|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: M. Micallef, Royal Muska EDP 1ml = 5,80zł
Dostałam wszystko
Dziękuję za próbkę ![]() Royal Muska bardzo delikatny, ciepły i kobiecy, taki mega zmysłowy Ma w sobie coś takiego mmmm ![]() Lora jeszcze muszę wypróbować dokładniej, bo na razie psiknęłam komuś i średnio mi się podoba, faktycznie kawa i porzeczki. Dziękuję za wspólne zakupy
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#93 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-08
|
już mam i sobie pachnę
bardzo się cieszę że się skusiłam, bo zapach faktycznie piękny. dziękuję ślicznie za rozbiórkę i próbeczkę ![]()
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Kasieńko przesyłka doszła
RM jeszcze nie wiem jak pachnie...po tych wszystkich opisach aż się boje... )Dziękuję za wspólne zakupy,za czas który na nie poświęciłaś i za prezenty,które mi wysłałaś )
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, mam przesylkę
Royal Muska inaczej sobie wyobrażałam ale bardzo ładny jest , myślałam, że jest bardzo mocny (nie wiem czemu) a to taki delikutaśny zapach .Torrente edt jedna zupełnie inne niż edp... Edp jest słodkie, kawa, likrek wiśniowy, mniammmm, edt takie najpierw suche z lekką nutą kawy ale po chwili to sam suchy orzech włoski , czyli nuta charakterystyczna dla zepsutych perfum hihi .Ale nic, byłam go ciekawa . Dobrze, że chociaż RM mi pasuje .Bardzo Ci dziękuję EDIT: wygrzebałam próbkę edp, jakież one piękne Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-11-09 o 17:47 |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka, cieszę się, że przesyłka dotarła błyskawicznie. Co do L'or - jak będziesz rozbierała edp to ja się piszę na 15-20ml
Może jak je zmiksuję będzie fajny efekt Myślę, że edt może stanowic fajny mix z innymi zapachami. Muszę popróbowacO RM mogę się tylko tak wypowiadać Dziękuję za wspólną rozbiórkę. Wątek zamknięty. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Dziękuję za próbkę 

, czyli nuta charakterystyczna dla zepsutych perfum hihi
.
. Dobrze, że chociaż RM mi pasuje