|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV
maczuma trzymamy kciuki
wiecie co ja dziś normalnie tak słabo się czuję że nie mam siły nawet wyjść z domu... ciężko mi się oddycha i ogólnie nie mam mocy, pierwszy raz mi się chyba w ciąży coś takiego zdarza :/ |
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam dwa cieple kocyki ale nie te minky,bo mimo ze sa przecudowne
![]() Moze na wiosne do spacerowki sie skusze
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza ja od czasu do czasu mam taki dzień niestety
Inka a jakie masz ? podeślij linka jak możesz
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo i też pierwszy raz taka niemoc, aż normalnie w szoku jestem. Tyle że ja kwitnę w pracy, bo gdyby nie, to bym się po prostu położyła i czekała aż mi przejdzie
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dokladnie tak jak opisalas
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
o to nie jestem sama... ale dziwne że tyle z nas tak słabo się dziś czuje... moze coś w powietrzu wisi?? całe szczęście że Lila się rusza i dodaje mi otuchy bo jakbym jeszcze jej nie czuła to już w ogole chyba bym się zaczeła denerwowac tym samopoczuciem. trzymajcie się dziewczynki ja sie chyba kłade spac bo nie ograniam
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
chyba kupie takie http://allegro.pl/koc-koce-akryl-nar...652676225.html i potne na jakieś mniejsze i będę miała kilka hahaha
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki za wizyty
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Trusia oj Ja kupowalam u siebie w sklepie z artykulami dziecinnymi,taki gruby misiowy,tylko ze rozmiarem jest niestandardowy
a dalam za niego chyba 50 zl ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ooo wlasnie Maczuma,Iwona za wizyty i oczywiscie dawajcie znac :P
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Kciuki dziewczyny za wszystkie dzisiejsze wizyty
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
też mi się minky podoba ale fakt cena trochę wysoka. zażyczę sobie jako prezent jak ktoś będzie pytał
![]() a często widzę że mamuśki mają w wózkach zwykłe koce polarowe z ikei... pogoda piękna więc przydałoby się trochę nosa wychylić...tylko taaaak się nie chce.... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
I ja trzymam kciuki za wizyty! ja mam za tydzien w poniedziałek po południu
i tym razem już pojedzie ze mną tz ![]() Dziewczyny, wybierajcie takie kocyki, ktore są naprawdę ciepłe i ładnie uszyte. Przeciez też mają ładnie wyglądać i cieszyć oko a to jest wydatek na nawet kilka lat (w zaleznosci jaki rozmiar kocyka wybierzecie), a nie na kilka meisiecy jak np ubranka. Myśle, że kocyk właśnie w okolicach 100zł to naprawdę dobra cena. Ja mam jeden jakis zwykły za 40 zł i tez jest ładny, ale bez rewelacji.A o tej 19latce nie słyszałam i nawet nie chce słyszeć. Idę na miasto dokupić małej jakieś pajacyki w rozmiarze "newborn" i biorę się w tym tyg za pranie |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do
za wizyty Co do niemocy to ja dziś mam dzień wszystko ANTY. Nic mi nie pasuje i wszystko mam w
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Kciuki za wizyty dziewczyny
a ja dzis strasznie kiepsko sie czuje, brzuch pobolewa jak na okres chwilami i kluje na dole. Nie ma jakiejs regularnosci i po nospie slabnie ale i tak sie martwie bo mdli mnie bardzo do tego. Jak nie przejdzie to chyba pojade na ip ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty!
![]() Ja chyba zamówie ten arbuzowy z poofi i może ten drugi większy z mikrofibry hmm albo gdzieś znajdę tańszy ale arbuzowy zamawiam na pewno
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
walcze z tą torbą i kurde nie zmieszcze sie chyba do niej tym bardziej ze musze miec wszystko dla siebie i małej.
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie mam mocy na nic, wyszłam na chwilę na małe zakupy i nie wiem co dalej ze sobą zrobić
A ogólnie to dzisiaj piękna pogoda u nas, aż żal w mieszkaniu siedzieć, i tym bardziej jestem zła że nic mi się nie chce
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
A mnie spanie bierze i nic mi się nie chce
to przez pogodę, u mnie mgła się jeszcze utrzymujeTrzymam kciuki za wizytę dziewczyny |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam dzisiaj dzień prania o.O a to dopiero Posciel kończy sie brać a brudow chyba jeszcze na 3pralki :/
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
mam ten ze smyka też, tylko zielony. Fajny jest i miły, ale czy na zimne dni wystarczy tej grubości czy to raczej taki cieńszy na cieplejsze dni?
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale na wiosenne dni będzie jak znalazł, kiedy to spacery pełną parą ruszą
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Hasiap no w miejsca mam w cholerę tylko dzisiaj z siłami gorzej
Może rzeczywiście kocyk za 100 to jeszcze nie tak złe w zwyczajnych okolicznościach,ale jak dla mnie w tym momencie kiedy wydatków jest pełno to jednak 100 zł to sporo dlatego tak jak powiedzialam na zimę jak tego kocyka i tak nie będzie widać to postawilam na funkcjonalność czyli żeby był cieplutki na wiosnę jak juz będzie spokojniej to pewnie się skusze na jakiś przeslodki malinowy
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest ładna pogoda, wręcz piękna, ciepła jesień a mój nastrój wręcz przeciwny. Może to z mojego niewyspania i kiepskiej nocy.
Kiedyś dostałam od koleżanki kocyk, taki świetny był ale oddałam dla chrześniaka. Teraz by mi się przydał ale poszedł w świat. Moje dziecię od kilku dni wierci się pod żebrami. Jutro mam wizytę, ciekawa jestem co powie doktorek. Oby wszystko było w jak najlepszym porządku.
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam pościel na zmianę dla małej
http://allegro.pl/posciel3-el-120x90...672151175.html różową disneya
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty. Dokladnie, kocyk u mnie tez bedzie widoczny dopiero na wiosne. Ja sie wstrzymuje z kupowaniem na razie, bo cos moge dostac w tym temacie. Co do pakowania sie, ja mysle, ze spakuje sie do walizki podrecznej, bo mam taka nieduza (z reszta pakowalam do niej szwagierke jak okazalo sie ze bedzie cc) tak bedzie mi najwygodnie. Nie bede musiala dzwigac nic na ramieniu i wszystko mi sie zmiesci.
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
hej,
witam się w nowej części, nadrobiłam Was ![]() Dziś mam wizytę o 19 - proszę o kciuki, bo coś ostatnio gin przebąkiwał o bardzo dużej ilości wód (niby kazał się nie przejmować ale on nigdy bez powodu się nie zastanawia). Cytat:
Poza tym tak szczerze to nie wiem od kiedy liczy się "poród". Czasem przyjmą Cię z malutkim rozwarciem i to trwa. A czasem siedzisz w domu, czekasz aż będą co jakieś 3 min i jedziesz później (wtedy zwykle masz większe rozwarcie) i poród trwa krótko. Jak ja miałabym liczyć od pierwszych regularnych skurczów to matulko rodziłam prawie 30 godz nim padła decyzja o cc ale tak nie liczę ... Liczę od momentu gdy zabrali mnie z patologii szybko na porodówkę.Roksape - super ![]() Cytat:
) albo może starają się o drugie i im nie wychodzi a Wy o tym nie wiecieI pamiętaj jedno - żadna matka nie patrzy na drugą z politowaniem, wszystkie te które przechodzą to po raz drugi też kiedyś były w pierwszej ciąży i miały te same problemy, a nawet więcej nadal mogą mieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Linea - a pewnie że tak Poza tym jak już tak będzie Tobie brakowało zaczepiania od środka to możesz postarać się o nowego zaczepiacza ![]() Cytat:
Co do minky moja bratowa kupiła materiały a moja mama uszyła kocyk dla wnuczki - może to jest wyjście aby było taniej. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

I dokladnie tak jak opisalas

za wizyty 

ale na wiosenne dni będzie jak znalazł, kiedy to spacery pełną parą ruszą