|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń: Revlon Colorstay, Chloe, The Balm, minerały, itd
Hej! Chętnie się wymienię - mogę oddać całe BINGO i 10g migdałka, a u Ciebie podobają mi się paski CREST'a, chętnie przygarnę 6szt i Lumiere, podkład mineralny Veena Velvet Medium Golden- to jest dostępne?
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Hej! Hmm, no nie wiem gdzie kupowałaś paski, bo one kosztują owszem ponad 40zł ale za 14 szt Bingo nowe kosztuje 30zł, natomiast 10g migdałka 7,60, więc mi za same paski się nie opłaca, nawet biorąc cenę za 7 szt pasków to 20zł, a wysyłka pasków będzie kosztowała dużo mniej. Chętnie coś Ci dorzucę jeśli jesteś zainteresowana, jesli uważasz że Ci się nie opłaca to również podziękuję i pozdrawiam bo Bingo za paski nie wchodzi w grę.
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Ok, kajam się w takim razie
nie doczytałam na all, że to jest za sztuki. Sama kupowałam kiedyś te paski i byłam zdziwiona, że tak "staniały" Jeśli zatem Ci odpowiada, to możemy tak zrobić - Bingo za paski , z tym że ja na poczcie mogę być dopiero w sobotę.---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Nie ma sprawy, nie doczytałam ok to daj znać w lutym. Ja już Ci rezerwuję.
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
super, to czekam na Twój powrót
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za maske Agafii oraz zel do twarzy i do kapieli BeBeauty?
Poza watkiem mam ladowarke mini usb do Samsunga (z Twojej wish)
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ok rozumiem
Odżywkę i szampon dorwałam dopiero wczoraj stacjonarnie, bo nie miałam już czym włosów umyć mam Agafię Syberyjski szampon wzmacniający i odżywkę przeciw wypadaniu, z zsk nie mam nic z tego co potrzebujesz, resztę powrzucałam do wątku.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, Bioderme chyba nie bardzo bo prawdopodobnie bede wymieniac.. nic innego nie wpadlo Ci w oko?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Zele wlasnie zaproponowalam innej wizazance,ktora wczesniej byla nimi zainteresowana. Zobacze jak sie sprawa rozwinie i dam znac. Moglabym oddac zel YR i serum (ono jest jak nowe) za te 3 rzeczy ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Edit: moglabym oddac,jesli tamta wizazanka sie nie zdecyduje nA oba zele
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Z tym cieniem- no nie sadze, bo on jest mocno swiecacy, chyba ze do pudru rozswietlajacego.
|
|
#102 |
|
Felicita
|
Witaj,
Pianki Org już nie ma. Resztę mogę wymienić na :
|
|
|
|
|
#103 |
|
Felicita
|
Płukanka malinowa YR
Peeling do skalpu natura siberica olej lass naturals za:
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
hej mi się podoba u Ciebie
Vichy dermablend, fluid korygujący 16h, 15 opal, 1/3 Dax cashmere, baza wygładzająca, zużycie widać, połowa Catrice Camouflage cream, 020 |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Zel wolny. Jeden jest bodajze czekoladowo pomarwnczowy, drugi z owocow lesnych,ale upewnie sie jeszcze i napisze wieczorem. Czyli serum i zel za maske i 2 rzecxy BeBeauty By Ci pasowalo? ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Oj,chwila, ja sie,jednak wycofuje. Myslalam ze ten zel do twarzy jest nowy bonie bylo info o zuzyciu,dopiero na zdjeciu zobaczylam. Wobec trgo podziekuje, nie oddam nowego zelu YR i serum Tolpy za te rzeczy Pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Tak,ale ona nowa kosztuje 8zl, wiec chyba sama rozumiesz ze mi sie nie oplaci wymiana za te rzeczy kosmetykow wartych ok 40zl + koszty przesylki
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety tylko HM wypatrzyłam u Ciebie i wiem, że na pewno jeden Lauress to byłoby zdecydowanie za mało za niego, tym bardziej, że jest go niedużo.
Jeśli chodzi o Lauress, to krycie jest średnie i skład jest dedykowany cerom wrażliwym. Niewiele więcej pamiętam, bo od roku nie mogę używać minerałów,a miałam sporo różnych, i trudno mi teraz przypomnieć sobie różnice między nimi. Lumiere mają krycie wg mnie bardzo dobre (formuła Veena Velvet jest na KWC, możesz poczytać), byłam z nich bardzo zadowolona. Swatche Ci wrzucam- niestety mam beznadziejny aparat. Mam jasną karnację, od lewej masz: Lauress, potem Lumiere: Medium Neutral, Fair Neutral, Light Medium Neutral. Wszystkie są neutralne, bez żółtych podtonów, pierwszy i ostatni mają podtony brzoskwiniowe. Ostatni, Light Medium Neutral, jest mało widoczny, bo nawet bez roztarcia wtapia się po prostu w moją skórę. Będę pełna zrozumienia, jeśli się nie zdecydujesz
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Ci oddać Lumiere Fair Neutral, i Light Medium Neutral (one są najbardziej zbliżone do siebie kolorystycznie), albo któryś z nich i Lauressa.
Tylko Light Medium Neutral ma pęknięty słoik- szczelność jest jak najbardziej zachowana, nic się z niego nie wysypuje, ale jest rysa na plastiku. To zastanów się na spokojnie i daj znać
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hejka, ja też wróciłam
chciałam u Ciebie:- testery podkładów Annabelle Minerals formuła kryjąca: natural fair(cały), light (3/4), beige fair(1/2), light(cały) -[*]Puste opakowanie po pudrze sypkim Mariza z wyciąganym sitkiem, jest duże (do umycia) REZERWACJA - i ewentualnie kremiki biodermy fizycznie mam 2 atomki po 10ml plastik i jeden szkło na chyba 5ml a może 10 - nie pamiętam postaram się jakoś sprawdzić ale nie wiem czy uda mi się go "odpachnieć" a ogółem jeśli chodzi o odlewki to oriental mogę Ci nawet te 30ml oddać plus jakieś mgiełki, wypisz które by Cię interesowały to powiem Ci ile której mogę odpsikać
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Bourjois Healthy Mix 52 vanilla ew Revlon ale nie widze go w opisie
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Za sam szampon wymiana byłaby nieopłacalna, z Twojej wish mam BingoSpa koncentrat ten najmocniejszy
ale niestety u Ciebie w wątku nic dla siebie nie widzę. Masz coś poza wątkiem z mojej wish?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Hm, a jaka pojemnosc ma plyn do kapiEli? To jest moze taki wiekSzy? |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za te dwa pędzle.?
Do czego one w ogóle są.?
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
O,to ja bym chetnie taki zestaw przygarnela - plyn do kapieli, zel pod prysznic i mydlo w plynie.
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Hm,a ktory antyperspirant dokladnie?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Z chęcią zobaczę zdjęcie tych pędzli ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- A one są z jakiejś konkretnej firmy i do czego one są róż,podkład.? |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicielka z Ciebie
![]() Ok, ja ze swojej strony proponowalabym tak: Zestaw zel pod prysznic + mydlo + plyn do kapieli (swiadomie rezygnuje z maski i zelu do twarzy) Zestaw Adidas zel + antyperspirant Za Serum Tolpa, zel YR i odlewka Biodermy. Oczywiscie wszystko do negocjacji, zaproponowalam tak luzno, nie sprawdzalam dokladnie cen Twoich kosmetykow (sprawdzam raczej na ceneo niz w sklepach firmowych gdzie jest drozej )---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Oj nie, Mam nadzieje,ze zrozumiesz,ale oddawanie podkladu wartego 130zl za te kosmetyki totalnie mi sie nie oplaca |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Bingo nowe kosztuje 30zł, natomiast 10g migdałka 7,60, więc mi za same paski się nie opłaca, nawet biorąc cenę za 7 szt pasków to 20zł, a wysyłka pasków będzie kosztowała dużo mniej. Chętnie coś Ci dorzucę jeśli jesteś zainteresowana, jesli uważasz że Ci się nie opłaca to również podziękuję i pozdrawiam 

nie doczytałam na all, że to jest za sztuki. Sama kupowałam kiedyś te paski i byłam zdziwiona, że tak "staniały"