|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
sprawdź maila
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- a potrzymacie w poniedziałek o 12 kciuki za M.? ma rozmowę o pracę
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Stef a właśnie. Współczuję
Mieliśmy podobnie 2 lata temu. U nas weszli po rusztowaniu na piąte piętro i ukradli klucze. Żeby potem przyjść po więcej.Choji będą za M
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ze zdjęciem!!
Super wyszliście!
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zadzwoniła do mnie babeczka i mam w poniedziałek rozmowa na 10
Zobaczymy co i jak
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno macie sporo racji, bo ja po prostu taka jestem, że chcę JUŻ. najpierw była gadka o końcu lipca, a teraz to ja już nie wiem kiedy... I fakt - jak coś ważnego się wali, to bardzo się przejmuję (bo przepraszam, ale kolor kwiatów nie jest według mnie tak ważny jak opóźniona wyprowadzka ;P co innego jakbym dostała zwiędnięte kwiaty ). ALE!!!!!!!!!!!!!! To moje dołowanie jest spotęgowane oczywiście przez pieniądze... Będziemy musieli zapłacić czynsz najmu równocześnie z ratą... Do tego nie dostanę urlopu na wyprowadzkę na 99% i to też mnie wkurza. Też byście się martwiły w takiej sytuacji, ze wszystko się przeciąga. Staram się patrzeć optymistycznie i patrzę oczywiście. W końcu idziemy do przodu ale jakby Wam ktoś ciągle oddalał datę wydania sukni ślubnej też byście się wkurzały. Cytat:
Jestem właścicielką mieszkania ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naj, ekstra
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam i prąd padł
Stefka szok ale ciulowa sytuacja...Najka uspokój się! Dacie radę Choji, a bo się pokićkało trochę, urlopy innych, mało czasu, kasy itp.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że damy radę
ale macie mi współczuć!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! a nie mnie besztać A! Kawka mi wysłała MMS-em swoje znaki drogowe na ”relaks” i ”dansing” - jako że jestem współtwórczynią, wzruszyła mnie i wyglądają superaśnie Wiecie co, strasznie się cieszę na to mieszkanie i wiem, że Was tym ciągłym paplaniem o jednym wkurzam, ale muszę napisać, że naprawdę kocham to mieszkanko Jedynie jestem zła na siebie, bo nie umiem się ostatnio cieszyć związkiem... :/ |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, a musisz zaplacic czynsz juz za sierpien np chociaz wprowadzicie sie tam w polowie?? my płacilismy czynsz tylko za tyle dni ile po wprowadzeniu sie zostało do końca miesiaca.. I dobrze cie rozumiem, tez sie wkurzałam na opoznioną przeprowadzke
Aleks, ze zdjeciem fajniejsza ![]() Stefka, bardzo mi przykro Kurcze juz człowiek nawet nie moze czuc sie bezpiecznie.. u nas tez w razie wlamania by poszly laptopy i aparat.. my myslimy zeby ubezpieczyc mieszkanie, ale szukamy dobrego ubezpieczenia, bo w niektorych wytyczne są takie, że np musisz miec 30 rygli w drzwiach, jak masz mniej i wlamia sie, to z ubezpieczenia nici.kasia, powodzenia ![]() Karmelku, jutro twoj wielki dzień!!!!! ![]() Justyna, tez by mi sie przydało jechac gdzies tak sama na pare dni.
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
crozee, to we dwie jedźmy
![]() Najka, a skąd taki marazm?
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale płacimy za najem do dnia, w którym się wyprowadzimy, i ratę kredytu :/ od tamtej akcji. kocham go, jest cudowny, ale długo nie umiałam się przełamać wobec niego (się śmiejcie, ale dla mnie półtora tygodnia posuchy, po której miałam najgorszy seks życia, to długo). Teraz jest w sumie dobrze i normalnie. Ale jak siedzimy sobie we dwoje i jest naprawdę miło, to ja po chwili się wkurzam na niego, mam żal o tę akcję, o to, że mi się nie oświadcza. zamiast fajnie spędzać wieczór, skupiam się na tym. już któryś wieczór z rzędu :/ Nie robię awantur, po prostu się wkurzam z byle powodu, idę coś innego porobić, unikam go
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Naj nie umiesz się cieszyć związkiem ponieważ masz dużo na głowie wszystkim się przejmujesz i już jak najszybciej chciałabyś się wprowadzić do mieszkania . A do tego czeka Was wyprowadzka musicie wszystko spakować , przewieźć więc roboty macie masę .... ale jak już się przeprowadzicie to znów będzie superrrr zobaczysz
A poza tym wydaję mi się , że w sercu możesz czuć delikatny zawód przez to , że pierwszy jest kredyt a nie zaręczyny chyba ,że się mylę ale mimo wszytsko ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Crozee a jak tam u Was wszystko dobrze ? Jak z Antosia uchem ostatnio nawet myślałam o Was
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Naj nie wiem o jaką akcję chodzi,ale kwestia mieszkania się opóźnia i się denerwujesz,ale ułoży się
i znowu będziesz cieszyć się,że jesteś z P
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, naprawdę nie jest źle, od kilku dni w sprawach łóżkowych jest znów świetnie, bardzo go kocham, a on mnie, i okazujemy to sobie w różny sposób, ale jak tak siedzimy prytuleni albo leżymy przed snem i rozmawiamy, to robię się szybko zła, sfrustrowana i takie tam... Mam o to straszny żal do niego. I nie umiem go póki co przeskoczyć.
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
i kręci mnie to, że kupujemy to mieszkanie tak więc to nie ma raczej wpływu negatywnego. Nie liczyłam na zaręczyny przed wzięciem kredytu. Liczyłam przed wyprowadzką |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, rozumiem Cię
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Najka też się nie dziwię
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
kawka, carmel to juz jutro!!!
za pogode ![]() stefka wspolczuje najka nie doluj sie bedzie dobrze Powiedzialam dzis kierowniczce ze odchodze na koniec sierpnia - ulzylo mi bo nie lubie ukrywac nic. Ma sie dowiedziec ile mam dni urlopu do wykorzystania i w ogole milo sie rozmawialo. Podziekowala, ze jej powiedzialam mimo,z e od sierpnia ona nie bedzie juz moim przelozonym bo na inne sklepy przechodzimy no ale uwazalam, ze w porzadku bedzie jak jej powiem sama. No i powiedziala, ze bardzo jej milo z tego powodu ![]() a i znalazlam kolejne ulubione perfumy o te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...opium-edp.html i jeszcze maja taka cudna butelke
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-07-20 o 16:34 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny
kocham go, więc na pewno się ułoży, przestanę o tym myśleć w miłych chwilach i będę się w pełni cieszyć tym, co mam a mam jego i już niedługo wspólny kącik arra, super, że tak wyszło z szefową
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, u nas dobrze
Z Antka uchem na razie ok chyba (ciezko mi to stwierdzic, ale nic niepokojącego na razie nie obserwuje). Mielismy jechac z moimi rodzicami w gory, ale przemyslałam, ze ten wyzad nie ma sensu, bo w gory z nim nie pojde, a bez sensu siedziec tydzien czasu i chodzic w kołko po Szklarskiej porębie. wiec zostane z babcia w domu, bo jestem od wtorku u rodzicow![]() Najka, ja rozumiem to, bo sama tak mam. wystarczy, ze sobie o czyms pomysle, co P. zrobił i juz mam zrąbany humor, jestem wkurzona. ostatnio tez tak miałam i rozmowa pomogła ale co do Twojej sytuacji.. nie wiem co ci doradzic. uważam, że on przeciąga to zbyt długo, to nie jest fair. boje sie, ze kiedy łaskawie sie zdąbedzie to to juz nie bedzie takie samo.. przepraszam naj, ale ja tak to odbieram bez sensu, ze to kobiety musza czekac cierpliwie, az on sie łaskawie osciwadczy ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() Naj, ty dla mnie wzorem jestes. "miłość cierpliwa jest..."
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee, dobrze, że z Antosiem już w porządku
![]() Najeczko, oby Ci się udało "zresetować" A ja zaczynam wyznawać zasadę "miej wy***ane, a będzie Ci dane" i czytam zołzy i mi tak lżej
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nawet mu powiedziałam niedawno, że i tak takie zaręczyny, przegadane setki razy itp., będą wymuszone i bez ”tego czegoś”. ale cóż, czasu nie cofnę... P. twierdzi, że wcale tak nie będzie, że jego się zmusić nie da, że mnie kocha i tylko o tym będę w tej chwili myśleć. I mi się ciepło na sercu zrobiło od samych tych słow, więc przy zaręczynach prawdopodobnie też tak będzie mam nadzieję Cytat:
ale czytanie zołz, józia, błagam tego nic nie usprawiedliwia
|
||
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zołzy są spoks usprawiedliw mnie choć troszkę część jest do bani, ale niektóre porady wcielę w życie jak nic, np. to, że mam być superbabką i kochać przede wszystkim siebie
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałyście o Batmanie ?
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam dzisiaj, ale popierdzielony świat...
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
najka będzie dobrze!!! Mam nadzieję że wszystko się u Ciebie ułoży.
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
podobno w Kolorado przynajmniej jest kara śmierci przez wstrzyknięcie trucizny ale jeśli powiedzą że jest chory psychicznie to będzie miał te zwielokrotnione dożywotnie kary typu 700 lat
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na szczęście do tego, żeby pokochać siebie i mieć o sobie dobre zdanie, nie musiałam czytać zołz nie podoba mi się ta książka w ogóle, ale może dlatego, że większość to imho lekcja manipulacji i tresury, a część ”zaakceptuj siebie” itp. była dla mnie mało odkrywcza tak więc wybaczam Ci, bo jestem dobra i kochana ale wstydź się! tak, ja pierdzielę... nie ogarniam
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
a o co chodzi z tym batmanem?
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Najka
![]() crozee http://wiadomosci.onet.pl/swiat/masa...rtaz-maly.html
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie myśleli że to jakaś niespodzianka od kina i nawet się najpierw nie ruszali gdy strzelał i rzucał granatami
chory świat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Mieliśmy podobnie 2 lata temu. U nas weszli po rusztowaniu na piąte piętro i ukradli klucze. Żeby potem przyjść po więcej.
za M

Zgadzam si z Aleks!

ale ciulowa sytuacja...
uspokój się! Dacie radę 

Kurcze juz człowiek nawet nie moze czuc sie bezpiecznie.. u nas tez w razie wlamania by poszly laptopy i aparat.. my myslimy zeby ubezpieczyc mieszkanie, ale szukamy dobrego ubezpieczenia, bo w niektorych wytyczne są takie, że np musisz miec 30 rygli w drzwiach, jak masz mniej i wlamia sie, to z ubezpieczenia nici.

13.03.2008