|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty, Chi, Chopard, Agent Provocateur, Clinique, L'oreal, Farouk. Zaprasza
mam małą dokładkę, więc od razu pytam
![]() dostałam wczoraj na rocznice sonia rykiel woman edp bo sie ukochany pomylił, a na półce mam od niego edt. Moge ktores z nich wymienic. 40ml, edt ma kilka ml ubytku.Poza tym EL Pleasures mam jeszcze
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Meteoryty, Chi, Chopard, Agent Provocateur, Clinique, L'oreal, Farouk. Zaprasza
hop
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Hej,
odpowiadam : może serum za meteoryty? Agent Provocateur - muszę sprawdzić w poerfumerii |
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Och, co ja bym oddała za bronzer loreal oraz nablyszczacz farouk....
![]() A mam u siebie w wątku nieduży wybór ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341851 |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
- Agent Provocateur - 25 ml, EDP, klasyczna wersja, ubytek to cztery psiki.
coś u mnie?
|
#106 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
. Przygarnelabym jeszcze kamuflaz na zapas, ale nie wiem czy CI sie to oplaca .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-07-07 o 13:10 |
||
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13130388]nic nie znalazlam. pozdrawiam
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Chetnie bym przygarnela Aurige i oddala brozer, ale to niestety za malo. Moze masz cos, co moglabys oddac poza watkiem, bo chenite brozerem sie podziele . Przygarnelabym jeszcze kamuflaz na zapas, ale nie wiem czy CI sie to oplaca .[/QUOTE]Witam ![]() a moze moje 2 rzeczy za Twoje 2 rzeczy? (czyli moj kamuflaz oraz auriga za Twoj bronzer oraz farouk)? Wydaje mi się że po przeliczeniu wartość wymianki wychodzi mniej więcej tak samo...? Auriga kosztowała 32 zl, podobnie jak Farouk-(o ile nie jest tańszy), Kamuflaż 44 zl, chyba podobnie jak bronzer? Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-07-07 o 17:17 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy takie gadżety Cie interesuja, ale nabylam ostatnio ciekawa dosc duza torbe na lato, Escada Ocean Lounge, material, 50% cotton 50% polyester, dwustronna w kolorach zapachu ocean lounge (i z napisem takowym, aczkolwiek niewielkim). Jedna strona biala z fioletowymi rączkami, matowa, druga polyskujaca (tzn gladki material, faktura jedwiabiu) czerwono-fioletowa. drukowanymi literami nieduzy napis "escada. ocean lounge". Mozna nosic w rece i na ramieniu. Pozdrawiam!
edit: znalazlam zdjecie ![]() http://cgi.ebay.com/Escada-Ocean-Lou...3286.m20.l1116 Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-07-07 o 17:09 |
|
|
|
#109 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Niestety to nie moja stylistyka, zatem musze odmowic jednak bardzo dziekuje za propozycje Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-07-07 o 22:44 |
||
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem zainteresowana meteorytami. mam mase ciuchów na wymiane właśnie robie porzadki i liste prosze o odpowiedź na maila sahrah@interia.pl wysle zdjecia ciuchów i kosmetyków w wiekszoćci są to nowe nieużywane rzeczy albo raz założone , mam tez dwie pary butów nowych i bizuterie srebrną i sztuczną, etniczną tu moj kosmetyczny watek
|
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: w watku nic dla siebie nie znalazlam |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.