram się bliżej 9 tak żebyś była zadowolona). Jak widzisz naszą wymiankę ??
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
to nic.
To może tak: ja: -odlewka amor amor ok.8ml +/- -odlewka cliniqua ok.8 ml Ty: -demeter sex on the beach -demeter pinacolada i ew. ch. augilera lub tonik sephora a jeśli nie to sama zaproponuj co mogłabyś dołożyć-chciałabym zeby wymiana została zfinalizowana
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, a ten tonik mogłabyś dorzucic ?
Bo wartość moich odlewek jest dużo większa niż demeter a jak już mówiłam bardzo zależy mi na sex on the beach i byłabym sklonna oddac ci te odlewki za 2 demeterki, ale interesuje mnie jeszcze ten tonik
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
na oko zostało mi go ok 70 ml, a jaka odlewka cie interesuje?
![]() poniżej wklejam foto. |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
A mozesz coś powiedzieć jeszcze nt tego toniku? Czy dokładnie oczyszcza i takie tam? A i zapraszam na PW wymienimy się adresami
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą tej wanilii tez nie chcę az 50 ml tak myslę ze po ok 20-góra 30 ml bym się wymieniła, co ty na to?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak się umawiałyśmy, przypominam się
Więc wymieniamy się tak: Twoje Prada 4ml, Gucci II 4ml, Mania 4 ml, oraz Pina colade za moje 12 ml Princess+Bossa męskiego. A za błyszczyk chciałabym atomizerki (w tym 12 ml wysłałabym ci Princess, no chyba że wolisz w 50 ml atomizerku ) Pasowalaby Ci tak, czy może coś innego proponujesz?Jestem otwarta na propozycje
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo szkoda
A ile masz tej Manii? W jakiej ilosci moglabys zrobic lub też masz odlewki Demeter oraz Aquoliny?
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zrezygnuje bo mi bardzo zalezy na Manii - przymierzam się do zakupu, więc potrzebuje próbki do testów całościowych
Więc interesowały by mnie: Mania, Aquolina, atomizerki (masz 2 czy 3?).Mogłabyś coś wiecej napisac o pudrze Inglota?
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Puder odpada w takim razie,bo byłby pewnie za ciemny dla mnie
![]() Pasowałaby Ci wymianka- Twoja Manka, Aquolina, atomizerki za 5ml mojej Princess oraz Blyszczyk? |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi może jeszcze, które próbki masz do wymiany i w jakiej pojemności. Jestem ciekawa zapachów
A tym, że wymieniłaś się z kims innym za to co chciałam nie przejmuj się, nic się nie stalo i ja nie jestem zła Nie ma problemu A na Manii mi dalej zależy |
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270535
cos u mnie? proszę odpisz w moim watku ![]() crystal aura mleczko oczyszczające Sephora PURIFYING MAKEUP REMOVER ubytek ok. 15ml z 200ml |
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Christine Aguilere?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

na opakowaniu kod LYS, moze to oznaczenie koloru ale nie wiem
...chyba...no te które wymieniłas na pewno nie.
Może coś znajdziesz.

Nie ma problemu