|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: COTYNATO , *w*y*m*i*a*n*k*a* !
nic ni znalazlam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za mgiełkę lub białą kamizelkę lub szarą bluzkę z bufami?
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- płaszczyk mam kupiony, ale nie oddam bo sama go jeszcze nie nosiłam.. pobrzebię jutro jeszcze w szafie...
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
SUKIENKA CZARNA SEXI, VILA |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
1.GRANATOWA BOKSERKA. 1. KAMIZELKA . 1. SUKIENKA CZARNA SEXI. 5.CZARNA KORONKOWA. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- mały wybór dlatego, ze to juz wszystko co zostało mi do wymienienia ![]() na wymiane tylko to co w wątkach ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- tylko sam akneroxid kosztował 40 zł, a ta koronkowa bluzeczka podoba mi się najmniej z tego co wymieniłam, mogłabym ci to oddac np za kamizelke? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ok daj znać czy sie sprzedadzą
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1250098576 |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za białą kamizelkę?
![]() Mam kilka rzeczy poza wątkiem
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dziękuję za wymiary
podam Ci także dzisiaj wymiary sweterka. Powiedz mi czy ten różowy od Ciebie ma taki odcień jak na zdjęciu? i czy ta szara bluzka nie poszerza ramion? bo niestety mam z tym problem...
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
o, to wolałbym pudrowy róż
nie nie, zepsuła się mi ładowarka do laptopa :/
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza wątkiem mam paski: m. in. czarny szeroki, apaszkę szaliczek w zeberkę, getry białe, kolczyki
![]() Interesowałoby Cię coś z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
hej, znalazłam u Ciebie kilka rzeczy które mi się spodobały
![]() dodam, że podoba mi się czarna sukienka Vila, mięciutka bluza H&M i biała bluza w kotkiem....musisz sama zadecydować za co chcesz się wymienić
Edytowane przez aja23 Czas edycji: 2009-08-16 o 16:04 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za szary kardigan?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
SUKIENKA W BEŻACH. firma: VILA ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- odpowiedź z prędkością światła! ![]() może znajdziesz u mnie coś jeszcze? u Ciebie, poza sukienką, podoba mi się też szary kardigan |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
3.Szary kardigan stan db+ śliczny. ? ![]() |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
hej
możemy się dogadać, sweterek jest w stanie idealnym, torebka to - db - zrobię jutro zdjęcie. Interesowały by mnie też trampki i kolczyki serduszka, zrób im zdjęcie jutro ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- a jaki kolor mają te serduszka? to też zależy w jakim stanie będą trampki, tzn czy to się spierze
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Piszę PW, bo wydaje mi się, że w ten sposób zostanę bardziej/szybciej zauważona ;D Ale ok, masz rację.
Szkoda, że wycofujesz tego grzybka.. (jesteś pewna? ) W takim razie pozostaję przy granatowej bokserce oraz przy którejś z tych rzeczy: łososiowy sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1250095694 rurki z motylami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1250096964 (bardziej na nich mi zależy) Mogłabym poznać ich dokładne wymiary?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcie kurtki.
Wyszło byle jak, bo światło sztuczne + flesz.. W każdym bądź razie rękawy są długie, a w pasie można regulować. Nie ukrywam, że najbardziej opłacałaby mi się wymiana kurtki za grzybka i bokserkę
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się jęszcze te karmelowe buciki, jaka mają długosc wkladki?
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- chyba będą za małe o 1 cm...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Przepiszę Ci całą metkę w oryginale
![]() ______________ MADE IN TURKEY OF ITALIAN FABRIC 48% RECYCLED WOOL 25% ACRYLIC 20% POLYESTER ____7% NYLON____ ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Ahaaa, a firma: OLD NAVY |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

MY
ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE
52 -> 57 -> 66