|
|
#91 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Żony/Dziewczyny Informatyków
Ja mam drastyczne rozwiązania. Nawet jak mi zależy. I jak na razie to nie wyszłam źle na swojej żelaznej konsekwencji
![]() Cytat:
|
|
|
#92 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja na swojego nie narzekam bo wszystko robimy razem i nie wyobrażam sobie, żeby któreś było w szpitalu i drugie by go nie odwiedziło. baardzi nie ładnie postąpił. Cytat:
też mam taką nadzieję |
||
|
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz, to nie czepianie ale jak ze złamanym kregoslupem mozna chodzic i byc tylko pare dni w szpitalu?? i dostac tylko kolnierz |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo
wczoraj musiałam się po prostu wygadać, a dziś już też dzięki Wam jest mi znacznie lepiej ![]() Cytat:
)Mam złamane dwa kręgi w odcinku piersiowym (8 i 10), a strasznie długo do tego dochodzili, więc pewnie nie jest to takie ewidentne złamanie, bo dopiero tomograf to wykazał... Może dlatego mnie zwolnili, nie narzekam w każdym razie... Zwłaszcza dlatego że cały mój pobyt spałam na korytarzu bo nie było miejsc
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Porozmawialiśmy
![]() Przeprosił raz jeszcze, a teraz czekam na efekty i rozwiązanie sytuacji z najbliższą imprezą ![]() Dziękuję Wam dziewczyny bardzo ![]() |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
no i z imprezy jestem wyłączona
![]() tylko nie wiem czy po prostu nie mam zaproszenia czy zostało założone że nie przyjdę, bo nie ![]() ale jakoś nie marudzę bo idą do klubu
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Wiesz, nie chce byc złym wrozbita ale chyba nie za bardzo on chce byc z toba... Przeczytaj co tu napisałas i ocen sama
|
|
|
|
|
#98 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
). Mógłby Cię zaprosić, ale nie zrobi tego "bo musi Cię oszczędzać". A jednocześnie sam idzie..."A siedź kobieto w domu skoro masz z kręgosłupem problemy. Szkoda żebyś coś sobie zrobiła. Ale mnie to nie rusza, idę się dobrze bawić"- ja to tak widzę (Chociaż oczywiście zdaję sobie sprawę, że znam tylko jednostronną relację. No i to dosłownie z kilku postów. Sprawa może w rzeczywistości być mniej drastyczna niż mi się wydaje).
„Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) Edytowane przez Chatul Czas edycji: 2011-03-17 o 23:05 |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie... to nie jest tak że jemu nie zależy, bo zazwyczaj to wszystko wygląda tak jakby jemu zależało bardziej, ale po tym moim połamaniu, to tak jakoś dziwnie jest...
A impreza w typowo męskim gronie ma być i tak |
|
|
|
|
#100 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Wiesz, jak to mówi mój maż/zacytuje/ "JAK FACETOWI ZALEZY TO NA USZACH STANIE-A BABY TO POTRAFIA WYTŁUMACZYĆ WSZYSTKO"
|
|
|
|
|
#102 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Chociaż oczywiście należy pamiętać, że niekiedy kobiety i mężczyźni mają trochę inną logikę I bywa, że jedno się stara, ale w sposób absurdalny z punktu widzenia drugiego Dlatego komunikacja w związku to podstawa
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
Tak, ale z tego co pisze autorka facet jest mało zainteresowany
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Sami, tylko kotka kolegi była jedynie płci żeńskiej...
![]() Wiecie... Mi do dalszych rozmów na ten konkretny temat po woli argumentów brakuje, ale fakt faktem trochę już zaczęłam szukać dziury w całym. Wcześniej spotykaliśmy się częściej bo jeszcze nie miał aż tyle roboty na studiach, w tym tygodniu wygłaszał swoje pierwsze seminarium, niedługo będą następne... Zaczął uczyć się nowego języka, a jeśli chodzi o naukę, to zawsze był bardzo przykładny i ambitny, więc mniej niż 4 zazwyczaj nie ma, przez co poświęca na to też sporo czasu, a nie umie tego poświęcić dla mnie i nawet nie chcę... Sama w zeszłym semestrze robiłam głupio, bo za wszelką cenę znajdowałam czas, po czym siedziałam całe noce nad nauką, co nie wpłynęło na moje samopoczucie i zdrowie dobrze |
|
|
|
|
#105 | |
|
ma zielone pojęcie
|
No to rozumiem. Na stricte męską imprezę bym się nie pchała, tak samo jak nie brałabym faceta na imprezę ściśle damską.
Cytat:
Nie można poświęcać prawie wszystkiego dla drugiej osoby.
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z nadmiaru wolnego czasu zaczynam szaleć, więc pewnie będę jeszcze dużo marudzić...
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
o tak zajmij się sobą, poczytaj książki jak lubisz, pójdź do siłowni, na naukę tańca. no teraz to raczej nie ale później. o zrób sobie domowe spa, maseczki, masaże, paznokcie itp. czas zejdzie miło i pożytecznie bo będziesz się czuć piękniej
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj, albo porób co lubisz jak złapiesz dobrą książkę to zleci ci dzień, że ho ho
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny maja racje-dopowiem jeszcze, ze moze facet potrzebuje czasu, jest tyci zmeczony i tak sie zachowuje
Moim zdaniem powinnas sie wycofac i poczekac na jego ruch bo nikogo do niczego nie zmusisz a prawda jest taka ze jest mozliwosc ze skoro on tak postepuje nie chce z toba byc... Poczekaj, nie odzywaj sie pierwsza zobacz jak zareaguje |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
hagn jak tam sytuacja?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Sytuacja.. Dobrze, wraca do normy wszystko
Znowu jest bardzo kochany i zaangażowany, zgrzyty oczywiście są, ale takie drobniusieńkie... Dzięki Dziewczyny, jesteście wspaniałe ![]() To był chyba taki mój "mały dołek" po tym wszystkim, bo tak bardzo czekałam na wiosnę, a gdy przyszła to okazało się że jestem nieco ograniczona, a niecierpię w domu siedzieć... Za to w bibliotece już widują mnie prawie codziennie
|
|
|
|
|
#112 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
DZIEWCZYNY ZA 19DNI MAM UMOWIONE CC JEZU JAK SIE CIESZE!!! NARESZCIE ;-) Tylko sie o tego mojego meza boje bo on bardziej ode mnie panikuje 2dni temu przebijalismy corce ropke bo sie przewrocila i on do mnie NIE MOGE NIE MOGE BEDE WYMIOTOWAŁ!! |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ach ci faceci.... 'twardziele'ale mi pięknie kwitną mini różyczki na parapecie
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
a ja niedoświadczona pytam się co to jest te cc?? kojarzy mi się z cesarką
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Bo to jest cesarka ;-)
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
a to dobrze mnie się wydawało
w takim razie gratuluję dzieciaczka aby było zdrowe
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję cc
![]() Znasz płeć?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
Facet-bedzie miał na imie Janek i wg taty bedzie w przyszlosci miał zawod GRACZ KOMPUTEROWY bo ost to zostalo wpisane na liste zawodow
Siedze 5min temu u meza w gabinecie i kompy rozkrecal, mały zaczal sie ruszac a on-TATA WIE, SLYSZYSZ DZWIEKI TECHNIKI TATA WIE ![]() On ma plan na jego cale zycie-matka moja to ost padala z tego co on opowiadal |
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Krusiak gratuluję! Bardzo bardzo! I życzę zdrówka dla Maluszka i jego Mamusi też oczywiście
![]() Nie bój się reakcji męża Wszystkie przypadki jakie znam w takich sytuacjach nagle przestały tak drastycznie reagować Wszystko pójdzie wspaniale
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Porozmawiam z nim jeszcze raz na pewno

). Mógłby Cię zaprosić, ale nie zrobi tego "bo musi Cię oszczędzać". A jednocześnie sam idzie...
(Chociaż oczywiście zdaję sobie sprawę, że znam tylko jednostronną relację. No i to dosłownie z kilku postów. Sprawa może w rzeczywistości być mniej drastyczna niż mi się wydaje).