www.lowcy.pl - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-18, 12:36   #91
Aneciak
Zadomowienie

GG do Aneciak
Dot.: www.lowcy.pl

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Pozwolę sobie wypowiedzieć się jako facet, bez uciekania się do pseudoautorytetu admina tego sajtu.

Również bez zbędnego intelektualizowania i symboliki onanizującego się nastolatka uważam, że strona lowcy.pl może mieć w krótkim okresie problem z prawem. Na pewno się to stanie wtedy, kiedy którekolwiek ze zdjęć przedstawi rozpoznawalną osobę, która sobie nie życzy być obiektem stęknięć i powodem mycia ekranów.

Rozummiem menadżerów, że widzą w tym zysk z reklam. Jednak zarabianie na nielegalnych zdjęciach, choćby nawet w zbożnym celu ulżenia hormonom nastolatków i fetyszystów, nadal pozostaje nielegalne.

Dlatego sugerowałbym konsultacje prawne, zarówno osobom poszkodowanym jak i menadżerom lowcy.pl. Może się okazać, że w wyniku konsultacji prawnych serwis łowcy.pl przebranżuje się i będzie na przykład prezentować akcesoria pasterskie dla łowiec. Domena dlałowcy.pl będzie tutaj jak znalazł.

programista/admin/menedżer i purysta prawny.

własnie za to Cię lubię
Stary 2005-08-19, 13:11   #92
natalka26
Raczkowanie

Dziwi mnie, że są osoby, które decydują się na utworzenie takiej strony i że jest Pan Andrzej, który występuje w jej obronie. Pomijając już cały aspekt estetyczny (który jest na żenującym poziomie, a Pan Andrzej chyba nie rozumie znaczenia słowa "sztuka") zasady funkcjonowania tej stron ewidentnie łamią prawo. Nie sądzę, żeby autorzy mieli zgodę wszystkich osób zamieszczonych na zdjęciach na ich publikację (nie zgodę autora zdjęcia, bo autor zdjęcia to może mieć bezwarunkowe prawa autorskie do zdjęcia zrobionego krzesłu, natomiast jeśli fotografuje osobę to MUSI mieć jej zgodę na zatrzymanie albo publikację zdjęcia - to jest sprawa bezdyskusyjna), ponadto komentarze zamieszczane na tej stronie stanowią wykroczenie: tzw. przeciwko dobrym obyczajom - ścigane i karane przez prawo. Sama jestem prawnikiem (w tej chwili aplikantką radcowską) i sądzę, że niejeden prawnik specjalizujący się w ochronie dóbr osobistych chętnie zainteresowałby się tą sprawą.
A przy okazji: Zlosliwiec - szacuneczek
natalka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 10:04   #93
mania19
Zadomowienie

a mi sie chce smiac z tych kolesi co lataja z aparatem po ulicach ... mialam pare takich akcji gdy mi robili po kryjomu fotki - wlasnie szukam czy aby nie ma mnie gdzies wsrod tych tylkow...
mania19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 12:39   #94
czekoladka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marmi
Shemreolin ja tez nie wiem o co chodzilo w tym cytacie Pseudointelektualny bełkot i tyle....

www.dlalowcy.pl
kurcze, ja też czytam po raz setny ten bełkot "pana" andrzeja i nic nie kumam... A skonczylam polonistykę rok temu, hehehe. Jak widać ten "mgr." na nic mi się nie przydał, hihihiihihih - nie rozumiem języka "managerów" i programistów, ihihihih. W ogóle wypowiedzi tego "pana" są godne pozałowania, zero ładu i składu, chaos totalny, dokładnie, jak pisze Marmi - pseudointelektualny bełkot. A ja nadal nie wiem, jaka jest idea tej strony, bo ten "pan" tego nie wyjaśnił..., bo ja nie widzę tam żadnego podziwu dla kobiecego ciała - więc to chyba nie o to chodzi. Pisał coś o sztuce - Matko droga, on chyba nigdy ze sztuką nie obcował... Nie, w ogóle załamał mnie ten koleś kompletnie. Pomijam już masę błędów ort., bo może facio jest dyslektykiem, ale pisząc takie posty - niby wielce, hmmmm, jak to nazwać ,"inteligentne" i "górnolotne"- mógłby do słownika zajrzeć. Aha, te jego posty jakieś takie dziwne są- mam wrazenie, ze to jakiś szablon. Ale sie ubawiłam, ciekawe, czy on wie, co to jest "wartość merytoryczna" ihihihih. Koleś mnie ubawił baaaaaaaaaaaaaaardzo - jest znacznie bardziej zabawny od tej całej stronki!!!!! Mógłby jakąś swoją fotke roznegliżowaną wstawić - z pewnością byłoby jeszcze zabawniej!!!! huehuehuehue!!! ihihihihihihihihhahahahah ahahahahahahaahhahha!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
czekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 13:08   #95
k_maUa
Raczkowanie

GG do k_maUa

EEE no chlopcy maja super zabawe no comment
k_maUa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 14:15   #96
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Ja wiem! Ja już wiem! To jest po prostu National Geographic dla meżczyzn. Takie safari miastowe

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 14:36   #97
mech
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Ja wiem! Ja już wiem! To jest po prostu National Geographic dla meżczyzn. Takie safari miastowe

- proszę panów, proszę przygotować aparaty, z lewej nadchodzi piękny okaz miseczki C! Radzimy nie próbować dotykać, obiekt może...
- Ty ^%$&$%$!!! PLASK!!!
- Ałaaaaa!!!
- ...zareagować agresywnie... no przecież uprzedzałem...

mech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości