|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: www.lowcy.pl
Cytat:
własnie za to Cię lubię
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dziwi mnie, że są osoby, które decydują się na utworzenie takiej strony i że jest Pan Andrzej, który występuje w jej obronie. Pomijając już cały aspekt estetyczny (który jest na żenującym poziomie, a Pan Andrzej chyba nie rozumie znaczenia słowa "sztuka") zasady funkcjonowania tej stron ewidentnie łamią prawo. Nie sądzę, żeby autorzy mieli zgodę wszystkich osób zamieszczonych na zdjęciach na ich publikację (nie zgodę autora zdjęcia, bo autor zdjęcia to może mieć bezwarunkowe prawa autorskie do zdjęcia zrobionego krzesłu, natomiast jeśli fotografuje osobę to MUSI mieć jej zgodę na zatrzymanie albo publikację zdjęcia - to jest sprawa bezdyskusyjna), ponadto komentarze zamieszczane na tej stronie stanowią wykroczenie: tzw. przeciwko dobrym obyczajom - ścigane i karane przez prawo. Sama jestem prawnikiem (w tej chwili aplikantką radcowską) i sądzę, że niejeden prawnik specjalizujący się w ochronie dóbr osobistych chętnie zainteresowałby się tą sprawą.
A przy okazji: Zlosliwiec - szacuneczek |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie chce smiac z tych kolesi co lataja z aparatem po ulicach ... mialam pare takich akcji gdy mi robili po kryjomu fotki - wlasnie szukam czy aby nie ma mnie gdzies wsrod tych tylkow...
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
EEE no chlopcy maja super zabawe
no comment
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem! Ja już wiem! To jest po prostu National Geographic dla meżczyzn.
Takie safari miastowe
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- proszę panów, proszę przygotować aparaty, z lewej nadchodzi piękny okaz miseczki C! Radzimy nie próbować dotykać, obiekt może... - Ty ^%$&$%$!!! PLASK!!! - Ałaaaaa!!! - ...zareagować agresywnie... no przecież uprzedzałem...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Pseudointelektualny bełkot i tyle....