|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychologia podpisu :)
Mam zegar,bo w tym miesiącu ciągle na coś czekam
![]() Na jedną z rzeczy najmniej,ale jej nie uniknę
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
... bo bardzo spodobały mi się te słowa.
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
'kto wiele ma, ten wiele moze utracic' to cytat z piosenki Kultu '3 Gwiazdy' dlaczego wlasnie ten? moze nie jest zbyt pozytywny, ale w jakims stopniu prawdziwy i go lubie
drugi to kawalek piosenki Jem, leciala kiedys w serialu The OC i bardzo mi sie spodobala.
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Cytat z Ani Dąbrowskiej. Lubie go bardzo, w sumie chyba dlatego ze w jakis sposob podnosi mnie na duchu...
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytając książkę stwierdziłam,że to bardzo do mnie pasuje
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Obecny podpis z powodu ponownego zauroczenia "Arizona dream"
" "Dzień dobry, Kolumbie..."Tymi słowami matka przypominała mi, że Amerykę już odkryto, a sny na jawie, nie przystawały do rzeczywistości. Po co dalej oddychać, skoro ktoś ci powiedział co odróżnia jabłko od roweru ? Jeśli ugryzę rower i przejadę się na jabłku poznam różnice." Poprzedni z ukochanego wiersza ("Pierwsza miłość") ukochanej Szymborskiej. "Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie. " A o jeszcze poprzednim pisałam wcześniej ("Amadeusz") "Chciałem tylko...śpiewać ku bożej chwale.Zesłał na mnie to pragnienie...i uczynił mnie niemym.Dlaczego?Skoro nie chciał,|bym wielbił go poprzez muzykę...czemu obdarzył mnie...tym żarliwym pragnieniem...a później odmówił talentu?" Pozostałe były tworzone raczej pod wpływem emocji - głównie sportowych A zazwyczaj podpisy biorę z fragmentów wierszy, scenariuszy, książek, lub aforyzmy, które w jakiś szczególny sposób mnie zauroczyły
Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Edytowane przez Szczypta Chili Czas edycji: 2007-01-07 o 10:58 Powód: Dodanie cytatów |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm a tak sobie kiedyś naskrobałam.... odnośne mojego nudnego monotonnego życia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat mojego ukochanego malarza- Salvadora Dalego. Cytat dotyczący jednego z jego cudownych obrazów.
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
"najpiękniejsze rzeczy na świecie są za darmo"
cos tylko na pozór banalnego zawierajacego w sobie prawdziwa magie... a co ja sie bede produkowac, skoro Ktos ujal to lepiej ode mnie, sami zobaczcie
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Piosenka,którą poznałam dzięki Tż - "Stalker" Hołdysa.Piękna
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dodałam mój podpis, żeby zwrócić uwagę na biedne dzieciaczki w Afryce. Nie trzeba być Angeliną J. aby pomagać i adoptować dziecko
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Mój podpis obecny wyraża miłość do MS i Windowsa
' Edytowane przez Cochineal Czas edycji: 2007-02-03 o 00:33 Powód: zmiana podpisu, hehe, a tamten niech odejdzie w zapomnienie na zawsze;) |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Mój podpis to cytat B. Bardot. Wpisałm go, bo bardzo mnie rozśmieszył
![]() "Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro"
Edytowane przez Lucyy Czas edycji: 2007-01-07 o 00:41 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie Tradycyjnie Pratchett , dodatkowo opis polityczny.
Cytuje swoj podpis, bo podpisy sie zmieniaja i ciezko po jakims czasie sie zorientowac o co chodzi ![]() I apeluje do innych wizazanek by tak robily ""To rytuał był ważny, nie bogowie. Bogowie mieli pełnić funkcję megafonu, bo w przeciwnym razie kogo ludzie zechcieliby słuchać?. T.Pratchett Syna z PiS zamienie na corke. Moze sie puszczac. " |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazwyczaj fragmenty piosenek Depeche Mode
Po prostu znajduję w nich siebie EDIT: Racja nekome ![]() "If God has a master plan, That only He understands, I hope it's your eyes He's seeing through... M Gore" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)