|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: h&m pull&bear oysho stradivarius XS/S lato jesień zima
to tak nie bardzo.. za sama tunike RI? co bys mogla wymienic?
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
i jak tam rzeczy o które pytałam?
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- chyab pytałaś wcxzesniej o bokserkę w kwiatki? więc ją i ta blękitną mogłabym oddać za sweterek. chyba., że mi się pomyliło ;p |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się peep toe i butki Atmo
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Na jednym chyba wcale metki nie ma, a na drugim bodajże S, ale głowy nie dam, muszę sprawdzić a najlepiej dokładnie wymierzyć ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Jutro najpózniej dam Ci wymiarki a Ty jak możesz zmierz długość wkładki wewnątrz bucików
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Proszę pięknie o szerokość białej koszuli Stradivarius od pachy do pachy i niżej w biuście Bo jeśli jest dobra to cię pomolestuję wymianą, a jeśli nie, to pozostają mi tylko twoje wsuwki z groszki z Camaieu... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Zaraz się zmierzę. Zapomniałam o tym: 10. koszulka STRADIVARIUS. kolor - fiolet wpadający w bordo. rozmiar S/M. Błagam jeszcze rozmiar tego ![]() ![]() :pro si:Zaraz powiem ci czy się w obie zmieszczę. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- No rzutem na taśmę pewnie by dało radę ;D Mam duży biust po prostu i wybór bluzki to na forum ciężka sprawa. Ale kuźwa ja wymiękam dla Stradivariusa, uwielbiam te ich łachy. A powiedz mi, czy w ogóle coś u mnie by ci się spodobało? Bo jeśli tak to pomyślę, może się wymienimy na którąś z tych bluzek a jeśli ci się nic nie podoba, to też się nic nie stanie ^_^ No tak, mi chodziło najpierw o białą a ty mierzysz bordową (: Zdarza się! ^-^ ps. forum mi się zacina i nie widać emotikonek -.- Dlatego używam tych, do których się nie włączy automatycznie buźka #_#
Edytowane przez Angsthase Czas edycji: 2010-08-18 o 22:39 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, buciki chyba będą za małe
później zmierzę obydwa tulipany ehh ale mi trzeba buciki na około 23,5cm ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- kurczę, a mi najbardziej na tych pełnych zależy chyba, że na wszystko jedno bym wzięła, bo bardzo mi się podobają o mam tu pod ręką w zeszycie wymiary tego tulipana floral ;pas - 36cm biodra - 44,5cm długość - 48cm baaardzo się rozciąga |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1281968755 za tunike w panterkę i bialą z koronką?;>
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Srutututu, niestety muszę komuś tę koszulkę przetrzymać, no chyba, że ta osoba nie znajdzie dla mnie rękawiczek-kotków na wymianę...
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
A dorzucisz mi zieloną bransoletkę drewnianą?
jeśli tak to poproszę o adres.---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- i możesz mi podać jej szer. w biuscie? |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
oki ;D
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest wkładana, nie na zamek. Leży świetnie, ale na mnie jest za szeroka i raczej nie ma sensu jej dłużej trzymać w szafie
kurczę tej zielonej muszę poszukać w stercie ciuchów w szafie z ciuszkami na wymianę jak tylko znajdę, zmierzę to napiszę
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
mam tylko serduszko naszyjnik ten z cyrkoniami i bluzeczka z falbankam
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- "różowy long z h&m'u" - nie wiem o czym mówisz ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ah, ok pasuje, ale muszę jutro rano dokładnie przejrzeć, czy już jej komuś nie obiecałam także wstępnie ok - a 100% jutro rano napiszę
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam Cię, że dopiero odpisuję, ale mam straszny młyn, prawie nie ma mnie w domu, dopiero niedawno wróciłam
mniejsza jest moim zdaniem ta floral, bo ona się sporo rozciąga jak się naciągnie, a tak to nie jest szeroka. Ja noszę XS/S, ale jestem osobą baaardzo mało ważącą ,więc na mnie prawie wszystko jest za duże
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dwie pary bucików, to za dużo i głupio bym się tak czuła
dobierz sobie coś - może coś tam znajdziesz bo i tą floral i zieloną troszkę by mi było szkoda wymieniać, są dla mnie bardzo cenne ale jedną z nich + coś jeszcze bardzo chętnie za Twoje buciki bym wymieniała |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Cię dobierz sobie coś
chciałabym obydwie pary bucików, ale głupio tak za samego tulipana może coś z kosmetyków chociaż? albo co szukasz, może mam poza wątkiem![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- kurczę ten akurat mam w rezerwie ehh wiesz, mam poza wątkiem dopiero otwarty, raz użyty podobny balsam lawendowy albo garniera pełny nowy może któryś z tych?---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- w takim razie na pewno coś znajdę mam balsam garniera chyba niebieski
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
krem EFFACLAR K z LA ROCHE POSAY
pielęgnacja i odnowa skóry tłustej - pudełeczko z tubką 5ml ![]() wszystkie kilkanascie sztuk no chyba ze masz z vichy cos podobnego
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

Bo jeśli jest dobra to cię pomolestuję wymianą, a jeśli nie, to pozostają mi tylko twoje wsuwki z groszki z Camaieu...
później zmierzę obydwa tulipany
o mam tu pod ręką w zeszycie wymiary tego tulipana floral

także wstępnie ok - a 100% jutro rano napiszę
ale jedną z nich + coś jeszcze bardzo chętnie za Twoje buciki bym wymieniała