|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, resztę pielęgnacji i kolorówki na koniec maja. Zapraszam :)
Album najprawdopodobniej mi zejdzie - jeśli nie, to będę pamiętała o tobie.
Zen white heat chciałabym zamienić jednak na zapach z wish listy. Jakbyś miała ogródek nilowy w większej pojemności, to oddałabym bez marudzenia, ale za taką malutką pojemność to raczej go nie oddam - chciałabym za niego w zasadzie zen klasyczne lub rush 2. Całą resztę chętnie ci oddam, pomyślę w takim razie nad podsumowaniem i dam znać.
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
La Perla Les Fleurs 2 pasty Colgate Sur de Nil Kenzo Tiger Scholl, Złuszczający peeling do stóp - 2 sztuki Pharmaceris N, Nutri - Capilaril (Intensywny krem odżywczy) nowe Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty 2szt nowe / dwie sztuki Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na dzień / nowy w folii Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na noc nowy za Łopatki plastikowe - NOWE! Spodnie dresowe rybaczki. Triumph - Elegant Sensation Highwaist Panty Mała torebka listonoszka z eko-skórki Guerlain - Samsara Soft Pearls Body Powder Gotowanie na parze - Mięso i ryby / NOWA! Gotowanie na parze - Obiady / NOWA! Jak się zapatrujesz na taką wymianę? ![]() Tylko te książeczki są cienkie. Kosztują ok. 8 zł z tego co pamiętam. Ta trzecia książka której nie wybrałaś jest grubsza i w twardej oprawie. Jak chcesz to ci ją dorzucę. Mogę ci też dorzucić jakiś t-shirt do kompletu do spodni. Mam tego zatrzęsienie, nie potrzebuję ich tyle.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-06-16 o 18:08 |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Czy robisz odlewki ze swoich flakonów?Jeśli tak to mogłabym oddać 10 lub 15ml Funny za taką samą pojemność J`adore
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim zrobię kolejne podsumowanie to napisz proszę czy możesz odlać 5-10 ml tego zapachu La perla Flowers?
Lub czy interesował by Cię w zamian zapach Korres Jasmin body mist 50 ml?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-06-16 o 19:56 |
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 pasty Colgate 2 płyny Colgate Plax 2 x 60 ml Sur de Nil ok. 10 ml Kenzo Tiger miniaturka Odlewka 10 ml La Perla Les Flowers 1 paczka mydełek Dove Scholl, Złuszczający peeling do stóp - 3 sztuki Pharmaceris N, Nutri - Capilaril (Intensywny krem odżywczy) nowe Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty 2szt nowe / dwie sztuki Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na dzień / nowy w folii Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na noc nowy Płyn micelarny Ziaja Med za Łopatki plastikowe - NOWE! Spodnie dresowe rybaczki. Triumph - Elegant Sensation Highwaist Panty Mała torebka listonoszka z eko-skórki Guerlain - Samsara Soft Pearls Body Powder Gotowanie na parze - Mięso i ryby / NOWA! Gotowanie na parze - Obiady / NOWA! ---- Chętnie przygarnęłabym też tą maseczkę ekspresową WAX, może jeszcze za nią coś byś wyszukała? Lub mogę ci dodać tą grubszą książkę "Gotowanie na parze i w kombiwarze (można te przepisy zmodyfikować pod piekarnik) lub jakiś T-shirt sportowy do kompletu z rybaczkami...?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-06-17 o 20:43 |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zapachy, resztę pielęgnacji i kolorówki na koniec maja. Zapraszam :)
Kochana a jakie tshirty masz? Pasuje mi taka opcja więc możemy rezerwować tylko czekam na odp.
Nie masz czasem jakiś tuszy? Nie muszą być nowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zapachy, resztę pielęgnacji i kolorówki na koniec maja. Zapraszam :)
Zobacz w moim wątku, właśnie dzisiaj dodałam trzy tusze.
Pupa Vamp, L'Oreal z bazą i Korres. T-shirty mam różne, i tej firmy co szare rybaczki i chyba nowy XL Big Stara. Musiałabym wiedzieć jaki cię interesuje, kolorowy, czarny, szary, biały...?
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zapachy, resztę pielęgnacji i kolorówki na koniec maja. Zapraszam :)
ooo chętnie bym przygarneła Pupę /L`orela może teraz ty cos dobierzesz
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już szaleć, to szaleć!
![]() To może jeszcze dobrałabym te rzeczy: Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry suchej, zmęczonej z olejkiem z awokado nowy Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry bardzo suchej, podrażnionej z olejkiem arganowym nowy Pharmaceris T, Puri-Sebostatic (Pianka głęboko oczyszczająca do twarzy) nowa Dolce & Gabbana, Anthology, 3 L`Imperatrice EDT 20ml, kod 0085 (z ubytkiem) Revitax, Szampon na porost włosów NOWY Wax Express, maska do włosów zniszczonych, 250 ml NOWA i dodatkową paczkę mydełek Dove. A w zamian mogłabym ci oddać obie mascary i jeszcze dorzucić T-shirt do dużej wymianki. Tylko też prosiłabym o podanie dat ważności.
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
D&G tylko za zapach oddam inny także to odpada, daty podam jutro z rana
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
Ziaja, Blubel, Masło do ciała `Jagoda i porzeczka` nowe Ziaja, Sopot Spa, Masło do ciała nowe Lady Speed Stick, 24/7 (Dezodorant w sztyfcie) nowe |
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
daty ważności:
Ziaja, Bio Olejki, Krem na .dzień i na noc do skóry suchej, zmęczonej z olejkiem z awokado nowy 08.2014 Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry bardzo suchej, podrażnionej z olejkiem arganowym nowy 08.2014 Pharmaceris T, Puri-Sebostatic (Pianka głęboko oczyszczająca do twarzy) nowa 09.2015 Revitax, Szampon na porost włosów NOWY 05.2015 Wax Express, maska do włosów zniszczonych, 250 ml NOWA 02.2016 i dodatkową paczkę mydełek Dove. kod 22814 daty nie ma tylko kod tak jak pisałam ustal bez D&G
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne podsumowanie:
![]() 3 pasty Colgate 2 płyny Colgate Plax 2 x 60 ml Sur de Nil ok. 10 ml Kenzo Tiger miniaturka Odlewka 10 ml La Perla Les Flowers 2 paczki mydełek Dove Scholl, Złuszczający peeling do stóp - 3 sztuki Pharmaceris N, Nutri - Capilaril (Intensywny krem odżywczy) nowe Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty 2szt nowe / dwie sztuki Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na dzień / nowy w folii Soraya, Art&Diamonds , Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na noc nowy Płyn micelarny Ziaja Med Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry suchej, zmęczonej z olejkiem z awokado nowy Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry bardzo suchej, podrażnionej z olejkiem arganowym nowy Pharmaceris T, Puri-Sebostatic (Pianka głęboko oczyszczająca do twarzy) nowa Revitax, Szampon na porost włosów NOWY Wax Express, maska do włosów zniszczonych, 250 ml NOWA Ziaja, Blubel, Masło do ciała `Jagoda i porzeczka` nowe Ziaja, Sopot Spa, Masło do ciała nowe Szampon do wypadających włosów Ziaja za Łopatki plastikowe - NOWE! Spodnie dresowe rybaczki. Triumph - Elegant Sensation Highwaist Panty Mała torebka listonoszka z eko-skórki Guerlain - Samsara Soft Pearls Body Powder Gotowanie na parze - Mięso i ryby / NOWA! Gotowanie na parze - Obiady / NOWA! Mascara L'Oreal Mascara Pupa Vamp Gratis t-shirt do dużej wymianki
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-06-24 o 19:12 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Giorgio Armani, Armani Code for Women EDP EDP 75ml, kod 38J101
Vera Wang, Princess EDT 50ml kod 6318A Jimmy Choo, Jimmy Choo EDP 40ml kod 05B18B091 Chopard, Wish EDP 30ml za skarby nie wiem gdzie szukac kodu ![]() Versace, Crystal Noir 30ml, kod:PO146 napis starł się w 75% z opakowania od noszenia w torebce, flakon oryginalny sprawdzony na perfumowym. Kenzo, Jungle Tiger EDP 5ml kod C901 Paco Rabanne,1 Million EDT 50ml - ubytek testowy psik (nietrafiony prezent dla męża) Avon, Bond Girl 007 Forever EDP 50ml Avon, Incandessence 50ml Avon, Far Away EDP 30ml coś u mnie? |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, interesuja mnie pasty, mydla, szampony, dezodoranty... znajdziesz cos u mnie w zamian?
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
To jutro, czy w weekend zarezerwuję już dla ciebie te rzeczy.
Sukienek wizytowych na razie nie potrzebuję. Tylko wieczorowej, ale to nie jest bardzo pilne. ![]() Kilka już mam, a planuję zmniejszyć się o rozmiar, tylko że nie bardzo mi to wychodzi , więc na razie ubrań nie szukam.
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Colgate, micela, krem Pharmaceris i antyperspiranty? podoba mi się jeszcze La Perla ale za to raczej już nic nie znajdziesz
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Witaj cashmeree
Zapraszam do mnie,może zainteresuje Cię coś za miniaturkę Kenzo Tigre, Fidji albo Chopard (to chyba Brilliant Wish?)![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=702069 Edytowane przez isssyk Czas edycji: 2013-07-04 o 23:32 |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Burberry, Brit EDT 100ml kod nieczytelny orax Scholl, Złuszczający peeling do stóp 3szt nowe 4. Ziaja Med, Kuracja Wzmacniająca, Szampon przeciw wypadaniu włosów nowe Ziaja, Blubel, Masło do ciała `Jagoda i porzeczka` nowe Ziaja, Sopot Spa, Masło do ciała nowe Ziaja, Intensywna Pielęgnacja Włosów, Maska do włosów Intensywne wygładzanie nowe Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry suchej, zmęczonej z olejkiem z awokado nowe Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień i na noc do skóry bardzo suchej, podrażnionej z olejkiem arganowym nowe Ziaja Med, Płyn micelarny nowe 5. Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty 2szt nowe 6. Wax Express, maska do włosów zniszczonych, 250 ml NOWE
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.