tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 09:08   #91
Fijo
Przyczajenie

Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010

Witajcie można się przyłączyć ?
zaczęłam dietę w poniedziałek a właściwie to nie dieta tylko zmiana nawyków żywieniowych więcej warzyw i owoców i zero podjadania mam sporo do zrzucenia i tym razem na pewno wytrwam
Pozdrawiam
Fijo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 09:25   #92
natalka12345
Przyczajenie

Ja mieszkam w niewielkiej osadzie i jest u mnie tylko jeden większy sklep "groszek" i tylko tam go mogę kupić. Naprawdę działa,poczytaj sobie:
http://www.biomedical.pl/uroda/otylo...3d85c055cd670b

Ja kupowałam ocet z kamisa za ok.5zł. Jak się zdecydujesz na ocet jabłkowy to patrz koniecznie na skład-nie może być tam spirytusu!!!

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Fijo, witamy serdecznie
A Ty ile chcesz schudnąć?
natalka12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 10:06   #93
Tygrysiak
Rozeznanie

gwiazdeczko widzę ze Ty tez z dolnośląskiego
ja w ocet nie wierzę, to jakieś "sposoby modelek" ale czytałam że to popularny sposób i że powinno się go rozcieńczać z wodą.

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 11:08   #94
Watorzynka
Raczkowanie

Witam dziewczyny to juz 3 dzien jak wam idzie? ja wg nie grzesze jem regularnie co 3h, małe ilosci poniedziałek siłownia, wczoraj hula hop 8minutówka na brzuch, ( miał byś rowerek wieczorem ale przez 3 h siedziałam i sie kłóciłam i godzilam z moim TŻ wiec juz nie miałam na niego czasu)

ale mam do was pytanie, bo moja mama juz od jakiegos czasu trabi o odchudzaniu w prózni, ze ma kolo pracy znajome chodza i że by sie wybrała, wiec chyba pojde z nia

czy któras ma jakies doswiadczenie w tej kwesti body space, vacu well czy jak to sie tam zowie? Proszę o odpowiedz
Stary 2010-12-15, 11:09   #95
Jagoodka1989
Raczkowanie

69love69-chyba masz racje, bede starala sie to poprawic

Ruders- jakis czas temu wazylam 45kg i bylo prawie idealnie Przy 50kg jeszcze nie czulam sie dobrze, ale nawet jesli schudne do 50kg to tez bede zadowolona. A Tobie i nam wszystkim razem napewno sie uda

Watorzynka- Ja co prawda nie korzystalam z tych urzadzen, ale moja siostra chodzi i jest bardzo zadowolona. Przedewszystkim cellu sie jej zmniejszyl prawie do 0.

Ja wczoraj zgrzeszylam ojjjj Ale dzis mam juz ladnie plan ulozony, zapisany na kartce i bede sie go trzymac

Edytowane przez Jagoodka1989
Czas edycji: 2010-12-15 o 11:12
Jagoodka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 11:14   #96
Watorzynka
Raczkowanie

A notabene mam takie zakwasy w brzuchu hahha że sie śmiać nie mogę a o nogach to nie wspomnę ale miesiąc sie wg nie ruszałam wiec co się dziwic

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dokładnie Jagoodka1989 razem nam będzie łatwiej. A po za tym każdy sie musi dobrze czuć ze soba samym. nie chodzi koniecznie o wage.:P naparwde chodzi o akceptacje siebie taka jaka sie jest w tedy życie nabiera prawdziwych kolorów

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagoodka1989 Pokaż wiadomość

Ja wczoraj zgrzeszylam ojjjj Ale dzis mam juz ladnie plan ulozony, zapisany na kartce i bede sie go trzymac
nie mozna grzeszyć:P pocztaki są ciezkie, ale sama wiesz że trzeba wytrwac:P
Stary 2010-12-15, 11:55   #97
Ruders
Przyczajenie

właśnie Jagoodka! nie grzeszyć proszę bo rozleniwiasz organizm ;D

zjadłam śniadanko pieczywo chrupkie z serkiem light i bazylią i pół grefruta + zielona herbatka

A ja zaraz śmigam na uczlenie. zrobiłam dwie kanapki z razowym chlebkiem sałatą i łososiem, do tego sałatke z kurczakiem i ananasem - na obiad

kończę zajęcia o 19 więc muszę zabrać cały przydział żywienia ze sobą ;D

a potem już nic! i wieczorkiem bieżnia

Miłego i wtrwałego dnia!

Jest 78kg
... ma być 60kg.. jak sie uda to
Ruders jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 12:17   #98
Watorzynka
Raczkowanie

Zadna z was nie korzystała z tego odchudzania w prózni, ponoc niezły wycisk a tylko 30 min. Zawsze chciałam zobaczyc jak to wyglada ale skzoda mi bylo kasy teraz znalazłam w miare tanie pojde zobacze i dam znac:P ponoc cm leca szybciej:P

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Przepraszam Jagoodka1989, nie zauwazyłam Twojej odpowiedzi. No nic jak nie zobacze to się nie dowiem u mnie karnet na 10 wejsc 160zl, albo n1 3 za 170zl w dwóch róznych salonach wiec przyrównywalnie do karnetu na siłownie
Stary 2010-12-15, 12:24   #99
natalka12345
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość
gwiazdeczko widzę ze Ty tez z dolnośląskiego
ja w ocet nie wierzę, to jakieś "sposoby modelek" ale czytałam że to popularny sposób i że powinno się go rozcieńczać z wodą.

Hehe ja go stosowałam a modelką nie jestem
Tak, trzeba go rozcięczać (tak jak napisałam)
To może nie brzmi zbyt wiarygodnie ale on naprawdę nie jest szkodliwy, wiele lekarzy go zaleca dla osób otyłych.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

A na czym polega to odchudzanie w próżni? Niestety nic o tym nie słyszałam
natalka12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 12:41   #100
Watorzynka
Raczkowanie

Ja dzisiaj:
śn- kromka chleba razowopodobnego (pieczemy w domu, wiec ciezko okreslic) z serkiem ze szczypiorkiem, szynka i ogórkiem konserwowym.
2śn- activia z płatkami i suszona truskawa (uwielbia ja ma niby 207kcal ale musze miec w tej diecie cos co lubie bo tak to oszaleje)

30 minut hula hop, za chwile 8minutek na moj brzusio i do nauki;/ a na obiad jakis kurczak bedzie i wieczorem siłownia

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez natalka12345 Pokaż wiadomość

A na czym polega to odchudzanie w próżni? Niestety nic o tym nie słyszałam
http://www.vacuplus.pl/index.php?ref=offer to jesr strona tego do którego sie wybieram

generlanie polega na treningu an bierzni, steperze czy rowerku w pomieszczeniu w prózni:P wejdz sobie na stronke tam jest krótki opis:P

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

* minutek zaliczone, a i zielona herbatke piłam z limonka:P
Stary 2010-12-15, 13:12   #101
gwiazdeczkaZnieba
Raczkowanie

jesli chodzi o tą proznie nigdy nie probowałam a jestem bardzo ciekawa jak ktos juz bedzie koniecznie pisze efekty)

Tygrysiak tak z Dolnego Slaska Ale zaluje ze nie z Wrocka

Watorzynka ja tez mam okropne zakwasy , ale jakos to mnie mobilizuje;D
gwiazdeczkaZnieba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 13:24   #102
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczkaZnieba Pokaż wiadomość
jesli chodzi o tą proznie nigdy nie probowałam a jestem bardzo ciekawa jak ktos juz bedzie koniecznie pisze efekty)

Tygrysiak tak z Dolnego Slaska Ale zaluje ze nie z Wrocka

Watorzynka ja tez mam okropne zakwasy , ale jakos to mnie mobilizuje;D
Ja dzisiaj ide sie zorietować co i jak i jutro pewnie pojde pierwszy raz zobaczymy co to jest :P napiszę nei mart sie:P

a mnie zakwasy tez mobilizują tylko że ja mam taka straszna fobie przed mięśniami ze lo... i zawsze sie boje ze mi wyrosna hahha xD choc wiem ze przy tych cwiczeniach co ja robie nie ma raczej takiej możliowsci no ale gdzies mi tam w lepetynce siedzi
Stary 2010-12-15, 13:42   #103
Malenka321
Zakorzenienie

hej dziewuszki. padam na twarz. połozyłam się o 2 wstałam o 5...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 13:56   #104
czarna3684
Przyczajenie

Smile Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010

Hej dziewczyny

Ja też się odchudzam, ale od 8 grudnia.
Mam 23lata i waże 59kg przy wzroście 168cm.
W 8 dni schudam juz 6kg czyli wazylam 65kg!!!
Ale chce jeszcze 5 kg do sylwestra
Moja dieta jest prosta nie jem : pieczywa, ziemniaków i nic z białej mąki.
Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane.
Chodzę codziennie na siłownie na godz. i spalam ok. 400kcal
Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka.
Pozdrawiam wsZystkie ODCHUDZIAKI

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Hej dziewczyny

Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane.
Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka.
czarna3684 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 14:15   #105
malenka2504
Raczkowanie

Cytat:
A zważona dzisiaj 58kg. 160cm( w kapeluszu hahah Xd) no ale 160cm niech będzie moj cel to 52kg.
masz podobne miary jak ja

to ja również się dołączę dziewczyny

ja mam ok.161cm i ważę jakieś 56-57kg, chciałabym schudnąć do jakiś 52-51 minimum tylko że nie bardzo wiem jak...
od soboty zaczynam A6W plan B,
ograniczyłam białą mąkę, sól, cukier do duuużego minimum prawie że zera więc już jakieś zdrowe odżywianie się pojawiło
największy problem mam z odżywianiem małym a częstym, nie umiem tak...
najczęściej jem mały posiłek rano, później potrafię nie jeść cały dzień i wieczorem znowu jem a czasem to właśnie dość dużo przez to że nie jem przez cały dzień lub ewentualnie podjadam w ciągu dnia... często cały dzień jestem poza domem(szkoła i praca-resturacja)
i właśnie nie wiem jak to zorganizować żeby jeść te 5 posiłków dziennie co ok. 3 godziny...

macie jakiś pomysł dla mnie?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Watorzynka Pokaż wiadomość
Zadna z was nie korzystała z tego odchudzania w prózni, ponoc niezły wycisk a tylko 30 min. Zawsze chciałam zobaczyc jak to wyglada ale skzoda mi bylo kasy teraz znalazłam w miare tanie pojde zobacze i dam znac:P ponoc cm leca szybciej:P
odchudzanie w próżni to jest naprawdę supeeeeeeer sprawa
byłam już 4 razy i polecam można też nieźle ujędrnić uda i pośladki
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg

Edytowane przez malenka2504
Czas edycji: 2010-12-15 o 14:36
malenka2504 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 14:34   #106
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna3684 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Hej nie gniewaj się twoja sprawa jak się odchudzasz, ale nie spodziewasz sie efektu jojo? bo chyba całe zycie nie bedziesz tak jesc? brak tu jakichkolwiek watrosci odżywczych. 6kg w 8 dni? pij chociaz jakies witaminy, skoro ich nie zjadasz. kobiety powinny miec ograniczony bilans kaloryczny powiedmy ok. 1000-1200kcal, to zalezy tez od tego ile wczesniej jadły, zdrowe jedzenie, co 3h mniej wiecej i ruch owszem.

Nie wiem ja Cie tu pouczac nie bede ale martwię się

ja jakis czas temu wpadlam w depresje z powodu wygladu i nic nie jadłam i to sie na mnie bardzo odbilo...;/ później wraca z nadmiarem.;/

teraz wiem że trzeba z głowa

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez malenka2504 Pokaż wiadomość

odchudzanie w próżni to jest naprawdę supeeeeeeer sprawa
byłam już 4 razy i polecam można też nieźle ujędrnić uda i pośladki
No to jutro już ide!! hahha xD a jak czesto chodzisz?

A co do wymiarów podobnie:P wiem tez mam problem z tym regularnym jedzeniem, przy nieregularnym zyciu, ale uwierz na początku troszkę sie przymusic. starac sie zjesc te 405 posiłków i nie podjadac po miedzy!:P ale pózniej wsyztko wchodzi w nawyk i czujesz ssanie w zoładku po 3 h hahha no i ruch -> podstawa bo bez tego nici:P

Jak juz wyzej pisałam, Ty zreszta też ograniczyc do minimum ziemniaki, jasne pieczywo, maczne rzeczy, fast foody, słodycze cukry itp.. wiesz o czym mówie:P

No i MNIEJ ŻREĆ po prostu

Choc wiem o tym ze to pare kilo zgubic jest najgorzej;/ bo jednak osoby z wieksza nadwaga NA POCZaTKU LECA SZYBCIEJ, a jak sie chce zrzucić 5 tak szybko tych efektów nie widac i łatwo sie zniechęcić!!! ale nie warto! razem damy rade

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

malenka2504 fajnie uda pośladni, ale co z brzuchem w tej prózni? bo mi an nim najbardziej zalezy nogi sa raczej ok

Edytowane przez Watorzynka
Czas edycji: 2010-12-15 o 14:32
Watorzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 14:53   #107
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna3684 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Hej dziewczyny

zapraszam na krzywe zwierciadło, nie tutaj z takimi metodami. 6kg w 8 dni?gratuluje, jak tak dalej pójdzie to na sylwka wylądujesz w szpitalu a nie na imprezie
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 14:58   #108
Watorzynka
Raczkowanie

a jeszcze co do A6W to juz była tu dyskusja na ten temat. jak chcesz spalac, to wiecej arobów i interwałów

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
zapraszam na krzywe zwierciadło, nie tutaj z takimi metodami. 6kg w 8 dni?gratuluje, jak tak dalej pójdzie to na sylwka wylądujesz w szpitalu a nie na imprezie
No ale niestety taka prawda...;/ mówisz ze chodzisz na siłownie, rozmaiwałas z jakims trenerem? on napewno by ci doradził jak schudnąc w miare z głową?
Nie zastanawiaja cie konsekwencje? przecież wszedzie sie trąbi o suktkach takiego odchudzania;/ eh , zastanów sie
Stary 2010-12-15, 15:09   #109
malenka2504
Raczkowanie

No właśnie muszę sobie kupić karnet i zacząć chodzić regularnie
Bo do tej pory to tak raz na jakiś czas chodziłam

no to musze się zmusić i zacząć starać się jeść bardziej regularnje

a właśnie ziemniaków też nie jadam chyba że jestem u kogoś w gości no to już trochę zjem:P
ale mam straszną słabość do słodyczy...jak nie kupuję to spoko ale jak mam w pobliżu to za bardzo kuszą i wtedy sobie szamam
fast foody (pizzę, frytki, i różne inne typu KFC jem baaardzo sporadycznie jak gdzieś idziemy z moim TŻ )

No ja się muszę zmotywować do ćwiczeń A6W i kupić karnet na vacu ale to dopiero od stycznia bo wtedy są nowe niższe ceny hehe

wiesz co brzuch na pewno też tylko że trzeba chodzić regularnie i na vacu z podciśnieniem a jeżeli chodzi się na vacu z podczerwienią to wtedy się bardziej ujędrnia skórę niż odchudza

penie że damy radę tylko trzeba duuuuuuuużo silnej woli
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
Stary 2010-12-15, 15:10   #110
letina
Rozeznanie

Witam dziewczyny
U mnie dzis do kitu... Całkowicie zapomnialam o tym, ze jestem na diecie... ; /
Zjadłam 1,5 kromki z serem zoltym na sniadanie, pozniej jablko i wafelka[błąd...], pozniej kilka chipsow [wielki błąd] i kilka łyzek zalewajki [tez nie za dobrze] . szykuja sie jeszcze moje ulubione nalesniki, ktorych sobie nie odpuszcze dzis.
wlasnie wypilam herbatke , troche wody mineralnej i dwie kawy...
Strasznie sie czuje, boli mnie gardło i wgl jestem chora...
Ale dzis jeszcze musze zaliczyc 3,5godzinne zajecia taneczne. wiec troche spale.
Jutro dzien wolny, do szkoly nie ide, wiec moze pobawię się trochę w kuchni. Wymysle jakies zdrowe posilki.
Może macie przepisy na jakies dietetyczne slodkosci? Slyszalam kiedys o serniku Dukana... moze ktos cos wiecej o nim powiedziec?

Co do kanapek do szkoly to tez mam z tym problem.
pod uwage biore: owoce, jogurty, serki, ciemne pieczywo...
Ostatnio odkrylam jogobelle z ziarnami. pyszna, polecam
Stary 2010-12-15, 15:24   #111
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez letina Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
U mnie dzis do kitu... Całkowicie zapomnialam o tym, ze jestem na diecie... ; /
Zjadłam 1,5 kromki z serem zoltym na sniadanie, pozniej jablko i wafelka[błąd...], pozniej kilka chipsow [wielki błąd] i kilka łyzek zalewajki [tez nie za dobrze] . szykuja sie jeszcze moje ulubione nalesniki, ktorych sobie nie odpuszcze dzis.
wlasnie wypilam herbatke , troche wody mineralnej i dwie kawy...
Strasznie sie czuje, boli mnie gardło i wgl jestem chora...
Ale dzis jeszcze musze zaliczyc 3,5godzinne zajecia taneczne. wiec troche spale.
Jutro dzien wolny, do szkoly nie ide, wiec moze pobawię się trochę w kuchni. Wymysle jakies zdrowe posilki.
Może macie przepisy na jakies dietetyczne slodkosci? Slyszalam kiedys o serniku Dukana... moze ktos cos wiecej o nim powiedziec?

Co do kanapek do szkoly to tez mam z tym problem.
pod uwage biore: owoce, jogurty, serki, ciemne pieczywo...
Ostatnio odkrylam jogobelle z ziarnami. pyszna, polecam
Jogobella ze zbozami jest cud miod:P tez ja jadłam

A sernik Dukana, no cóz, robilam dwa razy i wyszedl.. przepraszam ale chu*** za to nutella dukanowska, bezy, czy inne wypieki w porzadku
dobre byly

wiesz ja stosuje zasadę ze wole zjesc kostke czekolady niz za tydzien rzucić sie na całe opakowanie ale jeszcze nie zjadłam nawet kostki:d hahah tylko że to dopiero 3 dzien

a za grzeszki... na przestroge:P

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:

wiesz co brzuch na pewno też tylko że trzeba chodzić regularnie i na vacu z podciśnieniem a jeżeli chodzi się na vacu z podczerwienią to wtedy się bardziej ujędrnia skórę niż odchudza
no ja to z podcisnieniem body space czy wacu well czy juz sama nie wiem, pójde wieczorem sie zorietowac i jak cos jutro zaczynam bo moj TŻ funduje wiec nie bede się już z nim wykłucac ze nie chce

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

malenka2504 ty też z krakowa? a gdzie byłas na tej prózni?
Stary 2010-12-15, 16:27   #112
malenka2504
Raczkowanie

no to najlepiej kup sobie karnecik tzn TŻ niech Ci kupi i zacznij chodzić regularnie co ok. 2-3 dni na pół godzinki po jakiś 6-8 razach powinnaś zauważyć efekty powodzenia
ja jestem z Krakowa i chodziłam na vacu platinium
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
Stary 2010-12-15, 17:34   #113
Tygrysiak
Rozeznanie

ja dzis planuję na obiad rybkę grillowaną z ziołami i surówkę z czerwonej kapusty. Mniam! Uwielbiam!
No i może dziś poćwiczę ze 30-40 minut na orbitreku... ale jakoś mi się nie chce, strasznie czuję się napuchnięta i zmęczona...

Dziś mam w planie też w końcu ułożyć dokładną listę zakupów wedle diety dla mojej grupy krwi, a jutro albo w weekend jakiś jadłospis na przyszły tydzień

a co do odchudzania i cellulitu to kiedyś chodziłam na masaże Vela smooth, ale więcej miałam z tego pożytku jako po prostu masażu niz antycellulitowego. Jakbym może jednocześnie z tym ćwiczyła i była na diecie to by pewnie jakiś niezły efekt był, a tak tylko mi trochę ujędrniło skórę... niestety straciłam efekt bo olałam wszystko tak tak..

letina - z dietetycznych, dukanowych slodkości to ja lubiłam "czekoladę" - mieszasz chude mleko w proszku i kakao i zalewasz to chudym mlekiem w płynie mieszasz żeby było w miarę gęste, do lodówki na papierku (sreberku jak od czekolady). Może szału nie ma ale nie takie najgorsze. Trochę jak gorzka czekolada

Edytowane przez Tygrysiak
Czas edycji: 2010-12-15 o 17:36
Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 17:54   #114
kalna_1993
Przyczajenie

Dziewczyny co myslicie o skakance?
kalna_1993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 18:09   #115
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalna_1993 Pokaż wiadomość
skakanka na spalanie jest idealna nieraz o tym myślałam tylko... wstyd sie przyznac ale nie umiem skakac na skakane hahahha xD nie wiem dlaczego
Stary 2010-12-15, 19:32   #116
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalna_1993 Pokaż wiadomość
Skakanka jest bardzo dobra, jak odchudzałam sie zeszłej zimy to właśnie na niej bardzo ładnie schudłam, a jaką sie ma kondycję hohoho
Teraz też zaczęłam skakać i waga w końcu drgnęła, bo miałam przestój, ni w ząb nie chciała spadać. Może dlatego że doszłam do wagi sprzed 1 ciąży i to była moja wieloletnia waga, ale z innymi proporcjami, teraz mam taki brzuszek że strach sie bać. Wcisnęłam sie nawet w moje stare jeansy, na biodrach jest ok nawet mały luzik, ale brzuchol dosłownie sie wylewa.

Dzisiaj z kolei zawaliłam plan żywienia. Tym razem zakupy przedświąteczne i nie zjadłam 2 śniadania, jak przyjechałam na obiad to dosłownie mnie ssało (minęło równo 6 godz od 1 śniadania), dobrze że miałam zupę z ciecierzycą od wczoraj to szybko zjadłam, bo jak miałabym robić jeszcze jakieś jedzonko to na pewno pochłonełabym niewyobrażalne ilości świństwa
agusia2410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 19:33   #117
malenka2504
Raczkowanie

skakanka i hula hop podobno są skuteczne w odchudzaniu
i na cellulit skakanka jest dobra choć ja akurat nie mówię o sobie bo nie praktykowałam

Watorzynka a gdzie Ty byłaś na tym vacu?
Jak wrócisz to opowiedz jak było
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
Stary 2010-12-15, 19:35   #118
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Watorzynka Pokaż wiadomość
skakanka na spalanie jest idealna nieraz o tym myślałam tylko... wstyd sie przyznac ale nie umiem skakac na skakane hahahha xD nie wiem dlaczego
Bo żeby umieć to trzeba skakać

Kurcze piszecie o tym celulicie, a ja jakoś nie mam, mimo 3 ciąż, albo mam na tyle słaby że go nie zauważam, ale nigdy nie tyłam ani nie chudłam gwałtownie, a podczas ciąż smarowałam sie balsamem na rozstępy i może dlatego

Edytowane przez agusia2410
Czas edycji: 2010-12-15 o 19:38
Stary 2010-12-15, 19:57   #119
malenka2504
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość

Kurcze piszecie o tym celulicie, a ja jakoś nie mam, mimo 3 ciąż, albo mam na tyle słaby że go nie zauważam, ale nigdy nie tyłam ani nie chudłam gwałtownie, a podczas ciąż smarowałam sie balsamem na rozstępy i może dlatego
Nie każda kobieta przecież ma cellulit, ale dość łatwo go zlikwidować jeśli się chce i bardzo stara
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
Stary 2010-12-15, 20:02   #120
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Nie każda kobieta przecież ma cellulit, ale dość łatwo go zlikwidować jeśli się chce i bardzo stara
No chociaż jeden problem z głowy jak na razie (odpukać w niemalowane)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości