|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W pażdzierniku wymienię jesienne ciuszki
Długość nogawki:
w środku od kroku: 79 cm od pasa 105 cm Marynarka- rękaw od wewnątrz: 43 cm od ramienia: 65 cm Tak to się mniej więcej prezentuje
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam, ale już zamówiłam sobie dwie podobne tuniczki więc zrezygnuję jednak
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gosik
Dawno do Ciebie nie zaglądałam ^^ Podobają mi się:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1317629843 4) RESERVED sweter/bezrękawnik ok połowa maski Flavo-C i czyszczający do skóry z niedoskonałościami ALVA Zapraszam do OBU wątków, może coś wybierzesz? ^^ |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wszystko pasuje..
tak więc tylko czekam na propozycje..rozumiem, ze to co zaproponowałam to za mało?..kurczę a co by Ci wyszukać w takim razie? lub zrezygnuję z czegoś? (ale nie z mgiełki![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...trics=gemius.- mam ten kardigan- on po pierwszym praniu (dostałam nówkę) ma wymiary ok. 32 cm pod pachami i ok.52 długości - musiałabym sprawdzić czy dobrze pamiętam- ale nie wiem czy dla córeczki dobry by był... edit... podac wymiary kurtki? Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-01-29 o 18:48 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Zara sukienka jest nowa, ma jeszcze wbitą tą żyłkę od metki, ja jedynie przymierzyłam ogólnie fajny materiał, to taka Mka o ile dobrze pamietam- pod pachami ok 43 cm, długośc całk. od pachy(bez ramiączek ) ok 86 cm + ramiaczka ok 15 cm..może ciut dlużej, jesli chcesz bardzo dokładnie mogę zmierzyc wszystko Z przodu seksowne rozcięcie ![]() A powiedz Gosiu, znaczy napisz ..nie masz juz żadnych innych tunik? Mniej zimowych ? Pisz tu u siebie, wiesz,że to latanie po wątkach nieco gubi myśli fajnie, jakbys cos jeszce widziała u mnieEdytowane przez tompola Czas edycji: 2012-01-29 o 20:33 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, skoro szarak pokrzyżował plany to mam po za wątkiem coś lepszego
taki sam fason co szarak, taki sam rozmiar co szarak. ( z metki 10 ale to takie s/m duże S ja nosze i jest super). stan lepszy, bo po jednym praniu, firma Mark&Spencer...różni się od szaraka kolorem (dla mnie na plus) i to że rękawy nie są długie, nie jest to też 3/4 - są tuż nad nadgarstkiem ( bransoletki są wyeksponowane ) długość rękawa mierzona po wewnętrznym szwie to ok. 33 cm...Zainteresowana? |
|
|
|
|
#98 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 A możesz zdradzić, skąd masz tą kieckę? Ze sklepu Zary czy z All? Nie, żeby to miało jakąś dramatyczną różnicę, ale tak się ciekawię
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Przewiązuje się dokładnie jak ten szary , na kopertę...
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na decyzje lub propozycje..w czwartek idę na pocztę..Zdecydujesz się do tego czasu
?Mnie w kolejności zależy na: mgiełka torebka narzutka Twój ruch |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pózniej napiszę Pochopny wybór, mam jeszcze czarną sukienkę jakąś w domu, zrobię Ci fotkę...a widzisz coś u mnie jeszcze?
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1308293402 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1315156435 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1315156371 Przy tej ostatniej, jak się pociągnie za sznureczki, to dół tuniki nie "pójdzie" w górę? znaczy, czy bedzie równa z tyłem ?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam drugą czarną kieckę
|
|
|
|
|
#105 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Te rzeczy co podałas są dostępne, ale ta czarna Mango jest we wstępnej rezerwacji..
Pluś, mam strasznie mało czasu i muszę iść z wizazu już Jutro postaram się jeszcze dokładnie przejrzeć Twój wątek |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
od pachy do pachy 42cm na płasko bez naciągania..
Ps.Rozumiem Cię, ale nie każdy rozumie mnie że ja na pocztę mogę podjechać max raz w tygodniu i to nawet czasem jest dla mnie duży problem, dlatego wolałam uprzedzić z góry
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
Poczekam, tylko napisz o tej z troczkami bluzce ..
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z rozmiarem kurtki, bo widzę że jesteś
..
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, wszystko jasne
Zarowa sukienka jest z takiego nieco sztywnego, ale miłego i lekko rozciągliwego materiału Sprawdzę skład, jeszcze dziś napiszę....tak to takie M czy jakoś widzisz ewent. wymiankę? ^^
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za tą sliczną mgiełkę ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1327571437
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa ok, to tak jak ja z tym składem się znam
ale znalzałam 97% Cotton, 3% elastan. hmmm..jest raczej matowa, z baaardzo delikatnym połyskiem![]() Odpisz u siebie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
hmm hmm kurczę ciężko mi określić..prawda jest taka że inne pary spodni co posiadam są bardziej rozciągliwe i porównując do nich (2-3 pary ale bardziej to są tregginsy) te są mniej elastyczne..one mają 2% spandexu..ale ja nie wiem czy to dużo czy mało...?
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-02-02 o 21:37 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem , nie wiem czy nie za dużo..a ile to zboże Unisono kosztowało?
bo tak sweterek kosztował 69 więc mniej wiecej jak mgiełka..królik sadzę że podobna kategoria co torebka ....a spodnie 199... Może zrezygnować z narzutki i wymienimy 2 za 2?
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-02-03 o 14:55 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dlatego proponuje sweterek i królik za mgiełkę i torebunie..Co Ty na to? tak będzie najpewniej...
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-02-05 o 11:53 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Buty są całe czarne, obcas ma ok 6-8cm, nie mam teraz jak dokładnie zmierzyć.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
aha mam jeszcze takie skinny są troszkę wierszę, ale nie wiem czy kolor akceptowalny
..ciężko mi uchwycić ich prawdziwy kolorek...ale widać ze ten kolor nie jest jednolity/ przecierany?
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-02-05 o 12:15 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
z metki 38, ale według mnie to takie 36/38..firma Denim.Co
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Hejka, niestety nic nie widzę, w 1 poście na niebiesko jest moja wish, może masz coś z niej?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

Dawno do Ciebie nie zaglądałam
^^ Podobają mi się:
tak więc tylko czekam na propozycje..rozumiem, ze to co zaproponowałam to za mało?..kurczę a co by Ci wyszukać w takim razie? lub zrezygnuję z czegoś? (ale nie z mgiełki

Jutro postaram się jeszcze dokładnie przejrzeć Twój wątek