|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
Cytat:
Odnośnie YR Rose Absolue, ubzdurałam sobie, że będzie podobna do Stelli McCartney, Rose Absolute, niestety są to dwa różne zapachy, na korzyść tego drugiego, a szkoda. |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowym wątku...
ale szybko spamujecie :P ![]() puściłam dziś z TŻ lotto , na chybił trafi l i nic.....a 21 000 000 ..... byłoby dużo zamówień z YR
|
#93 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ja rose absolue bardzo lubię, stelli nie znam :d na szczescie
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może zaproponujesz jakieś tytuły do następnych wątków? Bo w takim tempie zaraz trza będzie wymyślać następny |
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
cholera, chciałam zaczekać do marca żeby zrobić zamówienie z oferty na dzień kobiet, ale chyba już nie wytrzymam
najwyżej nie będę miała co jeść, jak zamówię następną paczkę w tym miesiącu, ale jak pomyslę że za 70 zł mogę mieć kokonika i evidence, czyli moje obydwa ukochane zapachy to nie mogę się powstrzymać
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaproszenie przyjęte
PROSZĘ O PRZEKAZANIE JEDNEGO PROCENTA NA RZECZ MOJEGO PRZYJACIELA CHOREGO NA DYSTROFIĘ MIĘŚNIOWĄ (ZANIK MIĘŚNI). DANE ORGANIZACJI: FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Haha :P
Ja tak was czytam, że w końcu puściłam kolejne zamówienie... Od gwiazdki to już chyba 8 czy 9 ;P Ale tym razem skromnie. 7 żeli i do tego zestaw różany gratis i błyszczyk (który i tak chciałam kupić )Wiem, że się powtarzam - ale ma go może któraś z Was? ;> |
|
|
|
#98 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() w poprzednim wątku były nawet swatche
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie pamiętam, że ktoś miał, ale zdjęć nie ma na 1 stronie a teraz to bym musiała chyba ze 40 postów przerzucić...
Poza tym pamiętam że dość kiepsko było coś na nich widać. No mniejsza ![]() Pewnie w poniedziałek/wtorek dostanę paczuszkę do fotki wstawię ![]() ![]()
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale inny odcien. Bardzo dobry blyszczyk wedlug mnie. Ja nie lubie jak sa drobinki blyszczace a w tym na szczescie nie ma
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że nie ma, bo mam naturalny róż i to jest jak dla mnie najlepszy błyszczyk jaki kiedykolwiek miałam. I co najważniejsze- nie klei się!!! Te PN też mam (malina+pomarańcz) ale jakoś zachwycona nimi nie jestem. Nietrwałe. Ładny zapach i tyle.. ![]() Dają jedynie efekt mokrych ust i na tym ich rola się już chyba kończy... No w końcu cena robi swoje. A pytałam się o ten odcień, bo boję się, że może być za ciemny. No ale się zobaczy. Ja jestem typową brunetką - ciemno brązowe włosy i oczy i raczej śniada karnacja, więc myślę, że powinien pasować
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Czy żeby dostać zaproszenie mam przedstawić zestawienie zamówień z ostatnich 3 lat i podpiąć dokumentację zdjęciową
?
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny i chłopaki,
miał ktoś krem-żel 24h do cery normalnej i mieszanej z tej serii http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/.../hydra_vegetal (nie ma go niestety na stronie). Jak się sprawuje? Chciałabym jakiś fajny kremik do cery mieszanej ale troszkę wysuszonej w zimie i zastanawiam się nad tym Edytowane przez esti_3 Czas edycji: 2013-02-14 o 23:38 |
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie VN pachnie długo, za to MdB nie grzeszy trwałością
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się. Chyba jutro przekopie wszystkie szafki i zrobie jakąś zbiorową fotkę
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
ja też już jestem
, po miłym wieczorze z TŻtem, wróciłam nadrobiłam i zrobiłam małe zamówionko z MDB gratis.Dziewczyny, mam pytanie odnośnie podkładu zero niedoskonałości....albo jestem ślepa albo nie ma go w ogóle w e-sklepie? |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Razem z moim zamówieniem, którym chwaliłam się w poprzedniej części wątku, przyszedł lakier Vernis Brillance kolor: Róż nude. Niestety na mojej łapce nie wygląda tak jak na zdjęciu w Zielonej Księdze 2013 (str. 39, bądz zdjęcie niżej). Dla porównania wrzucam fotencje, w różnym świetle. Może na jakiejś łapce o ładniejszej karnacji będzie dobrze wyglądał, u mnie nie wygląda najlepiej
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
ja tez sie przemeldowuje do nowego watku
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Ooo, nowy wątek
w starym same kłótnie i żale...a ja sie tylko chciałam zamówieniami pochwalić. Z wysyłkowej na DK poszalałam - łącznie 6 żeli FV (różne), szampon 3w1, pianka peelingująca z herbatami i jako gratis eliksir młodości ciekawa jestem tego pianko-peelingu... wart jest 17zł ( -50%) ??No i przypadkiem kliknęłam w e-sklepie zamówienie z kodu z MDB to na prawdę był przypadek - zawsze musiałam wpisywać dane w kolejnym kroku składania zamówienia - dzisiaj robiłam tylko symulację, a po kliknięciu dalej - od razu zamówiło jakoś skrócili ten cały proces... ale szamponów i żeli nigdy dość!!
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
pannawiosna co oznacza CP w Twoim podpisie? Pytam bo też wspomagam się skrzypem i pokrzywą.
Ja z tej serii z herbat miałam kiedyś tylko płyn micelarny i niestety był kiepski.
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurde dziołchy czy Wy nie pracujecie/uczycie się?? Nie było mnie 3 tygodnie, tylko 3 a tu stron multum, nowy watek-litości ![]() przeczytałam od dzisiejszego ranka jakies 100 stron z kawałkiem i oczopląsu zaraz dostane (od tych Waszych zamówień Ja popełniłam 2 zamówienia z MdB jutro odbieram z poczty..w chwili wolnej wcisnę foty
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam i jestem zadowolona. Smutno czytać, że kiepskie zdjęcia, bardzo się starałam. Swache wstawiane tutaj to są moje pierwsze w życiu, więc nie jestem w tym profesjonalna. Bardzo proszę wynalazłam dla Was: Sexy Pulp Ciemna czerwień Proszę je dodać do 1 postu oraz powyższe swatche lakieru do paznokci. Przyda się na przyszłość. Co do pomysłu FAQ- przecież w pierwszych 3 postach wszystko jest, więc to już jest FAQ. Edytowane przez dittela Czas edycji: 2013-02-15 o 08:19 |
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
ditella, to są fajne słocze, dlatego wątpię, żeby osoba wyżej mówiła o nich. dzięki za link.
za foty nudziaka lakieru też.
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym teraz wyładować swoją frustrację wywołaną ostatnimi postami w poprzednim wątku.
I chociaż już była na wątku zwracana na to uwaga to i tak pozwolę sobie powtórzyć. Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, ale nie mogę już dłużej milczeć. Otóż: Są ONE PERFUMY Pozwolę tutaj sobie odmienić ten rzeczownik przez przypadki: Mianownik (kto? co?): perfumy Dopełniacz (kogo? czego?): Nie lubię perfum Celownik (komu? czemu?): Przygladam się perfumom Biernik (kogo? co?): Lubię perfumy Narzędnik (z kim? z czym?): Rozmawiam z perfumami Miejscownik (o kim? o czym?): Rozmawiam o perfumach Wołacz: Hej perfumy! ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#119 |
|
Pani Pech
|
zgłaszam się też do klubu po zaproszonko
Ciekawe kiedy ta oferta dla nowych z kosmetyczka w grochy bedzie wchodzic przez net , bo bym zamowila
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Wypróbowałam nowy szampon zwiększający objętość i mogę go z czystym sumieniem polecić- włosy są po nim lekkie, miękkie i błyszczące. Zapach jest specyficzny(jakaś koniczyna) i nie każdemu może się podobać, mi początkowo przeszkadzał, ale teraz bardzo go lubię. Dodam, że zapach długo utrzymuje się na włosach.
Testowałam też maskę http://www.yves-rocher.com.pl/maska_...jaca_do_wlosow i szału nie robi, właściwie nic nie robi.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.