|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seks między związkami?
Cytat:
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś po mojej 1 miłości( z tym facetem miałam 1 raz) byłam sama i wytrzymałam bez seksu ponad rok. Ale miałam wtedy 18-19 lat i troszkę inne podejście do tematu. Potem byłam z innym chłopakiem- rok i seksu między nami prawie nie było(z jego winy, nie będę się wdawać w szczegóły). Jakoś to wytrzymywałam. Teraz jestem w związku 2.5 roku. Gdybym miała być tyle czasu sama albo gdybym się z nim rozstała- nie wiem, gdyby mnie bardzo "przypiliło" to może gdzieś, kiedyś poszłabym z kimś do łóżka od tak,ale facet musiałby mnie bardzo, bardzo pociągać. Póki co jakoś sobie tego nie wyobrażam, nigdy nie byłam w takiej sytuacji, a seks nie jest dla mnie na tyle ważny, żeby nie móc wytrzymać dłuższy czas. Mam spokojny temperament
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze!! Wątek jak dla mnie pisany
![]() Przeczytałam cały, od deski do deski. Jestem sama od kilku miesięcy, wcześniej myślałam, że jesli seks to tylko z miłości, dzisiaj już troszkę zmieniłam zdanie. Strasznie brakuje mi bliskości, może nawet nie samego seksu, ale właśnie bliskości, przytulania itd. Od niedawna spotykam się raz na jakiś czas z pewnym znajomym. Idziemy na piwo, albo jakąś pizze. Jest miło, ostatnie spotkanie zakończyliśmy całując się. No i tu zaczyna się mój problem Rozmawialismy o seksie, o tym, ze oboje mamy ochotę, o tym, czy mielibyśmy odwagę przespać się z kimś bez uczucia i takie tam. Stanęło na tym, ze niby tak, ale mam problem. Z jednej strony taki układ nie przeszkadzałby mi, oboje nikogo nie mamy, to co byśmy robili nie raniłoby nikogo, a nam mogłoby być przyjemnie![]() Ale z drugiej strony boję się, że zbyt mocno zaangażuję się w tą znajomość, że nie podejdę do tego z dystansem. Ciężka sprawa taki seks między związkami jak dla mnie, dlatego strasznie zazdroszczę tym z Was, które są pewne w stu procentach, że potrafią oddzielić seks od miłości. Ja mimo, że wydaje mi się, że tak potrafię podchodzę do tego z obawą, ze co to będzie jak się po wszystkim zakocham, a on mnie oleje.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2010-03-01 o 15:52 |
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z drugiej strony, przeciez jesli z kims sie jest w związku, to tez nie ma gwarancji, że ten ktoś nas np za rok nie oleje i sie nie rozstaniemy w bólu... nawet małżenstwo nie daje takiej gwarancji
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możemy przecież zrobić to z osobą, która wydaje się być w nas zakochana, a po wszystkim nas oleje. Może być też tak, ze ja będę miała do tego dystans a facet się zakocha ;p Ehh, tak czy siak, trudny temat i musze to poważnie przemyśleć, ale uważam, że masz racje, nic, nigdy nie daje gwarancji.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2010-03-01 o 15:50 |
|
|
|
|
|
#96 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powody zdrady sa przeróżne. Kwestią jest jakie są relacje w związku. Na jakich zasadach się opiera. Niektóre związku są bardzo otwarte. Każdy co innego uważa za zdradę. Ale dla samej potrzeby zdradzać kogoś? Nie jest to płytkie i banalne? To jest jak: ukradłam bo nie miałam pieniędzy, a byłam głodna, a mogłam poprosić... Cytat:
Ale istnieć musi, bo zapotrzebowanie jest...Cytat:
Każdy ma wybór. Decyduje się na sex bez miłości, albo nie. I co to kogo interesuje czy to robię czy nie robię. Ja nie robię, bo jestem w stałym związku, ale co będzie jeśli będzie posucha? Pewno skorzystam. Czemu by nie? To jest przyjemność, a życie mam tylko jedno. Może się zdarzyc (tfu! tfu! ), że będę sama przez 10 lat! I co wtedy? Będe potępiana jeśli zdecyduje się na fuck frienda? Nie składałam ślubów czystości. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogłabym iść do łożka z chłopakiem którego nie kocham ;\\
Jak dla mnie to, uczucie musi być
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------- Co do tematu: niektorych nie skreca, no i luz. Niektory nie umieja oddzielic seksu od milosci i tez luz. Niektorzy decyduja sie na takie relacje typu seks bez zwiazku z takich czy innych powodow i dopoki dla obu stron to jest jasne, tez luz. Natomiast problemy zaczynaja sie pojawiac, gdy ida teksty o dorastaniu, nieszanowaniu sie, obrzydliwosci itd. itp. w obydwie strony.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

nawet małżenstwo nie daje takiej gwarancji 
), że będę sama przez 10 lat! I co wtedy? Będe potępiana jeśli zdecyduje się na fuck frienda?