Cel: zgrabna figura na całe życie, czyli zmagań ciąg dalszy cz. III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 17:53   #91
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: Cel: zgrabna figura na całe życie, czyli zmagań ciąg dalszy cz. III

witam a ja dzisiaj zrobilam sobie dobry obiadek tzn...mama wyjela piersi z kurczaka i oczywiscie oni jedli "normalne" panierowane a ja na oliwie z oliwek wrzucilam pokrojona w paseczki, pozypalam bazylia i papryka....mniaaam a niedawno zjadlam 2paseczki czekolady ale z migdalami wiec troche zdrowego tez bylo to i tak ze nie rzucilam sie na wiecej a tak dawno jej nie jadlam... jutro jade do radomia na pokazy wiec posilki poz wielkim znakiem zapytania

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 19:20   #92
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja dzisiaj umieram ale juz lepiej

brzuch plaski jak nigdy ale to zasluga pustego zoladka

dzisiaj wpadlo troche slodyczy (pare drazy, 3 ciasteczka), jeszcze czekam na krokiety a od poniedziaku cwiczenia, i juz bez slodkosci lece na miejska impreze, pewnie tez jakis grzech zalicze

milego wieczoru dziewczyny
Stary 2009-08-29, 19:47   #93
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę. Mam cały weekend pod znakiem grilla (Oczywiście z nie ma co myśleć o diecie..) Nawet dziś jak pada to grill i tak będzie.Pod daszkiem Mam nadzieję że mimo wszystko uda mi się za bardzo nie objeść..:P
Miłego weekendu Wszystkim życzę!
Grill nie jest taki zły,a wręcz przeciwnie! grunt,żeby nie jeść tłustej kiełbasy,boczku itp. Ale np.:taka pierś z kurczaka z grilla jak najbardziej Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
witam a ja dzisiaj zrobilam sobie dobry obiadek tzn...mama wyjela piersi z kurczaka i oczywiscie oni jedli "normalne" panierowane a ja na oliwie z oliwek wrzucilam pokrojona w paseczki, pozypalam bazylia i papryka....mniaaam a niedawno zjadlam 2paseczki czekolady ale z migdalami wiec troche zdrowego tez bylo to i tak ze nie rzucilam sie na wiecej a tak dawno jej nie jadlam... jutro jade do radomia na pokazy wiec posilki poz wielkim znakiem zapytania
Ahh czekolada ... jak ona smakuje? bo ja już prawie zapomniałam. Ale o dziwo całkiem dobrze mi z tym
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja dzisiaj umieram ale juz lepiej

brzuch plaski jak nigdy ale to zasluga pustego zoladka

dzisiaj wpadlo troche slodyczy (pare drazy, 3 ciasteczka), jeszcze czekam na krokiety a od poniedziaku cwiczenia, i juz bez slodkosci lece na miejska impreze, pewnie tez jakis grzech zalicze

milego wieczoru dziewczyny
Eee parę draży i 3 ciastka to jeszcze nie tragedia trzeba czasami przecież zjeść takie ciacho,żeby potem nie rzucić się na całe opakowanie

Ja siedzę w domu i popijam piwka,sama jak jakiś alkoholik Ale z TŻ małe spięcie,wiem że się i tak najdalej jutro pogodzimy,ale jakoś tak mi wybrałam się na ubraniowe zakupy na poprawę humoru i chociaż jestem zła na tą wredotę to kupiłam mu od razu tą upragnioną maszynkę do włosów na rocznicę. Wspaniała ze mnie kobieta
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:18   #94
lenka07661
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Bardzo podoba mi się tytuł waszego wątku i chciałabym się przyłączyć, jeśli mogę. Też ciągle walczę ze swoją wagą i potrzebuję wsparcia, a razem zawsze łatwiej

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 10:25   #95
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka07661 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Bardzo podoba mi się tytuł waszego wątku i chciałabym się przyłączyć, jeśli mogę. Też ciągle walczę ze swoją wagą i potrzebuję wsparcia, a razem zawsze łatwiej
Pewnie,że możesz
A jak będziesz się regularnie odzywać to dopiszemy Cię do tabelki.

Co tutaj tak cicho?!

Ja mam chyba początki zapalenia pęcherza wzięłam urosept i zaraz naczytam się co jeszcze robić,żeby w miarę szybko przeszło.
Stary 2009-08-30, 12:05   #96
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam chyba początki zapalenia pęcherza wzięłam urosept i zaraz naczytam się co jeszcze robić,żeby w miarę szybko przeszło.
Najlepiej by było antybiotyk. Jak bardzo Ci dokucza to może idź na dyżur po receptę..
Ja po 2 dniach grilla, oczywiście dietę szlag trafił ale to nic Od jutra wracam do zdrowego żarełka. Powiem Wam, że jak wakacje się już kończą to przestaje mieć takie wariackie parcie na idealną figurę. Oczywiście nie ma mowy zaprzestaniu dbania o siebie, tylko że teraz no stres
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 12:09   #97
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

oj monia ja niedawno mialam, masakra rob nasiadowki z rumianku i pij duzo chociaz to boli, duzo wody z cytryna, ogolnie duzo wit C żeby zakwasic środowisko bakterii. Dalej mnie czasem boli, wyniki mialam ok ale jeszcze pojde do lekarza

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Najlepiej by było antybiotyk. Jak bardzo Ci dokucza to może idź na dyżur po receptę..
Ja po 2 dniach grilla, oczywiście dietę szlag trafił ale to nic Od jutra wracam do zdrowego żarełka. Powiem Wam, że jak wakacje się już kończą to przestaje mieć takie wariackie parcie na idealną figurę. Oczywiście nie ma mowy zaprzestaniu dbania o siebie, tylko że teraz no stres
tez mialam grilowy weekend ale duzo nie jadlam

ja wlasnie na odwrot, jesien/zima bardziej dbam osiebie, mam na to wiecej czasu, nie wiem dlaczego tak jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 16:40   #98
Fantazjaa
Zadomowienie

ja mam takie może i dziwne pytanie, ale cóż spytam się ma któraś z was może 165 cm wzrostu i jakieś 50 kg?
chodzi mi o to, że chciałam się dowiedzieć czy nie jesteście za grube a może za chude

„Bądź sobą. Każdy inny jest już zajęty.” – Oscar Wilde.

Książki: 22/2012
Filmy: 42/2012
Fantazjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 16:54   #99
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja mam 166 i waze hmm no nie wiem, bylo 54 jakis czas temu. Najlepiej sie czuje wazac 51 a daze do 50 wlasnie nie wiem czy mi sie uda niby 3-4 kg ale u mnie bardzo widac bo w brzuch i uda to idzie

A Ty ile wazysz?
Stary 2009-08-30, 16:58   #100
lenka07661
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

ja wlasnie na odwrot, jesien/zima bardziej dbam osiebie, mam na to wiecej czasu, nie wiem dlaczego tak jest
Ja właśnie też lubię o siebie dbać jesienia i zimą, bo to mniej stresu, łatwiej zamaskować tłuszczyk i można tak "na spokojnie" sie odchudzać. Chociaż z drugiej strony latem w upały nie chce się tak jeść, jest dużo warzyw i owoców... tylko że ja jak jest gorąco, czuje sie taka jakby spuchnięta Zdecydowanie wole więc chłodniejsze pory roku.

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 17:04   #101
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez lenka07661 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też lubię o siebie dbać jesienia i zimą, bo to mniej stresu, łatwiej zamaskować tłuszczyk i można tak "na spokojnie" sie odchudzać. Chociaż z drugiej strony latem w upały nie chce się tak jeść, jest dużo warzyw i owoców... tylko że ja jak jest gorąco, czuje sie taka jakby spuchnięta Zdecydowanie wole więc chłodniejsze pory roku.
o własnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 17:12   #102
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Witam ale się stęskniłam za Wami wszystkimi

Już po urlopie, teraz mam chwilkę aby usiąść i napisać co u mnie w małym skrócie wygląda to tak
Wiec jak to na wczasach nie było dietowo; kompletne przeorganizowanie jedzeniowe; morze alkoholu-> dochodziło nawet do 10 piw dziennie, jedzenie na mieście, frytki, pieczone ziemniaczki już mi bokiem wychodzą, obżeranie się na noc jakimiś lodami, goframi ...

Ale za to wypoczęłam; prześlicznie się opaliłam i chyba nie przytyłam dużo, przynajmniej tak mi się wydaje jutro z resztą się zważę z mierzę !!

JAK KAŻDA Z NAS !!! DZIŚ 30 i CO ? ;> ani jedna wymiarów aktualnych nie podała trzeba bić Jutro obowiązkowe mierzenie!

Nikki poprawiłam w tabeli

Teraz idę poczytać zaległości

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 17:16   #103
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

witamy po urlopie
wypoczelas fajnie sie bawilas to najwazniejsze

a wazenie to jest chyba 1 i 15 tak?? ja 1 wrzesnia podam wszystko
Stary 2009-08-30, 17:59   #104
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Tymczasem skończyłam dziubać tabelki i dokumenty i idę spać - jutro nowe przedsięwzięcie - przez najbliższe 10tyg biegam! Może któras zacznie ze mną? Mam nawet plan rozpisany w tabelce gdybyście chciały, polaczony z treningiem na brzuch, z ropisanymi datami wazenia i mierzenia itd... Dalej dziewczyny, im nas więcej tym lepiej!
Karola możesz ten plan podać ?
U mnie teraz były 2 tyg. bez biegania, ale od jutra wracam do regularnego truchtania Więc mogę się przyłączyć

Cytat:
a wazenie to jest chyba 1 i 15 tak?? ja 1 wrzesnia podam wszystko
No to coś mi się pomyliło Ale przypominam to już nie długo

Stary 2009-08-30, 19:33   #105
Fantazjaa
Zadomowienie

Cytat:
ja mam 166 i waze hmm no nie wiem, bylo 54 jakis czas temu. Najlepiej sie czuje wazac 51 a daze do 50 wlasnie nie wiem czy mi sie uda niby 3-4 kg ale u mnie bardzo widac bo w brzuch i uda to idzie

A Ty ile wazysz?
48...chciałabym przytyć do 50, żeby mi trochę cycki się powiększyły i ręce były grubsze, ale boję się, że pójdzie mi w brzuch

Stary 2009-08-30, 19:44   #106
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez Fantazjaa Pokaż wiadomość
48...chciałabym przytyć do 50, żeby mi trochę cycki się powiększyły i ręce były grubsze, ale boję się, że pójdzie mi w brzuch
tez bym w cycki chciala ale dopiero jakbym przytyla z 10 kg moze cos by bylo widac

może poczytaj watki o przytyciu, zeby jakos rowno sie rozmiescilo, chociaz nie wiem czyda sie nad tym zapanowac
Stary 2009-08-30, 19:49   #107
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Ciężko będzie, organizm sam sobie wybiera miejsca gdzie gromadzi tłuszczyk a cycuchy to juz mega strategiczne miejsce i najprawdopodobniej bedzie to ostatnie miejsce gdzie by się powiększyły

U mnie też nie ciekawie z cyckami schudłam 2 kg a 6 cm z biustu zleciało mój TŻ jest załamany z resztą ja też bo wszystkie staniki musiałam powymieniać i z reszta teraz czuje się taka płaska jak facet ;/ kompletnie nie kobieco ;/

Stary 2009-08-30, 21:33   #108
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Ale za to wypoczęłam; prześlicznie się opaliłam i chyba nie przytyłam dużo, przynajmniej tak mi się wydaje jutro z resztą się zważę z mierzę !!
I to jest najważniejsze!! Wakacje to ma być odpoczynek. Także od diety!
Ja mam 165cm i nie wiem ile ważę, dowiem się pierwszego Najlepiej wyglądam i czuje się przy 53-53,5kg Pod koniec czerwca schudłam do 52kg i to było za mało. Wystające kości i cały czas nagonka od znajomych i rodziny że nie wyglądam dobrze. Waga to bardzo indywidualna sprawa, 53 może się dla kogoś wydawać dużo, ale ja mam trochę mięśni (które jednak dość sporo ważą) więc to jest w sam raz
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 21:42   #109
Fantazjaa
Zadomowienie

tylko dlaczego akurat mi musi wchodzić wszystko w brzuch, już sama nie wiem co mam robić czy przytyć czy nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 21:54   #110
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:

Nikki poprawiłam w tabeli

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 22:01   #111
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

fantazja ja to akurat z tym sie juz pogodzilam. W sumie zawsze mialam maly biust, szczuple rece, zawsze byam koscista, szczupla ale nie jakos wyjatkowo chuda . Dopiero jakos w liceum zaczelam przybierac w brzuchu, w pupie, figura zaczela mi sie ksztaltowac i mam taka jak kobiety w rodzinie, czyli szerokie biodra i wystajacy brzuszek

i tez mam ten dylemat, bo zeby spalic tluszcz z brzucha to trzeba treningu, aeroby, bieganie, rowerek, skakanka. Kiedys schudlam do 51 mimo wszystko z brzucha dalej nie bylam zbytnio zadowolona a reszta ciala ok, i wtedy w domu sie zaczelo ze bede chora, ze anaoreksja itp no przesada. Wtedy przeszlam na U bo nie chcialam juz chudnac i znow wrocilo.

Od października mam zamiar chodzic moze na silownie czy gdzies, jakos zajac sie tym cialem zeby duzo nie chudnac, trzymac stala wage i ksztaltowac powoli sylwetke.
Stary 2009-08-31, 00:29   #112
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:

Ahh czekolada ... jak ona smakuje? bo ja już prawie zapomniałam. Ale o dziwo całkiem dobrze mi z tym
wspaniale!!
ja dzisiaj bylam w Radomiu na air show [*] [*] no coz... jadlam jakos takos.... srednio pewnie.... ale od 1.09 chce dbac o brzuszek...

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 10:10   #113
masija
Zakorzenienie

Witam po weekendzie
Wypoczęłam, trochę poszalałam z grillem,% ale dzisiaj już wracam do normalnego jedzenia

A właśnie, jakie macie wagi? Elektryczne? Zwykłe?
Bo zastanawiam się nad kupnem nowej bo moja obecna nie jest zbytnio dobra..
masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 10:20   #114
nikki999
Zakorzenienie

ja mam elektryczną i czasem odejmuje mi z 4 kg ale jak widzę, że np. przez parę dni było w okolicach 56/7 a nagle jest 54 to ważę się jeszcze raz i już potem jest normlanie w okolicach 56/7

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 11:08   #115
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie biorę urosept, piję multum wody i zielonej herbaty,ale zaraz za Twoją radą pójdę zrobić w dzbanku wodę z cytryną
A pomyśl sobie,że zimą włożyłoby się jakiś dopasowany golf albo dzianinową sukienkę,a tam co? boczki i grube udziska! Ja tak sobie myślę i od razu wraca motywacja

Cytat:
oj monia ja niedawno mialam, masakra rob nasiadowki z rumianku i pij duzo chociaz to boli, duzo wody z cytryna, ogolnie duzo wit C żeby zakwasic środowisko bakterii. Dalej mnie czasem boli, wyniki mialam ok ale jeszcze pojde do lekarza
Właśnie pamiętam,że też niedawno przez to przechodziłaś :/
A te nasiadówki z rumianku to normalnie kupić rumianek w aptece i zaparzyć,tak?
Cytat:
Witam ale się stęskniłam za Wami wszystkimi

Już po urlopie, teraz mam chwilkę aby usiąść i napisać co u mnie w małym skrócie wygląda to tak
Wiec jak to na wczasach nie było dietowo; kompletne przeorganizowanie jedzeniowe; morze alkoholu-> dochodziło nawet do 10 piw dziennie, jedzenie na mieście, frytki, pieczone ziemniaczki już mi bokiem wychodzą, obżeranie się na noc jakimiś lodami, goframi ...

A nawet jak trochę przytyłaś to co? bez tragedii, wakacje to wakacje zrzucisz jakby co
Cytat:
Napisane przez Fantazjaa Pokaż wiadomość
A nosisz dobrze dopasowany stanik? Bo u mnie dzięki dobremu dopasowaniu nastąpiła migracja i z 90cm. w biuście zrobiło się po roku 96cm. (z tym,że teraz schudłam i jest 93)
Mogę Ci podrzucić link do wątku na wizażu albo zajrzyj na www.balkonetka.pl

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ja mam zwykłą,ale dobrze waży bo sprawdzałam
Stary 2009-08-31, 12:41   #116
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
Wypoczęłam, trochę poszalałam z grillem,% ale dzisiaj już wracam do normalnego jedzenia

ja mam elektryczna, kupilam kiedys na allegro, tak w granicach 30-40 zl

Cytat:
Na razie biorę urosept, piję multum wody i zielonej herbaty,ale zaraz za Twoją radą pójdę zrobić w dzbanku wodę z cytryną
A pomyśl sobie,że zimą włożyłoby się jakiś dopasowany golf albo dzianinową sukienkę,a tam co? boczki i grube udziska! Ja tak sobie myślę i od razu wraca motywacja
dokladnie, mam taki cienki dlugi golf, zalozylam go tak o zeby zobaczyc jak wygladam a tam boczki fajna talia ale reszta wrrr, ale co sie dziwic, spodnie sa za male

Cytat:
Właśnie pamiętam,że też niedawno przez to przechodziłaś :/
A te nasiadówki z rumianku to normalnie kupić rumianek w aptece i zaparzyć,tak?
tak, rumianek w torebkach i bierzesz tak ze 3-4 torebki i zalewasz goraca woda w jakims garnuszku, jak sie zaparzy to wlewasz do miski i siadasz nad tym, uwaga gorace, dolej potem zimnej wody, chodzi o ta pare dziala lagodzaco, a potem siedz kilka minut w tej wodzie. Ja kiedys siedzialam pol godziny taka ulga tylko ze mi krew tez leciala

Cytat:
A nosisz dobrze dopasowany stanik? Bo u mnie dzięki dobremu dopasowaniu nastąpiła migracja i z 90cm. w biuście zrobiło się po roku 96cm. (z tym,że teraz schudłam i jest 93)
o monia
mialam sie Ciebie pytac, ja nosze 75B heh jak wiekszosc ale od dawna wiedzialam ze to zly rozmiar ale nie moglam dopasowac innego, najlepiej na mnie leza staniki z H&M ale mimo ze miseczka odstaje, tak jakby byla za duza, to i tak czesto mi sutki wychodza moj TZ zawsze sie z tego smial. Po prostu potrzebuje wiekszej miski i ciasniejszego obwodu

ostatnio mierzylam biust, wyszlo 73 pod / 85 , w przeliczniku wychodzi 65C, spisalam sklepy w Poznaniu gdzie moge taki kupic, ale czytalam ze ciezko taki maly obwod znaleźć prawda? a jak mialam okres, w biuscie bylo 86 to juz mi 65D wyszlo
Stary 2009-08-31, 12:53   #117
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie, mam taki cienki dlugi golf, zalozylam go tak o zeby zobaczyc jak wygladam a tam boczki fajna talia ale reszta wrrr, ale co sie dziwic, spodnie sa za male

tak, rumianek w torebkach i bierzesz tak ze 3-4 torebki i zalewasz goraca woda w jakims garnuszku, jak sie zaparzy to wlewasz do miski i siadasz nad tym, uwaga gorace, dolej potem zimnej wody, chodzi o ta pare dziala lagodzaco, a potem siedz kilka minut w tej wodzie. Ja kiedys siedzialam pol godziny taka ulga tylko ze mi krew tez leciala

o monia
mialam sie Ciebie pytac, ja nosze 75B heh jak wiekszosc ale od dawna wiedzialam ze to zly rozmiar ale nie moglam dopasowac innego, najlepiej na mnie leza staniki z H&M ale mimo ze miseczka odstaje, tak jakby byla za duza, to i tak czesto mi sutki wychodza moj TZ zawsze sie z tego smial. Po prostu potrzebuje wiekszej miski i ciasniejszego obwodu

ostatnio mierzylam biust, wyszlo 73 pod / 85 , w przeliczniku wychodzi 65C, spisalam sklepy w Poznaniu gdzie moge taki kupic, ale czytalam ze ciezko taki maly obwod znaleźć prawda? a jak mialam okres, w biuscie bylo 86 to juz mi 65D wyszlo
Co do golfu to ja w tamtym roku kupiłam śliczny taki tunikowo sukienkowy,w sam raz do jakichś śliwkowych grubych rajstop i obcasów-ale co z tego jak moje boczki dawały o sobie znać i leżał w szafie
A po rumianek zaraz się wybiorę na razie dodałam do zielonej plasterek cytryny i tak sobie popijam

Sklepy w Poznaniu to:
  • Yoshi, ul. Wysoka 12
  • Avocado, ul. Piekary 16
  • Amazonka, ul Półwiejska 14
Wg kalkulatora (http://bra-fitter.prv.pl/) Twój rozmiar to 65D,ale możesz też próbować ścisłych 70tek (np.Milena, Effuniak) A te 85 to mierzone "na prosto" czy w zwisie? Wiesz,tak pod kątem 90stopni w pochyleniu. Ale to przeważnie przy większych biustach jest spora różnica. Nie bój się zakupów w necie-możesz zamówić tyle modeli ile tylko masz kasy, wszystko przymierzyć spokojnie w domu i jakby co odesłać,jedyna wada to koszt odsyłania jakby co. Ale przymierzenie modelu w domu,a nie w przebieralni jest bezcenne. Można spokojnie poskakać,zobaczyć czy obwód się nie rusza i w ogóle Ja nie mam sklepu w mieście to wszystkie kupowałam przez neta i nie narzekam Ceny na początku mogą przerażać,ale ja nauczyłam się wyhaczać okazje,czekać na przeceny i za żaden stanik nie dałam więcej niż 100zł. Tak samo nie ma co się bać miękkich staników-od czasów uświadomienia zapomniałam co to push up i pokochałam miękkie
Stary 2009-08-31, 13:02   #118
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

dzieki monia, spisalam te sklepy juz jakis czas temu, czytalam na forum na gazecie ze maja tam raczej wieksze rozmiary ale trzeba pytac, w nowej galerii malta podobno jest cos fajnego, jak tylko bede w Poznaniu od razu zajrze przeraza mnie to D dlatego ze mam raczej mały biust, wydaje mi sie niemozliwe zeby taki stanik pasowal ale musze sprawdzic na sobie, przymierzam sie juz od dawna a to 85 to normalnie na prosto, jutro jeszcze dokladniej pomierze

Ty jaki masz rozmiar? chyba tez masz maly obwod

kurde od dzisiaj mialam sie wziac za cwiczenia, zaraz sobie cos wymysle jutro wazenie!
Stary 2009-08-31, 13:09   #119
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki monia, spisalam te sklepy juz jakis czas temu, czytalam na forum na gazecie ze maja tam raczej wieksze rozmiary ale trzeba pytac, w nowej galerii malta podobno jest cos fajnego, jak tylko bede w Poznaniu od razu zajrze przeraza mnie to D dlatego ze mam raczej mały biust, wydaje mi sie niemozliwe zeby taki stanik pasowal ale musze sprawdzic na sobie, przymierzam sie juz od dawna a to 85 to normalnie na prosto, jutro jeszcze dokladniej pomierze

Ty jaki masz rozmiar? chyba tez masz maly obwod

kurde od dzisiaj mialam sie wziac za cwiczenia, zaraz sobie cos wymysle jutro wazenie!
Masz fobię literkową ale spójrz tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251633367 i tutaj http://balkonetka.pl/katalog/size/30d
Ja mam 65G,czyli 69/93,a zaczynałam jakieś 1.5 roku temu z wymiarami 78/90. Po uświadomieniu piersi zaczęły wracać na swoje miejsce z pleców,spod pach

Ja może dzisiaj się pomierzę,a jutro tylko zważę bo o 9:00 mam rozpoczęcie roku szkolnego
Stary 2009-08-31, 13:17   #120
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ohh gdyby mi tak wrocily spod pach ale tam raczej nie uciekly przegladalam jakis czas temu sklepy internetowe 65C/65D ale pojedyncze sztuki tylko, wezme sie za to niedlugo dziekuje Ci

monia do szkoly jutro ja na studiach na rozpoczecia nie chodze,z reszta to jakies uroczystosci z rektorami i nnymi dziadami,juz zapomnialam jak to jest od środy masz zajecia?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości