|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *** Słodkie dziewczyny nie jedzą słodyczy*** 2
Ja dziś trochę pofolgowałam:/ 2 kawałki domowej drożdżówki z kruszonką i lukrem (u przyszłej teściowej) i jedna malutka galaretka w czekoladzie. Mam trochę wyrzuty sumienia, ale w końcu nie mogę popadać w paranoję. Stwierdziłam że ogólnie na co dzień będę się powstrzymywać od słodyczy i idzie mi to całkiem nieźle, ale jak będę gdzieś w gościach to skuszę się na małe co nie co...
Idę się kąpać...Dobrej nocki dziewczyny
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
melduję wzorowy dzień
![]() dobranoc
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja też melduję wczorajszy wzorowy, dzisiaj wypad w gości, więc ciężko będzie..
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj byłam na gościach i mnie dziecko poczęstowało czekoladką, ale odmówiłam sobie ciastek. Także nie jest źle
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
traxx to i tak dobrze
ja czuję, że bym poległa :pcredo trzymaj się wzorowo! dzień dobry dziewczyny w ten majowy weekend jak go spędzacie? jakoś specjalnie? bo ja niestety wracam na studia i nadrabiam zaległości, w środę i czwartek mam kolokwia, także no niestety nic fajnego... ale za to może z dietą będzie lepiej czuję przypływ silnej motywacji i nie wiem skąd to się wzięło, ale niech mnie nie opuszcza ![]() co u was? ![]() a i jeszcze mam takie pytanie: co jaki czas się ważycie? bo ja 'zawsze' podczas odchudzania ważyłam się co tydzień, ale teraz spróbuję co 2, coby efekty były zadawalające
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2011-05-02 o 10:45 |
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam od wczoraj @, a mam bardzo dużą motywację i bym coś poćwiczyła;/
Staram się ważyć co tydzień, ale i tak waga cały czas jest taka sama. Dzisiaj jest o kg wyższa bo trochę spuchłam, ale to normalne
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się ważę jak jestem u TŻ, bo on ma elektroniczną wagę, ja nie mam już nawet tej zwykłej, bo tata do babci zabrał:/ także tak gdzieś co 2/3 tygodnie... apropo dawno się nie ważyłam, więc może dzisiaj
![]() W ogóle wczoraj przeglądałam sobie sukienki ślubne(Pronovias Mam już nawet kilka swoich typów co do suknienki ![]()
|
|
|
|
|
#98 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Środa , czwartek , piątek matura Więc na żadne wypady nie ma mowy , książki , książki ,książki i oczywiście od czasu do czasu wizaż ![]() Ja planuję ważyć się co tydzień , od piątku do piątku ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Ślub planujemy dopiero na moim 2-gim lub 3-cim roku ,ale wiadomo jak to jest .Czas leci a waga sama nie spadnie
A jesli tesknota, to tylko chwilowa, taka na moment,na sekunde,kiedy sie schowasz pod kołdrę. A jesli juz przepasc,pustka miedzy nami,to tylko taka na sekunde,miedzy ustami... Dbamy o włosy, o paznokcie, o ciało i o cerę. !
|
||
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem teraz na 3 roku, w czerwcu się bronię i potem jeszcze 2 lata magisterki, a TŻ jest teraz na 2 roku (licencjat) więc czekają go jeszcze 3 lata, dlatego planujemy ślub dopiero jak oboje skończymy studia. Bardzo bym chciała się teraz gdzieś załapać do pracy i zacząć już zarabiać własne pieniądze, bo na razie polegam na rodzicach...No i muszę zacząć zbierać kaskę na suknię ślubną bo ta co na chwilę obecną najbardziej mi się podoba kosztuje majątek z tego co się zdążyłam zorientować (ponad 5 tysięcy )... Załącze zdjęcia, żebyście mogły ocenić czy warta tej ceny
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam podobny gust , koronka , prosta linia i niezbyt długi tren ![]() No ale na razie o takiej to sobie mogę pomarzyć , co najmniej 10 kilo w dół ![]() Ja dopiero skończyłam liceum , Tż jest na 2- gim roku . Nie chcemy specjalnie długo czekać bo znamy się już 2 lata , ale ja chciałabym poczekać do obronienia licencjatu ![]() Postanowiłam iść na zaoczne studia - właśnie ze względu na planowany po woli ślub , i zakup działki pod budowę domu . Poza tym to też jakieś usamodzielnienie ,a już całkiem prawdopodobne jest to że dostanę pracę od września Przepraszam z góry za off topic
A jesli tesknota, to tylko chwilowa, taka na moment,na sekunde,kiedy sie schowasz pod kołdrę. A jesli juz przepasc,pustka miedzy nami,to tylko taka na sekunde,miedzy ustami... Dbamy o włosy, o paznokcie, o ciało i o cerę. !
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Wzorowo mało słodyczy przez ostatnie dni
zaczynam zbierać przepisy z programów z tvn style na słodkości które mają mało kalorii
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia na maturze Jesteś w wieku mojej młodszej siostry, ona też się już stresuje i siedzi cały czas i powtarza materiał![]() Idę zjeść obiadek dzisiaj rosołek mama ugotowała zjem mały tależyk zupki i do tego warzywka gotowane Miłego dnia
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
Od dzis naprawde juz zero słodyczy Do tego chce kupic sobie hula-hop i zaczac krecic,bo naprawde juz nie moge na siebie patrzec. a moj cel(zapomniałam dopisac) to 55 kg
|
|
#105 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
gratuluję takiego stażu ![]() Ja akurat trafiłam na rodzinkę Tż-a w której wszystcy biorą ślub po roku znajomości i ta reguła się sprawdza Jeszcze nikt się nie rozwiódł ![]() Mimo tego że mam dopiero 18 lat to już czuję się mentalnie gotowa na ślub , Tż ma 21 i też jest bardzo dorosły jak na swój wiek . Dużo osób się dziwi ,no ale cóż , tego się nie wybiera . Poza tym za te 3 lata to ja już będę miała 21 , on 24 więc moim zdaniem czas idealny ![]() Tak w ogóle smacznego ![]() Ja dziś pałaszuję krokiety z kapustką i mięchem
|
||
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() u mnie majowy week mija dość nudnie ale ważne że maj chciałam też zameldować że po wzorowym tygodniu zjadłam kawałek ciasta ala tort ale taki piankowy lekki bo rodzice mieli rocznicę i mamie byłoby przykro więc taka mała chwila zapomnienia hehehe ide doczytać co naskrobałyście ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- widzę że większość grzeczna oby tak dalej ![]() i ślubne tematy - fajnie sie czyta o planowaniu itp na jutro zaraz gotuję zupę ogórkową w wersji dietetycznej czyli bez żadnych zagęszczaczy a na drugie planuję sałatę lodową z mięchem aaaaaaaaa i zaraz sobie płatki owsiane i otrębhy zaleje wrzątkiem na II śniadanie na jutro dziś już nic nie jem i w ogóle to dumna z siebie jestem znajomi zrobili u mnie na ogródku imprezę wszyscy kiełbaski piwko cola pyszne francuskie rogaliki no i na nic się nie skusiłam
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Hej melduję się że nadal nic słodkiego w usteczkach nie było oficjalne od 28 kwietnia
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hula swietna sprawa,przy odrobinie samodyscypliny ![]() Kup z masazerem i ciezkie o srednicy min 80cm. Równiez krece A tak ogolnie,to jestem z siebie dumna,poniewaz slodyczy nie jem, tylko tak jak wspomnialam-lody do kawy. Dziewczyny zrobilam dzisiaj sok z kiwi w blenderze...nie polecam ![]() Do tej pory piecze mnie jezyk... Spokojnej nocy
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie Kto jeszcze tak pięknie się trzyma ?? ja zgrzeszyłam w niedzielę kiedy się ważycie ?? ja w środe rano aż sie boooooję hhehheee ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry Dziewczyny
Ja postanowilam,ze bede sie wazyc co miesiac. Wazylam sie w Swieta i wazylam 62 kg. Nastepnym razem zwaze sie ok 1 czerwca. Zobaczymy co waga pokaze ![]() Jak Wam mija dzien? Dziewczyny napiszcie cos moze o Waszych zainteresowaniach,hobby, zebysmy nie zwariowaly tylko o jedzeniu w kolko ![]() Buziaki cudaki
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj powstrzymałam się przed zjedzeniem czekolady białej, która kusiła w domu i przed drożdżówką u TŻ-ta a dzisiaj na śniadanko jogurt z chrupkami błonnikowymi i czekam na obiadek
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
to możemy nasze wagi oficjalnie wpisywać zawsze na przełomie miesiąca
czyli wielkie ważenie koniec maja początek czerwca ![]() z moimi zainteresowaniami na razie kiepsko przez małego dzidziolka ale zanim zaszłam w ciążę robiłam różne zwierzątka z koralików i żyłki np krokodylki, żabki, motylki, pająki itp które służyły jako wisiorki do telefonu, torebki, plecaka nawet je sprzedawałam w ciąży kompletnie nic mi sie nie chciało poza spaniemteraz mój Kamilek ma już 3.5 miesiąca i rośnie jak na drożdżach aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno mam hobby - ogródek działkowy tylko brak czasu niestety... a bym tam wparowała porobiła porządki i pohodowała np rzodkiewki
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
bettina ja waze sie raz w tygodniu w sobote zeby zobaczyc jak po tyg moja waga
![]() kasiaczek dobry pomysl ![]() no ja sie przyznam choc troche wstyd ale z zawodu jestem Technikiem Zywienia a moja specjalizacja to Dietetyka powinnam byc bardziej uwazna na to co jem,jakie sa zasady zywienia itp ale jakos ze slodkim nie daje rady ![]() owszem byl czas ze dbalam o figure ale to przed slubem jeszcze bylo(nie ze po slubie przestalam dbac ) ale moj TZ lubi slodkie i ja tez sie tym zarazilam ![]() zainteresowan jako takich nie mam z tego samego powodu co Bettina moje jedyne zainteresowanie i pochlaniacz czasu to synek ma 15 miesiecy(za 2 dni ) wiec on mi zajmuje caly dzien jako ze moj TZ pracuje od 8 do 19 a w przerwie jak spi to wiadomo sprzatanie,obiad i jak maly jeszcze spi to wiazaz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Mnie podkusiło i zjadłam dziś kilka uprażonych ziaren popcornu . Ale tak jak któraś z was napisała nie można popadać w paranoję więc większych wyrzutów sumienia nie mam ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() A hobby - gotowanie i pieczenie jeśli mam czas to wymyślam różne cuda , ale niestety nie koniecznie niskokaloryczne ![]() Poza tym jazda konna , niestety przez brak czasu ostatnio trochę zaniedbałam ;/ , lubię malować , szkicować i wszystko co z tym związane , rok temu tańczyłam ,ale niestety musiałam rzucić szkołę tańca z wielu powodów czego niestety teraz baaardzo żałuję I jeśli tylko finanse pozwolą i mam z kim to podróżuję ![]() Dzięki temu moje plany na przyszłość wiążę z Bieszczadami
|
||
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wpisywać nas będę raz w m-cu ja ostatnio rozmawiałam z kuzynką jest na IV roku opowiadała np o Dukanie w razie jakiś pytań dietetycznych będę pamiętała o Tobie
|
|
|
|
|
|
#116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja od niedzieli nie miałam nic słodkiego w ustach dzisiaj też mnie kusił u babci piernik i w domu czekolada ale nie dałam im się![]() Coś czuję że teraz będzie ciężko bo mama TŻ-ta zapakowała mu (na stancję gdzie razem mieszkamy w czasie zajęć na studiach) babkę z lukrem i drożdżówkę a już myślałam że jak wrócę na stancję to będzie mi łatwiej się powstrzymać od słodkiego, bo nie będzie nic co by kusiło...a tu...masz babo placek! no nic, dalej będę musiała ćwiczyć swoją silną wolę![]() A co do moich zainteresowań, to niema za dużo o czym pisać... studiuję filologię angielską (więc jakby co to chętnie pomogę ), lubię gotować, ale nie bardzo mam na to czas niestety... chociaż tak właściwie to zdałam sobie ostatnio sprawę, że mnóstwo czasu marnuję na jakieś bzdury... np. mój codzienny pożeracz czasu - tv ![]() Poza gotowaniem uwielbiam wieczorne seanse filmowe z TŻ i bardzo lubię czytać kryminały No i oczywiście siedzieć na wizażu, dowiadując się to coraz to nowych rzeczy![]() Miłego wieczorku kochane
|
||
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Ciesze sie,ze tak sie wszystkie dobrze trzymacie
Jezeli chodzi o moje zainteresowania...hm... Jest ich bardzo duzo ![]() Ale mam kilka perelek Przede wszystkim muzyka,która jest naprawde moja wielka pasja Od ponad 10 lat gram na gitarze klasycznej. Muzyka jest dla mnie czyms nadzwyczajnym... Ksiazki ![]() Ksiazki darze naprawde bardzo duzym szacunkiem,kazda zakupiona przeze mnie ksiazka jest wazna,nigdy nie oddaje ani nie sprzedaje ksiazek,przyznam szczerze,ze bardzo niechetnie je równiez pozyczam ![]() Nie jestem fanka:fantazy,bajek,basni ,kryminalów ani romansów.. ![]() Kocham biografie,ksiazki przygodowe,podróznicze. Kolejna bardzo wazna czesc mojego zycia zajmuja zwierzeta,równiez jestem z nimi bardzo zwiazana...ale juz nie chce sie az tak rozpisywac. Do tego decoupage ![]() Gotowanie ![]() Rzezbie ![]() Maluje ![]() I z niecierpliwoscia czekam ,na dzien,w którym zostane mama
"Bo niebo nie przychodzi znikąd. Coś z nieba mamy w sobie. Coś z niego przekazujemy innym(...)". Ks. Józef Tischner Edytowane przez Kasiaczek_ Czas edycji: 2011-05-03 o 21:52 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Ehh .. teraz jestem na siebie zła , skusiłam się i zjadłam 2 szklanki płatków kukurydzianych w miodzie z orzechami
Pewnie to przez stres , ale nie będę się tym usprawiedliwiać Jutro sporo ćwiczeń w nagrodę za zbyt małą siłę woli ![]() Trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny ,jutro Matura ! ![]() Dobranoc i do jutra
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
dzielnie się trzymam ale widzę że wszystkie jakoś dajemy radę to super
![]() A dzisiaj nawet wzięłam do ręki pierniczki i patrzyłam na sękacz w czekoladzie
|
|
#120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam !!
Maturzystkom powodzenia, dajcie czadu !!!!! ![]() u mnie dziś spadek bardzo ładny zgubiłam moje 0.8 poświąteczne i jeszcze 0.6 kg doatkowo : czyli teraz ważę 67.9 suuupcio ale się ucieszyłam rano---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
osoby dłużej stosujące tą dietę za parenaście lat mają wątrobę do przeszczepu ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
heheheheh tak czytam i ja też kochałam czytać, kochałam zwierzątka ( tzn mieć jakieś ) uwielbiałam robić biżuteriea w dniu kiedy zostałam mamą dzidziuś stał się pochłaniaczem czasu i moim głównym zainteresowaniem ![]() takie to już koleje życia ![]() ale do książek na pewno wróce kiedyś... |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

62-61-60-59-58-57-56-55
ja czuję, że bym poległa :p

!

67,5 65,9