|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójmiasto-gdzie kupię, znajdę, itp...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba przyszlosciowy kierunek, co? Cytat:
![]() Ja czasem chodze do lumpow na Zaspie, ale nie zdazylo mi sie jeszcze czegos upolowac... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-04-10 o 15:26 |
|||
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny nie wiem czy wszędzie ale bylam dzis w H&M na Matarni i jakas promocja jest -jak sie kupi 2 rzeczy to ma sie 50% rabatu na cos tam! Ale tłumy-jak nigdy
![]() nafiyqa - przyszłościowy, ale mało platny... ale to jest to co chcę robić, więc mam tylko nadzieje, ze nie bede klepac biedy a reszta jakos sie ulozy
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szukam tej torebki z Reserved i nie mogę jej znaleźć We czwartek wisiało ich pełno w Bałtyckiej, a wczoraj ani jednej. Sama na siebie jestem zła, że jej wtedy nie kupiłam. Czuję, że nie wykorzystam tego kuponu z FB, bo nic innego mi się nie podoba na razie w Re
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
chryja_bez_ryja a byłaś może w Top Secret? Bo bardzo zależy mi na sukience, którą wkleiłam na poprzedniej stronie, a nie chcę na daremnie jechać do Matarni tym bardziej że nie bardzo znam teren i jeszcze bym się tam zgubiła, a nie chcę nikogo ze sobą fatygować...
Ale jakby mi ktoś napisał, że na 100% tam ona jest, to zgarniam kumpelę i choćby nie wiem co jedziemy
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis w Baltyckiej jest jakis szal. W H&M'ie jest wlasnie ta 50-procentowa promocja, w Cubusie 30% na cala kolekcje (kolejka do kasy kilka razy zawinieta!), w Re kupony z FB. Ludzie zwariowali normalnie. |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Byłam wczoraj pierwszy raz na imprezie od wakacji, ale się wybawiłam
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja e Re kupiłam tylko bokserki dwie, białą i czarną, poza tym nic mnie nie urzekło. Chciałam pasek, ale nie było M-ek tylko S-ki, torby tej brązowej nie było, więc sobie darowałam poszukiwania. Szukałam jeszcze tych butów w Deichmanie, ale pani mi powiedziała, że jedynie 5 par zostało jeszcze w sklepach na całą Polskę, więc mam śledzić na stronie czy są dostępne, bo mogą je jeszcze dostarczyć.
|
|
#99 |
|
zielony stworek
|
Kiepsko wyposażone to Pepco na Nieborowskiej jeśli o kosmetyki chodzi. Zawiodłam się i nic nie kupiłam. Same Wet & Wild czy NYC, jakieś 2 szminki i trochę cieni Isadory, ale szału w kolorach nie było.
Liczę, że dorzucą coś z Maybelline np tusze, kredki... Aleetzya, a gdzie ten SH na Ujeścisku jest?
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pepco na Nieborowskiej ma mega wielką ilość w stosunku do Pepco z Krzemowej.
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o sh to jest niedaleko tego Pepco, naprzeciwko kościółka. Nie dam sobie ręki odciąć jaka to jest ulica, ale sh nazywa się Qupse czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://aleetzya.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Astor 100 Vip Pink Kiss mnie zainteresowała Widziałam ją, ale nie wiedziałam jaki kolorek ma w realu. I widzę, że IsaDora 68 Bermuda Pink też by mi podpasowała Oj czuję, że jutro będzie wizyta w Pepco O ile jeszcze coś tam zostało
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, muszę wam polecić Coctail Bar MAX w Sopocie, już drugi raz byłam, odlatuję na samą myśl o ich drinku kiwi <mniam>, po prostu cudo
Nigdy tak dobrego drinka nie piłam
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakies fajne lumpy?
Czasem chodze do tych na Zaspie, ale nic ciekawego nie znalazlam jeszcze... Dzis bylam na Slowackiego. Jak na kumpek to troszke drogo maja... |
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć ani sobie przypomnieć.
Jak się nazywa w Gdańsku taki sklep z ozdobami filcowymi (np. takie króliki na długopis, gumki do włosów z kwiatkami filcowymi itp)? Są tam różne jeszcze inne rzeczy, np. mnóstwo chust, biżuterii takiej nietypowej. Dużo takich różnych jajek porcelanowych, ozdabianych. W tym sklepie również były pierścionki, szachy na wystawie, takie śmieszne dziwne magnesy... Pomóżcie ![]() Najchętniej bym się ucieszyła ze strony internetowej
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Jedyne co mi się kojarzy to Lokaah na Pańskiej, ale to chyba nie to www.lokaah.pl . A może pamiętasz chociaż w jakiej dzielnicy był ten sklep?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
juhu, wątek trójmiejski ;d Żabianka/Jelitkowo się melduje. Dziewczyny, szukam jakiegoś lumpka Żabianka/Przymorze/Oliwa. Ostatnio zwiedziałam lumpy na Wrzeszczu, są całkiem niezłe, ale teraz przy tej przebudowie torowisk to odechciewa mi się tam jeździć. Podobno są też fajne na Morenie, ale mi za daleko :| A tu w okolicy nie mogę się jakoś doszukać. Tzn mam jeden blisko, u mnie na Gospody, ale to jest tylko jeden ;p Ktokolwiek cokolwiek?
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slyszalam, ze na Przymorzu/Zabiance jest masa fajnych lumpkow, takze czekam na informacje! Ja dzis kupilam marynarke i pasek z lumpa! Strasznie fajne sa
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
Na Zabiance byłam w lumpach może dwa razy, ale to dlatego, że nie mam kiedy, bo zawsze jestem a facetem, a jego nie krecą chyba takie klimaty
Jeden z tego co pamiętam był na deptaku, wchodziło się po schodkach na górę, a drugi też gdzieś w okolicy stacji pkp (na tym deptaku naprzeciw). mmm5, a wiesz może gdzie na morenie_ Bo w sumie mam najblizej, mieszkam niedlaeko kerfura
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może gdzie dostanę dobre okulary do jazdy autem/ polaryzacyjne?? Szukam dla mego mężczyzny na zająca :P i nie wiem, gdzie tu się z nim udać by poprzymierzał.
U optyków??
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
Nooo, zobacz na Korzennej w Gdańsku (za kinem Krewetka)
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Postaram sie dowiedzieć, w którym miejscu jest dokładnie ten lumpek na Morenie. A co do tego przy Fit Zone jak skręca się na Jelitkowo, to właśnie w nim czasami bywam. Zdarzają się fajne rzeczy, ale sklepij jest mały i trzeba się spieszyć bo wszystko znika w strasznym tempie
Był też lumpek na końcu deptaku na Żabiance, ale został z tego co ostatnio widziałam zamknięty. W hali Gulden tez jakoś słabo. Za to jest sporo Outletów, jednak w żadnym jeszcze nie byłam
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli ten lumpek po schodkach na koncu deptaku jest zlikwidowany? Szkoda... A ten na Gospody? W ktorym to jest miejscu? Na Morenie jeden lump jest w tym budynku co Careefour Ekspres, a drugi jest kolo Zatoki. Jutro sie tam wybieram
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy jest od strony ul. Rakoczego, w tym samym budynku do Carrefour Ekspress. Nazywa sie "Fuks". W sumie caly lumpek to wycena. Maja naprawde sporo rzeczy, na pewno mozna znalezc cos fajnego, choc jak na tego typu sklep to jest troszke drogo.
Dostawy sa w srode, kolejne dni to -10% od metki. W sobote (chyba, nie jestem pewna ) wszystko jest -50%.Drugi jest w budynku Zatoki. Wlascicielka jest ta sama osoba, ktora prowadzi lumpek na Partyzantow (po schodkach w dol). Te same zasady, takie samo ulozenie towaru. Dostawy w pon. i czw., wtedy jest 25,90zl za kilogram, przez kolejne dni taniej. Czesc rzeczy jest na wage, czesc wycena. W sobote -30% od wyceny, reszta rzeczy za 2 zl. Na wycenie jeszcze cos sie znajdzie, ale za to na wage - same rozciagniete szmatki. Generalnie nie jestem zadowolona. Raczej nie bede do nich chodzic. Za to kupilam co nieco w lumpku we Wrzeszczu
|
|
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
Dziękuję za sprawozdanie
A we Wrzeszczu gdzie jest? Bo dziś byłam w okolicach dworca, ale nie rozglądałam się, bo pędziłam do domu
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wie ktos cos na temat lumpkow na Przymorzu/Zabiance?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

We czwartek wisiało ich pełno w Bałtyckiej, a wczoraj ani jednej. Sama na siebie jestem zła, że jej wtedy nie kupiłam. Czuję, że nie wykorzystam tego kuponu z FB, bo nic innego mi się nie podoba na razie w Re 

porcelanowych, ozdabianych. W tym sklepie również były pierścionki, szachy na wystawie, takie śmieszne dziwne magnesy... Pomóżcie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A we Wrzeszczu gdzie jest?
Bo dziś byłam w okolicach dworca, ale nie rozglądałam się, bo pędziłam do domu