|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Ja tez sie melduje.
O matko ile wy piszecie !!!! Ja juz od kilku dni nie wysypiam sie. Ani na lewym, ani na prawym. ![]() Nie mam pojecia co robic ![]() Ide na pierozki z jagodami moze mi sie humor poprawi. Wpadne pozniej |
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Martinixxx widzę że obie jesteśmy dokładnie w tym samym tc
![]() Idziemy łeb w łeb
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Weronisia nie chce sie z nikim kłócić tylko mowie jak jest
![]() A Penatena akurat probowałam jako 10 letnia starsza siostra mojego brata jak sie urodził heh dostał wtedy z niemiec caly zestaw Penatena i wiem ze mama sie nie skarzyła wiec nie mowie zle o Penatenie no ale to bylo 15 lat temu a teraz to nie wiem jak jest ![]()
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
ARTYSTKA- gdzie kupiłaś takie tanie bodziaki?
Ponawiam pytanie- kupowałyście nowe ciuszko na allegro typu spiochy? |
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mamine Kotek i ty z jagodkami mniam mniam !! oszalec mozna hehe ide wiec na ziemniaczanke heheheheheheheh buziaki i do wieczorka ![]() DZIewczyny wplynela mi wreszcie kasa z ZUS-u bedziemy szalec heheehe
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
weronisia, ishka ja wcisne moje 5 groszy do tematu penaten a j&j
w ciazy zaczełam uzywac oliwki j&J bo mialam suchą skóre, taaaak strasznie mnie uczuliła ze wygladalam jak pomidor z pryszczami!!!! po jakims czasie jak juz bylo ok sprobowałam zelu do mycia dla dzieci j&J i znowu to samo - edna wielka maskra pozniej kupiłam oliwke penaten i NIC, wszystko jest ok, nic nie uczula nic nie swedzi to widocznie nie moze byc to samo skoro j&j uczuliło a penaten nie
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wszystkie ciuszki kupuje z allegro z 50 szt mam zaledwie 10 ze sklepow po dotyku rozczarowalam sie tylko raz i zwrocilam tyle ze jak kupuje to wieksza ilosc by koszty wys. byly oplacalne ![]() TCHIBO kombinezon starszakowi od jutra sa tanie bodziaki w realu spiochy pajace wyprawki etc... dosc ladne - ciekawa jestem jaki material... ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Kootek bo to pewnie to samo nie jest
![]() Ja może i bym zakupiła kosmetyki z penaten ale mi ten zapach nie odpowiadał a jak dałam powąchac męzowi i mamie oliwke penaten i hipp to wszystkim podobał sie bardziej zapach hippa no i do tego ma bardzo dobre opinie
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
PYTANIE DO MAM
![]() CO LEPSZE DLA 1,5 R. PLASZCZYK PRZECIWDESZCZOWY CZY KURTECZKA przeciwd...?????????????? ??? |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
pelnia i teraz widizmy ze kazdemu co innego, podejrzewam ze wiekszosci dzieci ani j&j nie uczula a my tu juz dyskusje co zle a co dobre, trzeba wyprobowac i tyle
|
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Babydream sa swietne! Kolezanka uzywa, nie dosc ze sa wydajne, to sa tanie i maja swietne skladniki. J&J to porazka. Czesto jak bywalam w Rossmanie to czytalam skladniki i porownywalam najlepiej wychodzi babydream pozniej jest jeszcze jakas seria a nivea i j&j naszpikowane g... No ale ja mam zboczenie na składniki
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
I tak każdy ma inne ciałko i każdy kosmetyk nawet ten za 300zł może uczulić
wiec każda z nas musi wyprobowac swoje a potem jesli uczulą (oby nie) to trza poszukac innych kosmetyków i tyle
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Tak troche z innej beczki a moze i nie...heh
![]() Kiedyś kupiłam sobie nawilżane chusteczki nie do demakijażu tylko te dla dzieci z NIvei używam takich do demakijażu heh nie wiem tak jakos sie nauczyłam i powiem Wam ze za kazdym razem zbliżając chusteczke do powieki/oka tak mnie piekło że nie umiałam wytrzymac i od razu musiałam przemywac buzie woda!!! To wyobrazam sobie jakby mi przyszło do głowy wziasć kiedys te chusteczki gdzies na wycieczke i sie podmyć choć raz albo odswierzyc gdziekolwiek...i co te dzieci maja powiedziec jak tak duzo chemii widocznie tam jest...pozniej zakupiłam tez nawilzane podajze z huggiesa i super moglam co chwile nimi oczy buzie przemywac i nic nie szczypało ![]() Dlatego z nivei tez zrezygnowałam przez ten moj indycent heh
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko już nowa część - tyle napisałyście, że jestem w szoku
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezuniu dziewczyny ile wy skrobiecie !!!
A mnie wzięło na chrupki kukurydziane. Nie mogę się męża doprosić abyśmy pojechali po regały do małego pokoju. A bez nich nie mogę prać ubranek bo nie mam gdzie ich poukładać. A tak bardzo chciałabym już wszystko mieć przygotowane. Boję się że czasem wyląduję prędzej w szpitalu i ominie mnie ta cała frajda. Jeziu łapska trzęsą mi się jak alkoholikowi i nie trafiam w klawiaturę. Nie wiem dlaczego te tabsy tak na mnie działają. Najważniejsze że brzuch już takmi się mocno nie stawia i nie twardnieje. Tylko jak małe wypinają swoje małe dupki to robią mi się dwie kulki. Ja Sudokremem smarowałam małemu dupsko zazwyczaj po kupce. I dużo wietrzyłam. A on uwielbiał wtedy wszystko obsikiwać. Więc zawsze pozwalałam mu sobie poleżeć bez niczego i nigdy od razu nie zakładałam nowej pieluchy. |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Pelnia - płaszczyk chyba będzie lepszy
A z kosmetyków to widzę, że tylko ja jedna wybrałam Bambino
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Dragonfly
|
A w sopocie jest taki sklep Pepco i tam maja wciaz promocje na bodziaki,z krotkim albo dlugim,rozne rozmiary wiec mozna wybrac:P czekajcie zaraz wam pokaze.Kupilam z krotkim akurat bo u nas w mieszkaniu w zimie bardzo mocno kaloryfery grzeja i nie zamierzam przegrzewac malej
![]() kurcze baterie w aparacie mi padly
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyszlam tylko do sklepu na zakupy, wracam a tu 4 strony
![]() Dziewczyny, czy ktoras robila badania na przeciwciala anty Rh? to jest oddzielne badanie czy wykonywane razem ze sprawdzeniem grupy krwi? Za 1 razem mialam z grupa krwi, a teraz musze zrobic raz jeszcze i jeszcze w 36 tygodniu. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj kupilam w jakims podobnym za 4,99 body z dlugim rekawem w grochy ![]() Jakby ktoras z Was widziala gdzies body w grochy bialo czarne prosze o cynk |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam bodziaki z pepco po 5zl
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Ok lasencje ja powoli zmykam trza cos porobic w domku
![]() Tak mi sie nie chce a tak duzo zmywania mam ze wczoraj hehh bo ale musze ogarnąć bo jedziemy dzis do rodzicow wiec trza domek zostawic czysciutki ![]() Pewnie zagladne wieczorkiem ale juz sie boje ile czytania bedzie mnie czekac ![]() Miłego dzionka życze wszystkim
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!tez tak myslalm ale czasem potrzebuje potwierdzenia od sprawdzonych a i cena podobna bardzo wiec zgupialam ; )dzieki bedzi eplaszczyk i chyba niebieski choc maz woli zielony hehelece kochane juz na pewno wroce wieczorem to pewnie bedzie 10 stron heehW PEPCO sa super jak dla mnie koszule dla chlopcow rozm 68-86 na wierzchu koszula a rekawki bawelniane - uwielbiam takie !!! podwija sie rekaw bez majsterkowania przy guzikach!! i UWAGA tylko 9,99 zl moze uda mi sie zrobic zdjecie to wam podesle buzka wiec...
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, ja jeszcze nie zdecydowałam. Bambino też biorę pod uwagę
Ja mam dziś jazdę na słodkie. To chyba przez ten nastrój taki średni - zajadam smuty czekoladą I coraz grubsza się robię
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
W Textil Market też jest promocja na body niemowlęce w cenie4,99 zł. Jeśli zdążymy z TŻtem to wpadniemy towar pomacać i ewentualnie kupić jeśli będą dobre jakościowo. A jak nie to ewentualnie jutro. Jeśli jeszcze coś będzie
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja - ja Bambino używałam przy młodej i są ok - do tego cena jest niska a po za tym uwielbiam ten zapach
Ja wam troche zazdroszcze tego apetytu - ja jem bo muszę, w ogóle na nic nie mam ochoty, nawet jak jestem głodna to sama nie wiem co bym zjadła i albo coś tam w siebie wmuszę albo i nie |
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Na urodzinki dostałam od brata i jego dziewczyny parę kosmetyków dla malutkich. Może używał ich już ktoś ??
Ten pierwszy od lewej to krem chroniący przed podrażnieniami i odparzeniami z tlenkiem cynku, rumiankiem i pantanolem. Bez konserwantów , barwników i olejków mineralnych. Następny to krem do pielęgnacji ciała i twarzy z rumiankiem, pantenolem, woskiem pszczelim i witaminą E. Kolejny to Mleczko i tonik do intensywnej pielęgnacji. Zawiera rumianek i witaminę E oraz olejki z słonecznika , migdałów i jojoba. Ostatni to żel do kąpieli bez mydła. z rumiankiem i pantenolem. Tylko nie pisze na nich czy można stosować od 1 dnia życia. Chyba będę musiała potuptać pewnego dnia do Rosmana i się zapytać. Oraz czteropak chusteczek Tami baby sensitive z pantenolem - też mi nie znana firma. |
|
|
|
#120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe czy urodzmy w terminie - oby tak.Cytat:
http://allegro.pl/item1180207863_ex_...teczko_56.html Ja kupiłam serie Oilatum i jedna emulsję Emolium. Zobaczymy jak sie sprawdzi. Z opinii znajomych wynika, że to dobry zakup. zobaczymy |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

rzeczywiście chyba pogoda skłania do siedzenia na forum