|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dyskusyjny avatar
Cytat:
radzisz mi zebym, olewakla te avatary- napisz to osobom ktore zakladaja tego typu watki- dalam ptrzyklad z tym kotem one daly z czyms innym, jezeli to olewasz to po co wpisalas sie w tym watku?? przeczytaj sobie kilka wypowiedzi wyzej.... MALKOL13 : "wiecie co...ja bym sprawa tych avatarow odpuscila... w koncu swiadczy to o osobie jaki ma avatar - ja mam swoje foto, i uwazam ze jest to duzo lepsze niz ktorys z obmawianych tu, ale jezeli juz tak obmawiamy jaknapisalam wyzej avatary w pewien sposob reprezentuja- wiec czy kot, pies, alien, kwiatek jest dobrym avatarem??" Yedanna " Malkol 13 - nie obraź się, ale ja też uważam, że przesadzasz. Avatarek Gabi jest bardzo sympatyczny, przecież Kotka nikt nie dręczy..." jak by ktos kazal ci chodzic z arbuzem na glowie to chyba nie byloby dla ciebie sympatyczne?? robienie tego typu zdjec jest sympatyczne- afilmiki jak podrzucaja kotka na wirujacy wiatraczek u sufitku- a potem nagle kotek uderza glowa o sciane jest sympatyczne?? zastanow sie kot , pies to zywe istoty takie jak my- nie mowia naszym jezykiem - maja swoj- ale czy to je w jakis sposob dyskryminuje?? |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zapewniam Cię że ja nie popieram maltretowania zwierzat |
|
|
|
|
#95 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek zamykam, bo:
- zgłoszenia przyjmujemy przez Wykrzyknik, - dyskusja zeszła z psów na Wizażanki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

]
Nie rozumiem związku tego co napisałaś z twoim zdaniem "dyskusyjnym" avatarem. I prosze Cię o nie przewidywanie tego co myśle na dany temat , ponieważ międzyinnymi oburza mnie takie zachowanie