Dyskusyjny avatar - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-02-12, 09:26   #91
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13
Dot.: Dyskusyjny avatar

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Tak, jednak przesadzasz. To sa twoje osobiste odczucia i zdanie - tylko. Mnie tez sie wiele rzeczy nie podoba, ale cóż mogę na to poradzić, jesli nikomu to nie szkodzi? Nic, więc to olewam i tobie też to polecam. Chyba, że nie mozesz spać po nocach z powodu tego avatara z kotem w skorpuie na głowie, to spójrz sobie na mój avatar [oko Mansona ma podobno właściwości hipnotyzujące, wystarczy się dobrze wpatrzeć, a zapadniesz w głęboki sen, znajdziesz sie na cudownej słonecznej plaży, gdzie nie będzie zwierząt z jedzeniem na głowie ]
dokladnie MOJE ZDANIE tak jak kogos moze obrazac fuck tak mnei obraza przykladowo wysmiewanie sie z czegos i nei masz prawa mowic ze ja przesadzam czy cokolowiek w tym stylu, a do Mansona nic nie mam io nawet lubie go raz na jakis czas posluchac i plotki , ktore o nim kraza mam gleboko gdzies.
radzisz mi zebym, olewakla te avatary- napisz to osobom ktore zakladaja tego typu watki- dalam ptrzyklad z tym kotem one daly z czyms innym, jezeli to olewasz to po co wpisalas sie w tym watku??
przeczytaj sobie kilka wypowiedzi wyzej....
MALKOL13 : "wiecie co...ja bym sprawa tych avatarow odpuscila... w koncu swiadczy to o osobie jaki ma avatar - ja mam swoje foto, i uwazam ze jest to duzo lepsze niz ktorys z obmawianych tu, ale jezeli juz tak obmawiamy jaknapisalam wyzej avatary w pewien sposob reprezentuja- wiec czy kot, pies, alien, kwiatek jest dobrym avatarem??"

Yedanna " Malkol 13 - nie obraź się, ale ja też uważam, że przesadzasz. Avatarek Gabi jest bardzo sympatyczny, przecież Kotka nikt nie dręczy..."
jak by ktos kazal ci chodzic z arbuzem na glowie to chyba nie byloby dla ciebie sympatyczne??

robienie tego typu zdjec jest sympatyczne- afilmiki jak podrzucaja kotka na wirujacy wiatraczek u sufitku- a potem nagle kotek uderza glowa o sciane jest sympatyczne??
zastanow sie kot , pies to zywe istoty takie jak my- nie mowia naszym jezykiem - maja swoj- ale czy to je w jakis sposob dyskryminuje??
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-12, 09:28   #92
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

Cytat:
Napisane przez bardotka_a
Nie rozumiem związku tego co napisałaś z twoim zdaniem "dyskusyjnym" avatarem. I prosze Cię o nie przewidywanie tego co myśle na dany temat , ponieważ międzyinnymi oburza mnie takie zachowanie
nie przeqwiduje tego co myslisz... napisalam JEZELI BYLABYS a nie ze jestes! ( nauka czytania sie klania) sa rozne rodziny, rozne sposoby wychowywania- konserwatywne jak podalam oprzyklad dalej istnieja! i sa takie osoby wez to podd uwage cos piszac nastepnym razem
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-12, 09:47   #93
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malkol13
nie przeqwiduje tego co myslisz... napisalam JEZELI BYLABYS a nie ze jestes! ( nauka czytania sie klania) sa rozne rodziny, rozne sposoby wychowywania- konserwatywne jak podalam oprzyklad dalej istnieja! i sa takie osoby wez to podd uwage cos piszac nastepnym razem
Zastanów sie co piszesz/myślisz. A to co do mnie napisałaś "nauka czytania się kłania" jest obraźliwe!!!!! Piszesz o tym że obraża Cię kotek w avatarku a sama obrazasz mnie
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-12, 09:54   #94
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malkol13
robienie tego typu zdjec jest sympatyczne- afilmiki jak podrzucaja kotka na wirujacy wiatraczek u sufitku- a potem nagle kotek uderza glowa o sciane jest sympatyczne??
zastanow sie kot , pies to zywe istoty takie jak my- nie mowia naszym jezykiem - maja swoj- ale czy to je w jakis sposob dyskryminuje??
Sama napisałaś że robienie zdjęć jest sympatyczne.
I zapewniam Cię że ja nie popieram maltretowania zwierzat
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-12, 10:15   #95
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Wątek zamykam, bo:
- zgłoszenia przyjmujemy przez Wykrzyknik,
- dyskusja zeszła z psów na Wizażanki.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości