|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Mega Watek, różne rozmiary; ciuchy,buty,torby,kosmety ki,dodatki!!!
ok, to wymieniamy adresy?
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
b) czarne sportowe na rzepy, skóra.
c) czerwone na obcasie w lekki szpic, skóra - mała 40, mogą też być dobre na 39. d) Japonki brązowo czarne, super wzór, mega unikatowy. e) Buty PUMA, r. 40 - nie są brudne, to wytarcia, które wystarczy zapastować białą pastą, skóra. ZA TO MOGE ODDAC: -cien złoty sypki w kulce carlo di roma -balsam garniera + krem do rąk -cienie sephora PALETKA - tą brązową -bLYSZCZYK LANCOME JUICY TUBES kolor Drage nr 43 bezbaRWNY Z DROBINKAMI zuzycie max 10% -Balsam 400ml truskawkowy-w razerwacji jest -Automatyczna kredka do brwi.Pojemność: 0,18g - standardowe
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
nie tą ;/ z Zary ale widzę, że to 44 ;/ wielka na mnie będzie;/
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1247771714 podasz dokładne wymiary i zrobisz więcej fotek a także ponawiam pytanie o torbę na laptopa? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1247782107
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze to co ja napisalam jest dla ciebie korzystne za sama kontórówke zapłaciłam ok 90zł a jest nowa juicy tubes tez jest drogi..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
o to nawet mi pasuje bo bardzo go lubię
może za princeskę i okulary??odp u mnie |
|
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
Troszke niezupelnie o takie mi chodzi
ale mozesz podac dokladne wymiarki, znalazla bys cos za nie ew.? Przejrzyj moje watki.
|
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
przepraszam że tyle czekałaś, nie miałam przedtem czasu
już daję wymiary ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- czarna princeska dł 79 szer pod pachami 35 naciąga się szara tunika cubus dł bez ramiączek 61 szer pp 35 naciąga się czarna sukienka z haftami dł 90 szer pp 47 |
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Szczotki już nie ma
ale nawet wymianka by mi odpowiadała gdybys staniczki mgła zamienić na rzymianki a bluzka ktora mi sie podoba to ta bokserka ze swinką![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Hawajki mam w negocjacji;/ Więc już nie mam pomysłu;p |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1247778310 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1247778704 ? pozdrawiam
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
hej
coś u mnie za b) tuniko - sukienka TERRANOVA, rozmiar S, zapinana na guziczki, z haftami. i kolczyki słońca |
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Musiałam poszukać tych błyszczyków, a kiedy znalazłam aparat mi siadł
Dam 2 zdjęcia- pierwsze to te dwa błyszczyki, które chciałaś, zrobiłam jeszcze dwóch dwustronnych błyszczyków
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ok a wiec wymianka:
b) czarne sportowe na rzepy, skóra. c) czerwone na obcasie w lekki szpic, skóra - mała 40, mogą też być dobre na 39. d) Japonki brązowo czarne, super wzór, mega unikatowy. e) Buty PUMA, r. 40 - nie są brudne, to wytarcia, które wystarczy zapastować białą pastą, skóra. za -cien złoty sypki w kulce carlo di roma -balsam garniera + krem do rąk -cienie sephora PALETKA - tą brązową -bLYSZCZYK LANCOME JUICY TUBES kolor Drage nr 43 bezbaRWNY Z DROBINKAMI zuzycie max 10% -Balsam 400ml truskawkowy -Automatyczna kredka do brwi.Pojemność: 0,18g - standardowe
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
hej
może znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1247779035 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1247765997 ? Zależało by mi zwłaszcza na koszulce, jesli nie znajdziesz nic w wątku to chętnie poszukam równiez poza. |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Błyszczyk nie ma wygrawerowanej daty ważności
Po przeźroczystej stronie jest 1/4 pojemności, po drugiej prawie całość ![]() dł. od dekoltu do końca: 52cm szer. od pachy do pachy 35 cm dł. wcięcia na nogi 25cm szer. od wcięcia do wcięcia 7cm szer. w talii 27cm Wszystko się rozciąga
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
ok a mogłabym je zobaczyć??
|
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
bardzo ładne
a mogłabyś podać mi wymiary?? przepraszam że Cię tak męczę ale mam drobną buzię i nie wiem czy będą pasować
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
aj. rurki szare już mam ; )
ale nie widzę tych okularów : < ? ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- aj. ale to nie są muchy ; < |
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
nic
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- nic
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
b) Torba na laptopa, nowa, jesczcze z metkami, usztywniana, przegródki na zdjęciach, super, polecam, mam taką samą i się sprawdza
Coś u mnie byś znalazła??
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana Twoimi szarymi rurkami
Wymiary tych granatowych u mnie (bo chyba o te prosisz ):krok - od tyłu do szwu - 25 cm, przód do szfu - 15cm szerokość u góry: 36cm długość nogawki zewnętrzna - 102cm szerokość nogawki u dołu - 14cm Zamieściłabyś u mnie wymiary tych szarych rurek? I jeśli dobrze spojrzałam one miały jakąś dziurkę? To jak możesz to wklej jej zdjęcie Oczywiście to jeśli jesteś zainteresowana po zmierzeniu się ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Okej, ale teraz będzie trzeba to powiadomienie usunąć z mojego wątku, bo tam są nasze dane osobowe
Ja jutro wysyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

Październik
ale mozesz podac dokladne wymiarki, znalazla bys cos za nie ew.? Przejrzyj moje watki.
ale nawet wymianka by mi odpowiadała gdybys staniczki mgła zamienić na rzymianki a bluzka ktora mi sie podoba to ta bokserka ze swinką

):