|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: po co stroić choinkę,to taki kicz...
Coz, choinke mam sztuczna - pierwszy kicz. Nie ma na niej ozdob starszych ode mnie, ba, nie ma na niej nawet ozdob starszych od moich dzieci. Co roku dokupuje jakies nowe ozdoby, a zaczynalam od zakupow w second-handach jakies 10 lat temu. Wszystko jest "z innej parafii" - kolejny kicz. Liczy sie to, ze gdy ja z facetem gotuje potrawy wigilijne, dzieci ubieraja choinke. A jak juz ubiora, to jeszcze kot musi wniesc wlasne poprawki
![]() Najwazniejsze, ze jest to choinka RODZINNA. I takie fajne swiatelko daje. Nie wszystko musi byc trendi, gustowne i logiczne. "Jakby czlowiek czasem nie powariowal, to by zwariowal".
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alternatywny wystrój. Feline style. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Już wiem po co jest choinka, po to by kot mógł siedzieć na jej czubku
![]() Na czubku choinki może być tez aniołek hi hi... http://www.youtube.com/watch?v=f8bfS_J_YlI |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale - choinke mam sztuczna, bo ponoc z prawdziwej igly sa grozniejsze dla kociego podniebienia. Bombki i ozdoby tylko plastikowe - wlasnie, zeby sie nic nie stluklo i nie zostalo zjedzone. Zrezygnowalam z "anielskiego wlosia/wlosu (??)" dla kociego dobra Kilka bombek udalo sie jej sciagnac i pogonic jak pileczki po podlodze. Pewnie nastepne pol roku bedziemy jeszcze bombki za meblami znajdowac ![]() Na przyszle swieta pewnie beda juz dwa kociambry. I nie jestem pewna, czy wtedy choinka przetrwa...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Ale - choinke mam sztuczna, bo ponoc z prawdziwej igly sa grozniejsze dla kociego podniebienia. Bombki i ozdoby tylko plastikowe - wlasnie, zeby sie nic nie stluklo i nie zostalo zjedzone. Zrezygnowalam z "anielskiego wlosia/wlosu (??)" dla kociego dobra
Kilka bombek udalo sie jej sciagnac i pogonic jak pileczki po podlodze.