|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mały OT - KLIKAJMY CODZIENNIE!
Dajcie juz spokój Hosence, ja nie rozumiem jej ale nie będe się kłocic bo ani ona nie zmieni zdania ani ja. Inna kwestia ze Hosenka juz raczej tu nie zagląda wiec nie zaśmiecajmy tego wątku.
Po prostu są rózni ludzie
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Tak tak motylku,rzeczywiście to było bez sensu
Po prostu pierwszy raz tu jestem i przejrzałam wątek,no i zauważyłam po prostu jej wypowiedzi i za zezwoleniem sobie ulżyłam Ale racja - przecież 'tu protestujemy'.
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu Protestujemy
hop
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
LINKI POPRAWIONE !!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
oki
zaklikalam czy tam klika sie codziennie?????
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie
i ciesze sie, ze watek zostal 'oczyszczony'.... a propo tej petycji na temat psow z reunion-ostatnio probowalam ja popdisac, ale cos bylko nie tak; skoro link juz dziala, podpisuje; powiedzialam o tym swoim kursantom z Francji; wyswietlilam im strone organizacji, ktora zapoczatkowala te akcje ni poprosilam o podpisywanie petycji, garstka sie nawet tym przejela, ale wiekszosc chyba i tak to nie obchodzi, ale kto wie... ![]() jzu podpisuje |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
zaklikam dzis jeszcze raz
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłajmy smsy o treści TOZ na nr 72003, pomagamy bezdomnym zwierzakom
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ja klikam codziennie i na toz wysłałam smsy już
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny klikam codziennie w te linki, wierze że coś dają, chociaz sama do końca nie wiem na jakiej to działa zasadzie...
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz o wiele bardziej przemawia do mnie wywslanie smsa bo rozumiem ze kase im przelewaja...kilkam w kazdym razie w te linki, ale jakby ktos tak dokladnie mi wyjasnil bylabym wdzieczna
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym byla wdzieczna.. zapytam w wątku pajacyk o to
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewczyny - to jest tak, że strona szuka sponsora - który za kliknięcie w dany banner płaci x pieniędzy. zauważcie, że na stronie pajacyka - jest napis - podziękuj sponsorom - wystarczy kliknąc w ich banner - wtedy dana firma sposnorująca widzi, że ze strony pajacyka weszło do nich X osób.
tak samo w przypadku zagranicznych stron, które podałam- po kliknięciu w banner - przechodzimy do strony - na której, na górze napisane jest: Thank you! Your click provided the value of .6 bowls of food and care to a rescued animal in a shelter or sanctuary. Please click every day and thank our sponsors below. dziękujemy - Twoje kliknięcie zapeniło 6 miseczek jedzenia i opiekę dla uratowanych zwierząt - w schroniskach i rezerwatach...Prosimy klikaj codziennie i podziękuj naszym sponsorom - poniżej. ja raz na jakiś czas klikam w banery sponsorów - a co!
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wyjaśnienie
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
aha ok rozumiem dzięki
a jeszcze jedno nie wiesz ile kasy mają za 1 kliknięcie?
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem
wiem, że -nasz pajacyk to 5 gr. |
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam sie do codziennego klikania
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
carolinascotties - podpisane
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Oktawia z dogomanii opracowała listę, gdzie przeprowadza się testy na zwierzętach - bardzo proszę - zajrzyjcie - to istny skarbiec informacji...niestety bardzo przykrych informacji...
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=624 z wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showth...=26480&page=63 |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam pobieżnie (siedze obecnie w pracy) i już jestem wstząsnieta
![]() bardzo to przykre ![]() ![]()
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
klikam, niczego nie czytam ani nie oglądam bo nie mogę
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Protest przeciwko usypianiu psów w kieleckim schronisku
![]() ![]() http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76754 wszystko wyjasnione na 1 str wątku.Wejdzcie prosze na ten link.Straszne.I co najgorsze chyba nikt nie może pomóc! Kliknijcie także w moim podpisie na katowaną sunię
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
ja swoj protest wyslalam, Kiloece to juz legenda, niezbyt wesola oczywiscie; cos na ten temat wiem osobiscie
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam!!!!
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam maila, mam nadzieje że to cos da
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
na forum szczecinskim - http://forum.gazeta.pl/fo rum/72,2.ht...083&a=67301 083
znalazłam, wątek, którego treść kopiuję i proszę Wizażanki ze Szczecina o wysyłanie maila z opinią- pod podany w treści adres: "Stanowisko TOZ O/Szczecin w sprawie ulicznego handlu zwierzętami W świetle zgłaszanych do nas interwencji w sprawie handlu zwierzętami na ulicach, bazarach, targowiskach i giełdach podjęliśmy decyzję o podjęciu działań zmierzających do wprowadzenia do Regulaminu utrzymania czystości i porządku w Szczecinie zapisu zabraniającego handlu zwierzętami w takich miejscach. Proponowana treść zapisu, którą chcielibyśmy skonsultować z mieszkańcami naszego Miasta jest następująca: Zabrania się handlu zwierzętami domowymi na ulicach, bazarach, targowiskach i giełdach, oraz w innych miejscach, w których handel zwierzętami odbywa się na terenie otwartym i bez obecności lekarza weterynarii. Zakaz nie dotyczy obrotu zwierzętami na terenie Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt, Giełdy Zwierzęcej oraz sklepów zoologicznych. Oczekujemy, na opinie mieszkańców Szczecina w sprawie proponowanych przez nas zmian w regulaminie porządkowym na terenie Szczecina. Prosimy o nadsyłanie opinii w tej sprawie do dnia 31 sierpnia br. na adres tozszczecin@op.pl, zaznaczając w temacie zakaz handlu. Nasze argumenty przeciw sprzedaży zwierząt na ulicach bazarach, targowiskach i giełdach: 1.Sprzedaż zwierząt w takich miejscach odbywa się często w warunkach nie gwarantujących zachowania dobrostanu zwierząt (w upale, bez wody, w hałasie i stresie) 2.Przyzwolenie na taką formę handlu jest przyczyną celowego namnażania zwierząt z przeznaczeniem do obrotu ulicznego, z których niesprzedana część miotów psich i kocich trafia do schroniska, w którym na adopcję czeka i tak bardzo wiele zwierząt. 3.Rozmnażanie zwierząt do sprzedaży ulicznej często ma formę drastycznych pseudohodowli, w których zwierzęta traktowane są przedmiotowo a hodowla odbywa się w skrajnie niechlujnych warunkach. 4.Obrót zwierzętami w takich miejscach odbywa się bez udziału lekarza weterynarii, co uniemożliwia sprawdzenie stanu zdrowia sprzedawanych zwierząt. 5.Transakcje sprzedaży odbywają się w sposób anonimowy zarówno po stronie sprzedawcy jak i kupującego. W przypadku stwierdzonej choroby zwierzęcia lub chęci odstąpienia od umowy brak możliwości kontaktu między stronami. Oczekujemy na opinie w tej sprawie. Anna Kiepas-Kokot TOZ O/Szczecin " Proszę - pomóżcie nagłośnić sprawe wśród znajomych |
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
petycje podpisane , miseczki napełnione
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzaki w potrzebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Po prostu pierwszy raz tu jestem i przejrzałam wątek,no i zauważyłam po prostu jej wypowiedzi i za zezwoleniem sobie ulżyłam
Ale racja - przecież 'tu protestujemy'.

<-

nawet pisze wielkimi literami ze codziennie