|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - Estee Lauder, Givenchy, Guerlain, Dior, Lancome, TBS, minerały
Poza wątkiem masa, ale znowu nie dam za szminki hehe
![]() Zaglądaj, a ja będę do Ciebie zerkać, jak coś jeszcze wypatrzę to dam znać
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, kusiciel
a puder rozświetlający prasowany Estee Lauder?http://www.makeupandbeautyblog.com/w...wel-powder.jpg
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
z Twojego watku podoba mis ie tylko Lolita lempicka, z tym, ze nie odlewka;( A moze masz cos z m0jej listy wish?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie:
Estee Lauder - Double Wear Light, Intensity 1.0 - zużycie ok. 10%, wymienię tylko i wyłącznie na inny DW (klasyczny lub w wersji light) w odcieniu pozbawionym różowych tonów Bylas u mnie zainteresowana meteorytami ![]() |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy DW kosztuje ok 122 zl a Twoj jest uzywany. Odsypki najnowszych meteorytów na allegro chodza 50zl za 10 kuleczek. Wydaje mi sie ze bylo by sprawiedliwie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
E.L.F Eyes Lips Face - Complexion Perfection - pryzma w kamieniu, zużycie ok. 5% |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
a co mogłabyś oddac w zamian za perfumy? bo z flaszek widzę u Ciebie tylko Idylle, ale za duża ilość jak na wymianę ze mną
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31121932]Coś u mnie za te miniaturki? Mogę poszukać poza wątkiem ; )
M2. Givenchy, Ange ou demon, le secret EDP - 5ml >>klik<< M3. Dior, Hypnotic Poison EDP - 5ml >>klik<< M6. Thierry Mugler, Alien EDP - 6ml >>klik<< M11. YSL, Parisienne EDP - 7,5ml >>klik<< [/QUOTE] interesuje mnie Estee Lauder - Platinum Illuminator |
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31172877]Jeżeli dorzuciłabyś jeszcze jakąś miniaturkę, lub dwie to oddam rozświetlacz Estee : )[/QUOTE]
jaka jest wartość rozświetlacza? |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś minerały? cienie i podkłady jakieś mam
![]() próbki kremów idealist EL w tym sugar z korresa jeśli o kings&queens chodzi? masła z tbs to poza wątkiem do zaoferowania ![]()
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ok 40 ml masła tbs bodajże jagodowe ale nie mam w oryginalnym opakowaniu
korres mogę zrobić naprawdę mini próbkę bo sama dużo nie mam shiseido the skincare hydro-nourishing softener lotion 7ml w opakowaniu z ulotką itd próbka collistar fluido dermoplastico elasticizzante 8ml saszetka 3szt super lisseur rides spf15 sephora po 2ml każda clarins anti-rides jour, day cream, nie mogę znaleźć pojemności pewnie 1-2ml , 2x saszetka biotherm aquasource, deep hydration replenishing gel, 1ml el daywear plus, 1,5 ml nawilżająco-odżywcza maska na twarz do cery suchej i mieszanej, ekstrakt z miodu kompleks witaminowy proteiny jedwabiu, taka w formie "płatu" na twarz f. marionprzegrzebałam oto co wygrzebałam ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- PLUS: nutrispecific ultra confort soin complet nutritif YR tubka 5ml minerały: sturny wszystkie lucy minerals cream x2 tyle pisze.. podkład sweetscent perfectly tan mogę odsypać połowę z : gemtone emerald - coastalscents pearlescent fire mica tez coast...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.