|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Współczuję tych bóli. Myślisz, że to może być powikłanie po cc? Mam nadzieje, że gastroskopie Ci zrobią sondą do połknięcia, bo rura w przełyku, to nie jest szczyt marzeń
Ma któraś sprawdzony sposób na ciemieniuchę? Bujamy się z tym już jakiś czas, a przyznam się szczerze wolałabym coś co przyniesie natychmiastowy efekt. Lekarka stwierdziła, że nie jest tak tragicznie, żeby przepisać maść ze sterydami... |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Tutti ładna waga
kciuki za dzisiejsza noc bez gorączki ![]() Odowska powodzenia na usg. Fajnie ze się odezwałaś nie wiem czy to można nazwać ciemnieniucha ale mój na czole, barwiach i czubku głowy ma łuszczyca się skórę. Godzinę przed kąpielą smaruje oliwka, a później podczas kąpieli splukuje. Trzeba trochę z tym powalczyć :/ A my byliśmy na spacerku 2h mały nie płakał, to znaczy, że było mu dobrze. Mruczał sobie
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Odowska ja polecam szampon Mustela bebe w piance. Kamcio tez mial troche ciemieniuchy a przy stosowaniu tego szamponu ladnie schodzi.malo co juz zostslo trzeba sie mocno wpatrywac miedzy wlosy
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Odowska u nassprawdził się dość drastyczny sposób - na 30 min przed kąpielą oliwka na głowę na to foliowka i czapka potem umyć głowę i wyczesac. Dwa zabiegi wystarczyły ale jak sobie przypomnę jak ona się darla :/
Teraz profilaktycznie mamy z ziai kiedy kremowy olejek na ciemieniuchne i jest spokój. Ja dzisiaj po raz pierwszy wracałam ze spaceru z syrena.ale mała zrobiła taka kupę ze jej nogawkami wyszła :/ |
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska to na pewno nie powikłania bo już kilkanaście razy się z tym bujalam. Teraz to bardziej dokucza bo wiadomo trzeba sie Madzia zajmować. W innym wypadku większość dnia bym przelezala nieruchomo i kiedyś by przeszło
Gastroskopie już miałam z rurka marzenie to to nie jest ale może tym razem też dam radę U nas też ciemieniuche się pojawia fuu
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szampon w piance Cytat:
u nas na szczęście nie ma Rodzice byli ale się zmyli teraz jada odebrać moje zamówienie z next po na ich adres głupia wysłałam...pomyliłam.się i poszło na ich adres...Chciałam.im pokazać nosidlo.wsadzilam.młodego i zasnął hahaha
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh a ja jakoś nie mam dzisiaj mocy... A najgorsze, że Tż zaraz wychodzi do pracy na nockę ;/
Nadrobiłam ale jakoś ciężko mi zebrać myśli, żeby cokolwiek odpisać, przepraszam
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
A my lezymy cala rodzinka na kocyku w ogrodku
mala spi a my siecwygrzewamy w sloneczku no u nas jakies 25 stopni w sloncu uwielbiam to
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bylismy w ciucholandzie i wrociłam z cała wielką reklamówą i biedniejsi o 100zł
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
Kilka dni nieobecności a tu proszę... Nie dość, że tyle naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić,to jeszcze zaczęłyście nową część Wybaczcie że się nie poodnoszę,ale nie wiem co u Was. Mam nadzieję,że wszystkie dzieciaczki i mamy zdrowe ![]() My żyjemy,chociaż ledwo. Dziecko tak mi się popsuło, że nawet w nocy nie daję rady Was czytać, bo pobudki mam co 1 godz.,co 0.5 ![]() Jeszcze chorobowy armagedon w domu. Mąż od czwartku,starsza od wczoraj. I to grypa jelitowa. Więc modlę się,żeby Aurora nie złapała Miałyśmy iść jutro na szczepienie ale musiałam przełożyć. Za to wczoraj byliśmy u ortopedy i jest wszystko git. Jutro ja idę do gina. Całe szczęście, że zwolnił się wcześniejszy termin bo u mnie też się kiepsko dzieje.
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas mega sukces
Po 3 dniach bez, wytelepalysmy z Misi ogromna kupe zakończona pod prysznicem Co za radosc
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Kasia to Kamiś taki klocek jak mój Bartuś
![]() Odowska witamy ponownie najważniejsze że są efekty..a powiem Ci że myślałam że bardziej będę się męczyć.. ale w sumie jeszcze trochę bez jogurtu i sera wytrzmam..choć nie powiem..czasami język mi w ... mało nie wapdnie jak ktoś przy mnie jeJa dziś od rana trochę gotowałam..a potem spacerek zaliczyliśmy..a i błam jeszcze na godzinke w galerii żeby się rozejrzeć..ale dalej jestem gruba więc we wszystkim co przymierzyłąm wyglądam jak pasztet Aga ja też dziś wieczorem robie 2 podejście do biegania.. bo jestem załamana sobą.. ![]() ![]() :13fp :---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Agata, 85ija cudowne dzieciaki |
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak patrze w lustro to wydaje mi się, że jestem grubsza niż po porodzie :-( to będzie wielki plus bez kp... Będę mogła zrobić porządna głodówke. Ograniczyć kalorie... Bo jest masakra. Nie lubię takiej siebie :-(
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuję porady
![]() Ma któraś z Was karuzelę do łóżeczka???? Ja kupiłam z Fisher Prica, i wszystko było by fajnie tylko ona jest nakręcana a nie na baterie, a moje dziecko wręcz ją uwielbia i się przy niej uspokaja. I tak sobie chodzę co pare minut i nakręcam i już mnie cholera jasna bierze. Polecacie coś??
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostały 3kg... a wygladam jakby zostało 13... ja nie wiem jak to sie porozkładało. Niby juz 8 widzę na przedzie no ale i tak to za wiele dla mnie. Fakt mogę się pocieszyc ze bbyło prawie 110 no ale tego...
My po akcji foliówka na głowie... ale mała ma masakrycznie duzo tych strupków ciemienichowych. musze jutro zrobic powtórke bo jak jej włosy wyschna to chyba bedzie leciec z głowy jak snieg w grudniu. zeby było smiesznie wcale tego nie było widac. sypac tez sie nie wypało wczesniej...
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie moge na siebie patrzec
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
ja karuzeli nie mam, ale młoda dostała misia do nakrecania i sama muzyczka ja uspokaja wiec ja na yt znalazłam półgodzinny seans i jest moc...
moja zasneła po kolce, kąpieli i cyrkowaniu... wyła jakby ja ktos wrzatkiem oparzył przez godzine. ledwo zyje ale spoko. ciekawe czy sie na jedzenie obudzi jeszcze bo z tego wszystkiego zjadła tylko 130ml a normalnie potrwafi i 200
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Martula ale córcia słodko śpi
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak marudze mezowi to mi gada ze dopiero co urodziłam itd. taaa nie czaje jak kobiety po porodzie od razu wchodza w spodnie sprzed ciazy i mają płaskie brzuchy... ja nawet pleców nie mam płaskich
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Mała i Twoja kolka dopadła. Mój syn od godziny 16 ciągle wisi na cycu :/ zaczyna się....
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga ile metrów masz w w domu ze mówisz że mały?
Migotka super gotowanie. Moje gotowanie a Ada wygląda tak że rękoma coś robię a nogą jeżdżę wózkiem.
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy karuzelę z misiami z fisher price, robi furorę u nas. Ma takie światełko od spodu i Igunia patrzy jak zaczarowana. Za misiami też już się ogląda, a przy muzyczce usypia sama..także ja polecam
My akurat kupilismy używkę i teraz nawet mąż przerobił ją na prąd bo baterie szły jak szalone. Ja ważę mniej niż przed ciążą...ale i tak ciągle dużo za dużo. Teraz mi ciut waga skoczyła, bo mam mega głoda ostatnio. 15 kg chciałabym zrzucić jeszcze ...albo inaczej chciałabym wejść w rozmiar 40. Teraz mam 44/46
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Ja to się tak jakoś rozciągnęłam
brzuch mam duży.. i dupe... i nawet ramiona... |
|
|
|
#115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia moja jak śpi to się śmieje, płacze, kwili,otwiera oczy wywalone tak do góry że same białka widać. Wcześniej spala mi z otwartymi na pół oczkami i powieki jej latały.
Aga współczuję diety na kp. Ja jem wszystko prócz cytrusów, kapuchy, i fasoli. Jem Placki, batony, schabowe, sałatki... wszystko jest ok. No i kawy nie pije. Tylko inka. Ja wcześniej mówiłam że gdybym nie mogła mieć dzieci to chciałabym zaadaptować a gdy tylko urodziłam to jeszcze bardziej się w tym utwierdzilam. Taki okruszek to mega ogrom miłości której nie da się nie przyjąć i nie oddać swojej w zamian.
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
to ja was powkurzam
tz mówi że jestem większą laską niż przed ciążą bo jestem chuda z wielkim biustem i każe mi dziękować synkowi za cukrzycę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Mama Zuzi super że czujesz się lepiej. Mam nadzieje ze badania rozświetla trochę sytuację
85 jaki slodziak
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kolka Ooooo szok....Ciekawe czy się jeszcze tobie obudzi.. Cytat:
Masakra ogólnie.. Ostatnio często doła łapie z powodu wyglądu Niby wchodzę w spodnie przedciazowe,nie wszystkie no ale...ale górna część mojego ciała taka szeroką się stała Te cyce i w ogóle ble.. Pragnę by Tym zasnął..chce pogadać przez telefon a on kweka i kweka ![]() Mama odebrała moje zamówienie z next.. Mówi ze cudne ciuchy <3 ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Woow ale mój też dziś niedojedzony. Dostał dziś juz nawet dwie butle mm. I ciągle mu mało aaaaaaaaaaa
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska ja mam żel z emolium na ciemieniuche i zeszła po 2.myciach .
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

kciuki za dzisiejsza noc bez gorączki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

uwielbiam to 

:13fp :