|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kilka drobnostek do oddania w styczniu
Ok, tresorek zostaje u mnie, myślę o peelingu z sephory, ale będę zadowolona z czegokolwiek, lubię testować kosmetyki
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Niech będzie ten sephorowy peeling i już
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
jakby się nie udało jednak, to daj znać
chętnie przygarnęłabym odsypkę
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, to jest normalna wersja. W zapachach niestety nic swojego nie widzę
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
hej tamta dziewczyna się nie odezwała więc jestem chętna na wymiankę
|
|
|
|
|
#96 |
|
🦄
|
Elizka, Ty to masz bardzo ścisłą wish
A ja z niej raczej nic nie mam. Neonatura to rozumie, że ta zielona tak? Miałam niedawno, nienawidziłam i zbiłam flakon ;p A pędzle to jakieś konkretne? Bo coś tam będę do wątku dokładać. Bo najbardziej by mnie tę pędzle kusiły, ale to bym Ci musiała coś super zaproponować
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
🦄
|
Eliza, Kokonka to ja mam duże zapasy, ale i tak wątpię, że byś za niego nawet jeden pędzelek oddała
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Powiem Ci, że sama nie wiem co szukam - przetestowałam już ogrom zapachów i sama już nie wiem co mi się chceLutka waniliowego lubię, ale możesz kusić czymś innym jak masz na zbyciu ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- A Ty chcesz Słonika ode mnie, tak? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Alien chwilowo zarezerwowany - do jutra ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ok., będę zerkać
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
rozumiem, może innym razem, pozdrawiam
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak oddałabyś te większe Givenchy Ange ou demon le secret 30ml?
![]() Mogę coś dorzucić
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mam dokładki, może znajdziesz cos dla siebie?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Capnęłabym Ci chętnie pędzle (COASTAL SCENTS, Pędzel do różu BR-C-N27 i LANCRONE Large Angled Countour F-152) oraz Vera Wang Bouquet ok 2ml bez atomizera i Gucci Flora Georgeous Gardenia 8ml (2ml x4 - bez atomizera) Tylko mam problem z wątkiem - straszny bałagan już zapanował, sporo u w ogóle rzeczy poleciało, doszło trochę i zamierzałam zrobić mały remanencik a tu w ogóle nie ładują mi się fotki także będzie opis tylko... zapraszam.MÓJ WĄTEK
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
To lip butter firmy Revlon
Mi się podobają 5 Diora Za nie mogłabym oddać cienie Clinique (175 zł zapłaciłam) + Buttersa ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- O kurcze teraz dopiero zauważyłam że nie masz tych cieni musze się zastanowić
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
te rzeczy, które wypisałaś do dokładki nie opłacałoby mi się dodać. Napisz czego szukasz, poza wątkiem mam dużo kosmetyków, nie tylko avon
![]() chyba że dorzucisz resztę aqua di gioa, to wtedy mogę oddać paletę chanel lub smashbox.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2013-01-13 o 19:01 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak Ci podszedł
mogłabym oddac tygrysa za chanelke Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2013-01-16 o 00:01 |
|
|
|
|
#114 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzień dobry
Vichy opakowanie 400ml; zużycie do napisu technique czyli zostało ok.2/3 [54G608 06/13]meteo 0502 (bez pudła - chyba...) Sketch A69 (pudełko) |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
a ja
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
zajrzalam do Ciebie i podoba mi się jeszcze: * Mauboussin, Histoire d'Eau Amethyste ok 1ml (pr. fabr. bez atomka) * Hugo Boss Nuit Pour Femme 2/5ml w atomizerze * Estee Lauder Nude 1ml w atomizerze Próbki fabryczne z atomizerem: NOWE * Anna Sui Night of Fancy 1,2ml * Dolce&Gabbana Pour Femme 2ml * Desir De Rochas 2ml * Chloe, Chloe EDP 1,2ml * Issey Miyake L'eau D'Issey 1ml * Rochas Desir de Rochas 2ml * Lancome d'AZUR 1,5ml * Lancome Midnight Rose 1,5ml * Prada Candy 1,5ml * Bottega Veneta 1,2ml i lala PUPY Rzuć okiem u mnie- niewiele,ale coś tam dołożyłam. I nigdzie na razie nie wyjeżdżam Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#119 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a byłabyś skłonna oddać Angela za coś z mojej biżu?
mi się podoba u Ciebie angel, pędzle (COASTAL SCENTS do różu, LANCRONE do różu, SEPHORA do pudru) i odsypki meteorków. Co byś chciała w zamian oprócz tych 2 zapachów?
|
|
#120 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
no nie wiem..
![]() najbardziej zależy mi na próbkach zapachów i na pędzlu lancrone teraz dopiero zauważyłam, że oba kremiki avene też zainteresowały - koncentratu ubyło niewiele, bo tylko kilka razy użyłam (exp 06/14) - ja mam bardzo suchą skórę i jako krem jest dla mnie za lekki, natomiast jako serum pod krem jednak zbyt treściwy krem z kolei przeciwnie - zostało niewiele, na porządne przetestowanie (na oko około 10 ml z 40) - exp 04/14
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

- przetestowałam już ogrom zapachów i sama już nie wiem co mi się chce