|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń sleek,avon,dior,lancome, mac
czy znalazłabyś coś u mnie za któreś z tych kolczyków?
może chciałabyś te 2 paczki nicorette w zamian za kolczyki? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- niestety już go nie mam, zapomniałam zaktualizować ale mam eyeliner bobbi brown czarny zużycie ok 10%, może byłabyś zainteresowana? chodzi mi o kolczyki nr 3 lub 24 ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- kod eyelinera A60 ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- kod eyelinera A60 z wkładów został mi tylko crystal ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- właściwie to chciałam tylko jedną parę kolczyków bo nie potrzebuję aż tak dużo te rzeczy, które wymieniłaś są warte ze 3 pary kolczyków, sam eyeliner kupiony za 90zł [minus zuzycie czyli ok 80zł], gumy wg mnie warte ok 60 zł [ wg Ciebie tak jak kiedyś pisałaś listek po 9,5 zł czyli i tak prawie 40 zł] no i mac [ uwzględniając zużycie jakieś 25zł] nie wiem czy potrzebuję aż tyle kolczyków... a czy masz może jakąś zawieszkę podobną do kolczyków nr 3 lub nr 24? Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-01-10 o 14:09 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
czy kolczyki nr 15 to też kryształki swarovskiego?
przejrzałam jeszcze raz i najbardziej interesują mnie nr 3 lub nr 3 i nr 15 napisz co chciałabyś za 1 lub 2 opcję... |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
gumy wolałabym wymienić 2 pudełka jednocześnie
a czy mogłabyś zrobić dla mnie zdjęcie kolczyków nr 3 i 15 obok siebie czy możesz jakoś opisać kryształki z tych dwóch par, jaki efekt one dają? |
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi sie amorek ok 12/15
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać te rzeczy ale za trzy bransoletki
lakier Inglot jest po 19zł, lakiery Essence po 7 lub po 8 zł, a glam weary kupowałam po 11zł...za pędzelek oddałam puder o wartości 50zł..wiec jeżeli mówisz ze sprzedajesz je za ok 40zł to jak byk wychodzi równowartość 3 bransoletek. za 2 nie bedzie mi się opłacać |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za amor amor i
Nr 1 kolczyki srebre pr 925 z masą perłową |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
za butki dałam 89 zł
|
|
|
|
|
#103 |
|
patrysina
|
hej
u Ciebie interesowały by mnie: ten zestaw nr 17 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1326111186 i paletka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325580087 za torbę i zapach co ty na to? a propo torba tak jak już wcześniej pisałam mieści 15,6 a zapach jest nowy zafoliowany ważny do listopada 2013 (3 lata od daty produkcji) |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się :
mac Deep Truth wydepotowany , lekkie uszczerbki widoczne na foto śliczny mieniący się granat i żółty z tego zdjęcia : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1325579620 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle chcesz złote góry za swoje rzeczy
ja robię kolczyki ze swarkami więc wiem jaki jest faktyczny koszt ich wyrobu |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
A może masz zawieszkę Swarovski crystal ab najlepiej migdał 26-28 mm? Poszukuję takiej. Gdybyś posiadała zapraszam do moich wątków
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
zarobek na nich tez nie zawielki bo sama 1 kropla kosztuje ok 15zł do tego srebro..
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
chętnie wymieniałabym to wszystko za jakiś fajny bronzer albo róż, cienie nie są mi aż tak niezbędne
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- te z wątku są niestety zbyt zółte a za essence jakoś nie przepadam (jak widzisz wszystko tej firmy wymieniam praktycznie nie używane) |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam juz ze biorę pod uwagę koszty czyli ceny elementów a nie gotowych kolczyków, poniewaz sama mogę je sobie poskładać
|
|
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś u mnie za: nowy podkład avon kolor cream??
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za dkny?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
muciu cieni nouby już nie ma ale clinique mogę oddać
![]() za to co wymianiłaś chciałabym 3 bransoletki jak to widzisz?
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
oj muciu to kolejny raz jak dogadujemy wymiankę a Ty przy finale rezygnujesz
czyli mam rozumieć że nie chcesz nic z tych rzeczy ode mnie? bo się już kompletnie pogubiłam---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ok ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- muciu korektor salmon mam obecnie w rezerwacji, jesli chcesz to za niego mogę Ci oddać te cienie clinique bo mi w sumie zależy na tych bransoletkach ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- nie mam pojęcia ![]() ![]() muciu przeliczyłam to wszystko jeszcze raz -pędzelek smasbox -róż Bourjois, odcień 22 Tomette D'or, ubytek minimalny -eyeliner bialy -lakiery: bell:Air Flow 709,-Glam Wear 408 -Glam Wear 435 essence:Essence Colour & GO Irreplacable,Essence Colour & GO Gold rush i cenowo bez korektora zgadzałoby się za 3 bransoletki ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- tak ale przecież róż też jest troszkę warty cos koło 45zł korektor jest trochę więcej wart i chyba taka wymiana nie bedzie mi sie opłacać ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- nie wiem jak sie dogadam z wizażanką to myślę że wtedy będę wiedzieć kiedy wolny rozśiwetlacz też na obecną chwilę zajęty.. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- rozświetlacz jednak wolny ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- muciu jednak przemyślałam sprawę- raczej korektora za bransoletkę nie oddam, chciałabym za niego raczej coś z wish |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
czyli chcesz dwa razy everybody's talkin about??
![]() to myśle że możemy przejść na PW |
|
|
|
|
#119 | |
|
patrysina
|
Cytat:
co do true glow na wymianę mam 1 szt pozdr |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś u mnie za Cień MAC w odcieniu
TILT o wykończeniu FROST i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325580126 ?? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- teraz zauważyłam że pisałam wczoraj jeszcze z pytaniem o podklad Avon znajdziesz cos za te trzy rzeczy?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

jak to widzisz?
czyli mam rozumieć że nie chcesz nic z tych rzeczy ode mnie? bo się już kompletnie pogubiłam
znajdziesz cos za te trzy rzeczy?