|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010
Witajcie
można się przyłączyć ?zaczęłam dietę w poniedziałek a właściwie to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych więcej warzyw i owoców i zero podjadania mam sporo do zrzucenia i tym razem na pewno wytrwam ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Ja mieszkam w niewielkiej osadzie i jest u mnie tylko jeden większy sklep "groszek" i tylko tam go mogę kupić. Naprawdę działa,poczytaj sobie:
http://www.biomedical.pl/uroda/otylo...3d85c055cd670b Ja kupowałam ocet z kamisa za ok.5zł. Jak się zdecydujesz na ocet jabłkowy to patrz koniecznie na skład-nie może być tam spirytusu!!! ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Fijo, witamy serdecznie ![]() A Ty ile chcesz schudnąć?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
gwiazdeczko widzę ze Ty tez z dolnośląskiego
ja w ocet nie wierzę, to jakieś "sposoby modelek" ale czytałam że to popularny sposób i że powinno się go rozcieńczać z wodą.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny to juz 3 dzien
jak wam idzie ? ja wg nie grzesze jem regularnie co 3h, małe ilosci poniedziałek siłownia, wczoraj hula hop 8minutówka na brzuch, ( miał byś rowerek wieczorem ale przez 3 h siedziałam i sie kłóciłam i godzilam z moim TŻ wiec juz nie miałam na niego czasu) ale mam do was pytanie, bo moja mama juz od jakiegos czasu trabi o odchudzaniu w prózni, ze ma kolo pracy znajome chodza i że by sie wybrała, wiec chyba pojde z nia czy któras ma jakies doswiadczenie w tej kwesti body space, vacu well czy jak to sie tam zowie? Proszę o odpowiedz ![]()
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
69love69-chyba masz racje, bede starala sie to poprawic
![]() Ruders- jakis czas temu wazylam 45kg i bylo prawie idealnie Przy 50kg jeszcze nie czulam sie dobrze, ale nawet jesli schudne do 50kg to tez bede zadowolona. A Tobie i nam wszystkim razem napewno sie uda![]() Watorzynka- Ja co prawda nie korzystalam z tych urzadzen, ale moja siostra chodzi i jest bardzo zadowolona. Przedewszystkim cellu sie jej zmniejszyl prawie do 0. Ja wczoraj zgrzeszylam ojjjj Ale dzis mam juz ladnie plan ulozony, zapisany na kartce i bede sie go trzymac Edytowane przez Jagoodka1989 Czas edycji: 2010-12-15 o 11:12 |
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
A notabene mam takie zakwasy w brzuchu hahha że sie śmiać nie mogę
a o nogach to nie wspomnę ale miesiąc sie wg nie ruszałam wiec co się dziwic![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Dokładnie Jagoodka1989 razem nam będzie łatwiej. A po za tym każdy sie musi dobrze czuć ze soba samym. nie chodzi koniecznie o wage.:P naparwde chodzi o akceptacje siebie taka jaka sie jest w tedy życie nabiera prawdziwych kolorów![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
właśnie Jagoodka! nie grzeszyć proszę bo rozleniwiasz organizm ;D
zjadłam śniadanko pieczywo chrupkie z serkiem light i bazylią i pół grefruta + zielona herbatka A ja zaraz śmigam na uczlenie. zrobiłam dwie kanapki z razowym chlebkiem sałatą i łososiem, do tego sałatke z kurczakiem i ananasem - na obiad ![]() kończę zajęcia o 19 więc muszę zabrać cały przydział żywienia ze sobą ;D a potem już nic! i wieczorkiem bieżnia ![]() Miłego i wtrwałego dnia!
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Zadna z was nie korzystała z tego odchudzania w prózni, ponoc niezły wycisk a tylko 30 min. Zawsze chciałam zobaczyc jak to wyglada ale skzoda mi bylo kasy teraz znalazłam w miare tanie pojde
zobacze i dam znac:P ponoc cm leca szybciej:P---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Przepraszam Jagoodka1989, nie zauwazyłam Twojej odpowiedzi. No nic jak nie zobacze to się nie dowiem u mnie karnet na 10 wejsc 160zl, albo n1 3 za 170zl w dwóch róznych salonach wiec przyrównywalnie do karnetu na siłownie
|
|
#99 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hehe ja go stosowałam a modelką nie jestem ![]() Tak, trzeba go rozcięczać (tak jak napisałam) To może nie brzmi zbyt wiarygodnie ale on naprawdę nie jest szkodliwy, wiele lekarzy go zaleca dla osób otyłych. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- A na czym polega to odchudzanie w próżni? Niestety nic o tym nie słyszałam
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj:
śn- kromka chleba razowopodobnego (pieczemy w domu, wiec ciezko okreslic ) z serkiem ze szczypiorkiem, szynka i ogórkiem konserwowym.2śn- activia z płatkami i suszona truskawa (uwielbia ja ma niby 207kcal ale musze miec w tej diecie cos co lubie bo tak to oszaleje)30 minut hula hop, za chwile 8minutek na moj brzusio i do nauki;/ a na obiad jakis kurczak bedzie i wieczorem siłownia![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
generlanie polega na treningu an bierzni, steperze czy rowerku w pomieszczeniu w prózni:P wejdz sobie na stronke tam jest krótki opis:P ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- * minutek zaliczone, a i zielona herbatke piłam z limonka:P
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o tą proznie nigdy nie probowałam a jestem bardzo ciekawa
jak ktos juz bedzie koniecznie pisze efekty )Tygrysiak tak z Dolnego Slaska Ale zaluje ze nie z Wrocka![]() Watorzynka ja tez mam okropne zakwasy , ale jakos to mnie mobilizuje;D |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co i jak i jutro pewnie pojde pierwszy raz zobaczymy co to jest :P napiszę nei mart sie:Pa mnie zakwasy tez mobilizują tylko że ja mam taka straszna fobie przed mięśniami ze lo... i zawsze sie boje ze mi wyrosna hahha xD choc wiem ze przy tych cwiczeniach co ja robie nie ma raczej takiej możliowsci no ale gdzies mi tam w lepetynce siedzi
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki. padam na twarz. połozyłam się o 2 wstałam o 5...
|
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też się odchudzam, ale od 8 grudnia. Mam 23lata i waże 59kg przy wzroście 168cm. W 8 dni schudam juz 6kg czyli wazylam 65kg!!!Ale chce jeszcze 5 kg do sylwestra ![]() Moja dieta jest prosta nie jem : pieczywa, ziemniaków i nic z białej mąki. Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane. Chodzę codziennie na siłownie na godz. i spalam ok. 400kcal Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka. Pozdrawiam wsZystkie ODCHUDZIAKI ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Hej dziewczyny Ja też się odchudzam, ale od 8 grudnia. Mam 23lata i waże 59kg przy wzroście 168cm. W 8 dni schudam juz 6kg czyli wazylam 65kg!!! Ale chce jeszcze 5 kg do sylwestra Moja dieta jest prosta nie jem : pieczywa, ziemniaków i nic z białej mąki. Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane. Chodzę codziennie na siłownie na godz. i spalam ok. 400kcal Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka. Pozdrawiam wsZystkie ODCHUDZIAKI |
|
|
|
|
#105 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja również się dołączę dziewczyny ja mam ok.161cm i ważę jakieś 56-57kg, chciałabym schudnąć do jakiś 52-51 minimum tylko że nie bardzo wiem jak... od soboty zaczynam A6W plan B ,ograniczyłam białą mąkę, sól, cukier do duuużego minimum prawie że zera więc już jakieś zdrowe odżywianie się pojawiłonajwiększy problem mam z odżywianiem małym a częstym, nie umiem tak... ![]() najczęściej jem mały posiłek rano, później potrafię nie jeść cały dzień i wieczorem znowu jem a czasem to właśnie dość dużo przez to że nie jem przez cały dzień lub ewentualnie podjadam w ciągu dnia... często cały dzień jestem poza domem(szkoła i praca-resturacja ) i właśnie nie wiem jak to zorganizować żeby jeść te 5 posiłków dziennie co ok. 3 godziny... macie jakiś pomysł dla mnie? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() byłam już 4 razy i polecam można też nieźle ujędrnić uda i pośladki
Edytowane przez malenka2504 Czas edycji: 2010-12-15 o 14:36 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie gniewaj się twoja sprawa jak się odchudzasz, ale nie spodziewasz sie efektu jojo? bo chyba całe zycie nie bedziesz tak jesc? brak tu jakichkolwiek watrosci odżywczych. 6kg w 8 dni? pij chociaz jakies witaminy, skoro ich nie zjadasz. kobiety powinny miec ograniczony bilans kaloryczny powiedmy ok. 1000-1200kcal, to zalezy tez od tego ile wczesniej jadły, zdrowe jedzenie, co 3h mniej wiecej i ruch owszem. Nie wiem ja Cie tu pouczac nie bede ale martwię się ja jakis czas temu wpadlam w depresje z powodu wygladu i nic nie jadłam i to sie na mnie bardzo odbilo...;/ później wraca z nadmiarem.;/ teraz wiem że trzeba z głowa ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
A co do wymiarów podobnie:P wiem tez mam problem z tym regularnym jedzeniem, przy nieregularnym zyciu, ale uwierz na początku troszkę sie przymusic. starac sie zjesc te 405 posiłków i nie podjadac po miedzy!:P ale pózniej wsyztko wchodzi w nawyk i czujesz ssanie w zoładku po 3 h hahha no i ruch -> podstawa bo bez tego nici:P Jak juz wyzej pisałam, Ty zreszta też ograniczyc do minimum ziemniaki, jasne pieczywo, maczne rzeczy, fast foody, słodycze cukry itp.. wiesz o czym mówie:P No i MNIEJ ŻREĆ po prostu ![]() Choc wiem o tym ze to pare kilo zgubic jest najgorzej;/ bo jednak osoby z wieksza nadwaga NA POCZaTKU LECA SZYBCIEJ, a jak sie chce zrzucić 5 tak szybko tych efektów nie widac i łatwo sie zniechęcić!!! ale nie warto! razem damy rade ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- malenka2504 fajnie uda pośladni, ale co z brzuchem w tej prózni? bo mi an nim najbardziej zalezy nogi sa raczej ok ![]() ![]()
1 maj 2015 Edytowane przez Watorzynka Czas edycji: 2010-12-15 o 14:32 |
||
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam na krzywe zwierciadło, nie tutaj z takimi metodami. 6kg w 8 dni?gratuluje, jak tak dalej pójdzie to na sylwka wylądujesz w szpitalu a nie na imprezie
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
a jeszcze co do A6W to juz była tu dyskusja na ten temat. jak chcesz spalac, to wiecej arobów i interwałów
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Nie zastanawiaja cie konsekwencje? przecież wszedzie sie trąbi o suktkach takiego odchudzania;/ eh , zastanów sie
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie muszę sobie kupić karnet i zacząć chodzić regularnie
![]() Bo do tej pory to tak raz na jakiś czas chodziłam ![]() no to musze się zmusić i zacząć starać się jeść bardziej regularnje ![]() a właśnie ziemniaków też nie jadam chyba że jestem u kogoś w gości no to już trochę zjem:P ale mam straszną słabość do słodyczy...jak nie kupuję to spoko ale jak mam w pobliżu to za bardzo kuszą i wtedy sobie szamam ![]() fast foody (pizzę, frytki, i różne inne typu KFC jem baaardzo sporadycznie jak gdzieś idziemy z moim TŻ )No ja się muszę zmotywować do ćwiczeń A6W i kupić karnet na vacu ale to dopiero od stycznia bo wtedy są nowe niższe ceny hehe ![]() wiesz co brzuch na pewno też tylko że trzeba chodzić regularnie i na vacu z podciśnieniem a jeżeli chodzi się na vacu z podczerwienią to wtedy się bardziej ujędrnia skórę niż odchudza ![]() penie że damy radę tylko trzeba duuuuuuuużo silnej woli
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() U mnie dzis do kitu... Całkowicie zapomnialam o tym, ze jestem na diecie... ; / Zjadłam 1,5 kromki z serem zoltym na sniadanie, pozniej jablko i wafelka[błąd...], pozniej kilka chipsow [wielki błąd] i kilka łyzek zalewajki [tez nie za dobrze] . szykuja sie jeszcze moje ulubione nalesniki, ktorych sobie nie odpuszcze dzis. wlasnie wypilam herbatke , troche wody mineralnej i dwie kawy... Strasznie sie czuje, boli mnie gardło i wgl jestem chora... Ale dzis jeszcze musze zaliczyc 3,5godzinne zajecia taneczne. wiec troche spale. Jutro dzien wolny, do szkoly nie ide, wiec moze pobawię się trochę w kuchni. Wymysle jakies zdrowe posilki. Może macie przepisy na jakies dietetyczne slodkosci? Slyszalam kiedys o serniku Dukana... moze ktos cos wiecej o nim powiedziec? Co do kanapek do szkoly to tez mam z tym problem. pod uwage biore: owoce, jogurty, serki, ciemne pieczywo... Ostatnio odkrylam jogobelle z ziarnami. pyszna, polecam
|
|
#111 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:P tez ja jadłam![]() A sernik Dukana, no cóz, robilam dwa razy i wyszedl.. przepraszam ale chu*** za to nutella dukanowska, bezy, czy inne wypieki w porzadku ![]() dobre byly ![]() wiesz ja stosuje zasadę ze wole zjesc kostke czekolady niz za tydzien rzucić sie na całe opakowanie ale jeszcze nie zjadłam nawet kostki:d hahah tylko że to dopiero 3 dzien![]() a za grzeszki... na przestroge:P---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
i jak cos jutro zaczynam bo moj TŻ funduje wiec nie bede się już z nim wykłucac ze nie chce![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- malenka2504 ty też z krakowa? a gdzie byłas na tej prózni?
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
no to najlepiej kup sobie karnecik
tzn TŻ niech Ci kupi i zacznij chodzić regularnie co ok. 2-3 dni na pół godzinki po jakiś 6-8 razach powinnaś zauważyć efekty powodzenia![]() ja jestem z Krakowa i chodziłam na vacu platinium
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
ja dzis planuję na obiad rybkę grillowaną z ziołami i surówkę z czerwonej kapusty. Mniam! Uwielbiam!
No i może dziś poćwiczę ze 30-40 minut na orbitreku... ale jakoś mi się nie chce, strasznie czuję się napuchnięta i zmęczona... Dziś mam w planie też w końcu ułożyć dokładną listę zakupów wedle diety dla mojej grupy krwi, a jutro albo w weekend jakiś jadłospis na przyszły tydzień a co do odchudzania i cellulitu to kiedyś chodziłam na masaże Vela smooth, ale więcej miałam z tego pożytku jako po prostu masażu niz antycellulitowego. Jakbym może jednocześnie z tym ćwiczyła i była na diecie to by pewnie jakiś niezły efekt był, a tak tylko mi trochę ujędrniło skórę... niestety straciłam efekt bo olałam wszystko tak tak..letina - z dietetycznych, dukanowych slodkości to ja lubiłam "czekoladę" - mieszasz chude mleko w proszku i kakao i zalewasz to chudym mlekiem w płynie mieszasz żeby było w miarę gęste, do lodówki na papierku (sreberku jak od czekolady). Może szału nie ma ale nie takie najgorsze. Trochę jak gorzka czekolada
Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2010-12-15 o 17:36 |
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny co myslicie o skakance?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
skakanka na spalanie jest idealna
nieraz o tym myślałam tylko... wstyd sie przyznac ale nie umiem skakac na skakane hahahha xD nie wiem dlaczego
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Skakanka jest bardzo dobra
Teraz też zaczęłam skakać i waga w końcu drgnęła, bo miałam przestój , ni w ząb nie chciała spadać. Może dlatego że doszłam do wagi sprzed 1 ciąży i to była moja wieloletnia waga , ale z innymi proporcjami , teraz mam taki brzuszek że strach sie bać . Wcisnęłam sie nawet w moje stare jeansy, na biodrach jest ok nawet mały luzik .Dzisiaj z kolei zawaliłam plan żywienia . Tym razem zakupy przedświąteczne i nie zjadłam 2 śniadania, jak przyjechałam na obiad to dosłownie mnie ssało , bo jak miałabym robić jeszcze jakieś jedzonko to na pewno pochłonełabym niewyobrażalne ilości świństwa
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
skakanka i hula hop podobno są skuteczne w odchudzaniu
i na cellulit skakanka jest dobra choć ja akurat nie mówię o sobie bo nie praktykowałam ![]() Watorzynka a gdzie Ty byłaś na tym vacu? Jak wrócisz to opowiedz jak było
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze piszecie o tym celulicie, a ja jakoś nie mam, mimo 3 ciąż, albo mam na tyle słaby że go nie zauważam, ale nigdy nie tyłam ani nie chudłam gwałtownie, a podczas ciąż smarowałam sie balsamem na rozstępy i może dlatego Edytowane przez agusia2410 Czas edycji: 2010-12-15 o 19:38 |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(odpukać w niemalowane) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

można się przyłączyć ?

ale czytałam że to popularny sposób i że powinno się go rozcieńczać z wodą.

Ale dzis mam juz ladnie plan ulozony, zapisany na kartce i bede sie go trzymac

często cały dzień jestem poza domem(szkoła i praca-resturacja
)

, ni w ząb nie chciała spadać. Może dlatego że doszłam do wagi sprzed 1 ciąży i to była moja wieloletnia waga
. Wcisnęłam sie nawet w moje stare jeansy, na biodrach jest ok nawet mały luzik
.
, bo jak miałabym robić jeszcze jakieś jedzonko to na pewno pochłonełabym niewyobrażalne ilości świństwa