|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje pierwsze prace...
Brawo,
, , jakie pięknotki. Zachwycające.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, jak ślicznie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
No to padłam. Dziewczyno, taki postęp w tak krótkim czasie? No gratulować, gratulować
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki listkowe są najpiękniejsze
urocze. Bardzo pomysłowe i ładnie wykonane.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Raduje sie moje serducho jak czytam tyle milych slow
I bardzo sie ciesze, ze odwazylam sie pracowac ze srebrem.....a to dzieki Wam moje drogie ta odwaga ![]() Haniu, Reverie, Rhogata, Magdo, Zuterio, Milko, Dagus, Nailo, Heurek, Moniko, Yori - dziekuje baaaardzo baaardzo Haniu - i Ty sie mnie pytasz....a Twoje prace to co.....coraz cudowniejsze sa przeciez Magda - a ja osobiscie tez gustuje w takich bardziej zawijaskowych ![]() Zuteria - jak?...hmmmm...drut sie chyba wystraszyl po troche na niego naklelam |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepiękne
! Wykonanie mistrzowskie, pomysły na piątkę, super!
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Witam kolejną wrappującą osóbkę
jak tak chodzę po wąteczkach i widzę jakie piękne rzeczy wychodzą z pod Waszych rąk, sama chętnie sięgłabym po drut, ale moje wrapy są tragiczne .... oglądałam cały wątek od początku, do końca, posrebrzane wrapy super, pierwsze ze srebra super, drugi rzut SSSSSSSSSssssuper!, kurcze i jak już zobaczyłam wykonanie tych- Boże jak Ci się nie pomyli raz zawijać górą raz dołem????? myślałam że TE będą moim faworytem, ale kolejne wrzuty powaliły mnie na kolana i wszystkie mi się podobają! nie potrafię już wybrać która biżutka najbardziej
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Przesliczne te Twoje prace
,agatowe trio sama probowałam kiedys tak oprawiac ale mi nie wyszło
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Kocham fiolety. Pierwsze są boskie.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Viktorej, Marta, Follow, Iwogg - dla każdej
Dziś następne..... I jedne i drugie z kryształami Swarovski.... Oczywiście potem na zdjęciach powyłaziły te wszystkie nierówności i troche poprawiałam....ale nowych zdjęć .....bo takie mini-mini są i najlepiej jak wiszą.....
Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-16 o 15:26 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Drugie śliczne. Choć pierwsze też bardzo ładne.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudne! Bardzo delikatne
!
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż się napatrzeć nie mogę
Za to drugie zdecydowanie lepsze technicznie i pomysł na zagospodarowanie przestrzeni w środku- takie jakby ,,bokiem" i przez to są jeszcze bardziej cuuudowne!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
W pierwszych fajny ten wzór w środku no i całe są fajne
Jednak zdecydowanie bardziej podobają mi się drugie Piękne
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Oj Poppy, znów cudeńka pokazujesz
Pierwszym niczego nie brakuje, te maleństwa są urocze, ale to drugie wydają mi się dziś wyjątkowo udane, tak jak powiedziała Heurek, fajnie zagospodarowałaś przestrzeń wewnątrz okręgu. Zadziwiasz mnie za każdym razem swoimi wrapkami, coraz lepiej je dopracowujesz, są coraz piękniejsze
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Drugie sa cudowne!!! Podoba mi się wykorzystanie przestrzeni w kole i... no cóz- mam słabość do wiszących kolczyków
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Drugie ślicne, chociaż... pierwsze tez mi się bardzo podobają.
![]()
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Jak ja zazdroszczę wrapującym tych ładnych równiutkich owijanek. Śliczne są obie pary, ale nie będę oryginalna i też dodam, że jednak druga para prezentuje się bardziej interesująco.
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
obie pary sliczne, delikatne, nieprzeladowane
i wcale sie nie dziwie, ze dostalas sie do arsneo, w pelni na to zasluzylas, gratulacje! |
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam cały wątek, śliczne są Twoje prace, trudno wybrać faworyta, gratuluje wyczucia formy i talentu
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Drugie kolczyki przecudnej urody!
W pierwszych, podoba mi się baza ale kamień spróbowałabym owinąć by nie było widać dziurki i doczepić do bazy normalnie loopikiem owijanym... wtedy ładnie by pracował na bazie (poruszał) i ta duża dziurka nie spozierałaby tak na dzień dobry od frontu ... ale to tylko moje subiektywne odczucie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
kolejne piękne kolczyki! w pierwszych podoba mi się baza, pięknie owinięta, bazy robisz sama czy kupujesz gotowe? bo bazy w kształcie łezki widziałam, w kształcie koła też, ale kwadratów
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
obie pary cudowne
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Wam dziewczyny...i za miłe słowa i za gratulacje w sprawie galerii.
Mnie też druga para bardziej się podoba , no i wymagała o wieleeeee więcej pracy.....no ale chciałam zrobić też coś drobnego i mniej skomplikowanegi i stąd te maleństwa ![]() Noooooo...i te drugie w zamyśle były całkiem inne...miały być w innych kolorach i miały być gronka - z którymi sobie niestety nie poradziłam Iwogg, Viktorej, Heurek, Haniu, Zuterio, Reverie, Ewasko, Yori, Dagus, Rhogata, Biedronko, Aniko, Marto, Milko - Aniko - kurcze wiesz, że to bardzo dobry pomysł, szkoda, że nie pomyślałam....pocieszam się tym, że te kolczyki są tak maleńkie, że w rzeczywistości ta dziura tak nie spoziera ....rozmontowywać nie chcę bo jest oplecione i zamocowane jedym kawałkiem drutu.Marta - wszystkie bazy w mojej biżuterii są robione przeze mnie własnoręcznie......Lutowa nie bardzo mi się spodobało ..;-) Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-10-19 o 12:27 |
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Prześliczne maleństwa!
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Mi się cały wrzucik podoba
czekam na więcej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

, 

jestem również
urocze. Bardzo pomysłowe i ładnie wykonane.

myślałam że 

.....bo takie mini-mini są i najlepiej jak wiszą.....