|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyrzuć to z siebie!
Znów boli mnie glowa to juz kolejny dzien z rzedu...nie wiem co to,ale mnie juz wkurza bo mnie ogranicza.
Ja tez tak mam ze zeczesto podejrzewam innych ludzi o ED,nawet jak ich nie znam po prostu,nie wspomne o wspóllokatorach którzy np nie chca zjesc tego co zrobilam,wpadam w panike i robie wyklad na temat ED,dziwne. |
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
schudła i wpadła w anoreksje. Jakoś udało jej się wrócić do normalnej wagi, bez pomocy specjalistów. Ciągle powtarza, że ma awersję do swojego ciała, że jest za gruba, że musi schudnąć, że ma wały tłuszczu, że od jutra się odchudza. Używa środków przeczyszczających ( że tak powiem, spędza ostatnio całe noce w łazience), pracuje z nią, więc wiem że się głodzi a wieczorem objada. Nie wiem co robić, powiedziała że do psychologa ani psychiatry nie pójdzie bo jest 'bizneswooman' i nie chce żeby inni się dowiedzieli, że się leczy. I koniec.
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
nicka ...
![]() ona mnie trzyma w chorobie, po co mam się codziennie ważyć no po co?! niech w końcu przyjmie do siebie wiadomość, że waga nie pokazuje 40 kg, niech się w końcu otrząśnie i przyjmie do siebie, że w dzień nie przytyję 2 kilogramów, niech się ogarnie i odpieprzy od tej głupiej wagi !!!!!!!!!!!!! Ja chcę żyć, a nie codziennie słyszeć "zważysz się" zamiast "jak Ci się spało" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#95 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
byłam na wakacjach, niesamowcie się zdystansowalam... ale znowu wszystko wróciło, jeden wielki kompuls
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
nicka01
<tuli> ... Może razem jakoś dacie radę z tym powalczyć.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
czemu on musiał się przeprowadzić?
denerwuję się,bo nie wiem czy mogę pojechać czy nie
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Jestem wkurzona, że zawsze cała uwaga moich rodziców skupia się tylko i wyłącznie na młodszej siostrze! Ja potem czuję się samotna i przyjaciela szukam w słodyczach
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
mam dosc napadow na żarcie, nienawidze tego tłusczu chce wrocic do czasow kiedy bałam sie jedzenia
czuje sie z tym coraz gorzej, nie mam ochoty nigdzie wychodzic a za 2 tygodnie do szkoły
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
nie chcę by sama jak palec, a nie mam ochoty się z nikim spotykac i po co mi była ta kawalerka...
czas goni, a ja nadal tej p......... magisterki nie piszę mam już dosyc ciągłego myślenia o jedzeniu, planowaniu posiłków, powstrzymywania się od obżarstwa i tego jak siebie nienawidzę gdy ulegnę.. boje się do czego mnie to doprowadzi.. chce mi się krzyczec i boli mnie dusza (
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
wali mi sie zdrowie.. dzisiaj krwawilam z odbytu...............
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
nawet przed sobą nie jestem w stanie przyznać się do swoich uczuć
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem wściekła, bo zawiodłam się na osobie,na której poniekąd mi zależało.
wściekła i smutna, bo mam wrażenie, że dużo tracę przy bliższym poznaniu.. i cholernie, cholernie zmęczona, a nie potrafię funkcjonowac inaczej niż teraz. ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
choc najlepiej poglaskac po glowce i powiedziec rusz dupe,jestes silna i mozesz dac radę,bo cie na to stac ![]() mimo wszystko, ja naprawdę bardzo proszę,by wyrzucać z siebie rzeczy inne niz "boję się tłuszczu i chcę wrócić do czasów niejedzenia". bo to wg mnie mija się z terapeutyczną ideą wątku, który ma pomagać wyzbyć się negatywnych emocji i zdefiniować problem,z którym przychodzi nam się zmagać. skupianie się na "tłuszczu" uniemozliwia skupianie sie na tym co istotne.w koncu,objawy odwracaja uwage od problemow,po to m.in. są.
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Ani z Tobą ani bez Ciebie żyć nie mogę... Michu.
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
znowu znowu nie poradziłam sobie z emocjami, nie wiem, czy bylam wesola, smutna czy zmeczona, po prostu zajadlam to, teraz przynajmniej wiem, ze jestem wkur....
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
Jestem daleko od domu na 'wakacjach zycia' i jest mi cholernie zle. Nie potrafie sie bawic, cieszyc, usmiechac. Z jednej strony maze o powrocie do domu, tesknie za mama (!!!), a z drugiej potwornie sie tego boje. Wiem, ze zawiode rodzicow, strace ostatnie resztki zaufania, ktore do mnie mieli. Meczy mnie juz klamanie i oszukiwanie. Zostalo mi 8 dni na ogarniecie tego, ale czuje, ze nie dam rady i desperacko przed powrotem nazre sie slodyczy to bedzie 2 kg wiecej, ktore nawet mnie niezmartwia, bo po tygodniu bedzie 3 mniej.
I tak w kolko.. Edytowane przez kakaukowa Czas edycji: 2010-08-20 o 12:37 |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu nie poradziłam sobie z emocjami, ze stresem
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Odezwał się do mnie były... pierwszy facet, którego naprawdę kochałam... Tyle czasu nie mogłam o Nim zapomnieć... a On znowu pojawił się w moim życiu. Wspomnienia, uczucia... wszystko odżyło.
Nie potrafię dokonać wyboru między dwoma facetami. To cholernie trudne... Płakać mi się chce...
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
kur**!!! czy to się kiedyś wreszcie skończy?! mam wrażenie, że nikt nie widzi (albo tylko udaję) tego, co tak naprawdę w tym domu się dzieję ;/ czy oni rzeczywiście są tacy ślepi i NIC, zupełnie nic nie widzą i nie mogą zrobić?! BŁAGAM Was- przejrzyjcie w końcu na oczy i zdecydujcie!!! nie wytrzymam z nią dłużej pod jednym dachem! kiedy wreszcie to do Was dotrze?! i czy w ogóle
pomóżcie proszę...!
Edytowane przez warrior_mortal Czas edycji: 2010-08-20 o 14:55 |
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego ona widzi tylko to czego nie zrobiłam, a nie to co zrobiłam, czego dokonałam ;( tyle negatywów, jak sobie z nimi radzić inaczej niż przez jedzenie
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
nie poddam się
nie poddam nie zmarnuje kolejnych lat dam radę tym razem dam! kolejne lata życia są moje.
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
Lubie to, ze jako jedyna tutaj nie uzalasz nad soba tylko piszesz, ze dasz rade.
Edytowane przez kakaukowa Czas edycji: 2010-08-20 o 17:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
jestem wsciekla bo znowu sie obzarlam
resztki rozumu utrzymuje tylko dzieki ukochanym coreczkom...kocham was slonka!
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję i przytulam. |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
zniszczyłam swój organizm i nic nie jest takie jak dawniej... boli boli boli
czuje się ja g... jak śmieć... obżarta świnia
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
znów to zrobiłam... przeciez obiecywałam że nie będę... nie jestem na tyle silna, ale będę.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
i co teraz?
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
teraz? a czy to ma jakies znaczenie..
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ma znaczenie - teraz jest inne i nowe. Przeszłości nie zmienisz-z teraźniejszością zawsze możesz zrobić coś konstruktywnego.
"It's a long road When you're on your own And it hurts when They tear your dreams apart And every new town Just seems to bring you down Trying to find peace of mind Can break your heart It's a real war." 23.09.2010 born again...harder way |
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

czuje sie z tym coraz gorzej, nie mam ochoty nigdzie wychodzic a za 2 tygodnie do szkoły

resztki rozumu utrzymuje tylko dzieki ukochanym coreczkom...kocham was slonka!
75-68-58-57-56-55-54-53-52-51-50