|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty, YSL, Clarins, CK, Korres kolorowka/perfumy/pielegnacja -SIERPIEŃ
nie to niestety nic nie znajdę. CHciałam tylko ten flakon z midnight rose. Palete paraguaya juz miałam i niczym mnie nie zachwyciła. Może innym razem. Szkoda że oddałaś tę wodę komuś innemu ;/
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-08-10 o 10:40 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty, YSL, Clarins, CK, Korres kolorowka/perfumy/pielegnacja -SIERPIEŃ
HEj co do naszej wymiany to mogę zaoferować jedynie pędzlelek sephora
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
Lejesz miód na moją duszę Jestem zainteresowana monaco i paraguaya cos podoba ci się u mnie ?
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Mowisz o Georgia tak ?
A jakbym coś sobie dobrała ?
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
co powiesz na
Mascara 2000 Calorie MAX FACTOR ?? ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- albo jeżeli to dla ciebie za duzo moge przygarnac krem do depilacji
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
bronzer stila tusz MF Britney Radiance 48/100ML tester(bez korka)edp Hugo Boss Femme 50/75ml edt
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co, moze byc i ten roz
![]() W takim razie zapraszam na PW
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Krusiaczku, masz droższe rzeczy wystawione na wątku, a ja chciałabym jakąś pierdółkę maleńką w zamian
Kojarzę Cię z perfumowego - nie masz może jakiś niepotrzebnych odleweczek/próbek?Jeśli nie - to w oko wpadła mi odżywka Avonu - ale nie wiem czy Ci się opłaca taka wymiana
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
:-( niestety wszystko co wpadło mi w oko już masz wymienione,
Jedynie nad Hugo femme się zastanawiam, ale nie wiem jak Ty to widzisz |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niezbyt jest wybór.Książka fajna,zamierzam kupić,ale w czwartek zaszalałam trochę na zakupach i tak się zastanawiam czy warto?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
A wrzucilabys focie?? I co by dusza za nie chciala??
Pryzmy?? uzylam dzis drugi raz,nie sa dla mnie,a na wizazu ochy i achy-I don't get it
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc, to trochę już tej wody sobie załatwiłam i bardziej interesuje mnie u Ciebie Hugo Boss Femme, ale nie wiem czy coś u mnie znajdziesz za to. Jeśli nic nie znajdziesz za HB, to proszę poszukaj za wodę YR mango i za tusz MF 2000 Calorie |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ciągle nic
![]() nie masz juz darsonvala widzę ![]() a nie masz jakis innych gabinetowych przydasi?
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Gucci Guilty bym capneła
Ale to chyba 75 jest?![]() eh, nie mam zadnego kamiennego pudru bo nie uzywam takowych, jakos do mnie nie przemawiaja.. Sypanca mam jednego EL Lucidity, ale na bieżąco uzywam .. mialam LaPrairie ale poszla w swiat... no chyba ze chcesz cos z kolorówki.. albo jakies inne perfumki ![]() edit: pisalas pare dni temu ze wypatrzylas u mnie kilka rzeczy, mozesz napisac jakie? moze uda nam sie ukręcic jakas wymianke
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-08-20 o 08:52 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Mascara 2000 Calorie MAX FACTOR NOWA NIGDY NIE OTWIERANA
Cos u mnie? |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Kochana,a pryszczowe meteorki nie robia zbyt rozowej poswiaty??
Imperiale po pylku widze,ze troche robia,a takiego efektu nie chce. |
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
Skarbie szukaj cos u mnie za gucci guilty i podklad z dokadki zanim calkiem rozbiora moje zapasy
![]() ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Oczywiscie podklad Dior odlozony dla Ciebie. moze dobierzesz cos do tych perfum gucci i podkladu givenchy do takiej wymianki? ![]() pytałaś kiedyś o ziemię egipską bi-kor i podkłady w kompakcie (elizabeth arden i deborah) Przejrzyj jeszcze raz moje wątki. Edytowane przez kierowniczka_ Czas edycji: 2012-08-20 o 07:25 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Mam tylko w probkach po 5ml krem Collagenist V- lift HR
tu jest opis Wzbogacony kolagenem krem na dzień przeznaczony do pielęgnacji skóry normalnej i mieszanej. Inspiracją do stworzenia formuły tego kremu stały się najnowsze techniki liftingu twarzy. Krem działa jak "V-Lifting" i zwalcza utratę jędrności tkanek. Wyraźnie zmniejsza przebarwienia i niedoskonałości skóry. Zmniejsza zwiotczenia i zmarszczki. Poprawia kontur i wyrównuje karnację. Dzień za dniem - zmarszczki ulegają złagodzeniu, rysy twarzy stają się bardziej zdefiniowane, precyzyjniejsze i bardziej kobiece. COLLAGENIST V-LIFT to nowe i ostateczne zwycięstwo piękna i młodości skóry. 10 lat badań nad technologiami liftingującymi umożliwiło marce Helena Rubinstein opracowanie najnowocześniejszych rozwiązań technologicznych: COLLAGENIST V-LIFT działa jak żelazna dłoń w jedwabnej rękawiczce, ujędrniając skórę w zupełnie nowy sposób i przywracając twarzy kształt litery V. Zgrabna i harmonijna twarz ma kształt litery V. Niestety, upływ czasu zmienia ten kształt. Ma to też wpływ na ekspresyjność twarzy. Collagenist V-Lift to linia produktów zwalczających efekty starzenia się skóry o potwierdzonym naukowo działaniu. W ciągu dnia krem Collagenist remodeluje skórę twarzy. Delikatnie, lecz metodycznie naciąga, a skora staje się wyraźnie uniesiona. W nocy kontrolę przejmuje Collagenist V-Lift Night, który redukuje negatywne efekty stresu powstające w skórze w ciągu dnia. Collagenist V-Lift Serum zapewnia efekt liftingujący - skóra staje się natychmiast wygładzona, jędrna i napięta. Już w godzinę po użyciu podbródek jest wyraźnie zredukowany. Linii dopełnia krem pod oczy, odpowiedni do delikatnej skóry w tej części twarzy. Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-08-20 o 11:29 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie gucci guilty. mam gg intense i jestem ciekawa roznicy. pryszczalki nie swinkuja bouakie rozowe sie wydajaa?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
mogę prosić o odp?
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
10. Metheorites Guerlain Meteorites Poudre de perles (pryszate) zuzycie male tylko starly sie pryszcze troche (nie cale) sa po terminie-takie juz kupilam jednak nic sie z nimi nie dzieje zapewniam (takie juz kupilam) kolor najjasniejszy
la roche posy odcień 11..jasny |
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam że tak długo odpisuje .
Zdjęc swoich żeli nie mam jak zrobić dopóki nie odnajdę aparatu w którym kartonie ( przeprowadzka Tutaj wysyłam Ci link sprzedawcy u którego kupywalam cały zestaw do żeli : http://allegro.pl/zel-uv-white-frenc...565428153.html ja mam biały i różowy, nowe nieotwierane. Edytowane przez Alik1977 Czas edycji: 2012-08-21 o 06:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Jestem zainteresowana monaco i paraguaya cos podoba ci się u mnie ?