|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: botki NewLook 40 i inne skarby w rozm. S
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
cos za botki new look?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiesz mi w wątku w sprawie butów z new looka i sukienki z boohoo?
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1264333844 lub botki
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
a mogłabym prosic o wymiary i zdjecie na osobie? podoba mi się też torebka w sumie..moze dobierzesz cos jeszcze za te 2 rzeczy?
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- ok w takim razie czekam
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
czekam na fotki
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- aha spoko....no problemo
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za fotki
niestety musze zrezygnowac bo mysklalam ze jest krotsza i ze to raczej tunika a widac, ze bardziej sukienka... takze szkoda, ale trudno....moze innym razem
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Hejka...w sumie podoba mi sie u ciebie sukieneczka...ale nie wiem czy ci bedzie odpowiadala taka opcja
![]() Jak cos jestem otwarta na propozycji i sugestie ![]() Czekam na info u mnie
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
jestes jeszcze zainteresowana wymiana?
z tym ze spodni juz nie mam ale narzutke owszem
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
hej,moze cos u mnie za dlugi sweterek - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1264332981
?
|
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Pod butem jest napisane Clara Barson...ale szczerze nie pamietam skad je mam...mialam je na nogach kilka razy...ale nie lubie brązowego (a usilnie probuje sama siebie przekonac ze lubie
:/)... i przykro mi ale nie powiem z czego sa...ale napewno z niczego "sztucznego", bo nie obcieraly mnie...nie smierdza jakos dziwnie guma itd A butów nie kupuje jakich jednorazówek... tylko pożadne wiec cena mogla byc spora... Ogolnie fajne...zostaly by u mnie gdyby byly np czarne...albo filoetowe ![]() Jesli masz jeszcze jakies pyt to pytaj... ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Tak planuje dokladki..ostatnio nie mam czasu...heheh Ale jak masz jakas propozycje...cos z twojej wish...to moge poszukac
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, spodnie są jak nowe, dwa razy je ubrałam, niestety przytyłam i są na mnie ciasne, zal mi ich bardzo bo sa piekne, ale przelezaly troche w szafie ale niestety ja z wagi nie spadlam
![]() oto wymiary: biodra 47 cm pas 38 cm stan 18 cm długość 98 cm wysyłam Ci tez zdjecie na sobie (wcisnelam sie w nie )
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze to dobra oferta, tylko mam prosbę, podasz jakies wymiary tej sukienki, od pachy do pachy, pas i długość
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- to super, będzie dobra jak nic przejdzmy na pw
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1264332637 odp u mnie, bardzo mi sie podobaja tak wiec oddam nawet kilka rzeczy |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
coś umnie za cieplutki sweter Orsay- rozm S
można go nosić na różne sposoby, jako golf i z rozpiętym kołnierzem świetnie się prezentuje z paskiem nie jest zmechacony, tylko ma takie włoski ??
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi sie botki 40
moze dobierzesz sobie jeszcze cos za nie ? Bardzo mi sie spodobały ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- fioletowa koszula i marynarka to dla mnie duzy koszt.. obie są praktycznie nowe a nie kosztowały mało... mogłabym oddac zieloną koszule, marynarke i jakis pasek, albo perfumy oriflame.... ew coś dla dziecka albo jakieś kosmetyki, ew którąś z bluzeczek popatrz,co jeszcze ci sie podoba
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mierzyłas te buciki?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
ta stradivariusa to czekam na razie na odpowiedz w jej sprawie ,ale ta b.young to wolna i gotowa;] to chcesz coś innego dobrać czy poczekać i mówiłam ,że chce u Ciebie dwie rzeczy ,lecz najbardziej zależy mi na swetrze czarnym H&M tylko czy mogła bym prosić o jego długość?
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- to będe pisać w takim razie;] wiem, wiem, no na początku trzymałam długo i się na tym przejechałam, dlatego teraz już długo nie trzymam tylko dzień maksymalnie do dwóch, ale wiem, że w tym wypadku dziewczyna rzadko bywa na forum;] ale dzięki;]A czy mogłabym prosić o długośc sweterka? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- oki;] no problem;] |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
a dorzuciła byś do tuniczki
top japan style z koronką bo tak to trochę mało;/
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,jasne tylko chusty już nie ma,ale moze dobierzesz cos jeszcze?
Zapraszam na str1-5 i 10
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Ci 4 rzeczy,ktore Ci sie u mnie podobaja za3 u Ciebie(koszula była naprawde droga,przywieziona z Canady) plaszczyk,sweterek i którąś z tunik:
tunika japan style tunika boohoo.com rozm.10 Zgadzasz sie? pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

niestety musze zrezygnowac bo mysklalam ze jest krotsza i ze to raczej tunika a widac, ze bardziej sukienka...
takze szkoda, ale trudno....moze innym razem

to super, będzie dobra jak nic
odpisuj u mnie