|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chudnę! Kto ze mną?
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Z każdym wejściem na wizaż zauważam,że nasze grono stale się powiększa. Z jednej strony to fajnie,bo być może służy to większej mobilizacji,ale z drugiej... nieprzyjemne jest to,że tyle osób ma kompleksy mniejsze lub większe z powodu swojej wagi..
A ja ku mojemu zdziwieniu utrzymalam kolejny dzień bez grzechu ![]() Wiem,że to dopiero 3 dzień aaaale zawsze coś
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na razie dobrze, ale nie zapeszam Aangel86 Taki 'bat' to by się przydał. Otwieram lodówkę i nagle 'pyk' i pojawia się w powietrzu i dostaje po głowie, że znów chce podjadać
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ! Dzisiaj rozpoczynam walkę z cellulitem, tłuszczem i zbędnymi centymetrami
Cieszę sie z tego i mam nadzieję, że mój zapał nie będzie tak słomiany jak zawsze ... Myślę, że z Wami wytrwam !!Idę się mierzyć i ważyć i zaczynam trening
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
heej.
![]() mogę też się dołączyć? w sumie próbuję się wstrzymać ze słodyczami już dłuuuuuuuuuuugi okres czasu, ale mi nie wychodzi. ;// zaznaczę, że dwa razy w tygodniu chodzę na treningi piłki siatkowej. ![]() więc jak? przyjmiecie mnie? ;* w końcu w grupie raźniej, co nie? ;]
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Hello ladies!
![]() Mania_x333 witaj pewnie, że możeszJa dzisiaj jakoś nie mam na nic chęci.. zjadłam śniadanko, wypiłam kawę i siedzę, czytając wizaż. Powinnam się brać za naukę, ale coś mi to nie wychodzi... Pogoda za oknem nie za specjalna..ehhh.. marudzę trzeba się wziąć w garść i do roboty! niech mnie ktoś pogoni...![]() Miłego dnia dziewczynki!
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny chętnie się przyłączę
mam 164 cm wzrostu i 64 kg -czyli jakies 8 za dużo. Pomóżcie,plis!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
A ja już po ćwiczeniach... Jeszcze na wieczór planuje jakieś siłowe zrobic.
mój men zaproponował mi żebyśmy skoczyli pograc w sobote w piłkę nożną, siatkową albo kosza.... Troche mi głupio będzie przy jego kolegach, ale co tam !! w końcu chce schudnąć tylko jeszcze nie wiem co z córcią zrobie, ale sie wymysli :P
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
u mnie problem jest taki że nie potrafię wytrzymać dnia, bez odrobiny słodkości
![]() a dzisiaj i juro dzień Babci i Dziadka i coraz trudniej opędzić się od ciast i ciastek ;( i do tego taka pogoda za oknem, że nawet mi się wychodzić nie chce. Dobra nie zrzędzę tylko biorę się najpierw za naukę, a jak wrócę od rodzinki to za ćwiczenia .Pozdrawiam Was cieplutko ![]() do wieczora ; )
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopiero teraz wcinam swoj pierwszy posile, i to jeszcze na spole z corcia
![]() http://www.youtube.com/watch?v=0BuvI...eature=related faajne cwiczenia !! jutro bede je robic, chyba ze na wieczor sie skusze ;p |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich nowych ;* kurcze tyle sie nas tutaj narobiło, że już nie pamiętam komu mialam coś odpisaać, pomyślę jutro, bo teraz musze uciekać... ah co za życie
TRZYMAM KCIUKI ZA WAS WSZYSTKIE! DACIE RADĘ!!! ;* orisha salsa kubańska w parach , w ogole gdyby ktos chcial a z okolic Katowic jest albo Czestochowy to mozna cos pomyslec i potanczyc razem ;DPS. co do mojej diety to muszę wiecej ćwiczyć!!! |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam wszystkie nowoprzyłączające sie koleżanki ![]() Salsa kubańska - brzmi super! ![]() Gorzej, ze w parach - kompletnie nie potrafie tanczyc w parze. Jestem głodna... Nie poszłam na lancz i jestem głodna jak fix... Chyba wyskocze po cos na szybko do jedzenia po umre z głodu
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Niestety dziś już tak dobrze nie jest... dwa kawałki pizzy Margherita... mozecie mi złoić dupsko
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Jestem z wami !!!
Witam! Ja też się odchudzam od jakiś dwóch tygodni przy wzroście 158 cm ważyłam 55 kg jak na razie udało mi się stracić jeden nędzny kilogram, ale nie poddaję sie! Ciężko u mnie z ćwiczeniami co prawda codziennie robię brzuszki,skłony,przysiady itp. ale przyznam szczerze ,ze trwa to około 20 minut.To za mało nie? Bardzo bym chciała pozbyć się brzucha czy znacie jakieś dobre ćwiczenia oprócz tradycyjnych brzuszków? Bola mnie po nich plecy.Pozdrawiam i trzymam za was kciuki
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj pół dnia byłam na nogach i właśnie skończyłam ćwiczyć, z dietą się trzymam ale nie wiem co będzie dalej bo byłam dziś u lekarza z wynikami krwi które nie są zbyt dobre :/
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
słodkości to mój nałóg który koniecznie muszę ograniczyć do minimum.
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
orisha taniec w parach ma jedna zasadnicza zalete, kobieta powinna sie dac prowadzic i ladnie wygladac ;P za to facet sie glowi o reszte ;D ps. jest taki zespol grajacy salse kubanska ORISHAS czy to ma cos wspolnego z Twoim nickiem?
arbuzowabeza dwa kawalki margerity to nie koniec swiata! grunt to starac sie tego unikac i nie poddawac rudaska co nie tak jest z Twoimi wynikami, jesli mozna spytac? czekoladowypotwor tez kocham słodycze mmm |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Mam bardzo gęstą krew, ale to było do przewidzenia bo mam problem z piciem (prawie w ogóle nie odczuwam pragnienia i piję na siłę), ale mam też podwyższony cukier. Mam nadzieję że ponowne badania będą lepsze a ten cukier to wynik hormonów albo tego że zbliżał mi się okres...
Narazie muszę czekać i staram się o tym nie myśleć. Godzinę temu wróciłam z biegania, na obiad zjadłam omlet z 3 jaj i jak narazie mam udany dzień magisterka też się pisze
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
rudaska ja też mało piję,a już picie wody w ilościach 1,5 l dziennie to dla mnie masakra.Nie przepadam za wodą ,ale wmuszam po trochu.Zrezygnowałam z kawy i herbaty bo dużo słodzę ,za to popijam 100 % soki bez cukru.Muszę spróbować niesłodzonej herbatki,ale coś czuję,że wyląduje w zlewie...nie słodzone napoje mi nie podchodzą.
Znalazłam ostatnio przepis na owsiane ciasteczka i dietetyczną babkę-jutro postaram się coś upiec choć średnio mi to wychodzi,ale za to będę miała coś słodkiego na podwieczorek,bo nie mogę patrzeć jak mój mężuś pochłania czekoladę i ciacha-moja silna wola zostaje wystawiona na bardzo ciężką próbę! Pozdrawiam was wszystkie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
Mam wrazenie że przesadzam z dietą. ostatnio nawet juz nie czuję głodu a jem sladowe ilosci pokarmu. Nie wiem jakkolwiek to brzmi to czuję się zagubiona. Chcialabym zacząć coś wiecej w siebie wkladac ale z koleji efekt jojo by mnie pograżył emocjonalnie, jestem głupia, dzisiaj mam dzień pelen refleksji
powodzenia Wam, |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
ja tam nie mam problemów z piciem
hehe moja przyjaciółka smieje się ze mnie, że piję jak kaczka , lubhiłam słodką kawę i herbatę, ale odzyczaiłam się od słodzenia i muszę powiedzieć, że dopiero teraz odkryłam prawdziwy smak tych napojów! Herbaty czarnej bez cukru nie tknę, ale zielona mmm szaleństwo ![]() Co do mojej diuety dzisiejszej to mnie złójcie (czy jakby się to nie pisało) mama usmażyła oponki <olaboga> !!! DLACZEGO WSZYSTKO CO PYSZNE LUB PRZYJEMNE JEST TUCZĄCE, NIEZDROWE ALBO NIEMORALNE?! hehe od jutra ciąg dalszy diety i za karę ćwiczenia! pozdrawiam wszystkich ;* |
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
moja mama codziennie deserki z śmietaną 30% (bitą śmietaną oczywiście ).
dzisiaj zjadłam na razie jogurt naturalny +herbata. potem babcia wmusiła we mnie 2 kawałki ciasta ; O. ( pyszne było, nie powiem że nie) na obiad zjadłam kawałek ciemnego chleba+ogórek+szyneczka+s erek żółty. ( bo nie byłam głodna XD ) na kolacje planuje zjeść jakiś jogurcik czy coś. : )
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
czekoladowypotwor
w życiu nie schudniesz z taką dietą. Nie chcę Cię zdołowac, ale jesli nie zamienisz tych ciast i innych 100%cukru to pożegnaj się z dietą i w ogole nie podchodz do niej.. lepiej jakbyś zjaadła coś zdrowszego. |
|
|
|
|
#114 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
od eraz zero słodyczy, chociaż będzie trudno ;p;p
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
chętnie się dołączę
)))mam 164 i ok.64kg.Chciałabym zjechać do 55 )![]() ))pozdrawiam i 3majcie się ) |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie panie!
Ja na początek zapisałam sie dzisiaj na tańce towarzyskie z TŻ. Sama nie mogę uwieżyć , w to że dał się namówić ależ jestem happy
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Witam !!
a wiecie, że w wieku 42 lat można schudnąć 10 kg w trzy tygodnie ? Dacie wiarę?? Mnie się udało |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
A u mnie wreszcie poprawa
Daję sobie radę z utrzymaniem apetytu na smyczy:P Efektów na razie nie ma, ale to nie szkodzi.Wolę poczekać i cieszyć się nimi przez długi czas zamiast schudnąć 5kg w tydzień i przybrać 1o kg po miesiącu
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
schwarzweiss też jestem teo zdania. No i powodzenia oczywiście. Ja też się trzymam ale wczoraj miałam gosci i mi wpadło karmi malinowe i paczka chipsów
. A co w ogóle słychać u Agno?
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
moniczka7777 ale ci zazdroszczę! Mój mąż stwierdził,że nigdy nie nauczy się tańczyć i z góry skazał mnie na podpieranie ścian
Ja wczoraj też zaszalałam z piwkiem,co prawda jednym ,ale mam wyrzuty sumienia. Dziewczyny mam straszny problem z zaparciami!Mimo diety pełnej błonnika i warzyw,jogurcików i Xenny raz po raz!Mnie nic nie rusza!Mam tego dość bo wydaje mi się,że zamiast tracić kilogramy one ciągle we mnie siedzą!Próbowałam herbatek "fit",ale też nic z tego.Dziś chyba połknę olej rycynowy ,bo już nie wiem co robić..Macie dla mnie jakieś rady? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

95-79,5-70