|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień dużo różnych różności za wish :)
Hej, coś u mnie za:
Eveline 4D, glinki, żel jeżynowy YR, oliwkowy płyn micelarny ziaja, Eveline krem do depilacji?? Mam buty r.40, ale poszukam i poza wątkiem
|
|
#92 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
.Wątek już ukończony Poza mam biustonosze w interesujących Cię rozmiarach, buty i rower .Poszukam i jutro wrzucę zdjęcia .---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Przyjrzałam mu się i raczej tylko płyty .
|
|
|
#94 |
|
Lux Mundi
|
Nie ma sprawy, przytrzymam
.Generalnie zapachy YR - Mama się w nich lubuje , więc w razie wymiany pewnie będę celowała właśnie w to .
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej, jegginsów wymiary podam jutro. Mam jeszcze w podobnym stylu czarne, zdaje się rozmiar 44 oraz rozciągliwe jeansy z wysokim stanem new look r. 42 albo 44. Niestety te ostatnie mam gdzieś w domu i szybko do nich nie dotrę... Z wish na pewno słoik kawy się znajdzie i peeling z avocado bielenda.
|
|
#96 |
|
Lux Mundi
|
Jestem
.Rower nieaktualny. Jeśli coś się zmieni i Mama nie będzie go jednak chciała, to dam znać. I teraz rzeczy : 1) NOWE czarne baleriny, r.41, 26,5 cm wkładka. Bardzo wygodne - Mama ma takie same brązowe i bardzo sobie chwali. Pasek dookoła kostki 28cm. Oddaje czarne, bo aktualnie celuje w brązy .2) Kozaki a'la kowbojki, r. 40, 27/27,5 cm [ciężko zmierzyć dokładnie] wkładka. W najwęższym miejscu 28 cm dookoła kostki, u góry 32cm. Usztywniane noski, delikatnie ocieplane. Normalne ślady użytkowania. Ponoć bardzo wygodne, Mama pochodziła przez sezon i zmieniła styl .3) NOWE biustonosze Marks&Spencer, nude i biały. Rozmiar 38F. Niestety na mnie za duża miseczka .
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zdjęcia i wymiary będą wkrótce. Spróbuję jutro odgrzebać te spodnie new look. Kawa Maxwell. Butów sportowych nie noszę, więc i nie mam.
|
|
#98 |
|
Lux Mundi
|
Ano nie przeskoczę
. Jak już pisałam - jeśli coś się zmieni w tym względzie, to będę o Tobie pamiętać
|
|
|
#100 |
|
Lux Mundi
|
U Ciebie podobają mi się jedynie zapachy : So Elixir, Elixir Purple, Vanille Noire, Notes d'Amour, Hoggar i Ambre.
Jak widziałabyś wymianę?
|
|
|
#102 |
|
Lux Mundi
|
Mogę oddać wszystko za pięć.
Zerknę jeszcze do szafy. Mam tuniki etc. Muszę tylko zmierzyć.
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2015-04-17 o 15:48 |
|
|
|
|
#103 |
|
Lux Mundi
|
Tak, edytowałam na pięć, bo dopiero do mnie dotarło ile dałam za staniki
. I niestety wysyłka nie będzie najtańsza.Zerknęłam na wish, może coś Ci się spodoba z mojej szafy .1) NOWA wizytowa bluzka Atmosphere r14, pod pachami 61 cm + jest wszyta gumka, która naddaje się do ok 10 cm. Na dole wiązana, ma 52cm. Na jedno ramię. Pod nią miał być właśnie ten stanik nude. 2) NOWA mgiełka Colours of the world, r xxl[44], pod pachami 64cm. W pasie gumka naddaje się również do 64 cm. 3) NOWA bluzka DONNA by Mario Conti, r 44. Kupiłam przed Świętami na chrzciny, ale w rezultacie jej nie założyłam. Przewiewny materiał, z tyłu i na rękawkach ozdobne, złote guziczki. Zmniejszyłam trochę dekolt - 3 delikatne przeszycia, które tak się wkomponowały, że Mama myślała, że tak ma być . Można to przeciąć i na powrót powiększyć dekolt.Się zagalopowałam z tym opisem, a tu pod pachami 58cm;/. 4) NOWA sukienka Guidance XL, z boku skórkowa wstawka. Pod pachami 53cm, naddaje się do 63/8. 5) NOWA sukienka-bombka LMC, r XL. Pod pachami 53cm, naddaje się do 63/8. 3, 4 i 5 bardzo dobre gatunkowo. Mam inne rzeczy z tych firm i świetnie się noszą. Kupione w Norwegii.
|
|
|
#104 |
|
Lux Mundi
|
Adidasów nie mam
Spodnie też odpadają - noszę 40. Zastanów się, a ja jeszcze przejrzę rzeczy. Ale raczej już nic nie będzie w odpowiednim rozmiarze.
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za balsamy nacomi i zielone laboratorium?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
wymiary jegginsów C&A: gumka bez rozciągania: 38 gumka max rozciągnięta: 49 (ale ja na swoje 108 w biodrach wciągam bez problemu) szerokość uda 4cm poniżej kroku: 30 długość od gumki do dołu: 102 Zdjęcia: 1 - 2 spodnie hi-waist New Look rozmiar jednak 40, mocno rozciągliwe, miałam je na sobie kilka razy tylko pas: 38 biodra: 49 udo: 27 gługość: 101 3 - 5 czarne jegginsy Tatuum rozmiar 44, bardzo elastyczne stan niemalże idealny poza małym wytarciem pięt - zdjęcie gumka min.: 43 gumka max.: 60 udo: 29 długość: 102 Zdjęcia słabe, ale nie mam lepszego aparatu. 6-9 spodnie jeansowe C&A Yessica rozmiar 44 (z wymiany, na mnie jednak za duże), dość elastyczne szerokość: 47 biodra: ~ 52 udo: 29 długość: 107. Jakby co, to mogę zwęzić przed wymianą nogawki tak, że będą rurki.
zapraszam do łączenia wątków! kosmetyki, ubrania, buty, bingoSpa książki i wykroje Edytowane przez cheeksandchins Czas edycji: 2015-04-17 o 22:17 |
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
coś za kuferek na kosmetykiiiiiiiii :P ?????????????
|
|
#108 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Tak się jeszcze raz przyglądam temu co poprzednio mi się podobało i okroiłam listę jednak
I teraz najchętniej bym przygarnęła:- truskawkę lub brzoskwinię YR - żele z YR z tej fotki prócz czarnych owoców (no one jakoś rodzince nie podchodzą - krem do depilacji Eveline - z lakierów - fioletowy Golden Rose Carnival i Paese z 3 fotki - może jakiś wosk ![]() Poza wątkiem mam z takich jedzeniowo-pitnych rzeczy jeszcze Jacobs Cronat Gold, 250g, ważną do 7.2016r., oczywiście nieotwieraną. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Ojej, nie mam pojęcia za bardzo na ile to powyceniać, bo to rzeczy z paczek świątecznowielkanocnych są No jakbyś chciała oddać te rzeczy co wypisałam (co do truskawki czy brzoskwini to jest mi obojętne która, wosk - no zawsze do dogadania jaki gdybyś chciała jakiś dać ) to ja bym mogła oddać wszystkie słodycze, wszystkie herbaty, dorzuciłabym kawę, jeszcze tak oblatuję półki i mam też zająca (lub królika ) czekoladowego 150g z mlecznej czekolady, ważny do 3.12.2016r., no ale to chyba nie jest czekolada z żadnej super znanej firmy. No i wszystko to bym na pewno mogła oddać, bo tak to trudno mi wycenić bez wizyty w jakimś markecie, bo słodyczy nie jem, kawy używam tylko do peelingów czasem i kupuję jakieś tanioszki, a nie Jacobsy wtedy, więc naprawdę nie wiem jak to wycenić
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-04-19 o 13:34 |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
W między czasie spodnie yessica zarezerwowały się dla innej wizażanki. Resztę, czyli 2 pary jegginsów i biustonosz wymienię bardzo chętnie. Interesuje mnie nadal to samo, czyli:
Eveline 4D, glinki, żel jeżynowy YR, oliwkowy płyn micelarny ziaja, Eveline krem do depilacji, oraz żel Tołpa. Najbardziej zależy mi na glinkach i żelach.
|
|
#110 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Bardziej bym chyba wolała jednak opcję:
- 4 żeli YR (oczywiście prócz tego czarne owoce) - 2 lakiery - Paese i fiolet. Golden Rose Carnival - krem do depilacji I ode mnie by wtedy poszły: - 3 herbaty, 2 czekolady, mordoklejki, orzeszki, czekoladowy królik i kawa. Jakby Ci pasowało, to jesteśmy jak najbardziej dogadane |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Muciu, krem pose to moje marzenie
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Z wisha Twego mam tylko kostkę dove. Eternit na wylocie, więc too late...niestety.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Hm no nie wiem,z 6? To za duzo,a malo? Sama nie,wiem,musialabym sie zorientowac w obecnej cenie takich zeli.
A Ty co bys proponowala? |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Muciu! Moze cos za
Ambre noire 50ml nowe Coco i Lacoste z dokładki? i Lolita Laime 2 fiolki po 7ml z ubytkami testowymi Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-04-21 o 00:03 |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Muciu? Wodę termalna masz dużą, bo mnie się kończy właśnie. Mogłabym wykończyć Twoją
. Może krem, woda i jakiś drobiazg dla mnie, a dla Ciebie Si, Eternity, kostka dove? Co o tym sądzisz?
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
O ile dobrze zrozumiałam, to dwa pachnidelka i kostka za kremik i wodę? Dużą? I na drobiazg np. balsam Babuszki;-) nie mam co liczyć?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

.
.

. Jak już pisałam - jeśli coś się zmieni w tym względzie, to będę o Tobie pamiętać 

. Może krem, woda i jakiś drobiazg dla mnie, a dla Ciebie Si, Eternity, kostka dove? Co o tym sądzisz?