|
|
#92 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: dior,tigi,guerlain, bourjois, loreal -sporo rzeczy zapraszam:)
podoba mnis ie paletka Chanela
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nieaktualne - wątek zamknięty
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się lipikar i lumene skin couture (który dokładnie to kolor, numer?). co by Cię interesowało?
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
hey,
cos za Oriflame bronzing pearls – kulki brązujące, uzyte pare razy i Bourjois Volume Glamour , ultra mascara – mini tusz w kolorze złoto-khaki błyszczący, super na końcówki rzęs, ubytek ok.10% świezy i mokry https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13433135 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-07-26 o 09:51 |
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Euphorię (jaka pojemność) lub E. Blossom?
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
jakie jest zużycie peelingu Avon? co Cię u mnie interesuje?
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak pisze u mnie w watku, moge zrobic odlewki korektora ok. 10ml.
wciaz jestes zainteresowana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13433135 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
-Euphoria blossom Ck- 30ml/100ml - coś u mnie?
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Cherrik, mam problem, umówiłyśmy się na wymianę:
GOT2B sparking styling spray- z 200ml zostało ok. 80ml, nabłyszczająco-utrwalający preparat do włosów (pachnie arbuzamiJ/ Layla Dior Diorkiss – 8ml nr 488 lychee rose, pare razy uzyty/Layla tylko, że ja byłam przekonana, że Diorkiss to pełnowymiarowy błyszczyk. Dzisiaj odebrałam przesyłkę i się okazało, że to miniaturka, a pełnowymiarowy błyszczyk ma 18 ml, jak sprawdziłam w necie. W takiej sytuacji ja nie mogę Tobie przesłać lokówko-suszarki, bo ona jest warta 100 zł. Ja byłam przekonana, że mówimy o pełnowymiarowym produkcie za 86 zł. Nie bardzo wiem, co w takiej sytaucji zrobić, bo błyszczyk jest wart 30 zł, a nie 86, jak sądziłam. Jedyne, co mogę zaproponować, to że odeślę Ci Twoje rzeczy, bo dla mnie wymiana lokówki wartej 100 zł za błyszczyk wart 30 zł jest totalnie nieopłacalne. Szkoda, że nie podkreśliłaś, że to miniaturka, bo ja nie wiedziałam, ile ma standardowo ten błyszczyk pojemności. Z jednej strony to moja wina, że sama nie sprawdziłam, ale z drugiej, mogłaś mi jednak o tym powiedzieć. Tak często się wymieniałam i dziewczyny zawsze pisały, że coś jest miniaturką. Czy chcesz, żeby Ci odesłać Twoje rzeczy w takiej sytuacji, czy zgodzisz się na dosłanie czegoś dla wyrównania? |
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Laylo, ja specjalnie napisałam pojemnosc tego błyszczyka na stronie głównej mojego kramiku, byłam pewna ze wiesz o tym! przepraszam ze swojej strony, że nie podkresliłam tego, ale myslalam ze masz swiadomosc tego- tak oczywiscie moge dosłac tylko co??
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za cierpliwosc
wlasnie dostalam odpowiedz i Herrerka jest wolna jesli masz ochote
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Cherrik, przepraszam, istotnie napisałaś, że to 8 ml, ale wszystkie moje błyszczyki mają po 8 ml i są pełnowymiarowe, ja myślałam, że ten też ma 8 ml i jest pełnowymiarowy, ale to jednak malutka miniaturka. Przejrzałam Twój wątek i jednak nic nie znalazłam, co mogłabym dobrać. Przywykłam do tego na wizażu, że zawsze dziewczyny dbały o wzajemne dobro i rzeczywiście to moje niedopatrzenie, że ja nie zobaczyłam, że to miniaturka, niemniej jednak ja nie mogę Ci wzamian oddać lokówki. Jutro odeślę Ci Twoje rzeczy. Jeżeli uznasz, że postąpiłam niewłaściwie, możesz mi wystawić neutrala albo nawet negatywa. Ja byłabym jednak zbyt stratna na takiej wymiance. Przykro mi i jednocześnie przepraszam za moje niedopatrzenie, chociaż żałuję, że Ty też nie zwróciłaś na to uwagi.
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
za co niby mialabym ci wystawic takie złe przekupki?oj nie jestem taką osobą naprawde, nic sie nie stało ani nie czuje zadnej zlosci do ciebie absolutnie nie-poprostu to nasze wzajemne niedopatrzenie.
a nie chcesz tego tuszu loreala? byłas nim zainteresowana za jakies 2godzinki bede robiła dokładke moze poczekasz? moze nie spiesz sie z tym odsyłaniem, jeszcze moze da sie uratowac wymianke, a tak bedziemy obie stratne na wysyłce, moze to nie duzy koszt, ale zawsze jakis:/ |
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
jak wroce z urlopu to na pewno.
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- La Roche-Posay lipikar syndet żel-krem do mycia twarzy i ciała przeciw podrażnieniom 200ml nowe/ tylko za coś potrzebnego - Seboradin balsam regenerujący 30ml/200ml - Maybelline, great lash- czarny tusz, mokry i świeży, uzyty kilkanaście razy? Mam paletkę do brwi Sephora. |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
hey, co mi proponujesz za probke korektora?
w czym moge wybrac? |
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
ESTERIE- interesuja mnie puste atomizerki, masz moze ich zdjecie?
ANNOMONICO- no mozesz wybierac z jakis kosmetykow z ktych moge zrobic probki |
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mowiac...to wymianka zawierajaca probke nie bardzo nam sie oplaca... wiec ja sie jednak na cos takiego nie pisze, pozdrawiam
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie tarka do stop
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- jeszcze ten rozpoczety tusz mi się podobał od początku... |
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
witaj, niestety Platinum Illuminator poszedł już do innej wizażanki za coś, czego bardziej "pragnę". Pozdrawiam
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie interesuje mnie:
- TIGI curls rock, curl amplifter – krem do loków ok. 15% zużycia ze 100ml - Euphoria Blossom 30/100ml. do telefonu dołączam słuchawki, ładowarkę i kabelek do komputera. jeśli jesteś chętna to mogę dołączyć więcej zdjęć. odpisz proszę w moim wątku.
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesowała Cię u mnie pasta cukrowa i puder mineralny Bourjois. Może oddałabyś za nie cienie L'oreal i podkład mineralny Revlona?
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Cherrik, dokładki nie wiżu nie słychu, wyjeżdżam w sobotę, wracam za 2 tyg., nie zdążymy już dokończyć wymianki, czy możemy się umówić za 2 tyg.?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.