|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel: zgrabna figura na całe życie, czyli zmagań ciąg dalszy cz. III
witam
a ja dzisiaj zrobilam sobie dobry obiadek tzn...mama wyjela piersi z kurczaka i oczywiscie oni jedli "normalne" panierowane a ja na oliwie z oliwek wrzucilam pokrojona w paseczki, pozypalam bazylia i papryka....mniaaam a niedawno zjadlam 2paseczki czekolady ale z migdalami wiec troche zdrowego tez bylo to i tak ze nie rzucilam sie na wiecej a tak dawno jej nie jadlam... jutro jade do radomia na pokazy wiec posilki poz wielkim znakiem zapytania
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj umieram ale juz lepiej
![]() brzuch plaski jak nigdy ![]() dzisiaj wpadlo troche slodyczy (pare drazy, 3 ciasteczka), jeszcze czekam na krokiety a od poniedziaku cwiczenia, i juz bez slodkosci lece na miejska impreze, pewnie tez jakis grzech zalicze milego wieczoru dziewczyny
|
|
#93 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja już prawie zapomniałam. Ale o dziwo całkiem dobrze mi z tym ![]() Cytat:
trzeba czasami przecież zjeść takie ciacho,żeby potem nie rzucić się na całe opakowanie Ja siedzę w domu i popijam piwka,sama jak jakiś alkoholik Ale z TŻ małe spięcie,wiem że się i tak najdalej jutro pogodzimy,ale jakoś tak mi wybrałam się na ubraniowe zakupy na poprawę humoru i chociaż jestem zła na tą wredotę to kupiłam mu od razu tą upragnioną maszynkę do włosów na rocznicę. Wspaniała ze mnie kobieta
|
|||
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Bardzo podoba mi się tytuł waszego wątku i chciałabym się przyłączyć, jeśli mogę. Też ciągle walczę ze swoją wagą i potrzebuję wsparcia, a razem zawsze łatwiej
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak będziesz się regularnie odzywać to dopiszemy Cię do tabelki. Co tutaj tak cicho?! ![]() Ja mam chyba początki zapalenia pęcherza wzięłam urosept i zaraz naczytam się co jeszcze robić,żeby w miarę szybko przeszło.
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po 2 dniach grilla, oczywiście dietę szlag trafił ale to nic Od jutra wracam do zdrowego żarełka. Powiem Wam, że jak wakacje się już kończą to przestaje mieć takie wariackie parcie na idealną figurę. Oczywiście nie ma mowy zaprzestaniu dbania o siebie, tylko że teraz no stres
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
oj monia ja niedawno mialam, masakra
rob nasiadowki z rumianku i pij duzo chociaz to boli, duzo wody z cytryna, ogolnie duzo wit C żeby zakwasic środowisko bakterii. Dalej mnie czasem boli, wyniki mialam ok ale jeszcze pojde do lekarza---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
ale duzo nie jadlam![]() ja wlasnie na odwrot, jesien/zima bardziej dbam osiebie, mam na to wiecej czasu, nie wiem dlaczego tak jest
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
ja mam takie może i dziwne pytanie, ale cóż spytam się
ma któraś z was może 165 cm wzrostu i jakieś 50 kg? chodzi mi o to, że chciałam się dowiedzieć czy nie jesteście za grube a może za chude
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 166 i waze hmm no nie wiem, bylo 54 jakis czas temu. Najlepiej sie czuje wazac 51
a daze do 50 wlasnie nie wiem czy mi sie uda niby 3-4 kg ale u mnie bardzo widac bo w brzuch i uda to idzieA Ty ile wazysz?
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wole więc chłodniejsze pory roku.
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Już po urlopie, teraz mam chwilkę aby usiąść i napisać co u mnie w małym skrócie wygląda to tak ![]() Wiec jak to na wczasach nie było dietowo; kompletne przeorganizowanie jedzeniowe; morze alkoholu-> dochodziło nawet do 10 piw dziennie, jedzenie na mieście, frytki, pieczone ziemniaczki już mi bokiem wychodzą, obżeranie się na noc jakimiś lodami, goframi ... Ale za to wypoczęłam; prześlicznie się opaliłam i chyba nie przytyłam dużo, przynajmniej tak mi się wydaje jutro z resztą się zważę z mierzę !!JAK KAŻDA Z NAS !!! DZIŚ 30 i CO ? ;> ani jedna wymiarów aktualnych nie podała Nikki poprawiłam w tabeli ![]() Teraz idę poczytać zaległości
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
witamy po urlopie
![]() wypoczelas fajnie sie bawilas to najwazniejsze ![]() a wazenie to jest chyba 1 i 15 tak?? ja 1 wrzesnia podam wszystko
|
|
#104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie teraz były 2 tyg. bez biegania, ale od jutra wracam do regularnego truchtania ![]() Cytat:
Ale przypominam to już nie długo
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dopiero jakbym przytyla z 10 kg moze cos by bylo widac może poczytaj watki o przytyciu, zeby jakos rowno sie rozmiescilo, chociaz nie wiem czyda sie nad tym zapanowac
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Ciężko będzie, organizm sam sobie wybiera miejsca gdzie gromadzi tłuszczyk
a cycuchy to juz mega strategiczne miejsce i najprawdopodobniej bedzie to ostatnie miejsce gdzie by się powiększyłyU mnie też nie ciekawie z cyckami schudłam 2 kg a 6 cm z biustu zleciało mój TŻ jest załamany z resztą ja też bo wszystkie staniki musiałam powymieniać i z reszta teraz czuje się taka płaska jak facet ;/ kompletnie nie kobieco ;/
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam 165cm i nie wiem ile ważę, dowiem się pierwszego Najlepiej wyglądam i czuje się przy 53-53,5kg Pod koniec czerwca schudłam do 52kg i to było za mało. Wystające kości i cały czas nagonka od znajomych i rodziny że nie wyglądam dobrze. Waga to bardzo indywidualna sprawa, 53 może się dla kogoś wydawać dużo, ale ja mam trochę mięśni (które jednak dość sporo ważą) więc to jest w sam raz
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
tylko dlaczego akurat mi musi wchodzić wszystko w brzuch, już sama nie wiem co mam robić czy przytyć czy nie
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
fantazja ja to akurat z tym sie juz pogodzilam. W sumie zawsze mialam maly biust, szczuple rece, zawsze byam koscista, szczupla ale nie jakos wyjatkowo chuda . Dopiero jakos w liceum zaczelam przybierac w brzuchu, w pupie, figura zaczela mi sie ksztaltowac i mam taka jak kobiety w rodzinie, czyli szerokie biodra i wystajacy brzuszek
i tez mam ten dylemat, bo zeby spalic tluszcz z brzucha to trzeba treningu, aeroby, bieganie, rowerek, skakanka. Kiedys schudlam do 51 mimo wszystko z brzucha dalej nie bylam zbytnio zadowolona a reszta ciala ok, i wtedy w domu sie zaczelo ze bede chora, ze anaoreksja itp no przesada. Wtedy przeszlam na U bo nie chcialam juz chudnac i znow wrocilo. Od października mam zamiar chodzic moze na silownie czy gdzies, jakos zajac sie tym cialem zeby duzo nie chudnac, trzymac stala wage i ksztaltowac powoli sylwetke.
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj bylam w Radomiu na air show [*] [*] no coz... jadlam jakos takos.... srednio pewnie.... ale od 1.09 chce dbac o brzuszek...
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Wypoczęłam, trochę poszalałam z grillem,% ale dzisiaj już wracam do normalnego jedzenia ![]() A właśnie, jakie macie wagi? Elektryczne? Zwykłe?Bo zastanawiam się nad kupnem nowej bo moja obecna nie jest zbytnio dobra.. |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam elektryczną i czasem odejmuje mi z 4 kg
ale jak widzę, że np. przez parę dni było w okolicach 56/7 a nagle jest 54 to ważę się jeszcze raz i już potem jest normlanie w okolicach 56/7 ![]()
|
|
|
#115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pomyśl sobie,że zimą włożyłoby się jakiś dopasowany golf albo dzianinową sukienkę,a tam co? boczki i grube udziska! Ja tak sobie myślę i od razu wraca motywacja ![]() Cytat:
A te nasiadówki z rumianku to normalnie kupić rumianek w aptece i zaparzyć,tak? Cytat:
zrzucisz jakby co ![]() Cytat:
)Mogę Ci podrzucić link do wątku na wizażu albo zajrzyj na www.balkonetka.pl ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajna talia ale reszta wrrr, ale co sie dziwic, spodnie sa za male Cytat:
tylko ze mi krew tez lecialaCytat:
mialam sie Ciebie pytac, ja nosze 75B heh jak wiekszosc ale od dawna wiedzialam ze to zly rozmiar ale nie moglam dopasowac innego, najlepiej na mnie leza staniki z H&M ale mimo ze miseczka odstaje, tak jakby byla za duza, to i tak czesto mi sutki wychodza ![]() ostatnio mierzylam biust, wyszlo 73 pod / 85 , w przeliczniku wychodzi 65C, spisalam sklepy w Poznaniu gdzie moge taki kupic, ale czytalam ze ciezko taki maly obwod znaleźć prawda? a jak mialam okres, w biuscie bylo 86 to juz mi 65D wyszlo
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po rumianek zaraz się wybiorę ![]() Sklepy w Poznaniu to:
Ja nie mam sklepu w mieście to wszystkie kupowałam przez neta i nie narzekam Ceny na początku mogą przerażać,ale ja nauczyłam się wyhaczać okazje,czekać na przeceny i za żaden stanik nie dałam więcej niż 100zł.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki monia, spisalam te sklepy juz jakis czas temu, czytalam na forum na gazecie ze maja tam raczej wieksze rozmiary ale trzeba pytac, w nowej galerii malta podobno jest cos fajnego, jak tylko bede w Poznaniu od razu zajrze
przeraza mnie to D a to 85 to normalnie na prosto, jutro jeszcze dokladniej pomierzeTy jaki masz rozmiar? chyba tez masz maly obwod kurde od dzisiaj mialam sie wziac za cwiczenia, zaraz sobie cos wymysle jutro wazenie!
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spójrz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251633367 i tutaj http://balkonetka.pl/katalog/size/30d Ja mam 65G,czyli 69/93,a zaczynałam jakieś 1.5 roku temu z wymiarami 78/90. Po uświadomieniu piersi zaczęły wracać na swoje miejsce z pleców,spod pach ![]() Ja może dzisiaj się pomierzę,a jutro tylko zważę bo o 9:00 mam rozpoczęcie roku szkolnego |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
ohh gdyby mi tak wrocily spod pach
przegladalam jakis czas temu sklepy internetowe 65C/65D ale pojedyncze sztuki tylko, wezme sie za to niedlugo ![]() monia do szkoly jutro ja na studiach na rozpoczecia nie chodze,z reszta to jakies uroczystosci z rektorami i nnymi dziadami,juz zapomnialam jak to jest od środy masz zajecia?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

a ja dzisiaj zrobilam sobie dobry obiadek
tzn...mama wyjela piersi z kurczaka i oczywiscie oni jedli "normalne" panierowane
jutro jade do radomia na pokazy wiec posilki poz wielkim znakiem zapytania

trzeba czasami przecież zjeść takie ciacho,żeby potem nie rzucić się na całe opakowanie 
rob nasiadowki z rumianku i pij duzo chociaz to boli, duzo wody z cytryna, ogolnie duzo wit C żeby zakwasic środowisko bakterii. Dalej mnie czasem boli, wyniki mialam ok ale jeszcze pojde do lekarza

Ale przypominam to już nie długo

fajna talia ale reszta wrrr, ale co sie dziwic, spodnie sa za male